Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen, de volgende dag geleverd en met alle egards die hierbij horen. In 1 woord Chapeau!!

Reageer

jan 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteitsverhouding, levering op de dag dat jij wil en bezorgt binnen 2 uur. Ik heb de koelkast weliswaar online gekocht, maar vind het ook belangrijk dat fysieke winkels blijven bestaan.

Reageer

Lieke 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is overzichtelijk en nadat we binnen gekomen zijn werden we vrij snel geholpen, de desbetreffende heer die ons geholpen heeft wist zeer zeker waar hij het overhad en ik voelde mij ook goed geïnformeerd waardoor wij de keuze hebben gemaakt bij bcc onze aankoop te doen.

Reageer

Mareille Pandelaar 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goed geholpen! Hele aardige meneer. Was snel klaar en goed geïnformeerd.

Reageer

Jef 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had eerst een mailtje gestuurd of ze de Sodastream cilinders mogelijk in voorraad hadden. Kreeg binnen twee uur een antwoord dat ze nog vijf stuks in voorraad hadden. Op mijn vraag of ik er eentje kon reserveren en dat ik het de dag zou komen ophalen was geen probleem. Het zou bij de kassa klaar liggen. Dag erna bij de kassa vriendelijk geholpen. Perfecte service van BCC.

Reageer

Sophie 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Almere Buiten is mijn favorite zaak voor aanschaf huishoudelijke artikelen & elektronica. Heb vandaag een blender gekocht. De medewerkers zijn vriendelijk,hebben knowhow & dringen zich niet op. Voel mij iedere keer op mijn gemak( thuisgevoel)

Reageer

Jaap V 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom een aankoop gedaan bij BCC. En weer niet teleurgesteld. Fijne site met leuke prijzen en goede service. Zoals beloofd de volgende werkdag bezorgd, binnen het aangegeven tijdvak en de wasmachine werd aangesloten.
Nu nog even afwachten hoe de machine presteert. Maar dat is niet aan BCC maar aan de fabrikant. Wordt vervolgd.

Reageer

Pyrs 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima wevwinkel alleen minder gelikt dan bijv een CoolBlue of Bil. Outlet is een leuke toevoeging. Je kan er best goede deals vinden.

Reageer

S 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Mijn aankoop in de winkel was prima!! Goed geholpen!!! Een dikke 9!!!
Maar de bezorging belabberd...koelkast zou maandag geleverd worden maar door zieke niet mogelijk. Kan gebeuren. Vervolgens komt de koelkast dinsdag...weer niet dus om vervolgens 2 heren van BCC te mogen ontvangen zonder! koelkast. Die had dus gewoon geleverd kunnen worden! Nu wachten op woensdag...hopen dat ie dan komt. Overigens zijn ze wel heel attent met "pleisters plakken". Cadeaukaart en korting ontvangen. Dus tja...als mijn koelkast echt morgen komt krijgt bcc een totaal cijfer 7 van mij.

Reageer

marjan 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we hebben het bezoek aan de winkel prettig ervaren, duidelijke uitleg en informatie. wij hadden al het nodige huiswerk gedaan en zo ook de verschil in prijs met andere winkels, de machine die wij hebben gekocht was bij BCC duurder maar ook daar werkt niet moeilijk over gedaan prijs werd aangepast.

Reageer

Monique 05-03-2019

Algemene score

9,0
Super service
Snelle levering binnen 1 dag, gratis afvoer oude apparaat, vakkundig en professioneel personeel, zeer vriendelijk en snelle afhandeling, kortom helemaal tevereden!

Reageer

Marianne Moes 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Speciaal naar BCC gekomen voor de goede service en uitleg. Vriendelijk personeel, alle vragen worden beantwoord en hulp tot aan je auto buiten! Hoe mooi is dat! BCC voor mij!

Reageer

Merijn De Jong 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom hier graag! Er is altijd voldoende personeel aanwezig voor advies en productverglijking. Ook voor garantie op een product ben ik vriendelijk geholpen.

Reageer

Unidoro 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gaan vakkundig om met advies en zeer snelle levering, en ook heel snel met mailing en facturatie.

Reageer

Indira 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vlotte en goede service! Toppers! Oud apparaat ging mee, kreeg aanwijzingen en de nieuwe was gekoppeld in minder dan een kwartier!

Reageer

Wim 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede service van mijn bestellingen. Op de website zijn de producten overzichtelijk gerangschikt waardoor je keuze makkelijker wordt.

Reageer

de koper 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne overzichtelijke winkel, deskundig en behulpzaam personeel. Uiteindelijk met inmeten, aanschaf en de BCC installatieservice naar volle tevredenheid geholpen.

Reageer

P2317 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden bij de aanschaf van een Miele wasmachine en droger vlot in de BCC-zaak geholpen. Ook de per mail ingestuude vragen werden vlot beantwoord. De aflevering geschiedde op het afgesproken moment door twee terzake deskunge en keurige installateurs. Het enige minnetje was dat je pas 's nachts om 03:00u via een mailtje (later nog een sms om 07:00u) vernam dat de aflevering tussen 08:00- 10:00u diezelfde ochtend zou plaatsvinden. Dat bericht zou toch op z'n minst 's avonds voor 20:00u binnen moeten komen.

Reageer

marion 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine is perfect en niet zo duur vriendelijk mensen en snel bezorgt.
wasmachine is perfect en de oude is mee genomen.

Reageer

Onno 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig en net afgehandeld.
Ook zeer correct met levering.
En afgesproken levering tijden.
Een pluim hier voor.

Reageer

Beppy van Bokhoven 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de aflevering werd blijkbaar de inductieplaat niet goed geïnstalleerd want de helft van de kookzone deed het niet. De volgende dag is het in orde gemaakt door andere monteurs.

Reageer

Toon 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product had lage prijs. Degelijk verpakt pakket en snel bezorgd met goede bezorging info. BCC is een aanrader!

Reageer

Yan 05-03-2019

Algemene score

8,0
Deze Shop was wel behulpzaam , de medewerkers hebben geduld en geven uitgebreide uitleg. is aan te raden.

Reageer

G.Gerritsen 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De klantbehandeling is er zeer correct. Mee denken alternatieven en een eerlijk advies over het product. Wij zijn zeer tevreden.

Reageer

Margie 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke winkel, rustige omgeving om producten te overwegen. Deskundig advies. Prima levertijd en service.

Reageer

Jaap & Hennie 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onzeker de winkel ingelopen maar door de verkoper uitstekend geholpen bij de uitleg over de werking van onze nieuwe tv en advies voor de juiste wandbeugel. Hulde.

Reageer

Alice 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Nadelen: laten installeren toch wel prijzig. MijnBCC deed het niet tijdens de twee dagen dat ik probeerde in te loggen.

Voordelen: Op tijd geleverd, goede installatieservice, producten scherp geprijst.

Reageer

ad 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vriendelijk, netjes, voorkomend, winkel heeft een uitnodigende uitstraling

Reageer

Elly 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geven een goede service. Ik had een poosje geleden een printer gekocht en er meteen een zwarte cartridge bijgekocht. Nu bleek dat de verkeerde te zijn, dus ben ik terug gegaan naar de winkel, maar ik had er geen bon meer van. Ik kreeg gelukkig een nieuwe. Deze is wel goedgekeurd door de printer. Goed geregeld dus, bedankt

Reageer

Ursula 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC Deventer heeft mij goed geholpen met het maken van de keuze voor een nieuwe laptop. Bij het starten van een nieuwe studie wilde ik een goede laptop die ik ook mee kan nemen naar school, ik had geen idee waar ik op moest letten. Door het kundige personeel kreeg ik tips en aanwijzingen om een goede keuze te maken. Niet opdringerig, heel vrijblijvend.

Reageer

Peter1500 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben geweldig geholpen.afleveren en aansluiten
geweldig.personeel ook vriendelijk.

Reageer

Roel Haustein 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geholpen, artikel was niet in de winkel dus werd het de volgende dag door DHL netjes thuisgebracht

Reageer

Jolanda 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop duidelijk, uiteindelijk via chat met medewerker Jeroen bestelling geplaatst op zondag. Levering plaatsing en afvoer oude wasmachine op maandag. Top service en snelle levering. 👍

Reageer

Eric 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Naar BCC geweest voor de aankoop van een nieuwe stofzuiger.
In de winkel ben ik uitstekend voorgelicht en kreeg een prima advies.
Verder ben ik geholpen door een vriendelijke medewerkster met kennis van zaken!
Hier is de klant nog altijd Koning!!

Reageer

Theo van Roon 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dicht bij huis. Vriendelijk personeel met veel vakkennis. Mooie overzichtelijke winkel.

Reageer

Channie 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal super. T artikel is precies wat ik hoopte . Ik vroeg of t terug mocht als t niet goed was en dat mocht . Maar dat is niet nodig . We zijn er heel blij mee en n mooie prijs was t.dus van mij n dikke 10

Reageer

René 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle service
Website is heel gebruikersvriendelijk
Goede uitleg over de producten

Reageer

Tjeerd 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voel me altyd welkom met de juiste klantgerichte houding van de medewerkers zonder pusherig te zijn, en direct n goedemorgen als je binnen loopt. De winkels oosterhout en breda zijn van een prettige omvang niet megalomaan groot. Dit keer oosterhout, weer goed geholpen en nog een toffe tip meegekregen ook!!

Reageer

Gerrit Scholten 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle service van de medewerkers. Ze helpen je snel aan de juiste informatie op een klantvriendelijke manier zodat je ongedwongen de beslissing kan nemen of je het product aankoopt.

Reageer

Bianca 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Een samsung koelvries combinatie gekocht.
Goed geholpen in de winkel.
Vind het echter wel raar ....dat je de koelkast of over de eerste drempel in je huis kan laten zetten ingepakt en al......of 19,95 betaald voor installeren uitpakken (troep mee laten nemen)....dan komen ze m hier bezorgen.....hebben ze m beneden al uitgepakt.(moet naar 2 hoog,kan beschadigen)zetten m in de keuken op zn plek en klaar.
Ik vind dat ze dan ook de poten moeten afstellen tot hij goed staat(dat is voor mij installeren)
Maar nee hoor.....ik zeg: o buiten uitgepakt?
Ja zeggen ze, dan hebben we meer grip met naar boven tillen.
Ze zetten m neer......6 uur wachten met aanzetten.....tekenen en weg zijn ze.
Dat vind ik raar.

Reageer

Brenda 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We moesten helaas wel 20 minuten wachten voordat we geholpen konden worden en stonden net op het punt de winkel te verlaten , maar toen kwam er net een personeelslid aan lopen en vroeg of hij ons kon helpen... dat hij ons al wel had gezien maar eerst nog iemand anders aan het helpen was en toen we eenmaal aan de beurt waren was het een hele goede ervaring . De meneer die ons hielp was erg vriendelijk en behulpzaam . Samen met hem hadden we besloten om ons product te bestellen via internet Want het product was niet-bindend de winkel op voorraad. Hij vertelde dat we het maandag konden verwachten en het was nu zaterdag . Onze betaling moest aan de kassa en ook daar was het personeel meer dan vriendelijk .
Ons pakket kwam inderdaad op de maandag aan .
Super service en ik beveel BCC Barendrecht zeker aan !

Reageer

Gerard en Will smits 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden over de producten, de klantvriendelijkheid en de service die uw bedrijf biedt aan de klant

Reageer

I. Martinusse 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt vriendelijk geholpen en zijn meedenkend en er wordt goed advies gegeven. Ook als bij levering iets fout gaat en je naar de winkel terug gaat. Wordt het top opgelost.

Reageer

Jordy 04-03-2019

Algemene score

6,0
Ik heb bij de bcc een controller van de Nintendo besteld, zaterdag besteld, vandaag maandag in huis. Keurig een mail gehad. Ik zal met deze review niet 1van de 2 bonnen a 250€ winnen maar ik hoop dat bcc weer opstaat! Een aantal jaar geleden deed bcc gewoon mee met de grootste. Goede voorraad keurige winkels. Dat is helaas veranderd en is er nog maar 1 marktleider.

Reageer

Jaap 04-03-2019

Algemene score

9,0
Prima geholpen met een wasdroger, en meegeholpen om de wasdroger in de auto te zetten!
Ik was eerst bij Mediamarkt gaan kijken waar ik 30 minuten moest wachten op mijn beurt.

Daarna nors te woord gestaan ben gewoon maar gewoon vertrokken.
BCC is top!!

Reageer

Rob 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, goed en duidelijk advies gekregen, zeer tevreden over de aankoop

Reageer

J.Stokkel 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super geholpen en de volgende ochtend om 07:30 was de levering al geregeld. Top

Reageer

Nico van de Pol 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
na aankoop van wasmachine , heb ik nog verder gekeken op internet zelfde merk en type en kwam tot de ontdekking ergens anders €. 90 = goedkoper was BCC gebeld en teveel betaalde euro`s worden terug gestort op de bank. Mijn dank ervoor

Reageer

Jessica 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor BCC gekozen omdat het de voordeligste was op de kieskeurig site. Goede prijs duidelijke site en supersnelle levering. Heel tevreden !!

Reageer

Nefo 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koop mijn electronica en keukenapparatuur altijd bij de bcc. Ze hebben de laagste prijsgarantie en ik vind het prettig dat het een winkel is (niet alleen web). Ik heb een laptop gekocht en hulp gevraagd aan een medewerker. Ik heb duidelijk advies gekregen en daarbij was er een leuke korting van 15% op geselecteerde hp producten. Mijn winkelervaring bij de bcc was prettig.

Reageer

Toon meer reviews