Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14874 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lenie 22-02-2019

Algemene score

8,0
BCC denkt met je mee. Ook de prijsgarantie is goed geregeld. Medewerker is goed op de hoogte van de producten.

Reageer

robert 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs tv gekocht in Den Helder, vriendelijk en deskundig personeel.
Tevens een zeer mooie aanbieding !
Kortom, erg tevreden kom er vast weer voor een volgende aankoop!

Reageer

Peter 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundige begeleiding in een toch wel last gebied van televisie. De verkoper wist goed aan te voelen wat voor TV wij wilden ter vervaning van onze oude plasma scherm. Uiteindelijk een TV gekocht die in eerste instantie niet to onze favorieten behoorde maar achteraf dus wel de beste leek. Ook was deze verkoper open en eerlijk over eventuele connectie problemen met oudere receivers.

Reageer

Margriet 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne, persoonlijke aandacht bij aankoop. Vaatwasser vakkundig ingemeten en geïnstalleerd. Je weet 's ochtends binnen welke 2 uur je bestelling wordt geleverd en kwartier voor aankomst telefoontje vooraf. Super tevreden!

Reageer

Erkan 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beter dan verwacht, in de zin van klantvriendelijkheid en stapsgewijze uitleg.

Reageer

Matthias 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg aardige en behulpzame medewerkers. Goede aanbiedingen en goede apparatuur.

Reageer

Simon Noordam 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De printer was daar het goedkoopst en in voorraad. Wij moesten wel de verkoper erop attenderen dat volgens de website de printer in voorraad was. Verder werden we goed geholpen met een btw factuur, die digitaal werd nagezonden.

Reageer

Linda 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel.
Nog wat kunnen regelen met korting op de prijs.
Ze zouden wel wat meer zitplaatsen kunnen maken indien een klant ook daadwerkelijk iets koopt.
We hebben er een uur erover gedaan om uiteindelijk met de gekochte spullen (1300 euro) naar buiten te lopen. Ze konden iets niet vinden wat wel op voorraad moest zijn, toen ging er iets mis in de computer enz enz.
Maar het was een vriendelijk verkoper dus we hadden geduld.

Reageer

Ans 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze medewerker nam alle tijd om te luisteren naar mijn wensen en situatie om te kunnen adviseren wat voor mij de beste mogelijkheden waren. Hij dacht met mij mee.

Reageer

M Verleng 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben bij bcc beek op 20 febr een Siemens wasmachine gekocht en zijn zeer tevreden over de deskundige uitleg van het apparaat .
Tevens was de verkoopster uiterst vriendelijk en nam ruim de tijd voor ons.
Hetzelfde geldt ook voor de bezorgers die de machine netjes en professioneel hebben geplaatst.
M Verleng👍

Reageer

M. Verriet 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd erg vriendelijk en goed geholpen. Er werd de tijd genomen voor mijn vragen en ik kreeg duidelijke antwoorden waar ik ook echt wat aan had.
Ik kreeg niet het idee dat ik "verplicht" werd om een ( duurder) product te kopen dan dat ik eigenlijk wilde en dat ik met goede ondersteuning van de medewerker mijn eigen keus kon maken. Kortom superservice bij BCC in NIjmegen Dukenburg!!!

Reageer

Christ 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede lokatie. BCC Tilburg waardoor je geen dure parkeerplaats moet betalen, nette verzorgde winkel, goed uitleg omtrent TV, men verkocht mij decTV die bij mij paste voor op de slaapkamer zonder teveel poespas.. Zeer tevreden

Reageer

paul 22-02-2019

Algemene score

9,0
Ik werd erg plezierig geholpen en goed geadviseerd , er werd de tijd genomen en er werd met zorg gekeken om de order naar behoren te voltooien.

Reageer

Dtstevense 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat deze VVV-bonnen accepteert. Verder verliep de aankoop vlekkeloos en ben niet anders gewend van BCC.

Reageer

Loes 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine gekocht bij Bcc op bcc.nl. App contact gehad om meer informatie te krijgen over het product. Je krijg snel reaktie. De bezorgers waren optijd binnen de tijdsblok. Ze hebben de wasmachine op de juiste plek neergezet. Zeer goede winkel. Ik beveel iedereen om naar Bcc te gaan.🌞

Reageer

Cees Graauwmans 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer deskundig advies, prettige en klantvriendelijke medewerkers. Koop hier al jaren mijn apparatuur, nooit problemen. Ze denken met je mee en geven relevante aanwijzingen. Topbedrijf (BCC winkelcentrum Dukenburg Nijmegen).
Beoordeling: 10

Reageer

Yonh 21-02-2019

Algemene score

10,0
Zojuist geholpen door XXX bij BCC heerlen. Goeie service en binnen 10 min mijn retour afgehandeld en een nieuw artikel binnen hand bereik.

Reageer

André 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en snelle levering, helaas was mijn mobiel niet op voorraad meer, een dag later kon ik hem al ophalen . Fijn dat je hier met freebees kan betalen.

Reageer

Henk legius 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is zo geweldig van mijn inkoop tot aan het levering van mijn product thuis.de heer jan celen van bcc Woensel 100 procent. + de twee jongens die het product brachten ook 100 punten .21-2-2019. ik koop er heel graag .

Reageer

Gilman 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Really excellent delivery,I ordered just before 12 pm and had it delivered 2pm next day.

Reageer

DB 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima een shop om zaken mee te doen. Voordelig en accuraat. Doen wat ze beloven.

Reageer

Piet 21-02-2019

Algemene score

6,0
Veel pogingen tot het doen van bijverkopen, o.a. energie, waar we niet voor kwamen. Vragen naar e-mail adres, z. g. voor de factuur of afleverbon, maar naar wat later blijkt alleen voor reclame, zoals deze review.

Reageer

J.A.Schooneveld 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is zeer goed bereikbaar ook voor iemand die minder goed ter been is, er is n.l. een parkeergarage onder de zaak. Het personeel is zeer behulpzaam en ter zaken kundig voorts zijn de prijzen ook aantrekkelijk. vandaag was het niet mijn eerste aankoop aldaar ik ben erg tevreden over mijn aankopen daar .

Reageer

Joop Stedehouder 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben keurig te woord gestaan en goed geholpen. Het product was niet in de winkel voorradig.maar werd zeer correct de volgende dag bezorgd. Zeer tevreden over de correct afhandeling

Reageer

Luca 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, duidelijke uitleg over verschil van chromebook, laptop en macbook. Alle verschillende aspecten(zoals formaat, soort beeldscherm, processor, virusscanner ect) konden worden toegelicht in begrijpelijke taal.

Reageer

Houben danny 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service en vriendelijk personeel niet opdringerig
Ik zou de winkel aan iedereen aanbevelen

Reageer

Mirjam 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen was heel makkelijk. Later heb ik nog gebeld of de levering eerder kon plaatsvinden en dat was geen probleem! Over het aflevermoment ben ik via mail en sms op de hoogte gebracht én ik werd een kwartier van te voren gebeld dat BCC eraan kwam. Het apparaat is netjes geïnstalleerd, de oude weer meegenomen én de monteurs hebben het nieuwe apparaat zijn 1e onderhouds-wasbeurt laten draaien. Ik kon direct aan de slag!!

Reageer

Pieter 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goede service en uitleg over en van alle producten die ik daar heb gekocht.... en dat zijn er veel ...voor mij geen andere winkel meer... ook niet de concurrent. ook de garantie is goed en is bij obs perfect opgelost.. BCC IS TOP.Maar dat is mijn mening en ervaring .

Reageer

Kaatee 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerst op de site artikelen bekeken en vergeleken. Daarna in de winkel het artikel bekeken en ons door de verkoopadviseur verder laten voorlichten en adviseren. Zeer plezierig geholpen en artikel gekocht.

Reageer

Tien 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb bij BCC iphone gekocht. Mooi toestel met laagste prijsgarantie. Personeel heeft ook nog eens alles van mijn oude tel. overgezet. Geweldig.

Reageer

bernadette 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer deskundig en vriendelijk personeel, Goede uitleg van de verschillende apparaten zodat je keus uiteindelijk makkelijk is te maken.
Ik zeg SUPER

Reageer

D 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel en leuke verkopers. Goed assortiment en het advies is ook professioneel

Reageer

Caglar Caglayan 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
degelijke product, waarcoor zijn geld.. een aanrader.. wel problemen met bestellingen met freebees.. service moet zeker beter wat dat betreft!

Reageer

Elsje 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
overzichtige winkel met klantvriendelijk personeel
alles goed volgens rubrieken ingedeeld en te vinden
de winkel oogt overzichtelijk licht en ruim.
is makkelijkte vinden en gratis parkeren is ook erg handig en klantvriendelijk

Reageer

Ans de Laat 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan alleen maar zeggen fantastisch ik had 's avonds laat besteld en betaald had meteen al een mailtje dat ze aan het inpakken waren en dat ik het bestelde de volgende dag al kreeg. En inderdaad de volgende dag om half drie was mijn pakket een mooie magnetron er al zonder verzendkosten gratis bezorgd door DHL. Bedankt BCC leuk om jullie klant te zijn op deze manier. Ook heel veel keuze wat artikelen betreft gewoon even invullen wat je zoekt en je krijgt volop te zien met beschrijving en verschillende prijzen, even klikken en betalen wat je hebt uitgekozen het wordt meteen naar je toegestuurd. Dank je wel BBC

Reageer

Schroeder 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds online een bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd.
Het was volgens internet niet de laagste prijs, maar door de positieve ervaringen in het verleden heb ik toch weer voor BCC gekozen.

Voor het prijsverschil kan ik nog een claim indienen ivm de laagste prijsgarantie.

Reageer

Els Groeneweg-Vervloed 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zanussi is een goed merk vandaar onze keuze voor deze vrieskast. Ook een erg goede service bij BCC Oss, Ik wist wel wat ik wilde maar nog wat vragen en die werden deskundig beantwoord.
De vrieskast is geleverd binnen 24 uur echt geweldig en onze oude vrieskast werd gratis mee genomen. Op naar de volgende bestelling

Reageer

R 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen, dit was in het verleden daar wel eens anders. Ben er prima tevreden over.

Reageer

Jacques 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel in Barendrecht, ruim opgezet. De indeling is niet te dicht op elkaar geplaatst, makkelijk door de winkel te lopen. Personeel was vriendelijk en behulpzaam en werd goed geholpen. Ik heb daar een magnetron gekocht en kom zeker weer terug. Ik raad het zeker aan om daar eens langs te komen.

Reageer

Jan de Vos 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service de laptop die ik wilde hebben moest besteld worden,binnen de aangegeven tijd geleverd en voor de prijs die intussen was verlaagd.
Grote klasse!

Reageer

Marcel & Priscilla 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden het model koelkast dat wij wilden (omdat de oude defect was) al uitgezocht op de website van BCC. De winkelervaring betrof eigenlijk niet meer dan een simpele aankoop en afrekening. Het grootste compliment gaat naar de bezorgdienst van BCC. Vriendelijk, bekwaam, zeer behulpzaam en collegiaal onder elkaar. Je kunt je als BCC geen beter visitekaartje wensen.

Reageer

ND 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na wat rondkijken tot de conclusie gekomen dat BCC het product waar ik naar op zoek was het voordeligst aanbood. Kon ook de VVV-bon die ik nog had liggen gebruiken als betaling. Verzending ging soepel.

Reageer

Els Bravenboer 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vind het een hele goede winkel personeel is super vriendelijk en ervaren

Reageer

jan paul 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel geleverd, goed verpakt en zeer redelijk van prijs!was nog een speciale aanbieding ook!

Reageer

Thomas 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Waarom heb ik voor deze shop gekozen, heel simpel omdat de winkel dit product niet op voorraad had, ondanks de melding op de site dat er WEL voorraad was, nutteloze reis naar Nijmegen en toen maar de webwinkel bezocht en het product besteld. Een dag later werd er bezorgd op de afgesproken tijd, gewoon prima. In de winkel moeten ze heel wat leren, leve de webwinkel.

Reageer

Gertjan raaijmakers 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel met goed en vriendelijk personeel in Veghel ,snel en goed geholpen

Reageer

G.Visser 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er was genoeg keus voor ons ,meer als in kleinere zaken. We werden vriendelijk geholpen en de uitleg over de machine was uitgebreid .De bezorging was ook goed geregeld en ging erg vlot.

Reageer

T.A.F vanden Biggelaar 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al vaker gekocht in deze winkel waar ik altijd goed ben geholpen en waar vriendelijk en deskundigpersoneel werkt.Verder kun je rustig door de winkel lopen en advies vragen als je dit nodig hebt.Echt een fijne winkel

Reageer

CSG 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg netjes geholpen, had een aantal vragen en die werden me duidelijk gemaakt. Moest kiezen tussen meerdere artikelen, daar werd me ook bij geholpen. En ben helemaal tevreden met mijn keuze. Super service en prijs.

Reageer

Netty 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Afgezien van de voordelige prijs, is de site prima te bewerken. Voorheen altijd 'slechts' winkelervaringen opgedaan, maar ook deze variant met webshop, beviel prima.
Ondanks een paar dagen vertraging, zojuist ontvangen en later uitpakken en plaatsen, is de volgende stap. ook de begeleiding van de order mail, bellen en after-controle, geeft nu een goed gevoel.

Reageer

Toon meer reviews