Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14826 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

thomas 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De mensen doen je goed helpen en als je terug ga naar de winkel en zeg het werkt niet goed dan krijg je gelijk een anderen mee naar huis .

Reageer

Adrie 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niets op aan te merken..keurig afgeleverd en naar de zolder gebracht en aangesloten.

Reageer

M. Pancar 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super Shop.!! Een nieuw vaatwas gekocht. Klantvriendelijk, goed service en snelle bezorging.

Reageer

Ruud Bussmann 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn SUPER geholpen door Martijn van BCC Deventer we hebben een Netgear router gekocht werkt super.
we kunnen nu eindelijk echt gebruik maken van het snelle glasvezel netwerk zowel bedraad (bijna 1000mbit) als via WiFi (600mbit).

Reageer

Wilco Koeman 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC werkt altijd netjes en snel.
De producten worden perfect afgeleverd op het vooraf aangegeven tijdstip. Vooraf wordt zelfs nog even gebeld dat ze er aan komen.
Oude apparatuur wordt netjes meegenomen en het afval wordt netjes afgevoerd.
Zeer tevreden!!

Reageer

Mevr. H.A.H. Adriaans 28-03-2019

Algemene score

9,0
Vriendelijk en correct geholpen met veel nuttige informatie. Droger is snel en goed afgeleverd. Zeker de moeite waard met deze firma zaken te doen.

Reageer

Karel, Apeldoorn 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je went er aan. BCC werkt gewoon voor mij goed, ( regelmatig ook zakelijk dingen nodig )
de aankondiging wanneer men komt is een... tijdblok van 2 uur. ( dat is heel veel beter dan een dag wachten ) als ik een minpunt moet noemen ze waren een half uur te vroeg ( yippie 4 me ) Dan belt men we zijn er met xx minuten.. en dat klopt.
Uitpakken bij de wagen,- geen rommel achtergelaten - hup er in en plaatsten, zelfs aanbieden ( is een extra optie die ik niet genomen heb ) - om even de stekker er af te halen en aan te sluiten.
Heren, wederom heel goed, het werk!!
ik zie geen echte ruimte voor verbteringen in de service. TOP
Karel. Apeldoorn

Reageer

Madelon 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eergister besteld, vandaag in huis. Keurig in de ochtend een bericht gekregen met tijdspad waarin de wasmachine bezorgd werd. Heerlijk tijdpad van 2 uur i.p.v. bij sommige winkels 4 of 6 uur. Bezorgers ook zeer vriendelijk, netjes en behulpzaam. Gingen met beleid om met mn spullen. En goede uitleg gekregen over werking van de machine. Blij mee!!!

Reageer

Anh Tuan Tran 28-03-2019

Algemene score

10,0
Ik vind winkel BCC mensen werk in winkel heel aardig ik getrouw winkel BCC heel goed winkel voor apperatuur heel goed.

Reageer

Bea van Delst 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn heel goed geholpen en uitstekend geadviseerd. Had eerst op de site gekeken en iets uitgezocht. Maar door het goede advies hebben we nu het juiste gekocht wat voor ons het beste was.

Reageer

Hans 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ging eigenlijk voor iets anders kijken zonder dat ik direct lastig gevallen werd rustig rond gekeken en toen viel mijn oog op een printer en dat leek mij wel wat, dat werd opgemerkt en de verkoper kwam mijn kant opgelopen, hij vertelde de voordelen van deze printer. Ik wist er al wel iets van want had een tijd terug al eens op het internet over dit type al het een ander gelezen dit was nu een nieuwer model en dat leek mij wel wat was ook nog in de aanbieding. Ik wou hem wel kopen maar was komen lopen dus kon hem niet meenemen. De printer werd achter de balie gelegd en ik zou hem de volgende dag komen halen, voor de aanbiedingsprijs.Prima geregeld.

Reageer

Maaike 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs van aangeschafte producten (wasmachine en minidiepvries) .Het hele aankoop proces is perfect verlopen.
Aardig en behulpzaam winkelpersoneel en een hele goede en vriendelijke bezorgservice.

Reageer

Rob 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag de wasdroger ontvangen die we bij BCC kochten. Zoals aangekondigd een mailtje en sms-bericht met daarin het tijdsblok waarin het apparaat bezorgd werd. Dat was een blok van maar 2 uur, dus prima.

De mannen waren op tijd, vriendelijk, behulpzaam en beleefd en de droger staat zonder problemen op de tweede verdieping. De boel is weer keurig achter gelaten.

Eventuele garantie of service na aankoop ken ik nog niet. Over het aankoopproces ben ik heel tevreden.

Naast de genoemde punten, kan ik twee aandachtspunten bedenken:
- de droger zou aangesloten worden. 's Avonds bleek de slang naar de afvoer niet aangesloten, zodat ik dat alsnog moest doen. Jammer, want dit is besproken toen de bezorgers hier waren.
- AEG heeft een actie waarbij je 3 jaar extra garantie krijgt als je het product registreert. Dit is op de site van BCC niet (of niet duidelijk?) te vinden en wordt ook niet gecommuniceerd na aankoop. Gelukkig wist ik het via een ander kanaal, maar dit kan beter vind ik.

Reageer

Bastia 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service aan de telefoon van de medewerkster van BCC.nl id uitmuntend! Zij heeft mij heel goed geholpen, met mij meegedacht, zich ingeleefd in mijn situatie en hierdoor de voor mij beste aanbieding voorgesteld. Ik ben zeer blij met mijn aankoop. De levering was snel en op tijd. De klantenservice van BCC heeft mij nadien geinformeerd of alles naarvtevredenheid was. Kortom een Top service! Ik ga in het vervolg áltijd éérst naar BCC :-)

Reageer

Tom 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima wasmachine! Wast goed, stil in gebruik, zuinig. Nadeel alleen dat de programma’s lang duren ondanks de optie om de tijd te minnen.

Reageer

Fam Van der Plas Breda 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat onze twaalf jaar oude wasdroger er mee ophield op zoek naar een nieuwe droger. Naar de BBC winkel in Breda gegaan waar we geweldig werden voorgelicht door een deskundige en vriendelijke verkoper. Onder het genot van een kopje koffie werden de verschillende voor en nadelen van de wel 15 aanwezige drogers uitgelegd afgestemd onze gezinssituatie. Een goede uitleg en demonstratie van de luizenfilters etc. was wel erg prettig en juist zo fijn dat dit kan en wat je dus mist als je via internet koopt. Na het vergelijken van het energieverbruik en verschillende programma's was de keuze snel gemaakt.De winkel maakt echt zijn waar waar wat betreft de high service. Wat ook geweldig was dat het afspreken en uitvoeren van de bezorging vlekkeloos verliep. Het systeem via de mail en het sms en telefoontje voor het juiste tijdstip verliep echt zonder strubbelingen. Het plaatsen van de machine op zolder en mee terug nemen van de oude machine ging door het secuur en netjes werken van de twee bezorgers ook zonder problemen,en. Kortom we alweer enorm tevreden over hoe dit bedrijf werk. Groot compliment !!!!

Reageer

Dennis Eggen 27-03-2019

Algemene score

10,0
Super service! 2 x naar de winkel geweest om informatie te vragen en uiteindelijk een droger te kopen. De verkoper was vriendelijk en eerlijk, hij legde heel goed uit waarom ik beter voor de een dan voor de ander kon gaan zonder het duurste 'aan te smeren'. Ook de bezorging en de service rondom was geweldig!

Reageer

Willie 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De BCC oosterhout is een ruim opgezette winkel met vriendelijk personeel die je snel aanspreken om me te kunnen helpen. Als je weet wat je wilt, zal er niet gepusht worden om een duurder model o.i.d. te nemen. Wat in andere winkels wel eens wil gebeuren. Over het algemeen is er voldoende personeel aanwezig en als het erg druk is heeft het personeel vaak wel door wie er aan de beurd is. De meeste kleine artikellen zijn direct leverbaar en de andere worden (soms tegen vergoeding) thuisgeleverd.

Reageer

Theodorus Malais 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg bij het apparaat en hulp bij het overzetten van data van onze oude iPad naar de nieuwe. Men nam de tijd om ons goed te helpen, ondanks het gegeven dat het hoofdkantoor niet had vermeld dat, als data overgezet moest worden zoals door ons nadrukkelijk aangegeven, de Id. en het wachtwoord bekend moesten zijn. Om daar tenslotte toch achter te komen kostte helaas ook voor het personeel extra tijd.

Reageer

Loek 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd bij BCC levering supersnel en alles correct.
Kreeg gisteravond het plan om een handset te bestellen en ga dan zonder twijfel naar BCC.
En... in de avond besteld en de volgende dag rond de middag binnen, super!!

Reageer

Sharon 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor jullie gekozen om dat jullie mij heel erg goed geholpen heb, ik ben heel erg tevreden mee bij BCC ik kom zeker vaker langs om spullen te kopen.

Reageer

Fam. K uit Tilburg 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen vandaag, vriendelijke, geduldige jongeman, we zijn zelfs tot een andere keuze gekomen door zijn goed advies. We kwamen voor een 'soundbar' van een bepaald merk, door zijn advies juist voor een nog betere, zeker niet duurdere keus gekomen,formaat bleek ook veel beter te passen bij onze tv.
We kregen alle ruimte voor vragen over aansluiten en dergelijke.
Winkel netjes en rustig.

Reageer

Bonzet 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk, kennis van zaken en heel behulpzaam op de diverse afdelingen. .

Reageer

Gerda 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij BCC kun je goed kopen, je kunt parkeren voor de winkel. Je kunt er rustig rondkijken en het personeel is erg vriendelijk en de prijzen vallen erg mee in vergelijking Met dezelfde soort winkels.

Reageer

Jolande 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed toegankelijk met voldoende parkeerplaatsen.
Ruim opgezette overzichtelijke winkel.
Vriendelijk en deskundig personeel dat extra moeite doet om op te zoeken wat jij of zij niet weten.
Goede uitleg over gebruik, garantie en administratie hiervan
Maken meteen een online prijs check met de concucrenten
Kortom verrassend deskundig,persoonlijk en vriendelijk!

Reageer

Marleen 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een koptelefoon gekocht voor de tv. Bij uittesten bleek dat deze een ruis liet horen. Door middel van goed advies en een verleg stekkertje heb ik nu een blue tooth koptelefoon die perfect werkt.

Reageer

Buod 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima zaken doen. Weinig productkennis bij verkopers. Zorg ervoor dat je zelf alles opzoekt via internet. Goede, snelle levering. Inbouwen van koelkast verliep niet vlekkeloos, maar uiteindelijk was alles in orde.

Reageer

Anoniem 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn Fitbit was kapot gegaan binnen de garantieperiode en zonder aarzelen werd deze vervangen. Ik kon meteen ter plekke een andere meenemen. Personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Reageer

Henk Drost 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Veenendaal: Mooie, ruime, overzichtelijke winkel. Zeer breed assortiment. Goed geïnformeerd personeel. Hulpvaardig zonder opdringerig te worden. Eén klein minpuntje: De informatie in het systeem van BCC klopte niet helemaal waardoor ik met een desktopcomputer zonder dvd-speler thuiskwam. Hetgeen met 1 telefoontje werd opgelost! Maar ik moest er wel 2x voor naar de winkel 😉

Reageer

H.Londo 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid, deskundigheid en coulance van de BCC vestiging in Deventer. 2 Weken geleden thuisgekomen met mijn nieuwe HP Chromebook bleek het onmogelijk om mijn Kobo e-reader eraan te koppelen. Medewerker Mike is er lang mee bezig geweest en adviseerde me contact op te nemen met de HP helpdesk. HELP dus, van het kastje naar de muur. Vandaag weer teruggegaan naar BCC en zonder problemen kon ik mijn HP inruilen voor een Acer. Vette pluim voor mijnheer Mike! En de overige medewerkers: bedankt voor de koffie!

Reageer

Frank 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service, personeel heeft verstand van zaken en is vriendelijke en klantgericht.

Reageer

Olaf 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg prettige service, zeer klantvriendelijk. Ook met speciale gevallen denken ze met je mee.

Reageer

Rubusfruticosus 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige manier geholpen en duidelijke info en men nam ruim de tijd voor de nodige uitleg. Ook de prijsstelling werd aangepast. Een collega bedrijf was iets goedkoper en dat was voor BCC geen punt om de prijs aan te passen.

Reageer

Marijke 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website , gebruiks vriendelijk
Handige menus goed beschrijvingen
Ik ken bcc als winkel en als website ook toppiej
Qua bezorgen ook heel fijn

Reageer

Timo 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg vriendelijk en professioneel geholpen met de omruil van mijn defecte laptop. Gloednieuwe gekregen!

Reageer

Anouk de Boer 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Online een camera besteld. Volgende dag al netjes geleverd. Goed en degelijk verpakt.

Reageer

Rachid 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede professionele personeel en duidelijk in alles en behulpzaam en klant vriendelijk

Reageer

Vliek 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goede snelle levering top, ga zeker deze winkel aanbevelen bij vrienden en familie

Reageer

L.dircksens 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte uitleg en alle tijd en erg vriendelijk en geeft vertrouwen en een fijne winkel

Reageer

Alex 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren een mooie fysieke winkel geweest en zet zich nu ook 100% in via hun webshop met een zeer snelle service tegen zeer goed concurrerende prijzen!

Reageer

Nurhan Altintas 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze mogelijkheid en vriendelijk personeel. İk kan altijd vinden wat ik nodig heb.

Reageer

nee 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen en betalen verliep vlekkeloos. Een afspraak voor het bezorgmoment maken ging ook gemakkelijk. De vriendelijke bezorgers waren keurig op tijd!

Reageer

petra 27-03-2019

Algemene score

2,0
waardeloze bezorging, onvriendelijke mannen die weigerden 1 trap op te gaan met mn vaatwasser zodat die nu in de hal staat.
Ze klaagden over het meenemen van de oude vaatwasser, pffff dat doe ik nooit meer.

Reageer

Monique 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben de dag na de aankoop van een Fitbit activity tracker terug naar de winkel geweest, want de Fitbit wilde niet opladen. Ze hebben onmiddellijk ook in de winkel geprobeerd en het lukte ook niet. Ik kreeg onmiddellijk een nieuw apparaatje mee. Probleem opgelost. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

Reageer

Lo 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind de site van BCC een prima, overzichtelijke site.
Je kunt makkelijk zoektermen vinden. Ook de omschrijvingen van de artikelen zijn zeer uitgebreid.
Ik ben erg tevreden

Reageer

Peter 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestelproces bij BCC ging heel erg gemakkelijk en de levering was binnen 24 uur!
Heel goed!

Reageer

Piet Conen 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundig personeel, vriendelijk en behulpzaam. Verder zeer tevreden over het omgaan met de klanten en geven van advies door de verkoopmedewerker.

Reageer

Melodie de Hollander 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel, al een paar keer iets gekocht, mensen nemen echt de tijd voor je en zijn eerlijk. Vandaag notabene super geholpen door een stagiaire!! En de producten zijn gewoon goed!

Reageer

Jan 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima, vakkundige verkopers.
Snelle levering; gratis thuisbezorgd.
Bij alle recente aankopen (o.a. koelkast, vriezer) positieve ervaringen gehad.

Reageer

Geen 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, geen opdringerigheid.
Vriendelijke medewerkers.
Kopen hier vaker producten.

Reageer

Toon meer reviews