Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arno 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren een chromebook gekocht in overzichtelijke zaak van bcc.
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam, goed advies over de aankoop.
Al eerder aankopen gedaan in deze zaak en zal er zeker terug komen.
Ga zo door BCC.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Arno,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en klantvriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Zton 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na op de BCC site een mooie aanbieding te hebben gezien zijn we gelijk naar de op de site aangegeven winkel gereden en hebben de TV gekocht.
Makkelijk, simpel en probleemloos.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Zton,

Bedankt voor jouw review over onze website en winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rene 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie vaatwasser en deze gekozen omdat hij als beste getest is.
Inmiddels een paar wassen gedraaid en bevalt uitstekend.
Erg stil en vaat komt er goed droog uit.
Ook de eindtijd die op de vloer geprojecteerd wordt is erg makkelijk.
Vorige vaatwasser was ook een siemens, inbouwen was daarom erg makkelijk.
Bevestigingen van het opbouw keukendeurtje kwamen nog exact overeen met de vorige machine van 10 jaar geleden.
Snelle levering en zeer goede bezorging ook.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Rene,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan Nieuwland 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke, flexibele en oplossingsgerichte benadering door meerdere personeelsleden in de winkel. Echt het gevoel, dat ze met mij naar de beste oplossing zochten. En dus niet alleen aan hun eigen omzet dachten!
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Johan Nieuwland,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peggy 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC Veenendaal vriendelijk en hulpvaardig personeel.
Niet alle merken staan in de winkel, hierdoor is het wat lastiger om de beeldkwaliteit 'live' te vergelijken. Uiteindelijk op advies van een vriend voor een Sharp TV gekozen.
De bestelde TV was er zelfs een dag eerder dan aangegeven.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Peggy,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veenendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige shop met bekend naam. Alles duidelijk op de website en na een uur na bestellen kreeg ik een mail dat ik het product kon afhalen. Wel zo veilig. Duidelijke omschrijving op de website maar dat was voor mij niet nodig want ik wist wat ik kocht. Vriendelijke mensen in de winkel en alles coronaproof.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Jos,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bcc balkweg Denbosch 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals van ouds ben ik weer vriendelijk deskundig tijd nemend en Professioneel geholpen maar ook al beslis je nog niet opdat moment heb je ruim de tijd om je keuze te bepalen en als je de winkel weer verlaat word je weer begroet ja vriendelijk en deskundig personeel
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leo de Graaf 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, precies zoals beloofd door de webshop.(na een werkdag)product voldoet precies zoals op de website is omschreven
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Leo de Graaf,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nel 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij BCC Hilversum geweest en 3 iPad’s besteld en een mail terug gekregen ter bevestiging. Een paar dagen later een mail gehad dat ze binnen waren gekomen. Afgehaald en alles betaald. Heel vriendelijk personeel ondanks de drukte in de winkel. Top
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Nel,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hilversum.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel en vrolijk personeel we zijn heel goed geholpen en blij met onze aankoop
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de service van onze vrolijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Veenendaal Corridor 06-12-2020

Algemene score

8,0
Ben gisteren tussen de sinterklaas drukte een nieuwe telefoon wezen kopen,
deskundig personeel die je de ruimte geven om rustig rond te kijken en goed informeren over alle voor en nadele van een nieuwe telefoon.
Ga er volgende keer weer langs
Lets make things better Low Price Good Service
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Veenendaal Corridor,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jasper 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd tevreden over BCC, ik heb er nog nooit misgegrepen. Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. Nu ook weer online een product besteld stond binnen 10 minuten klaar om op te halen. Dat noem ik nou service! Wat mij betreft een top zaak!
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Jasper,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jop 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, mooie aanbieding met transparante hoes.
Fijn/ snel apparaat met mooie afwerking
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Jop,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Clasina 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat er uiteindelijk bleek dat er geen dvd/RW in de laptop zat, is BCC met een prima voorstel gekomen qua prijs om een losse dvd/RW speler te kopen met korting.
Prima opgelost.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Clasina,

Bedankt voor jouw review over onze oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rowena v.d. Vossenberg 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelproces was erg makkelijk. Daarna kreeg ik het product de volgende dag netjes op het afgesproken tijdstip thuisgeleverd. Geen poespas, gewoon netjes en snel. Erg blij met de levering + het product.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Rowena v.d. Vossenberg,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tweemaal voor advies in de winkel geweest, beide verkopers waren enorm enthousiast over de aankoop en vertelde hun eerlijke mening over het product dat wij wilde aanschaffen, maar lieten ook alternatieven zien. Ze dachten goed mee met ons, hierdoor hebben wij besloten om ondanks dat ze iets duurder waren dan een andere shop, toch bij bcc te kopen. Top service!
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Kees,

Bedankt voor jouw review over de services van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er was tot 2x toe een probleem met de bezorging van onze koelkast, maar de medewerkers van de winkel in Alkmaar pakten dat heel goed op. Inderdaad: ; High service'!
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Alkmaar.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel heeft nog echt aandacht voor de klanten . Met een eerlijk advies en prima service.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Herckenrath, Marcel 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We werden direct geholpen, duidelijke uitleg over het product en de verschillen van verschillende merken ook een goede uitleg over de extra garantie die bijgekocht kan worden en dat voor een goede prijs.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Herkenrath, Marcel,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 06-12-2020

Algemene score

1,0
Goede verkoop, helaas is geleverde TV defect. Toegestemd in reparatie, waarna probleem niet opgelost is. Dan weer veel discussie met klantenservice en weigering om product te vervangen. Moet maar weer gerepareerd.... Het verwijt is dan ook levering van een ondeugdelijk product eminent nakomen garantie bepalingen
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak. Kun je het ordenummer en/of casenummer doorgeven in een reactie op de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Van Gennip 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nou, ik werd hartelijk ontvangen en diegene die mij geholpen heeft , heeft dat uitstekend gedaan!!
Dus zeker klantvriendelijk !
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Van Gennip,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

martijnl 06-12-2020

Algemene score

9,0
Prima en makkelijk spul om de vaatwasser en de wasmachine schoon te maken.
De zakjes stop je er in en laat de apparaten lopen.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste martijnl,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

toon 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In deze winkel is een groot assortiment producten. De artikelen worden zo nodig met een juist advies verkocht. Ook worden de actie artikelen onder de aandacht gebracht
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste toon,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jordan 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top beschrijving van product en snelle levering! De platen worden weer gedraaaaaaaid!

Helaas negen punten, want niemand is perfect! x
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Jordan,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aadje Opel 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen ging vrij makkelijk en betalen ging ook erg makkelijk bezorging was ook netjes het werk keurig aan de deur bezorgt door vriendelijke bezorger en ja zeg nou zelf deze service wil toch elke consument dank je wel Bcc voor de goede service groetjes van tevreden klant Aad
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Aadje Opel,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nee geen weergavenaam 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastisch geholpen, vriendelijk en goede uitleg. Garantie en service is oké
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandra Bosman-Hartog 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben goede prijs voor een leuke tablet met sleev. en goede service bij bcc . De tablet is goed en makkelijk te bedienen!!! Helemaal blij mee !
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Sandra Bosman-Hartog,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de tablet!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ad 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service en zeer klantvriendelijk, ik was niet tevreden met mijn tv en kreeg na een week uitproberen binnen een dag mijn geld terug. Meteen een andere gekocht, deze vervalt prima. Dikke pluim voor BCC Breda
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Ad,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A Willemse 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen ging makkelijk en snel, hier had men het door ons gewilde product nog terwijl het verder overal uitverkocht was...
Al binnen 15 minuten bericht dat het bij de winkel afgehaald kon worden.
In de winkel ook weer snel en vriendelijk geholpen.
Een aanrader dus.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste A Willemse,

Bedankt voor jouw review over onze snelle services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

dirk 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
om 23.00 mijn Sonos besteld en de volgende dag al binnen, Top, ook goed verpakt
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste dirk,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan en Ina Visser 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen we de winkel binnen kwamen werden we zeer vriendelijk begroet door een vrouwelijke medewerkster.
Toe mijn vrouw haar vroeg waar de product stond werden we vriendelijk geholpen en werd alles duidelijk uit gelegd en ook hielp ze ons bij de kassa
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Jan en Ina Visser,

Bedankt voor jullie review over de service van onze vriendelijke medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JL 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle afwikkeling van mijn bestelling, correct geïnformeerd over mijn bestelling en een goede prijs aangeboden voor het product wat ik heb besteld. Overal zeer tevreden over de online service. Over de winkelservice heb ik vooralsnog geen kennis.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste JL,

Bedankt voor jouw review over onze online service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Iliyes 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service top kwaliteit ik ga altijd bij bcc Delft die hebben mij goede service behandeld
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Iliyes,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Delft.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marion 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lekker snel besteld en snel in huis! Sinterklaasavond kon niet meer stuk! 😊
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Marion,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat alles naar wens was!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robert 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks decemberdrukte supersnelle levering! Prima informatie.Helaas niet de scherpste prijs...
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Robert,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H. Ritzen 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en snelle levering. Alle beloftes worden waar gemaakt. Betrouwbaar voor aankopen online.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste H. Ritzen,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marjolein Adriaens 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne nette winkel, klantvriendelijk personeel, niet opdringerig , goede uitleg , dichtbij mijn woonadres
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Marjolein Adriaens,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en klantvriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Miranda 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Breda is het beste filiaal omdat ze altijd in oplossingen denken. Bedankt voor jullie hulp
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Miranda,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Janske P 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasdroger besteld, snelle levering ondanks december drukte. Avond voor levering tijdvak en kort van tevoren een telefoontje dat zeer bijna zijn: Ze hebben hem netjes neergezet en de oude meegenomen. Ik ben helemaal tevreden.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Janske P,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ralf 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In verband met de aankomende feestdagen wilde ik zeker zijn dat het bestelde product ook daadwerkelijk op voorraad was. Superhandig dat BCC buiten openingstijden nog via de chat bereikbaar is. Thijs reageerde erg snel op mijn vraag of het product daadwerkelijk voorradig was op het betreffende filiaal. Na zijn bevestiging heb ik direct online de bestelling geplaatst. De volgende ochtend kreeg ik meteen de bevestiging en kon ik meteen mijn bestelling ophalen. Een superservice! En opgelucht het kerstcadeau onder de boom gelegd!
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Ralf,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martje 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben goed advies gegeven over de verschillende soorten oordopjes. Ook naar de prijs kwaliteit verhouding is gekeken. Uiteindelijk heb ik, op hun advies, een ander merk gekocht dan ik wilde. En.....het is een super goede keus geweest.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Martje,

Bedankt voor jouw review over onze kundige adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hanneke 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg vriendelijk geholpen. De verkoper was erg geduldig en kon ons goed helpen.
We gingen voor een gourmetstel. Het was een mooie aanbieding.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Hanneke,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met gourmetten!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

René 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC had de laagste prijs voor mijn monitor die ik nodig had i.v.m. thuiswerken.
Alles is super gelopen, alleen heeft de bezorger DHL een steekje laten vallen. Ze hebben het pakket bij de buren bezorgd, terwijl ik gewoon thuis was. Notabene speciaal thuisgebleven om het pakket in ontvangst te kunnen nemen. :-(
DHL wilde met mijn klacht niets doen (eenmalig zeiden ze).
BCC heeft de klacht echter netjes opgepakt. Ze kunnen er ook niets aan doen, maar ik heb een bevredigend antwoord gekregen.
Zeer tevreden dus.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste René,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk toegankelijk, vrij ruim assortiment, verkopers niet opdringerig. Geen parkeerprobleem, fijne winkelomgeving. Prijsstelling is prima.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Wim,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Janzzen 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke webshop, snel gevonden wat ik zocht, en met name de prijs van hetgeen ik zocht was doorslaggevend, die was de laagste. Snel besteld en de volgende dag in huis. De week voor Sinterklaas was ik bang dat ik er lang op moest wachten, maar DHL stond de volgende dag al op de stoep! Goed verpakt, duidelijke factuur, duidelijke brief erbij als je het artikel retour wilde doen, kortom, helemaal compleet! Natuurlijk wil ik het artikel niet retour sturen, ik maak er nu dagelijks gebruik van. Voortaan ook even bij BCC kijken dus!
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Janzzen,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke webshop en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Monique Burggraaf 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de BCC winkel fantastisch geholpen door de medewerkster. Ze luisterde dacht mee en kwam met de perfecte oplossing. Helemaal goed in tijden van zorgen en stress.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Monique Burggraaf,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Albert 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet een Blender besteld, na een uurtje stond hij keurig in de winkel klaar.
Goed netjes en beleefd geholpen door de winkelmedewerker.
Ik zou deze winkel aanraden.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Albert,

Bedankt voor jouw review over de snelle en klantvriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

p.a.van burgel 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke en zeer gemakkelijke site om je online aankoop te doen overzichtelijk en goede informatie
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste p.a.van burgel,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hart de R 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ivm kapotte wasmachine gaan kijken bij bcc in Muiden. Al snel kwam verkoopadviseur en met veel geduld werd eea uitgelegd en hebben wij weloverwogen een keuze gemaakt. Geen 10 omdat te uitvoerig over extra garantie uitleg werd gegeven terwijl wij daarin geen interesse hadden.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Hart de R,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Muiden.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

s de haan 05-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we werden goed geholpen en zijn met een mooi verjaardag cadeau voor mijn moeder de deur weer uit gegaan .
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste s de haan,

Bedankt voor jouw review. Gefeliciteerd met je moeder!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews