Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jolanda 16-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In eerste instantie was de wasmachine bij BCC het goedkoopst, dat is al heel mooi. Maar inmiddels kunnen wij zeggen dat ook de service prima is. Netjes een berichtje over het tijdvak (werken met tijdvakken van 2 uur), vervolgens een kwartier voor aankomst weer een berichtje. Nette jongens, die de wasmachine zelfs op zolder hebben gezet en hebben aangesloten. Top!

Reageer

Lex 16-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC is gewoon degelijk in het advies, in de producten en prijs. Wat aanspreekt is inrichting van de winkel. Niet zo schreeuwerig als de concurrent Mediamarkt, en niet zo volgepropte winkel. Dit zoekt prettiger !

Reageer

Gert 16-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig, ik moest even snel een huistelefoon hebben. Om 22:20 besteld, en gewoon next day in house! Toppers!

Reageer

Rien 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een nieuwe afzuigkap. In de winkel was geen goede beschikbaar. Een medewerker heeft ons toen geholpen, En nu is het apparaat afgeleverd in de winkel

Reageer

Roland 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben goed geholpen en voldoende geïnformeerd om een keuze te maken, de bezorging was op tijd en netjes werd de droger geplaatst

Reageer

C v d Ruit 15-02-2019

Algemene score

9,0
Het personeel heel aardig ,ook als je wat vraagt krijg je over het product wat je zoekt hele
goeie antwoorden ,en heeft al heel veel artikelen daar gekocht ,in Sliedrecht en het is ook
niet zo ver bij ons vandaan ,in Zwijndrecht daar wonen wij.

Reageer

joop 15-02-2019

Algemene score

10,0
deze winkel doen wat ze beloven N.L. de prijs garantie ik kocht een tv en zag deze binnen 1 week goedkoper en kreeg het verschil binnen 3 dagen terug gestort €100,
bovendien zijn de verkopers klant vriendelijk en zeer kundig en weten ze ook veel van de producten af . ik kan de ze winkel aanbevelen ze zijn ook niet opdringerig en hebben een mooie Winkel in dit geval in Sittard! prima prima

Reageer

Carla 15-02-2019

Algemene score

6,0
Prima basiswinkel. Niet alle producten op voorraad, maar ruim voldoende om uit te kiezen. Wel behulpzaam personeel.

Reageer

hennie en anja 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige informatie in de winkel bcc in oosterhout en geweldige service bij het installeren en aanbrengen van de tv beugel!!!!!

Reageer

Herman Greuter 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele mooie winkel en je word perfect geholpen ikzou meerdere deze winkel aan raden van Monnickendam is het goed te doen je gaat met de bus naar Amsterdam noord je pakt de nootd/zuid lijn naarheid centraal stationeren trein naar Hilversum met ongeveer anderhalf uur sta je in de winkel

Reageer

Jan 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen door kundig personeel en product op voorraad , dus gelijk mee kunnen nemen.
Kom zeker terug bij volgende aankopen.

Reageer

K. Moonen 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen en goede uitleg en artikel op voorraad
Daardoor artikel gekocht

Reageer

Karin Verdouw 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind de shop online makkelijk en gebruiksvriendelijk. Het enige wat ik niet zo leuk vind is dat er een lange levertijd was,maar dat kan aan het model liggen. Verder is de service perfect dus ja ik heb een goede deal gemaakt voor een mooie prijs.

Reageer

M.H Dusseldorp-Bogaard 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In deze winkel is eigenlijk alles te koop als ik iets nodig heb op elektronicagebied. alle medewerkers waren bezig dus ik dacht later terug te komen na rustig rondgekeken te hebben. Bij het verlaten van de winkel sprak men mij aan of ik het kon vinden. Nee zei ik en alsnog na uitleg mijnerzijds werd ik heel tevreden geholpen. Als tevreden klant verliet ik de zaak.

Reageer

Yvonne 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor BCC gekozen, omdat we al jaren daar producten kopen. Goede levering en altijd keurig binnen de afgesproken tijd. Klantvriendelijke bezorgers. Om de prijs hoef je niet naar de grote concurrent te gaan. Voor de klantvriendelijkheid kiezen voor BCC.

Reageer

Martin 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind nog steeds dat je in fysieke winkel betere service krijgt
We zijn zeer goed geholpen, en ze leverde de laagste prijsgarantie, na inzage internet

Reageer

Aat 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed bereikbaar en gratis parkeren.
Heel goed geholpen met een hele duidelijke uitleg 👍
Overzichtelijke winkel.

Reageer

k.stassen 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel , bedrijfsleider heeft het goed in orde, en behulpzame verkoper .

Reageer

kim Hill 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De producten zijn snel bezorgd, een goede service! Ik zou BCC zeker aanraden hier een volgende keer te bestellen.

Reageer

Wilbert van Kempen 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor BCC Beneden Leeuwen gekozen omdat deze mij geadviseerd is door vrienden. Ik ben vakkundig geholpen door een dame bij BCC. Ze heeft mij goed geadviseerd waardoor ik mijn nieuwe laptop vandaag al in mijn bezit heb en deze al snel in kan gaan zetten!

Xxxxxxx

Reageer

Zakia Felix 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een geweldige 10 ster service
Snelle geleverde bestellingen
Altijd netjes verpakt en duidelijk
Snelle reacties van werknemers
Altijd goede prijs kwaliteit
Koop hier vaker mijn producten zowel online als in de winkels

Reageer

Rick 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima, wasdroger kapot. Via Bcc.nl besteld.
Volgende dag al in huis, Met een Berichtje en telefoontje hoe laat zie er zouden wizen.
Binnen de afgesproken tijd afgeleverd.
Goede ervaringen, zowel de winkel als de webshop.

Reageer

BCC Schalkwijk 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn in het filiaal Schalkwijk geweest en zijn zeer tevreden klanten. Wij kopen niet online omdat wij het persoonlijke contact hoog in het vaandel hebben staan. We worden altijd vriendelijk en beleefd geholpen, duidelijke uitleg. We zijn geholpen door xxx

Reageer

Kievit 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We werden prima geholpen en zijn blij dat er nog een witgoedwinkel in zierikzee is en waar ze je de benodigde informatie kunnen geven.

Reageer

Ria Davelaar 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben ontzettend goed en ter zake kundig geholpen .Er werd met mij meegedacht en ik heb heel goed antwoord op mijn vragen gekregen, Klasse!

Reageer

P.P.H. Ploeg 15-02-2019

Algemene score

10,0
mijn vrouw en ik (leeftijd 77 en 78 jaar) moesten een nieuwe printer en de goedkoopste was bij BCC. Wij waren wel wat angstig om dit online te kopen en hebben dus voor afterpay gekozen. Wij waren helemaal verbaasd dat alles zo vlekkeloos verliep, via de mail werden we gewaar dat de printer de volgende dag bezorgt werd door DHL en we konden dit ook weer online volgen. De printer hebben wij geinstallerd en werkt als een zonnetje. Wij danken BCC voor de accuratesse en als wij weer iets nodig hebben weten wij waar we zijn moeten. Met vriendelijke groeten, xxx en xxxx.

Reageer

AMCT 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn winkel/webwinkel.
Ruime voorraad, mooie up-to-date prijzen, vriendelijke medewerkers en bezorgers en vooral belangrijk.... een webwinkel die zijn afspraken nakomt!
Al met al, elke keer weer, een fijne winkel om naar terug te gaan, .... voor je computer, koelkast, beamer, speakers en wasmachine, noem het maar op, BCC staat voor je klaar!

Reageer

Sanne 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en kundig personeel. Goed product en prima prijs.
Bij binnenkomst prettig gevoel. Personeel staat open voor advies maar niet opdringerig. Juiste kennis en anders word het nagevraagd of opgezocht.
Verlenging van de garantie erbij gekocht, dit werd duidelijk uitgelegd en had prima voorwaarden tegenover een prima prijs.

Reageer

Karien 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een gedreven verkoper, die goed doorvraagt om zo tot een juiste aankoop te kunnen komen.
Eerlijke antwoorden en iet sturend op de duurste aanschaf.
Ondanks dat het gekocht artikel niet op voorraad was en bij de concurrent wel toch besloten om het bij BCC te kopen. Puur vanwege de goede adviezen en geboden hulp. Klasse!

Reageer

Mariette 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een super vriendelijk personeel en een goede service. Dat kom je tegenwoordig maar zelden tegen.

Reageer

Grietje 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel gemakkelijk en goedkoop de bezorging was er ook op tijd zodat ik niet exstra thuis hoefde te blijven

Reageer

Anita van de Moosdijk 15-02-2019

Algemene score

9,0
Koop al jaren al mijn huishoudelijke benodigdheden bij BCC Sittard. Dyson stofzuiger snoerloos, Karcher raamwasser, ijskast, fornuis, wasemkast, tv, vaatwasser en noem maar op. Persoonlijke aandacht van personeel richting klant erg groot,Zeker als vaste klant wordt je enorm gewaardeerd. Zeer ervaren personeel dat alles goed uitlegt. Geen opdringerige verkoop praatjes Geen gedoe bij eventuele klachten, alles wordt prima opgelost. Kortom, BCC Sittard ; mijn winkel.

Reageer

Simone 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met volledige en heldere omschrijvingen bij de producten. Prijzen ook voordeliger dan andere aanbieders. Levering snel en vriendelijk.

Reageer

Herman 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering helemaal volgens afspraak. Monteurs namen de tijd om de afwasmachine goed te plaatsen.

Reageer

Geurt 15-02-2019

Algemene score

9,0
Goed geholpen door XXXin het filiaal van BCC in Veenendaal, XXX nam ruim de tijd en heeft geen moeite gespaard om dingen uit te leggen en te demonstreren.

Reageer

Gerrie Verbruggen 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim en overzichtelijk, vriendelijk personeel met tijd en aandacht voor uitleg van een product. Bewust meedenkend om de juiste keuze te maken.

Reageer

Koppier 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben van mening dat het merendeel van de werknemers beschikt over goede productkennis. De service is van hoog niveau en de klant staat echt centraal. Het personeelsverloop ligt laag en dat zegt iets over de sfeer. Geef die mannen wat extra per maand wat dat zijn zij waard.

Reageer

Nicole 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vriendelijk personeel, zeer behulpzaam, nemen uitgebreid de tijd om mij te helpen

Reageer

Tepelstreler 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd zeer vriendelijk geholpen, personeel heeft mij ook zeer goed geholpen om een beslissing te maken.

Reageer

john 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer goede service en zeer klantvriendelijk zeker aan te bevelen om hier je spullen te kopen.
word zeer goed geholpen.

Reageer

Rene 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supergoed geholpen, zeker nadat bleek dat er geen inhoud in de doos zat bij thuiskomst

Reageer

Ismail 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super! Klantvriendelijk formeel en informeel in 1 goed geholpen duidelijke uitleg. Zeker de moeite waard om terug te komen ! Ik ben een moeilijke koper twijfel veel nou ik was binnen 10 min weer buiten en tevreden

Reageer

Charlotte 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg vriendelijke medewerking In de winkel. Omdat mijn product niet in de winkel verkrijgbaar was hebben ze mij direct geholpen met het bestellen en snelle levering!

Reageer

Maartje 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden goed geholpen in de winkel. Stofzuiger was snel thuis geleverd en voldeed. Nergens goedkoper te vinden

Reageer

Marion 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was de 1ste keer dat ik BCC te Sittard bezocht.
Ik heb eerst beetje rond gekeken, werd geholpen zo gauw er iemand vrij was.
Werd netjes geholpen bij hetgeen ik nodig had.

Reageer

Rob 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd direct geholpen en kreeg het advies wat ik nodig had. Verkoper wist goed waar hij het over had en ging naar een collega om meer info in te winnen. Perfect

Reageer

Mevrouw g Rothert 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb er eerder wat gekocht bij bcc ik vindt de producten daar heel goed een ze zijn klantvriendelijk ze helpen heel goed

Reageer

hanneke 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ad random winkel bezocht. Overzichtelijk. Duidelijke uitleg en tijd voor alle klanten.

Reageer

Mans van der Sluis 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd op een goede en correcte manier geholpen bij het uitzoeken van een voor mij geschikte koffiemachine en werd er op een vakkundig wijze antwoord gegeven op al mijn vragen.

Reageer

Henk Janse 14-02-2019

Algemene score

8,0
Ik vind BCC een prettige zaak om kopen als je geen zin hebt om dat via internet te doen want soms wil je dingen gewoon even in je handen hebben. Als je gewoon wilt rondkijken is dat geen probleem en wanneer je dan toch een verkoper nodig hebt is dat zó geregeld.

Reageer

Toon meer reviews