Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14825 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P. van Haasteren 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Zoeterwoude. We kwamen binnen voor een tv van een bepaalt merk en keken naar diverse modellen. Toen kwam er een verkoper die hoorde ons aan en adviseerde een model die wij niet in gedachten hadden. Nu staat de Samsung 49" een aantal dagen en bevalt uitstekend. Bedankt BCC!!

Reageer

Youetta 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handige webshop, snel kunnen vinden wat ik zocht én deels afrekenen met freebees. Super

Reageer

Topcu 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkoopster zijn vriendelijk en helpen u direct met goed uitleg! top winkel

Reageer

Beate 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke en vakkundige mensen die je graag adviseren en helpen een goede keuze te maken.

Reageer

Ben 22-03-2019

Algemene score

1,0
De eerste kookplaat werkte niet, de aardlekschakelaar knalde eruit. Bij de tweede kookplaat klapt de automaat eruit. De levering was met installatie. De monteur is weggegaan en de kookplaat werkt dus nog steeds niet. Als er eenmaal betaald is gaat het lang duren voordat er iemand langs komt.
De meeste ervaringen zijn wel goed maar deze keer is er echt een wanprestatie geleverd

Reageer

B. 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vakkundig advies gekregen én prima service. De informatie was duidelijk en klantvriendelijk gegeven.

Reageer

John 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer behulpzaam personeel, met veel uitgebreide productkennis en goede service.

Reageer

John 22-03-2019

Algemene score

10,0
Het bedienend personeel maakt, met hun uitleg en service, deze winkel bijzonder goed!

Reageer

Danielle 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige site, fijn dat je kan vergelijken. Snelle en correcte levering door vriendelijke jongens. Het tijdblok (2 uur) is van te voren bekend, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te zitten wachten. Je krijgt ook nog van te voren een telefoontje.

Reageer

M Uitbeijerse Ros 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede adviezen waar door ik een keuze heb kunnen maken zelf eerst op de site alles bekeken .Inde winkel kreeg ik een belangrijke bijdrage aan mij keuze

Reageer

Gi 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig advies van het personeel van BCC Muiden. Scherpe prijs en prima service.
Ik heb ruim 10 jaar goede ervaringen met deze winkel. Al mijn aankopen werken naar verwachting.
Omdat ik veel vertrouwen heb in deze winkel zal ik voor andere aankopen zeker weer terug komen bij BCC Muiden.

Reageer

Toos homburg 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam voor de aan bieding van de kobo e-reader. Heel fijn geholpen goede uitleg en een goede tip om 2 jaar garantie bij te kopen fijne verkoper .

Reageer

w. Veugelers 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben al vele jaren klant bij BCC; goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik zocht een 28 inch TV voor logeer/strijkkamer. De JVC LT xxcmxx heeft prima beeld en mogelijkheden. Het geluid is wat schraal, maar dat is voor zo'n klein toestel nauwelijks beter te verwachten. Nog een aandachtspunt: een hoofdtelefoonaansluiting vind ik belangrijk, want mijn vrouw heeft gehoorapparaten en daarom gebruik ze veel een hoofdtelefoon. Op de website van BCC staat niet aangegeven dat de genoemde JVC dat heeft.

Reageer

Vanlent 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Externe HDD gekocht. Op zondag besteld, maandagmiddag al in huis. Verpakking ook gesloten met garantiezegel.

Reageer

Anna 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden met BCC. Nadat ik een sapcentrifuge had besteld, kreeg ik netjes een mailtje met een track & trace link. De dag daarna was het product al in huis.

Reageer

Serafina 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service zonder probleem artikel kunnen ruilen en op het juiste moment geleverd.
Een dikke 10

Reageer

G.spaninks 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn geholpen door een zeer enthousiaste verkoper Bram, gaf duidelijke uitleg de prijs was ook goed, we zijn al vaker in dit filiaal geweest en aankopen gedaan.

Reageer

Hans 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top klantenvriendelijk! Netjes ingericht. Alle gewenste merken aanwezig. Zeer tevreden.

Reageer

Wally 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bcc heeft een leuk team. Ze staan bij met raad en daad waardoor je goed geholpen voelt. Ze nemen de tijd en dat geeft je als klant het "klant is koning" gevoel waar we allemaal toch wel naar op zoek zijn.

Reageer

Wilma 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie opgeruimde BCC vestiging in Den Bosch. Zeer vriendelijk en deskundig personeel.
Hebben al eerder bij BCC gekocht en dit blijft toch onze vertrouwde winkel met steeds goede aanbiedingen en duidelijke uitleg bij het gekochte artikel. Zeker de moeite waard om naar toe te gaan!

Reageer

Bevers 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig makkelijk om te bestellen, laagste prijs, en snel bezorgt.
Overzichtelijke site, makkelijk om te zoeken en snel gevonden ook!
Perfecte site!

Reageer

DH 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs voor de xxcmxx was bij BCC het laagst. Online aankoop eenvoudig, keuze voor afleverdata aanwezig.

Reageer

Aksu 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm persoonlijke aandacht en fijne sfeer bij BCC Delft. Werd goed geholpen met de aankoop en reparatie van laptop en voelde me niet verplicht om extra services/verzekeringen aan te schaffen. Kom zeker terug

Reageer

j prince 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
kundig personeel een groot assortiment goede uitleg van gekochte producten

en alles staat over zichtelijk in de winkel

Reageer

Felix 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden, goede service, vriendelijk personeel en voor een goede prijs. Ik ga er ook heen omdat ik uit ervaring weet dat indien je aankoop stuk gaat er BCC ook goede service levert...

Reageer

Gerco 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeide website die snel werkt en duidelijk is.
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status qua verzending.
Prefect product tegen een concurrerende prijs.

Reageer

Broere 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC heeft uitstekend werk verricht met het leveren van een chromebook. Daarnaast hebben ze mij geadviseerd om een chromecast erbij te nemen voor het streamen van grote videobestanden. Eerlijk en transparant gehandeld door BCC want het werkt veel beter nu. Het online aankoopproces is snel en eenvoudig te doorlopen. De volgende dag kreeg ik netjes alle producten, zoals beloofd. Geen poespas, goed verpakt en op tijd. Prima BCC!!

Reageer

Mick 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service en vriendelijke behandeling. Een goede prijs overeen gekomen.

Reageer

Bjorn Bonten 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service zoals gewend van BCC! Tijdige levering netjes geinstalleerd en oude apparaat meegenomen.

Reageer

Nina 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze wasdroger werd geïnstalleerd door twee monteurs van BCC, Boyd en Jos. Om te beginnen zijn ze klantvriendelijk en aardig. Vervolgens hebben ze een bijna onmogelijke klus geklaard. Door ruimtegebrek was de plaatsing - op de millimeter- heel moeilijk. Het aansluiten van de machine was nog lastiger. Ze hebben de zware klus met geduld èn beleid aangepakt, echt geweldig. Echte doorzetters, respect! Voor een volgende aankoop weet ik de BCC direct te vinden. Bedankt jongens!

Reageer

Bea 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel met een paar goede verkopers. Geven deskundig advies.prima prijs kwaliteit verhouding. Helaas is niet al het personeel daar even kundig, lopen soms jonge jongens die echt van niets weten. Weten vragen niet te beantwoorden en hebben een gebrek aan klantvriendelijkheid. Maar met de juiste verkopers een uitstekende shop.

Reageer

h van dijk 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren besteld en vanmorgen om 11.15 uur had ik mijn bestelling thuis, zo vlot heb ik nog nooit mee gemaakt. Prima gedaan zo, en misschien volgt een andere bestelling.

Reageer

Mirjam 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren prima geholpen bij de aanschaf van een nieuwe iphone, kreeg een eerlijke mening over de prijs/ kwaliteit van het product. Ook werd de iPhone direct gebruiksklaar gemaakt waar een behoorlijke tijd in ging zitten maar de werknemer nam alle tijd. Ben er erg blij mee!
,

Reageer

rita versteeg 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is een fijne winkel waar je op je gemak uit kunt zoeken wat je wil, je wordt er vriendelijk en deskundig geholpen.

Reageer

konings 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
donderdag 21 maart om 21.00u begeeft onze wasdroger het. Op internet bestellen we gewoon voor 300.- een nieuwe . vrijdagmorgen krijgen we een telefoontje dat tussen 16.00 en 1800 u het ding bezorgt en geïnstalleerd word. Vrijdagmorgen krijgen we een telefoontje van bezorger dat ze in de buurt zijn en of het uitkomt, nou daar waren we blij mee dus dat kwam goed uit. 'n half uur later stond het ding helemaal werkend klaar 2 super aardige jongens legde alles uit en vertrokken we willen ze nogmaals bedanken voor deze gesmeerde aktie.

Reageer

Gert Silva 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling van onze Siemens Wasmachine (Beste Koop Consumentenbond) verliep heel gemakkelijk en in tegenstelling tot andere leveranciers zoals CoolBlue en MediaMarkt kon BCC daadwerkelijk haar belofte voor 23.00 u besteld de volgende dag geplaatst echt waarmaken.
De monteurs waren vriendelijk, behulpzaam en snel. Geweldig dus !!!

Reageer

Rianne 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Uitgebreid aanbod in de winkel dus goed keus kunnen maken, niets mis mee.Iik vraag me wel altijd af wat meerwaarde van de slogan high service van bcc is, je kunt zoveel service krijgen als je wilt als je maar betaald, dat geldt toch veel elke winkel, goede winkel alleen snap ik niet wat de high service is

Reageer

Kritische consument 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn zeer tevreden over BCC. Ten eerste het goede onderbouwde advies in de winkel, iets wat je op webshops en bij witgoed giganten niet krijgt. Ten tweede de flexibiliteit bij het wijzigen van de order en de bezorg datum. Ten derde over de correcte informatie van het tijdstip van de bezorging op de leveringsdatum en ten vierde het vlotte transport en aansluiting in de woning, zonder enige beschadiging.

Reageer

Pauline de Visser 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gaan altijd naar BCC Iin Vlaardingen . Altijd klantvriendelijk en die mannen weten echt waar ze het over hebben . Ook als er is iets mis is word het prima opgelost !

Reageer

Bart 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en fijn geholpen en er staat in ieder sortiment meer dan genoeg keuze..

Reageer

Zsolt 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Great fridge, real help from the shop in selecting the right product matching space and requirements. On-time delivery with professional people. Removed old fridge and all garbage created. Always polite colleagues,

Reageer

JJ 22-03-2019

Algemene score

1,0
bij aankoop van een vriezer moest ik Eur 19,95 betalen voor een "aansluiting". achteraf bleek dat er geen aansluiting nodig was. meerdere malen mijn geld terug gevraagd maar nooit ontvangen. Voor mij is dit de eerste en tevens laatste aankoop bij BCC.

Reageer

Maria 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alleen maar vriendelijke mensen, die mij na jaren nog begroeten, zoals een vaste klant graag begroet wordt. En alle advies en aankopen hebben mij alleen nog maar blij gemaakt!

Reageer

JJ Kraak 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn eerste aankoop bij BCC was meteen een schot in de roos ( een Salora Internetradio )
De doos waarin de radio ( zeer snel met DHL ) geleverd werd was wellicht wat aan de grote kant, maar dat heb ik al eerder meegemaakt bij andere bestellingen bij andere bedrijven.
Dus : zeer tevreden!

Reageer

Yvonne 21-03-2019

Algemene score

6,0
De shop is prima dacht ik vorig jaar hebben wij bij BCC een koelkast geko het in de BCC winkel de levering ging prima vriendelijke bezorgers dus nu een wasmachine ik was alleen thuis hij wert door 2 mannen gebracht en echt miet vriendelijke voor het stroom moet ik maar iemand van de TD bellen en daar stond ik met een wasmachine nog dicht geplakt ik heb mijn zoon gebeld die komt morgen om het aan te sluiten dus ja ik hoop dat ik een goede wasmachine heb maar zo had ik het me niet voorgesteld

Reageer

Karel 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Philips tv gekocht en zeer prettig geholpen door XXX, veel uitleg gehad.

Reageer

kok 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
al de tijd gekregen en perfekte voorlichting van de verkoper niet verder lopen maar bij BCC kopen wij hadden dat al eerder gedaan!

Reageer

Caro 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site/shop en goed prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Ik heb een scheerapparaat voor mijn vader gekocht. Hierin was veel keus. In de winkel al een vriendelijke uitleg gehad en na thuis gekeken te hebben gekozen voor toch een nieuw ipv nieuwe scheerkoppen, deze op de site gekocht.

Reageer

vdh 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, goed en deskundig advies.
Bovendien een van de weinige winkels die zowel in de winkel als in de webshop VVV bonnen accepteren.

Reageer

Bert 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende bediening, vriendelijk en terzake deskundig. Uitgebreid assortiment.

Reageer

Toon meer reviews