Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14883 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

D 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel en leuke verkopers. Goed assortiment en het advies is ook professioneel

Reageer

Caglar Caglayan 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
degelijke product, waarcoor zijn geld.. een aanrader.. wel problemen met bestellingen met freebees.. service moet zeker beter wat dat betreft!

Reageer

Elsje 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
overzichtige winkel met klantvriendelijk personeel
alles goed volgens rubrieken ingedeeld en te vinden
de winkel oogt overzichtelijk licht en ruim.
is makkelijkte vinden en gratis parkeren is ook erg handig en klantvriendelijk

Reageer

Ans de Laat 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan alleen maar zeggen fantastisch ik had 's avonds laat besteld en betaald had meteen al een mailtje dat ze aan het inpakken waren en dat ik het bestelde de volgende dag al kreeg. En inderdaad de volgende dag om half drie was mijn pakket een mooie magnetron er al zonder verzendkosten gratis bezorgd door DHL. Bedankt BCC leuk om jullie klant te zijn op deze manier. Ook heel veel keuze wat artikelen betreft gewoon even invullen wat je zoekt en je krijgt volop te zien met beschrijving en verschillende prijzen, even klikken en betalen wat je hebt uitgekozen het wordt meteen naar je toegestuurd. Dank je wel BBC

Reageer

Schroeder 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds online een bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd.
Het was volgens internet niet de laagste prijs, maar door de positieve ervaringen in het verleden heb ik toch weer voor BCC gekozen.

Voor het prijsverschil kan ik nog een claim indienen ivm de laagste prijsgarantie.

Reageer

Els Groeneweg-Vervloed 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zanussi is een goed merk vandaar onze keuze voor deze vrieskast. Ook een erg goede service bij BCC Oss, Ik wist wel wat ik wilde maar nog wat vragen en die werden deskundig beantwoord.
De vrieskast is geleverd binnen 24 uur echt geweldig en onze oude vrieskast werd gratis mee genomen. Op naar de volgende bestelling

Reageer

R 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen, dit was in het verleden daar wel eens anders. Ben er prima tevreden over.

Reageer

Jacques 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel in Barendrecht, ruim opgezet. De indeling is niet te dicht op elkaar geplaatst, makkelijk door de winkel te lopen. Personeel was vriendelijk en behulpzaam en werd goed geholpen. Ik heb daar een magnetron gekocht en kom zeker weer terug. Ik raad het zeker aan om daar eens langs te komen.

Reageer

Jan de Vos 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service de laptop die ik wilde hebben moest besteld worden,binnen de aangegeven tijd geleverd en voor de prijs die intussen was verlaagd.
Grote klasse!

Reageer

Marcel & Priscilla 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden het model koelkast dat wij wilden (omdat de oude defect was) al uitgezocht op de website van BCC. De winkelervaring betrof eigenlijk niet meer dan een simpele aankoop en afrekening. Het grootste compliment gaat naar de bezorgdienst van BCC. Vriendelijk, bekwaam, zeer behulpzaam en collegiaal onder elkaar. Je kunt je als BCC geen beter visitekaartje wensen.

Reageer

ND 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na wat rondkijken tot de conclusie gekomen dat BCC het product waar ik naar op zoek was het voordeligst aanbood. Kon ook de VVV-bon die ik nog had liggen gebruiken als betaling. Verzending ging soepel.

Reageer

Els Bravenboer 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vind het een hele goede winkel personeel is super vriendelijk en ervaren

Reageer

jan paul 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel geleverd, goed verpakt en zeer redelijk van prijs!was nog een speciale aanbieding ook!

Reageer

Thomas 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Waarom heb ik voor deze shop gekozen, heel simpel omdat de winkel dit product niet op voorraad had, ondanks de melding op de site dat er WEL voorraad was, nutteloze reis naar Nijmegen en toen maar de webwinkel bezocht en het product besteld. Een dag later werd er bezorgd op de afgesproken tijd, gewoon prima. In de winkel moeten ze heel wat leren, leve de webwinkel.

Reageer

Gertjan raaijmakers 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel met goed en vriendelijk personeel in Veghel ,snel en goed geholpen

Reageer

G.Visser 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er was genoeg keus voor ons ,meer als in kleinere zaken. We werden vriendelijk geholpen en de uitleg over de machine was uitgebreid .De bezorging was ook goed geregeld en ging erg vlot.

Reageer

T.A.F vanden Biggelaar 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al vaker gekocht in deze winkel waar ik altijd goed ben geholpen en waar vriendelijk en deskundigpersoneel werkt.Verder kun je rustig door de winkel lopen en advies vragen als je dit nodig hebt.Echt een fijne winkel

Reageer

CSG 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg netjes geholpen, had een aantal vragen en die werden me duidelijk gemaakt. Moest kiezen tussen meerdere artikelen, daar werd me ook bij geholpen. En ben helemaal tevreden met mijn keuze. Super service en prijs.

Reageer

Netty 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Afgezien van de voordelige prijs, is de site prima te bewerken. Voorheen altijd 'slechts' winkelervaringen opgedaan, maar ook deze variant met webshop, beviel prima.
Ondanks een paar dagen vertraging, zojuist ontvangen en later uitpakken en plaatsen, is de volgende stap. ook de begeleiding van de order mail, bellen en after-controle, geeft nu een goed gevoel.

Reageer

Arianne van Lierop 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, vriendelijke medewerkers. Ik kom graag bij deze winkel en word altijd goed geholpen!

Reageer

H.J Gravemaker 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke, deskundige verkopers. Winkel heeft een prima uitstraling, prettig om daar rond te lopen.

Reageer

Emiel 21-02-2019

Algemene score

5,0
Was niet druk, goed geholpen met mijn Dyson V10.

Wel beetje jammer dat de cashback actie achteraf in de winkel had gemoeten. nu heb ik 5 mensen moeten uitleggen wat er is gebeurd en dat eindigde erin dat de winkel mij gaat bellen.

... to be continued

Reageer

Janneke van Houtum 21-02-2019

Algemene score

1,0
Wij zijn niet tevreden. Hadden een klacht over ons strijkijzer van Tefal die al vrij snel (onze kraamtijd) kapot ging, en we werden van het kastje naar de muur gestuurd en moesten telkens achter hun aan bellen wat de status was, ook frustrerend dat ze zeggen dat het apparaat is opgestuurd terwijl die in een hoekje van het magazijn bleek te staan, wat ineens niemand wist. We hadden nog meer mindere ervaringen over deze winkel maar daar heb ik mijn gal al over gespuwd op hun eigen website en customer service mail. Voor ons eens maar nooit meer!

Reageer

Anneke van Dorp 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het artikel is goed te vinden op de website en makkelijk online te bestellen. Snel en netjes en op tijd de andere dag zoals vermeld bezorgd. Vandaar de 10.

Reageer

E. Buijing 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inbouwvaatwasser besteld, maar deze bleek niet te passen. Terug naar de winkel en werd er gezocht naar goede oplossing en kwam er keurig een passende vaatwasser.

Super geregeld.

Reageer

Ari 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was heel snel geholpen en heb binnen 5 min me aankoop gedaan met precies wat ik wilden :)

Reageer

Said 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super service en snel en correct geleverd!! Besteld en volgende dag in huis zoals ze beloven. Retouren gaat ook simpel!

Reageer

Gertjan 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Medewerkster deed alle moeite om het juiste apparaat voor ons te vinden.
Zocht op de site, welke aan onze eisen zou voldoen en onderzocht of het door ons gekozen apparaat inderdaad in onze keuken zou passen. Hoewel de datum van gratis installeren was verlopen, werden ons geen installatiekosten in rekening gebracht.

Reageer

Ineke 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC biedt een goede service, heeft overwegend een vlotte bezorging en prima kwaliteit produkten.

Reageer

bj kuipers 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prachtige winkel en het personeel is heel klantvriendelijk en deservice is ruim voldoende

Reageer

RJJ V Beek 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima advies bij aankoop iPad en overzetten gegevens voor prijs van 14,95 Snelle service
Misschien iets te dure cover voor standaardprijs er is niets anders

Reageer

Ineke 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Online tablet en telefoon gekocht en in de winkel werd ik goed geholpen bij informatie die ik nog wilde hebben. Goede service!!

Reageer

levi haers 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na lang twijfelen over welke printer ik zou moeten nemen heb ik toch gekozen voor de epson et-2650.
Ik ben goed geholpen door farzin en dan ook zeer tevreden met mijn printer!

Reageer

Schaareman 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een nieuwe wasmachine gekocht bij jullie,en de oude moest retour,maar omdat de bovenkant los zat konden de monteurs (ivm veiligheid) niet mee nemen. We hebben deze er zelf opgezet en alsnog werd deze een week later alsnog opgehaald, super toch!!

Reageer

Sbolten 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk, snelle levering, uitleg, goede prijzen, makkelijk contact, nemen oude machine zo weer mee

Reageer

Frenk Postelmans 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom geslaagd bij BCC, zoals altijd goed geholpen, eerlijk advies gekregen en vriendelijk geholpen. Behalve aankoop speaker, ook afspraak gemaakt voor reparatie wasmachine, ook daar aangeschaft, wasmachine gemaakt en alles keurig afgehandeld. Bedankt en tot snel.

Reageer

D. Verweij 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De droger werd snel geleverd zoals beloofd. In de ochtend netjes een mail en sms met de aflevertijd. Twintig minuten voor aflevering een telefoontje dat de heren in aantocht waren. Keurige medewerkers die in no-time de oude droger meenamen, mij de kans gaven nog een doekje over de stoffige vloer te halen en daarna de nieuwe droger installeerden. Nog even een korte uitleg gekregen. Netjes, vriendelijk en vrolijk. Topservice, een volgend huishoudelijk apparaat bestel ik zeker weer bij BCC. Ze doen exact wat ze beloven!

Reageer

Bas 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van het product en overzichtelijk weergave van technische spec.
Voorraadoverzicht was duidelijk en bleek juist.
Levering was snel en zorgvuldig.

Reageer

Andries Prins 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb met veel plezier een Netatmo besteld bij BCC
De levering had ik de andere dag al in huis.
Het werd ook goed in de gaten gehouden door BCC of alles wel goed ging
Het is allemaal perfect geregeld

Reageer

Andries Prins 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb met veel plezier een Netatmo besteld bij BCC
De levering had ik de andere dag al in huis.
Het werd ook goed in de gaten gehouden door BCC of alles wel goed ging
Het is allemaal perfect geregeld

Reageer

A.M.Post 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Persoonlijke informatie met uitgebreide uitleg over de producten.Wij komen hier al jaren .Ook de laagste prijs garantie is de reden dat wij de laatste tijd naast de wekker radio nu: ook een televisie, afwas machine tablet en scheerapparaat gekocht hebben.

Reageer

Veronique 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had hier een warmtepomp droger gevonden van AEG in de Outlet wat €200 scheelde op de originele prijs en die ook nog de volgende dag thuis bezorgd kon worden. Een fijne bijkomstigheid is dat ze hem gratis aansluiten (wat ook niets voorstelde), hem op 2 verdiepingen hoog brachten en het oude apparaat gelijk meenamen zonder extra kosten.

Reageer

Dongen van J 21-02-2019

Algemene score

9,0
Keurig te woord gestaan ,alternatieve gezocht voor het product wat op mijn verlanglijstje stond wat echter niet voorradig was , en vervolgens de prijs aangepast aan die van de concurrent.

Reageer

Henny 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een nieuwe friteuse en vonden bij BCC de Tefal friteuse FR3380.
Bleek voor onze doeleinden zeer geschikt. Na wat prijsvergelijk op internet konden we geen leverancier vinden die goedkoper was. Via internet besteld om 22:00 's avonds en de volgende morgen kon de levering al in gebruik worden genomen. De friteuse bevalt ons prima, uitermate goede prijs/kwatiteits verhouding. De bestelprocedure van BCC verloopt zeer vlot en plezierig. Goede informatie over het product en zeer snelle levering.

Reageer

Janny bontsema 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben in de winkel geweest voor een wasmachine, kreeg van de verkoper zo.n goede uitleg over allerlei merken,wist echt waar die over praatte, zeer vriendelijk was hij.Nam ook alle tijd.Voor mij een reden om er steeds terug te komen.

Reageer

Natallia 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is goed geregeld. De medewerker is goed over product uitgelegd. Super winkel!

Reageer

Atieti 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen in de winkel. Scherpe prijs. Bezorging uitstekend. Eerst een berichtje dan een telefoontje over de bezorgtijd. Installeren wasmachine snel en kundig en...alles opgeruimd. Gratis meenemen oude machine

Reageer

Y.Bogaarts 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvrienelijke medewerkers. Netjes te woord gestaan, duidelijke uitleg over inmeet service van de BCC. Mevrouw had duidelijk plezier in haar werk.
Ook bij de kassa prima geholpen. Nog even nagepraat over het waarderings systeem waar BCC gebruik van maakt. Met een score van 8 zit je nog in de oranje zone vandaar een dikke 10.

Reageer

Sjaak 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom weer zeer vakkundig en netjes geholpen.
Vriendelijk personeel.
Topwinkel met eerlijke prijzen.

Reageer

janny 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
is goede winkel met goed advies en vriendelijkheid. er word ook altijd gekeken naar goedkoopste prijs.

Reageer

Toon meer reviews