Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14881 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Houten 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en snelle service, doen wat ze zeggen, goede chauffeur, op tijd geleverd, ff van te voren gebeld worden, uitstekend.

Reageer

José Carvalho 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al 40 jaar BBC klant en zeer tevreden
Ze doen wat ze beloven!

Wat voor verbetering vatbaar is dat zij de gegevens zoals email en telefoon bij aankoop cheken of het nog kloppen want als niet klopt dan ontvangen wij niet de emails en sms die zij beloven en staan ze voor de deur onverwacht met de bestelling!

De rest is allemaal prima, goed service en simpatiek personeel!

Reageer

N Vleugels 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk, ruime keus, wordt meteen opgemerkt door personeel, laten je vrij in te kijken maar geven wel aan dat ze er voor je zijn!

Reageer

Peter 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ben supergoed geholpen goed advies en erg vriendelijk. verkoper kwam zijn afspraak na

Reageer

Stijn 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waren keurig en goed geholpen in de winkel. De medewerker dacht met ons mee kwa mogelijkheden en wat het beste bij ons pasten en de duurzaamheid en kwaliteit. De koelkast werd de volgende dag nog snel en netjes geplaatst. De bezorgers waren aardige mensen die nog tips gaven. Onze ervaring met BCC is goed en aan te raden!

Reageer

Nicolette 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geholpen- vrolijke en slimme Dame die overal verstand van had en get ook niet erg vond als je niet inging op extra aankopen.

Reageer

jeannette 17-03-2019

Algemene score

9,0
erg goed advies gekregen voor het kopen van een nieuwe laptop, hierdoor ook gelijk deze aangeschaft.

Reageer

Maarten 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk besteld, alles is overzichtelijk en de bezorging is erg snel en adequaat!
Klantenservice is ook erg vriendelijk en behulpzaam met vragen en meedenken!

Reageer

Gijsbert 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne webshop, product makkelijk gevonden. Snelle en goede levering. Netjes verpakt.

Reageer

Joan 17-03-2019

Algemene score

10,0
Had al eerder een zeer goede ervaring met BBC in winkelcentrum Oostpoort. Hele goede en vriendelijke service, Levering altijd stipt op tijd. Deskundige en vriendelijke bezorgers.

Reageer

Oppie 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen bij de aankoop van ons produkt. Ook toen we daarna naar een ander artikel stonden te kijken werden we meteen aangesproken en werd ons van alles gedemonstreerd. Klasse !

Reageer

Esmeralda Hoogenboom 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gisteren een fijne melk opschuimer gekocht bij BCC in Hazerswoude Rijndijk.
Tijdens het rondkijken in de winkel werden wij al snel aangesproken door een medewerker met de vraag of hij ons ergens mee kon helpen of advies kon geven. Nadat wij aangegeven hadden graag eerst nog even zelf te kijken, gaf hij netjes aan dat wanneer wij vragen ergens over hadden hij ons graag wilde helpen. Daarna gaf hij ons netjes de ruimte eerst zelf even te oriënteren, wat ik persoonlijk altijd erg prettig vind.
Uiteindelijk een fijn apparaat gevonden, de medewerker heeft ons daarna keurig geholpen met het uittypen van de aankoopbon wat tevens het garantiebewijs is, hij gaf ons nog als tip mee welke soort melk het beste is om te gebruiken.
Wij zijn tevreden met onze aankoop en met hoe we zijn geholpen in de winkel.

Reageer

sandra 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn heel goed geholpen door BBC Hoorn. Goede uitleg gehad en erg vriendelijk personeel.

Reageer

A&A 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie winkel met goed kundig en vriendelijk personeel dat goede uitleg geeft

Reageer

Andreoli 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service! Geduldig personeel, breed aanbod, leuke actie met Essent. Goed berijdbaar in Lelystad.

Reageer

Manon 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben bij de BBC in Arnhem geweest. Ik werd daar zeer vriendelijk geholpen en ik kreeg totaal niet het idee dat ze mij hier iets wilde "aansmeren" ik werd op een vrijblijvende manier geholpen wat ik zeer prettig vond door iemand die er ook verstand van heeft en met je mee denkt wat geschikt voor je zal zijn. (niet meteen het duurste) in een woord super!

Reageer

Willem 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Snelle levering goede prijs een prima winkel met heel veel keus

Reageer

Jetty 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden over de manier waarop ik geholpen ben.
Kwam met een kapotte e-reader waarvan de garantie was verlopen. Toen ik besloot om dan maar een nieuwe e-reader aan te schaffen kreeg ik er garantie een verlengde garantie bij naar 4 jaar. Dat noem ik nog eens goede service!

Reageer

H.Banser 17-03-2019

Algemene score

5,0
Geen goede voorlichting gehad over het product.
Dag erna teruggegaan en toen miele combi magnetron van het merk miele gekocht en goede uitlegbgekregen van Marlou.En de bezorgers waren heel beleeft en aardig.Wat een verschil met de dag ervoor.

Reageer

Theo 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en erg klantvriendelijk, snel geholpen en de afspraak nagekomen 👍👍

Reageer

Anoniem 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede services gehad en goede uitleg super blij met onze nieuwe aankoop en daar gaan we echt van genieten top winkel

Reageer

Hilbert Hoogenberg 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kom graag bij BCC,je word er goed geholpen,en ben dik tevreden over de service.

Reageer

Dirk de Kort 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik ben speciaal naar Bcc in Den Bosch gegaan omdat de Bcc in Oss nooit iets op voorraad heeft als ik daar iets haal, en de laatste keer in Oss ook niet prettig geholpen. Moet zeggen dat ze hier in Den Bosch gewoon goede service hebben verleend.

Reageer

Willemien van Tongeren 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk personeel. Beheersen veel kennis over de producten. Snelle levering ook. Fijne winkel

Reageer

C. Ter Beek 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben weer vakkundig en snel geholpen...zoals altijd eigenlijk wel. Nu weer voorzien van een mooie laptop..

Reageer

Oscar Kieboom 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ons duidelijk is uitgelegd wat de mogelijkheden waren van onze aankoop. Tevens werd ons een aanbod gedaan, zonder dat wij ernaar vroegen, om ons contract met Essent te verbeteren. Dit leverde een voordeel op bij onze aankoop. Verder zijn wij goed ingelicht over de in gebruikname van ons product. Lang leve BCC!

Reageer

jolanda 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
fijne winkel deskundige medewerkers goede service bij levering zeer tevreden al vele jaren klant bij bcc

Reageer

Martien 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en vriendelijke bediening. Snelle levering, waarbij met sms tijdindicatie wordt gegeven is erg prettig.

Reageer

Sonja 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij komen hier al jaren en we worden altijd goed geholpen! Fijn dat ze altijd meedenken.

Reageer

R.Kuijvenhoven 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC in Zoeterwoude/Rijndijk is gewoon een super goede zaak, hier krijg je goede uitleg over de verschillende producten, en uiteindelijk weet je dat je een super keus maakt hierdoor.
Het personeel is oprecht, en zeker behulpzaam, en weten veel over de producten.
De thuisbreng service is perfect, hier kan geen andere winkel aan tippen.
De site is super overzichtelijk.
Kortom: als ik zelf iets nodig heb, ga ik eigenlijk altijd naar de BCC Zoeterwoude/Rijndijk , laagste prijsgarantie, goede uitleg, klantvriendelijk, eerlijk, goede service enzovoorts.

Reageer

Jp vermeer 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundige en vriendelijke medewerker. Goed luisteren en een oplossing op maat.

Reageer

Vera 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel,genoeg keus,personeel die weet waar hij/zij over praat en met je mee denkt. Doet mee met de laagste prijs garantie. Wij shoppen hier graag ipv die grote winkelketens..waar het personeel je niet eens fatsoenlijk te woord kan staan.

Reageer

René 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Alkmaar. Verkoper gaf eerlijk en duidelijk advies. Produkt was in de winkel alleen in zwart voorradig. Hij heeft het nagekeken en kon het voor mij regelen of anders via site BCC, Volgende dag in huis.

Reageer

cuneyt 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben goed geholpen en de wasautomaat werd ook snel geleverd en aangesloten. Thnx

Reageer

Mirjam 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk geholpen en mijn zoon was blij met zijn eerste zelf gekochte tv.

Reageer

Ben uit Goirle 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een UltraHD K4 TV gekocht bij BCC Tilburg. Deze bleek een dag later als aanbieding op de site van BCC te staan voor € 130,- minder. Geen enkel punt, bedrag werd na een bezoek aan de winkel meteen terugbetaald. Prima service.

Reageer

Stefan Scheltema 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is een hele fijne winkel. ze helpen heel goed en lossen dingen op.
ze denken met je mee, en zijn zeer klantvriendelijk. bij de vorige aankoop was er wat mis gegaan en dat hebben ze toen heel goed opgelost.
daarom heb ik nu een laptop bij ze gekocht.

Reageer

Hans 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel en effectief geholpen!
Verkoper stond direct klaar om eerlijk advies te geven.

Reageer

chucky1012 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk personeel en goede service, perfect alles goed uitgelegd.
Het personeel stelt de klant op zijn gemak, dringt niet aan op aankoop.
Krijg tussendoor iets te drinken aangeboden.

Reageer

Freerk 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Vooral goed meegedacht met de klant.
Snel geholpen. Ook goede voorlichting.

Reageer

Jeff Sparidans 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig, vriendelijk, meedenkend, nemen de tijd voor je. Geweldige verkoper nu weer, net als vorige bij andere aankoop.

Reageer

hubert 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik zag flessen voor de sodastream maar leken me aan de dure kant de verkoper zij me dat de flessen met een andere dop veel goedkoper zijn mijn keuze was snel gemaakt hij bestelde ze direct

Reageer

Mia 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De gebruiksaanwijzing van mijn nieuwe wekker-radio was zo ingewikkeld dat ik de radio graag wilde omruilen voor de oude vertrouwde Sony. Geen probleem bij BCC!

Reageer

Gerard 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en uitgebreid advies alsmede snelle levering thuis bij aanschaf van een grote smart tv. Ook montage thuis was een toegevoegde waarde en is goed uitgevoerd.

Reageer

Maurice winthagen 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben al vele malen producten gekocht bij BCC Heerlen. Er werkt vriendelijk en deskundig personeel. Er is voldoende personeel aanwezig zodat er geen lange wachttijden zijn.

Reageer

Mary Lemans Kasteel 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel Heel overzichtelijk uitgestald Diegene die mij hielp heel vriendelijk en goed adviserend. Ik ben goed geslaagd met een tablet en printer .Jammer dat ik er wel 25 minuten over moet rijden. Dus BCC komen jullie maar snel met een vestiging naar Dordrecht.

Reageer

Annemarie Hirth 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel is overzichtelijk. De medewerkers zijn behulpzaam. Zij denken met je mee, maar proberen je niets aan te smeren.

Reageer

Crj 16-03-2019

Algemene score

9,0
Aardige behulpzame verkoper die wist wat er te koop is. Het gaf ons een goed gevoel.

Reageer

Djina 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden over de webshop en ook zeer nette medewerkers die de vriezer kwamen brengen. Ben altijd zeer tevreden over BCC. Ze maken waar wat ze beloven.

Reageer

Jan Lagemaat 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb enkele weken geleden een artikel laten wegleggen uit de folder deco 5
Vandaag gehaald en voor de prijs gekregen hulde ook voor Dennis uit BCC veenendaal corridor

Reageer

Toon meer reviews