Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14825 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans Vons 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als je binnen bent, kan je rustig rondkijken zonder dat er direct een verkoper op je lip zit. heb je een verkoper nodig, dan even een seintje en het is geregeld. Ik had een verkoper die wist waar hij het over had en ik was snel geholpen met het juiste product

Reageer

Iwan Vaalt 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een koffiemachine gekocht bij de BCC omdat je hier wel een stuk SERVICE krijgt, en niet bij de mediamarkt.

Reageer

P.J.Buijs 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een heel goede ervaring bij BCC want er is genoeg ervaren personeel aanwezig .
Het personeel is heel goed behulpzaam .
Ze zijn ook goed in advies geven .
Als er iets niet is zijn ze ook heel goed in informatie geven over een alternatief product .
Dat wil dan ook nog een goedkoper en toch beter te zijn als dat men zelf heeft uitgezocht .
Ik vind het een zeer goede winkel met zeer goed personeel dat ons heel goed te woord stond .

Reageer

Winder 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantvriendelijke winkel met een ruim assortiment. De medewerkers zijn zeer behulpzaam

Reageer

Pricilla 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle service ,word netjes gebeld voor de levering ervaren monteurs,

Reageer

Ingeborg 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij navragen werd de tefal juicer aanbevolen. Thuis meteen uitgeprobeerd en zeer tevreden. Dus goed advies gekregen. Me happy:-)

Reageer

Robert 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop met hulpvaardig en vriendelijk personeel. Eigenlijk gewoon zoals het hoort!!

Reageer

Ibeu 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige bezorgers vriendelijk, behulpzaam. Oude machines netjes afgevoerd en nieuwe geplaatst, zeer tevreden

Reageer

Jos 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima levering, netjes van tevoren gebeld, alleen jammer dat je de tijdsspan van 2 uur pas de dag van tevoren weet.

Reageer

Cecilia Schenk 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn heel goed geholpen in de winkel.Vrijdag 12 uur gekocht
En de volgende dag hadden wij om 12uur binnen perfect .

Reageer

Simon 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Precies op tijd en helemaal gebruiksklaar geïnstalleerd. Vriendelijke mensen

Reageer

Nico Drost 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het uitzoeken in de winkel van een nieuwe vriezer en het bezorgen thuis is prima verlopen.
De bezorgers namen zelfs het verpakkingsmateriaal mee terug.

Reageer

M. Jansen 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer hulpvaardig en deskundig geholpen bij de aankoop van onze inductiekookplaat.

Reageer

Fam. Wagenaer 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ga altijd bewust naar de BCC hier in Hulst, vind dat we de lokale ondernemer moeten ondersteunen. Ook een gerust gevoel dat ik een aanspreek punt heb mocht er onverhoopt een probleem op doen. Vriendelijke verkopers met kennis van zaken. Mijn aankoop was helaas niet op voorraad (zondag) , maar op maandag al thuis geleverd.. Top!

Reageer

A.Sebregts 26-03-2019

Algemene score

10,0
Ik heb meerdere apparaten bij BCC aangeschaft zoals strijkijzer,inbouw vaatwasser,TV,en nu weer een IPAD,
Ik was verbaasd over de klandizie, Vakbekwaamheid, Snelheid, vriendelijkheid en bereid met inruiling van een HP Printer die bij een ander niet werd gehonoreerd,CHAPO

Reageer

Kees van Oosterhout 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij kopen eigenlijk alles bij bcc roosendaal

Is dicht bij en word altijd goed geholpen met het maken van je keuze.

Reageer

Cor Groenendijk 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijsstelling en behulpzaam personeel die moeite doen om de klanten te helpen.

Reageer

D.Hartman 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC doet gewoon wat is afgesproken! Dat mag je natuurlijk wel verwachten maar de praktijk is vaak anders.

Reageer

Petra 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super geholpen door de medewerker! De medewerker dacht ook met ons mee, wat erg prettig is. Het duurde even voor we geholpen waren maar het was ook druk en er werd goed de tijd genomen voor de klant.

Reageer

Dominic 26-03-2019

Algemene score

10,0
Goede service in de winkel met gepast advies voor onze wensen, goede afspraken over levering met juiste informatie. De jongens van de levering waren met 10 minuten binnen/buiten aangesloten en wel!

Reageer

Mevr. H. Fränkel 26-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg goede informatie over mijn aankoop. De verkoper deed dit op een manier dat ik het goed kon begrijpen, niet te technisch.

Reageer

Wenzel Frankemolle 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon geweldig van het eerste begin met de online bestelling tot dat het op zijn plaats staat aan gesloten en alle verpakkingsmateriaal mee genomen zelfs de tijd wordt aan gegeven via mail en nog voor de ze komen krijg je een telefoontje dat ze er aan komen in een woord geweldig ga zo door

Reageer

J.H.M.Stoop 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede voorlichting en prettig personeel.beoordeling een 10.ook bij de aankoop van een
nieuwe printer zeer goed voorgelicht .dank het personeel daarvoor.

Reageer

J.visser 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima bezorging! Er werd netjes gevraagd of het oude apparaat mee terug moest. Het enige minpuntje is dat de afzuigkap geen stekker heeft , en ook niet meegeleverd was.

Reageer

AvD 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering. Top!! Half 1 's nachts besteld en diezelfde dag om 15u bezorgd!!

Reageer

Fred 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De stofzuiger ging stuk toen naar BCC gegaan en daar kreeg ik een goed advies.
Alleen was juist dat artikel niet op voorraad.
Met een goede korting kon ik het showmodel meenemen.

Reageer

Paolo 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
What I like most at BCC at Ostpoort is the kindness of the shop assistants who take all the time the customer needs

Reageer

Jeroen 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben vaste klant bij BCC en ook deze keer weer keurig geholpen.
Ik had bij mijn bestelling de verkeerde cover gekregen voor mijn Samsung tablet Deze is omgeruild voor een nieuwe die wel past.
Jeroen.

Reageer

Juliette 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is altijd mijn eerste keuze wanneer ik electronica nodig heb. Vriendelijkheid en deskundigheid vind je niet overal, maar bij BCC altijd en bij twijfel wordt me niets aangesmeerd maar krijg ik antwoorden waar ik mee verder kan.

Reageer

Iris de Goede 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super fijn geholpen en er werd goed met mij mee gedacht. Ben een starter en de verkoper gaf gelijk als tip om mij de outlet te kijken van wasmachine/droger. Ook dacht hij goed mee met mijn tv en hoe ik die het beste op kon hangen, etc. Erg tevreden dus! Op internet denkt er niemand met je mee...

Reageer

Tilly 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren heel goed geholpen en de verkoopster had veel geduld met ons. We waren niet de makkelijkste. Ook heeft ze de magnetron netjes voor ons in de auto gezet, daar wij op leeftijd zijn en de oude meegenomen. Super bediening. Een dikke 10 dus.

Reageer

Gijs 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijk om te zoeken en beslissen en makkelijk te bestellen en snelle levering

Reageer

Pieter 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij binnenkomst van de winkel direct een verkoper die vroeg wat ik zocht. Mijn antwoord was een wasmachine. Kreeg direct een duidelijke uitleg van de verschillende machines, waardoor ik snel een keuze kon maken. Na mijn keus werd op een prettige manier de voorwaarden en eventuele garantie en service mogelijkheden verteld zonder echt opdringerig te zijn. Direct ook aangeboden de machine bij mij thuis af te leveren en de oude mee te nemen en de datum vastgelegd. Met een zeer prettig gevoel ging ik na de koop naar huis gegaan. De aflevering werd tijdig aangekondigd en bij de laatste aankondiging was men keurig op de aangekondigde tijd aanwezig. De machine werd keurig aangesloten. Mijn complimenten voor het personeel van de winkel en de bezorgservice.

Reageer

Ad en Jozien Mol 25-03-2019

Algemene score

9,0
Vriendelijk, deskundig personeel die met je mee denken als je er zelf niet uitkomt en die je helpen een keuze te maken voor het product wat het best bij je wensen past

Reageer

Jacco te Boekhorst 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik had kado,s gekocht voor onze bingo avond van de persooneelsvereniging alles wat we bestelt hadden zag er keurig netjes uit en op tijd bezorgt gaan we zeker vaker doen

Reageer

Gerard 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC heeft haast alles op electronica gebied, ik wordt er goed en vakkundig geholpen. De verkopers hebben/nemen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden.

Reageer

Nico balke 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kwam snel iemand naar ons toe we hadden en vraag over iets en we werden goed en duidelijk geholpen de koop was snel rond

Reageer

Danique 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Word hier altijd super geholpen. Ook deze levering is weer goed geleverd en alles is netjes achtergelaten! Bedankt

Reageer

René 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In korte tijd diverse aankopen gedaan.
Ongeacht de prijs van het artikel steeds een uitgebreide uitleg gekregen van verschillende medewerkers.

Reageer

Ger 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk behandeld goede uitleg over de aankoop en de mogelijk heden er van

Reageer

Imke 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Men neemt uitgebreid de tijd om uitleg te geven over de producten. Plussen en minnen worden besproken. Er kan gepast worden (Fitbit). Bestelling gedaan in ander filiaal dan waar ik mijn product op wilde halen. Dit verzorgt de medewerker netjes. Geen enkel probleem.
Mail ontvangen dat bestelling binnen was. In de winkel lag de bestelling klaar. Echter had men de verkeerde bestelling klaargelegd. Dit werd snel en met excuses opgelost. Prima service!

Reageer

Studio Souplesse 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke verkoper. Hij liet ons niet onnodig staan wachten. Hij weet duidelijk wat hij verkoopt en kan ook aangeven waarom een bepaald product beter bij je wensen past.

Reageer

Neira 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Filiaal Leeuwarden uitstekend geholpen. De adviseur is vakkundig, en nam gewoon de tijd voor je ook al was het druk. Op onze gestelde inhoudelijke vragen ging hij meteen op zoek naar een antwoord. Vond hij zelf ook prettig. Nooit te oud om iets te leren. Met een prettig gevoel onze aankoop gedaan. Een zaak om terug te komen.

Reageer

Lans 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Lelystad heeft mij uitstekend geholpen van advies t/m het afrekenen door 1 en dezelfde verkoper die verstand van zaken had en zeer service gericht en vriendelijk hielp. Ik raad BCC Lelystad van harte aan

Reageer

Jan 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer makkelijk mijn Senseo Quadrante HD 7865 online bij BCC besteld en dezelfde dag nog opgehaald tegen een aantrekkelijke prijs en gratis een pak Senseo pads, dus gelijk uitproberen.
Zeer klantvriendelijk geholpen, en oud apparaat in kunnen leveren voor recycling.

Reageer

De Winter Elst Beheer BV 25-03-2019

Algemene score

9,0
Mijn gepensioneerde ouders vroegen mij om hulp bij de aankoop van een vervangende PC met printer voor elektronisch bankieren en wat eenvoudig tekstverwerken. Tegen de verwachting in, kreeg ik van de verkoper een goed technisch advies, waarbij niet de duurste oplossing, maar juist de goedkoopste oplossing werd aangeraden, omdat de specificaties van dit goedkopere product al ruimschoots voldeden. Dit geeft mij vertrouwen en zal mij zeker doen terugkeren naar BCC Apeldoorn in geval ik elektronische apparatuur nodig heb.

Reageer

Eric 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
HP laptop besteld bij BCC nadat ik deze via Kieskeurig.nl vond en deze precies past bij wat ik zocht. Ik had al eerder besteld bij BCC dus ik was vol vertrouwen en dat hebben ze weer waargemaakt. Snelle levering en lekker soepel proces. Precies zoals je hoopt bij een webshop.

Reageer

Online 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel gelevetd en op tijd oude droger meteen mee terug genomen vantevoren gebeld perfect

Reageer

a timmermans 25-03-2019

Algemene score

8,0
goede concurrerende prijzen, prima service, met het gratis afhalen van mijn oude wasmachine was ik erg blij, en de snelle installatie was ook prima. de jonge monteur zei wel dat er wat water gemorst was, er zat natuurlijk nog wat water in de oude machine,, maar daarvoor heb ik gewoon effe zelf de dweil ter handen genomen, we hoeven niet op elke slak zout te strooien.

Reageer

J 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een ruim aanbod tegen een scherpe prijs. Na de online bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Ook toen het iets langer duurde werd dat netjes gemeld. Dik tevreden.

Reageer

Toon meer reviews