Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk mettler 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewedige site,komen wel de afspraak na medewerkers die was en droogmachine afleverde doen niet moeilijk,nemen zonder woorden oude spullen weer mee ik kan ze alleen maar alle lof toekennen wanneer ik weer iets van deze aard nodig mocht hebben zijn ze zeker de eerste die benaderd worden,meer dan 100% tevreden hiermee.
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste Henk mettler,

Bedankt voor jouw review over onze website en de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Natasja 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service en meteen alles geregeld in deze rare tijd.
In alles meegedacht
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste Natasja,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patricia Vorst 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een warmte kussen besteld bij BCC: de volgende dag lag deze al in een BCC filiaal (Leidschenhage)!
Na mijn bestelling en betaling werd ik keurig via de mail door DHL op de hoogte gehouden van hetgeen er met mijn bestelling gebeurde: verzonden/onderweg/ aangekomen.

Top!
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste Patricia Vorst,

Bedankt voor jouw review. Geniet van het warmtekussen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kim 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service en snelle levering.
Ook de installatie van mijn wasmachine werd keurig gedaan door twee vriendelijke jongens. Die alles keurig achterlieten.
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste Kim,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rita Krammer 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel snel geleverd zonder problemen!
Kleine handige Laptop, ben er tevreden mee!
Zal jullie zeker aanbevelen!
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste Rita Krammer,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeroen 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door corona was de winkel dicht, maar Click & Collect werkt prima. Bestellen en al vrij snel een telefoontje krijgen wanneer je het wil komen ophalen. Vriendelijke medewerker en de producten zijn zoals altijd goed!
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste Jeroen,

Bedankt voor jouw review over onze Click&Collect service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ferdy Zandee 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb mijn laptop bestelt bij bcc en hij is in goede staat ontvangen. ik ben geweldig geholpen door de klanten service want ik wist niet welke laptop ik moest kiezen. ik raad bcc aan aangezien het een top site is en je hebt ruim keuze tussen vele producten.
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste Ferdy Zandee,

Bedankt voor jouw review over onze website en de service van onze klantenservice!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W. Povel 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren Samsung mobile gekocht online bij BCC.
Overzichtelijke website. Meestal de goedkoopste in vergelijking met andere.
Om 23 uur besteld; vandaag stipte levering met DHL om 12 uur.
Keurig verzorgd zoals altijd.
Normaal koop ik in de BCC winkel, maar die is gesloten wegens corona.
Prima alternatief, en ik kan in de winkel altijd nog later langs gaan bij vragen of problemen.
Ook daar een goede en vakkundige service, weet ik uit ervaring.
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste W. Povel,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dick Ruitenberg 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi aantal van het gezochte artikel op de site, dus keus was snel gemaakt. Snelle bevestiging en op de juiste manier op de hoogte gehouden en op de aangegeven tijdstip afgeleverd door bezorger. Juiste artikel ontvangen en werkt perfect dus alles tot tevredenheid afgesloten.
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste Dick Ruitenberg,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Greet 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor het eerst hier geshopt. Wat een supersnelle levering! G isteren bedteld en nu al mijn eerste printjes gemaakt. Trots dat ik het allemaal zelf heb kunnen doen met behulp van de goede uitleg. Mooie printer, prachtige kleuren van de uitdraai, printer is heel hanteerbaar doordat hij zo licht is en: super handige manier om inkt erin te doen! Een dankbare klant!
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste Greet,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website en de snelle levering. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ewk1 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden met BCC. Afgelopen week een fijne hp desktop binnen gekregen. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het product wordt verzonden en in welk tijdvak het wordt bezorgd. Goed verpakt zodat het product en verpakking in goede conditie binnen komt. Top!
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste ewk1,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jack Wijnands 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geregeld, duidelijke website, goede omschrijving en ook nog eens een prima prijs. Ook de levering via DHL was een verademing ( tov postnl ) Binnen 1 dag geleverd, en ik kon nog kiezen uit twee dagdelen. Blijf dit vooral volhouden. Ik kom zeker weer terug!
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste Jack Wijnands,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sirikit 18-02-2021

Algemene score

4,0
Helee slechte service na 4 maanden en 3 x een monteur over de vloer gehad te hebben voor het technische probleem eindelijk een wasmachine om ruiling
2 monteurs hielden vol dat er niks aan de hand was en de derde monteur die na 4 maanden kwam zei gelijk S dat ik gelijk had en de lagers kapot waren deze monteur bedank ik graag
Na 4 maanden voor gek verklaard te zijn eindelijk het bewijs dat dev machine wel degelijk kapot was maar nog geen 1 keer een excuses van BCC gehad
Beetje jammer maar ik zal BCC zeker niet aan bevelen als iemand het me zou vragen
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste Sirikit,

Bedankt voor jouw review. Dit is erg vervelend, excuses voor het ongemak. We komen hier graag meer over te weten. Kun je ons het case nummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

klaas 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zowel de winkel als online altijd vriendelijke en goede bediening,met de verlengde garantie verzekering
altijd geweldige service
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste klaas,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem wagenaar 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is voor mij net zo vertrouwd als het dichtritsen van mijn jas. De service en de keuzes zijn goed en te overzien. Bij andere. Zie ik door de bomen het bos niet meer. Ik winkel er al heel wat jaren met veel plezier.
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste Willem wagenaar,

Bedankt voor jouw review. Wat leuk dat je al jaren een van onze vaste klanten bent. Graag weer tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.G.Nijland 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig op tijd geleverd en goede service,
Koop meestal spullen als ze aan vervanging zijn bij BCC,zoals stofzuiger,
tv, geluids apparatuur laptops enz,altijbd top voor een goede prijs
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste J.G.Nijland,

Bedankt voor jouw review over de levering en onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marco 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC uitgekomen vanwege de beste online aanbieding en het feit dat er een lokale winkel dichtbij is, voor het geval dit nodig is. Gekozen voor een robot stofzuiger, iroomba i7. Dit hadden we veel eerder moeten doen. Gemakkelijk te installeren en te bedienen. “Kind kan de was doen”.
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste Marco,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de nieuwe aanwinst!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maria 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In deze periode kon BCC een nieuwe wasmachine en later ook nog een warmtepompdroger aan huis bezorgen. En belangrijker nog; twee trappen op dragen. Mijn oude apparaten zijn meegenomen en alles geïnstalleerd..

Ook heb ik vooraf goede informatie gekregen via de chatfunctie. Dus tevreden!
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste Maria,

Bedankt voor jouw review over onze chat- en bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

opa Brielle 18-02-2021

Algemene score

10,0
goede snelle service via de telefoon. Wist snel wanneer de koelkast gebracht en geïnstalleerd werd.
Werd duidelijk op de hoogte gesteld via SMS en mail wanneer ze kwamen. Voordat ze kwamen werd ik nog gebeld. De installatie is keurig verzorgd
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste opa Brielle,

Bedankt voor jouw review over onze telefonische service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind BCC een super winkel. Ik heb er altijd informatie gehad die mij tot een aankoop voerde waar ik nog nooit spijt van had. De kwaliteit van de producten is conform mijn verwachtingen.
En in die enkele keer dat ik een keer pech had, ben ik prima geholpen en had ik binnen de kortste keren weer een prima functionerend apparaat
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marijn 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal perfect. Inkt voor printer besteld via telefoon voor 12 uur en nu om 15.21 uur al thuis afgeleverd. Ik kan weer door in mijn thuiskantoor. Vroeg ook om nietjes, die ze natuurlijk niet hebben bij de BCC, maar ze waren zo vriendelijk een balkje nietjes van achter de balie in de doos te doen. Dat is nog een service!!!
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Marijn,

Bedankt voor jouw review over onze snelle services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos Roelse 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De heldere uitleg op de vragen die ik had. Daarnaast de snelle afhandeling van mijn bestelling.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Jos Roelse,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edwin 18-02-2021

Algemene score

6,0
Online gekocht goed overzicht ,snel geleverd .helaas door DHL .stop daar mee . ongeïnteresseerd, kwakken je product (beeldscherm) neer .en lopen al weg voordat je bij de deur bent .volgende koop kijk ik eerst welke bezorgdienst leverd .
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Edwin,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak bij levering. Dit is natuurlijk niet de bedoeling op deze manier.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Antonie van den Berg 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de winkel is nu dicht, maar je wordt toch inde gelegenheid gesteld om je bestelde product af te halen
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Antonie van den Berg,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mia 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ivm corona via site gekocht. (Normaal in de winkel) De site is duidelijk . De omschrijving / specificatie van de apparatuur begrijpelijk. Snelle bezorging. Keurige bezorgers . Geven uitleg wat ze doen en hoe alles werkt. Aangezien wij de service van BCC goed vinden komt al ons apparatuur daar vandaan.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Mia,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

René 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Vaste klant van BCC, altijd prettig geholpen in de winkel. Nu vanwege de sluiting van de winkels via de webshop een vaatwasser gekocht inclusief installatie. Helaas bleek het apparaat tijdens de eerste plaatsing defect te zijn. Vervolgens verliep het maken van een nieuwe afspraak voor de montage moeizaam. Kon ook pas 2 dagen later plaatsvinden (dus 2 dagen met een opgebroken keuken gezeten). Monteurs leverden overigens goed werk. Beetje pech gehad dus deze keer, kan gebeuren maar het oplossen van het probleem had vlotter gekund.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste René,

Bedankt voor jouw review. Wat vervelend dat het niet direct goed is gegaan. Excuses voor het ongemak. Kun je het ordernummer doorgeven in een reactie op deze review?

Groetjes,
Team BCC

rgroenew 18-02-2021

T.b.v. Team BCC: 753626074

Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste René,

Heb je een ordernummer dat begint met 202102-00?

Groetjes,
Team BCC

rgroenew 19-02-2021

Dat klopt

Reageer

BCC in alle opzichten een goede ervaring !! 18-02-2021

Algemene score

9,0
Op de website van BCC snel kunnen vinden wat we zochten. Ook het bestellen verliep naar wens. Afleverdatum kon zelf worden uitgezocht en de bestelling werd op de afgesproken dag keurig op tijd bezorgd.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leen Hokke 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door eerdere goede ervaringen hebben we weer gekozen voor BCC. Ook nu zijn we niet teleurgesteld. De levering en de bezorging zijn goed verlopen.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Leen Hokke,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Geert 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle juiste levering, precies op aangegeven tijd. Keurige instalatie, oude oven retour evenals alle verpakkingsmaterialen.
Mooi product van Miele.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Geert,

Bedankt voor jouw review over onze installatieservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michel 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een van de weinige winkels in de lockdown waar op zeer korte termijn een ipad leverbaar was. 's avonds besteld en de volgende ochtend al op kunnen halen. Bij winkels die ik bekeken had varieerde de levertijd tussen de 4 en 8 dagen. Website was ook duidelijk en makkelijk via de site te bestellen.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Michel,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website en de snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

fmleeman 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Helaas niet in de fysieke winkel geweest, maar uit het verleden goede ervaringen. De website is duidelijk met gemakkelijke keuze hulp en zelf de mogelijkheid om telefonisch contact voor advies.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste fmleeman,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Clarisse 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisterenavond besteld. Vandaag gelijk bezorgd. Top service! Product ziet ook goed uit.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Clarisse,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Blueboy 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is overzichtelijk en vermeldt heel duidelijk wat BCC te bieden heeft.
Mijn voorkeur is fysiek te winkelen, maar dit is een goed alternatief.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Blueboy,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

haki 18-02-2021

Algemene score

2,0
De webshop is waardeloos. Merendeel van de laptops, die er aangeboden worden, zijn "tijdelijk" niet verkrijgbaar. En heb je een produkt gevonden, maar wil je er nog even over nadenken, dan is die een halve dag later niet beschikbaar. Dan duikt het produkt een dag later weer op en wil je hem bestellen dan blijkt het een showroom model te zijn geweest, hetgeen niet vermeld stond op de page van de webshop. Ook laat het reageren van de klantenservice erg te wensen over. Enkel de service van de live-winkel in Breda, was wel goed.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste haki,

Bedankt voor jouw review. We vinden het erg vervelend dat de laptop niet op voorraad is, excuses voor het ongemak. Kun je jouw telefoonnummer mailen naar reviews@bcc.nl, dan kunnen we contact met je opnemen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

DREWES 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles, maar dan ook alles was heel plezierig te moeten ervaren. De info vooraf, de info op de dag van bezorging en het duidelijk gemelde tijdstip van de bezorging alsmede de werklust van de bezorgers.
Zij moeten alleen denken aan meer ergonomisch werken en niet alles willen tillen, als het ook beter kan. Zij moeten nog veel jaren werken en geen lijf houdt dat vol. Maar complimenten verdienen zij in elk geval.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste DREWES,

Bedankt voor jouw review over de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

stel denhaag 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service !Bij een meningsverschil over het kopen van extra garantie heb ik gelijk gekregen en heb ik een tegemoedkoming gekregen is top natuurlijk en bij mijn camara die na 3 jaar stuk ging kreeg ik zonder gezeur een nieuwe plus weer extra garantie er bij kunnen kopen....Over de jaren heen 1 gezeur wat is opgelost maar de rest top van de vaatwasser tm de labtop goede service.En als t slecht is zeggen wij dat ook zeker !! omdat wij altijd eerst kijken naar recenties en dan pas kopen....
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste stel denhaag,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle service; ook allemaal conform de coronaregels.
Product werd zeer goed ingepakt geleverd, zodat vervoer ook veilig kon plaatsvinden.
Werking van laptop ook zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Miepje 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen gaat makkelijk, eenvoudig kiezen tussen laten bezorgen en click&collect. Snel gebeld door medewerkster omtjjdslot af te spreken en bestelling lag klasr, keurig ingepakt en met faktuur erbij. Coronamaatregelen werden goed gehanteerd.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Miepje,

Bedankt voor jouw review over onze Click&Collect service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanwege het "Corona tijdperk" was de winkel natuurlijk gesloten. Dus mijn TV telefonisch besproken en aangeschaft. Ik kreeg een duidelijk antwoord en advies op mijn vragen. De levering was prima in orde. De website is zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review over onze telefonische service en gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. van Delft 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel Nijmegen gebeld, Eufy video huisdeurbel besteld, was op voorraad, volgende dag gehaald.
Personeel had kennis van zaken; goede uitleg en service.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste J. van Delft,

Bedankt voor jouw review over de service van ons filiaal in Nijmegen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Els Pagie 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en vriendelijk personeel. Verder was de bestel en pick up procedure goed geregeld
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Els Pagie,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers en de Click&Collect service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wendy 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bcc levert echt top service. Ik heb nu een aantal bestellingen daar gedaan en altijd tevreden.
Mijn laatste bestelling is een gasfornuis geweest, die bij levering door 2 super vriendelijke jongens werd neergezet.
Door mijn eigen domme fout was ik vergeten om de optie aansluiten van het gasfornuis aan te klikken maar met een chatbericht naar de klantenservice was dit in no time opgelost en wordt mijn fornuis alsnog aangesloten.

In een woord geweldig.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Wendy,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anjo 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Webshop was duidelijk. Bestellen ging prima en zonder problemen.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Anjo,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering en onze duidelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Christel 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke foto's en omschrijving op website. Bezorging was vlot en de dag van tevoren keurig een sms met verwachte levertijd. 5 minuten van tevoren nogmaals gebeld ter verificatie. Nette bezorging en vriendelijke bezorgers. Pinnen bij bezorging verliep goed.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Christel,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Raymond 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keus in verschillende winkels voor diverse wasmachines maar de beste keuze was te vinden bij BCC.
De website is erg gebruikers vriendelijk en eenvoudig.
Precies volgens info op website is de nieuwe wasmachine afgeleverd , geinstaleerd en oude afgevoerd.
Kan BCC zeker aanbevelen
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Raymond,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Julius Guttenberg 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aankoop combi magnetron Samsung
Ben er uitermate content over, het is goed in gebruik en dus zeker aan te bevelen
De winkel BCC heeft vriendelijk en geduldig personeel (9)
De extra garantie kan ik met een cijfer 9 zeker aan te bevelen
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Julius Guttenberg,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Super tevreden 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telefonisch contact gehad met de winkel. Een goed advies gekregen en heb de Ring video deurbel telefonisch kunnen bestellen en deze kon in later op de dag ophalen. Later nog een keer gebeld over de stopcontact bel en ook toen weer heel goed advies gekregen. Ik ben enorm tevreden over de service.....nog bedankt.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze telefonische service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JB 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlot besteld. Snelle levering door zeer correcte bezorgers.
Wij zijn blij met onze nieuwe wasmachine, die ook nog eens scherp geprijsd was.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste JB,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering van jullie nieuwe wasmachine.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H. Yuksel 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat mij motiveerde waren goede verhalen van vrienden die bij bcc iets hebben gekocht. Onze wasmachine ging iets meer dan twee weken geleden kapot. Hij was al iets ouder dus besloten wij een nieuwe te kopen .
We hebben een wasmachine besteld en die zou de volgende dag komen.
we wonen op 4 hoog en de lift was die dag kapot. Ik heb ze gebeld en we spraken een nieuwe datum af. De lift was ondertussen gemaakt. Ik ging naar mijn werk en mijn vrouw was alleen thuis. Ik kreeg netjes een sms dat ze er over een kwartier zouden zijn. Ik belde mijn vrouw op en vertelde haar dat.
Toen ze kwamen bleek de lift het weer niet te doen. Ze hebben de wasmachine 4 hoog gedragen !! EEn pluim. Wat een service.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste H. Yuksel,

Bedankt voor jouw review over de service van onze bezorgers. 💪🏻

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jessica 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van het product, goed mijn vvv cadeaukaart in te leveren online. Product voldoet echt aan de verwachting die ik er van had. Top tevreden.
Officiële reactie van BCC 18-02-2021

Beste Jessica,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews