Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14858 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

christa 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
kom er wel vaker .. vindt erg fijne winkel goede en gezellige mensen die je ook erg goed helpen
via site heb ik nooit besteld alleen in de winkel

Reageer

Andre 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel in Lisse heel goed geholpen .we zochten een nieuwe vaatwasser en hadden op Internet al zelf wat onderzoek gedaan. De medewerker namalle tijd om te kijken of er iets was wat aan onze wensen voldeed. Geen haast werk. Vaatwasser prima in tijdskader,die je per mail en als sms in de ochtend krijgt gebracht. Alles netjes afgeleverd en de oude machine netjes mee terug genomen

Reageer

Pieter Jansen 21-03-2019

Algemene score

2,0
Ik wilde twee producten kopen, het eerste product was het laatst vooradige en kon alleen in een bcc winkel opgehaald worden nadat het daarheen was verstuurd, wat op zich prima is, maar je kon slechts kiezen tussen een paar van de talloze bcc filialen wat ik eigenaardig maar vooral onhandig vond omdat er geen enkele winkel in Amsterdam bij stond (waar ik woon). Maar goed, ik heb 't toen maar naar Zaandam laten versturen. Nou komt ie: het tweede product kon juist alleen verstuurd worden en niet opgehaald. Aangezien ik doordeweeks werk en toch al naar de BCC in Zaandam ging, wilde ik het graag daar naartoe laten versturen. Dát kon dan weer niet; het kon niet naar een winkel, het moest naar een huisadres verstuurd worden. mijn klomp breekt als ik dit soort logistieke onvermogen tegenkom.

Reageer

Familie Caron 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super,wij kopen bijna alles bij BCC. Goede uitleg van artikelen prettige bediening en goede service.

Reageer

J.B.A. Oosterbaan 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
motivatie: word keurig geholpen, deskundig advies, vriendelijk geholpen, en de prijs van het artikel is concurrerend. vandaar de beoordeling 10

Reageer

de snoo 21-03-2019

Algemene score

8,0
we hebben daar een koelkast gekocht bij levering bleek er schade aan de deur te zijn we kregen dit geleverd op zaterdag we hebben gelijk contakt gezocht met de winkel hierover en er werd gelijk een nieuwe afspraak gemaakt dat maandag de koelkast werd omgeruild en we de koelkast met schade voor het weekend konden gebruiken dit vind ik een top services

Reageer

Jessie 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wauw wat een goede en snelle service! Gisteren om 20 uur een macbook air besteld en vandaag om 16 uur was hij bezorgd!

Reageer

Nico van Duin 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantvriendelijk geholpen en geadviseerd. Goede service bij de levering van onze aankoop.

Reageer

Piet 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer klantvriendelijk . Het is genoegen om door hef personeel van BCC geholpen te worden. Zeer deskundig

Reageer

Zeki 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, snel en behulpzaam. Gisteren vaatwasser gekocht vandaag in huis. Afspraken zijn duidelijk, medewerkers zijn vriendelijk.

Reageer

Nelly 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en zeer klantvriendelijk je word op een deskundige wijze geholpen.
Wij maken al jaren gebruik van de winkel BCC.

Reageer

Marja Pekaar 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze mensen verkopers hebben een eindeloos geduld en blijven correct ook al hebben 🗞ze er al bijna een dag op zitten.

Reageer

N Houtsma 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel,goede service,plezierig personeel en altijd de voordeligste!!!

Reageer

Bas 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel! Snelle levering, betrouwbaar en uitstekende service. Erg goed geholpen door de klantenservice bij een vraag over hoeveel & welk type banaanstekker nodig is om mijn nieuwe Onkyo versterker aan te sluiten op de boxen.

Reageer

Liesbeth 21-03-2019

Algemene score

9,0
Gekozen voor informatie via de chat. Goed snel, effecient geholpen. Goede voorlichting en begelediding tot uiteindelijke keuze. Snelle levering en installatie!

Reageer

Nisha 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd ruim binnen het tijdsvlak, vriendelijke bezorgers die het geen enkel probleem vonden om de vriezer in de schuur te tillen aan de achterkant van het huis.

Reageer

Abigail 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service! Mijn pakket werd gelijk de eerstvolgende dag geleverd, wat ik erg prettig vond. Bij de meeste sites moet je zeker 3-5 werkdagen wachten.

Reageer

Ronald vt w 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top bedrijf ,komt afspraken na en is niet duur.
Voor levering eerst mail met mogelijke tijden,sochtens sms met tijdvak en vervolgens gebeld 20min van tevoren dat ze eraan komen.
Alles snel en netjes afgehandeld

Reageer

Gert Jan 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede productinformatie en een deskundig advies, daar staan ze hier zeker voor. Prettig geholpen bovendien. En dat was niet de eerste keer in deze winkel.

Reageer

Harry 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bekende BCC winkel Rijnekeboulevard Zoeterwoude . Vriendelijk attent personeel. Gelukkig geen verkoop drammers. Rustig advies en meedenkend. In dit geval een Sony radio CD cassetedesk met advies voor een mooier geluid kleine Bose PC speakers aan te sluiten. Voor nog geen 180 euro hebben we nu een lekker kleine kwalitatief prima audio combinatie, wat er nog mooi uitziet ook ! Ik heb best verstand als 65 ++ van audio en deze combi is te vergelijken met audio spelers van 500 a 700 euro.

Reageer

Irma Folkers 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk, werd meteen geholpen om het artikel te vinden.
Aangezien ik even twijfelde over de inhoud werd er meteen gekeken op de webshop, hierna naar beneden gegaan, mijn naam genoemd en afgerekend

Reageer

Mevr Janssen 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, gemakkelijk te bestellen. Goede service. Bezorgdag kiezen. Via sms al eerder op de hoogte gebracht, binnen welke 2 uurtjes ze dan gaan bezorgen. De dag zelf half uurtje ervoor telefoontje. Aflevering correct en heel vriendelijk.

Reageer

Kitty moerman 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop graag bij bcc goed en vriendelijk personeel.service is top. En ik weet dat ik goed materiaal geleverd jrijg. Ik twijfel bij mediamarkt.

Reageer

Anita Riswick 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bcc Barendrecht. Goed geholpen. Deskundig personeel. Dringen niets op. Vriendelijk.

Reageer

Sarah 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen, omdat het een overzichtelijke webshop is, met goede producten en je kan in termijnen betalen. De koelkast die ik heb besteld is zoals afgebeeld! Tenslotte ben ik super tevreden over de snelle, duidelijke levering en de vriendelijke bezorgers die de koelkast leverden. Dus al met al SUPER!!!

Reageer

Dhr. Boot 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gunstig geprijsd, snelle levering, duidelijk bezorgmoment, prettig personeel.

Reageer

Els 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette winkel ,rustige achtergrond muziek, vriendelijk personeel en duidelijk uitgelegd hoe de " tablet" werkt. Een week later blijkt de"tablet" in de actie te zijn en het verschil werd vergoed !

Reageer

Gerrie. 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en goede service. De producten die we hadden besteld konden we ook op de afgesproken dag ophalen . Ook vriendelijk personeel en ook een grapje uithalen konden ze goed waarderen, met het bellete op de balie bellen was geen probleem terwijl de medewerker er al bij stond.

Reageer

Sylvia 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke sympathieke verkoper doet moeite om het artikel in magazijn te halen. Dan blijkt het is niet meer voorradig. Bied aan het via DHL de dag erna thuis aan te leveren. Dus de volgende dag waterkoker in ontvangst genomen zonder extra kosten

Reageer

J. Enters 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen bij het maken van een keuze voor een tablet. Ze hebben mij goed geadviseerd zodat ik een tablet kocht die precies voor mij geschikt is. De winkel werd verbouwd maar ondanks dat was dat niet storend en nam de medewerkster alle tijd voor mij

Reageer

Avignon 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is mooi ingericht, overzichtelijk en er is een gevarieerde keus van diverse apparaten.
Tevens kun je makkelijk parkeren voor de deur en het is gratis.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Heeft kennis van zaken. Levering aan huis kan ook heel snel.

Reageer

Joydm 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en deskundige medewerkers. Wat wil een mens nog meer bij een aankoop. 😄

Reageer

Rolf 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hele snelle en vriendelijke service en goede uitleg over het product. Het product was makkelijk aan te sluiten ook

Reageer

Aleena 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verzending was super snel, wat fijn is. De productonschrijving staat duidelijk genoeg. Het product komt goed verpakt in een doos.

Reageer

Else 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze BCC-shop werd mij aanbevolen door een paar van mijn cursisten. En omdat ik er niet ver voor hoefde te reizen, ben ik naar Venray gegaan. Daar werd ik prettig en vakkundig geholpen door de medewerker aldaar.

Reageer

Dick Wierda 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel in Deventer is royaal en overzichtelijk opgezet, maakt het kiezen van jouw product eenvoudiger
Ik ben op een goede manier bij de aankoop van mijn tablet geadviseerd

Reageer

Mike 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop. We kopen al jaren bij BCC; soms in de winkel en soms online en we zijn nog steeds tevreden klanten.
Makkelijk en snel en een goeie prijs. Én een goede klantenservice.

Reageer

Fredje 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een nette en vlotte aankoop/bezorging voor een prima prijs. (Freebies ingeleverd)!!!

Reageer

Rian Donkers 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel goede ervaring met de winkel vriendelijk personeel levering prima per mail en sms op de hoogte gehouden over de levering top geregeld.

Reageer

Lidwien Geldermans 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Om drukte te voorkomen, direct na opening ‘s morgens op de afdeling waar ik mijn product verwachtte. Twee verkopers stonden me fris en fruitig op te wachten. Ik mocht kiezen, een opkikker voor een oude vrouw als ik van 75 jaar om zo vriendelijk rustig en adequaat behandeld te worden

Reageer

Cindy 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk, goede uitleg en super service.
Gevonden wat ik moest hebben voor een leuke prijs.

Reageer

Ton 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed geholpen zelfs iets uit de verpakking gehaald om te testen of mijn ipad nog goed werkte

Reageer

Herman 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben naar de bcc gegaan vanwege het grote assortiment. Toen ik in de winkel kwam werd ik erg snel geholpen door een vriendelijke medewerkster. Het personeel dacht mee aan de juiste keuze koelkast voor mij en voor een mooie prijs.

Reageer

Karin Mannien 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd een goede duidelijke uitleg vooral ook eerlijk en meedenkend met de klant.

Reageer

Frans 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en duidelijk advies met de vrijheid om ook bij de concurrent te gaan kijken.

Reageer

Veerle 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd direct erg fijn geholpen. Medewerker had kennis van zaken en gaf open en ongedwongen advies.

Reageer

Beterams 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en geduldig personeel, hebben antwoord op je vragen en kunnen uitgebreid vertellen over de aankopen

Reageer

F.Wildschut 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
je wordt altijd goed geholpen en goede uitleg in de winkel in Zaandam en super snelle levering en

Reageer

babsie 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ideaaaaaaal! Het wordt thuis gebracht, oude artikel nemen ze mee. Ik hoef de deur niet uit en ik hoef niet te tillen.

Niet een hele dag thuis wachten tot het eindelijk een keer komt, want ze geven een tijdsbestek van 2 uur. n dan bellen ze ook nog eens ongeveer 10 minuutjes van te voren. Ik ken geen een winkel die zo precies is en zo klantvriendelijk!

Reageer

Monique 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, 2 aardige mannen die de wasmachine netjes geplaats hebben en op de afgesproken tijd aanbelden. Daarnaast hebben ze de bestaande wasdroger netjes boven op de wasmachine gezet. Netjes, klantvriendelijkheid en super service.

Reageer

Toon meer reviews