Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14874 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peggy 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het is gewoon superfijn als je direct antwoord krijgt op veel gestelde vragen, een goed advies, geduld en SUPER service!

Reageer

Dhr Eurlings 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de aankoop te verrichten 10 minuten voor sluitingstijd had ik niet de indruk weggekeken te worden, compliment hoor

Reageer

Snoopy 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is prettig om door te winkelen. De functie om te filteren op prijs, merk enz. is heel prettig. Het assortiment is groot en goed omschreven. Het vergelijken van producten met elkaar is ook een goede hulp in het maken van keuzes. BCC gaat mee met de grootste concurrenten en stijgt er bovenuit door een goede en voor mij heel belangrijke "aftersales".

Reageer

A. Taal 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij komen regelmatig in deze winkel. Voor grote en kleine producten. Wij worden altijd vriendelijk en deskundig geholpen.

Reageer

Arno Janssen 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering gecombineerd met een professionele installatie.

Reageer

Dennis en Marijke 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top shop!!!! Wij hebben een stofzuiger gekocht en zijn zeer tevreden. Goed geholpen , goed product en goede prijs , goed gehumeurd de winkel weer uit:)

Reageer

Ilona 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig advies in de winkel en een snelle service. Alles werd helder uitgezet en netjes afgehandeld. Zeker een aanrader!

Reageer

Ab Ramaker 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige en zeer vriendelijke mensen die ons geholpen hebben. Deze mensen hadden verstand van zaken.

Reageer

Moon 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke medewerker, goed en duidelijk advies, gaf een vergelijking tussen verschillende soorten mobiel in dezelfde prijsklasse zonder te pushen om bv tot een duurdere aanschaf over te gaan.

Reageer

HS de Graaf Witte 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dank je wel voor jullie hulp en uitleg over het produkt dat ik gekocht heb. Ben hier heel erg blij mee. Met het juiste advies en uitleg hoe het apparaat te bedienen.
Thanks !

Reageer

Sidney veltman 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laptop gekocht en daarbij weer super geadviseerd om de juiste keuze te maken. Ook leuk dat mij niet de duurste laptop wordt geadviseerd maat juist top aanbieding voor mooie gaming laptop. Erg fijn zo'n prettige service.

Reageer

Jary 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed geholpen! Daarvoor voor precies hetzelfde (Bluetooth box) geweest bij de Mediamarkt. Daar hadden ze me wat oppervlakkig geholpen! Maar bij de BCC krijg je tot in de detail uitgelegd wat alles inhoudt. Ze helpen je mee en luisteren ook echt naar je.

Reageer

Anne 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg goede service en vriendelijk personeel. Ze denken met je mee en willen dingen voor je uit zoeken.

Reageer

Jan Noord 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering. Netjes op de 2e verdieping gebracht.
Contact met customerservice ook goed verlopen.

Reageer

Riet 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen. Goede uitleg, en nemen de tijd voor je. Geen gehaast. Van Begi tot het van de aankoop super. ( aankoop telefoon)

Reageer

HvT 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het betreft hier de winkel in Hoorn. Nadat ik één van de medewerksters had aangesproken nam zij mij direct mee naar het juiste deel voor mijn aan te schaffen product. Zij heeft mij heel duidelijk aangegeven wat er wel en niet mogelijk is met het product. Zonder meer van een zeer proffesionele en vriendelijke behandeling genoten.

Reageer

Bob 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn bij BCC oostpoort keurig geholpen. Goede uitleg van TV en tandenborstel. Laagste prijsgarantie.

Reageer

jaro 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na geweldig, uitgeebriede advies van twee medewerkers bij de BCC te Sittard over de Dyson en de nieuwe AEG draadloos stofzuiger hebben we uiteindelijk de Dyson T7 gekocht! Personeel van BCC zijn altijd heel goed geïnformeerd en alle elektrische apparaten kopen we bij hen!

Reageer

wjtm 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De medewerkers zijn vriendelijk maar niet opdringerig. Snelle service zodra je geholpen wilt worden.

Reageer

Miranda Last 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere artikelen hier gekocht. De verkopers brengen op een informele en niet dwingende wijze, je op de hoogte van de apparatuur. Nemen daar ook alle tijd voor. De prijzen zijn budget vriendelijk en er zijn regelmatig acties. Goede service BCC!

Reageer

Marja 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk en kundig geholpen. Verkoper vroeg goed door naar wensen, demonstreerde de stofzuiger en had verstand van zaken.

Reageer

Hans 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd een goede prijs. Goede voorlichting in de winkel door vriendelijk personeel.

Reageer

Sandra 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt hier altijd heel goed en vriendelijk geholpen. Voor al onze electronica gaan we naar BCC Beverwijk

Reageer

tikra 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goed en onderboud advies in een leuke sfeer. Luisteren goed naar de wensen en maken aanbevelingen die aansluiten op jou behoeftes (dus onze). Het wordt dus niet het duurste of beste verkocht, maar precies waar je naar op zoek bent. Ze laten jou wel zien wat de maarkt nog verder in petto heeft.

Reageer

R J 10-03-2019

Algemene score

8,0
Groot aanbod, goede prijs/ kwaliteitverhouding.
Goede service
Vriendelijk personeel.

Reageer

Sabine 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind BCC Arnhem een fijne winkel.
Makkelijk te bereiken.
Vriendelijk personeel.

Reageer

Edwinhgv 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een nieuwe tv en heb in de winkel een heel goed advies gekregen over de aankoop van een OLED televisie

Reageer

Kees 10-03-2019

Algemene score

8,0
Laptop gekocht ik had zelf moeite met welke de beste zou zijn voor mijn gebruik maar na goede en duidelijke uitleg een mooie Acer gekocht.

Reageer

Kees 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een Siemens koel/vrieskast online gekocht alles was goed geregeld. Ook de bezorging was goed in orde.

Reageer

Marijke 10-03-2019

Algemene score

10,0
Wasdroger van AEG gekocht via de BCC-webshop. Maandags besteld en vrijdag (op verzoek) op de tijd geleverd die via de sms was aangegeven. Vriendelijke bezorgers die de machine vlot op zolder hadden staan. Klaar voor gebruik! Oude machine weer mee, en hoppa, klaar is kees.
Enige tip: op de website bij dit product de extra te bestellen afvoerslang (met combi afvoer met wasmachine) vermelden.

Reageer

M Fullard van Leersum 10-03-2019

Algemene score

4,0
We hebben gekozen voor BCC omdat we voor € 50 extra een volledige installatie van onze tv (alle zenders, internet en uitgebreide uitleg) zouden krijgen. We hebben dat ni8et gehad, onze extra zenders waren er niet, wifi was niet aangesloten en we kregen de opdracht maar stap voor stap heel goed de handleiding te bekijken. Teleurstellend! (en dat is nog zacht uitgedrukt, we zijn juist met een duurder BCC in zee gegaan voor deze "service")

Reageer

C.Lemmen 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
in deze winkel gezocht en na perfecte voorlichting van een vriendelijke deskundige verkoper, zonderaarzeling tot aankoop van het overgegaan. top personeel.

Reageer

Jan, Nijkerk 10-03-2019

Algemene score

8,0
Ik vind het een bijzonder fijne televisie. Lekker groot, helder beeld en een hele simpele afstandbediening met slechts 10 toetsen. We hadden eerst een outlet exemplar gekocht, maar na ontvangst bleek die bij de installatie toch iets krassen te hebben en enkele cruciale schroeven ontbraken. Vervolgens heeft BBC voorgesteld om de televisie om te ruilen voor een nieuwe, zonder bijbetaling. Sterker nog, we kregen 55 euro terug omdat op dat moment de televisie 55 euro goedkoper was dan de outletprijs. Top!!!!!

Reageer

Ronnie 10-03-2019

Algemene score

10,0
Goed geholpen, nemen de tijd voor je en verstand van het product waar we voor zijn gekomen.

Reageer

Ria Oosterling 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC in Goes is voor mij ideaal omdat ik in Goes woon, dus lekker dichtbij.
Ik werd daar vriendelijk ontvangen , goed geadviseerd , ruime keuze en binnen 2 dagen werden de wasmachine en televisie keurig op tijd afgeleverd en professioneel gemonteerd.
Communicatie per sms en e mail was ook perfect geregeld.
Kortom , m’n volgende aankoop zal ongetwijfeld weer bij BCC in Goes zijn.!👍🏼

Reageer

Ton Zeist 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen, personeel vraagt zonder aan te dringen of ze je kunnen helpen, nemen de tijd, deskundig advies, goede prijs, kortom aan te raden.

Reageer

Hermans 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geadviseerd door medewerker bij keuze en correcte aflevering en montage

Reageer

jack 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ben al jaren klant bij Bcc
meestal tot tevredenheid soms niet.In latste geval worden problemen vwb ontevredenheid vlot opgelost

Reageer

Snel en goed geadviseerd bij bcc Den Helder 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik werd goed en snel geadviseerd en geholpen. Personeel was vriendelijk en vrolijk.

Reageer

frans 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vriendelijk en goed geholpen, goede uitleg over product, ik heb er meerdere spullen gekocht en kan het iedereen aanbevelen

Reageer

Lot 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service, goede informatie over bezorgtijd, vriendelijke klantenservice, accepteert vvv bonnen.

Reageer

Peter 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb vantevoren al enige informatie via internet opgezocht, maar kreeg bij BCC goede uitleg over een product. Daardoor ben ik helemaal overtuigd een goede keus gemaakt te hebben en dit bij BCC dan ook gekocht.

Reageer

Dave 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Webshop is overzichtelijk. Filter en zoek mogelijkheden werken prima. Na de aanschaf van een product word je perfect op de hoogte gehouden van de status van de verzending.

Reageer

B Noppen 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel goed geholpen goed advies denken mee met de klant. Op tijd geleverd door 2 keurige bezorgers.

Reageer

CJ 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Jammer dat we geen korting kregen en ze daar halsstarrig in zijn. We zijn dan ook bijna weggelopen en dan hadden ze helemaal NIETS verkocht. De jongens echter deden keurig hun werk.

Reageer

CJ 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geholpen door eigenlijk zeer nette keurige jongens die ons keurig van dienst zijn geweest. Jamme van de worst van korting die ze voorhouden in die niet doorgaat en dat ze daarna dan ook niets meer van de prijs af doen.

Reageer

Iemand 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, kon iets enthousiaster. Aardige mevrouw alleen niet heel erg gemotiveerd. Ze was wel aardig maar het kon nog iets beter want ja; perfect is het nooit

Reageer

Mus 10-03-2019

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk, niet opdringerig. Goed verzorgde overzichtelijke, binnenruimte. Know how en uitleg zijn goed. Grote keuzemogelijkheden.
Kleine tip: benadering door een elektriciteits-bedrijf is dat nodig? Beetje irritant.

Reageer

Maarten 10-03-2019

Algemene score

9,0
Goede service. Je krijgt een berichtje hoe laat ze ongeveer langskomen om te bezorgen en dan ook nog een telefoontje. Netjes naar boven getild. Ook de prijs was goed. Al met al prima tevreden.

Reageer

BaMaHaKe 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel prima overzichtelijk, duidelijk waar wat te vinden is, zeer deskundig personeel dat geen moeite te veel is en prijzen waar je blij van wordt! Voor onze volgende aankoop zien ze ons beslist terug!

Reageer

Toon meer reviews