Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HenkD 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag winkel in Delft bezocht. Bracht een defecte schakeldoos terug van 1 1/2 jaar oud. Zonder discussie werd deze omgeruild voor een nieuwe. Prima service!

Reageer

Willem ten Berge 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, duidelijke uitleg, eerlijk in keuze, geen dwingelandij, en waarmaken belofte. Top.

Reageer

Lauren 29-03-2019

Algemene score

10,0
Geholpen door een erg aardige en behulpzame man. Wist antwoord op mijn vragen waardoor ik snel wist welk product ik wou kopen. Dankjewel!

Reageer

Michelle 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke website, artikel gemakkelijk gevonden.
Bezorgen zoals beloofd, eerst email, dan sms en een kwartier voor bezorging een telefoontje.
Top bezorgers, stelden zich netjes voor en artikel op de gewenste plek geplaatst. Chapeau!

Reageer

Herwaarde 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijk en goed advies voor elke beurs
De service van plaatsen uitleg en proefdraai
Het niet mopperen maar net ff verder gaan dan de werkgever vraagt

Reageer

Peter Koster 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben correct geholpen voor een aankoop van een fotoprinter, ik heb al eens een laptop gekocht, en als daar iets mee was, kon ik gelijk langs komen, en samen hebben we het opgelost. Ze nemen alle tijd om de probleempjes met je door te nemen.

Reageer

Erik Jansen 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een bepaalde koelkast gezocht en bij BCC gevonden !! super snel .
Gisteren besteld en vandaag geleverd helemaal toppie !!
De mannen op de bezorgauto zeer vriendelijk en netjes afgeleverd .

Tot de volgende keer BCC

Reageer

Johnny 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam voor een Chrome cast en werd deskundig geholpen. Eer werd mijn duidelijk uitgelegd hoe ik dit apparaat kon gebruiken. Ook eerder werd ik altijd met plezier geholpen.

Reageer

Nadiye 29-03-2019

Algemene score

9,0
Supersnelle bezorging !
Vriendelijke medewerkers
Alles is naar wens, top !!

Reageer

Dee 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een vriezer vond ik de vergelijkings mogelijkheden op de website van BCc het meest uitgebreid en met informatie die er toe doet (zoals de breedte van de lades en frost/no frost).
De levering ging prima, tijdvak van 2uur voor levering, belletje 15 minuten van te voren. De vriezer moest via een stijl trapje in onze kelder geplaatst moest worden. Een lastig klusje, maar de twee vriendelijke mannen hadden het zo gedaan.
De vriezer staat nu 4 weken en voldoet aan de verwachtingen.

Reageer

anne 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
helemaal top gemakkelijk produkten te vinden en de service is ook heel goed verlopen

Reageer

André Veth 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel vriendelijk personeel en graag bereid om mee te denken voor oplossingen!
Chapeau!

Reageer

Manja 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel en zeer behulpzame en vriendelijke medewerkers. Goede keuze kunnen maken voor een nieuwe droger door de hulp van de shop medewerker.

Reageer

Kevin 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via kieskeurig op de site van bcc terecht gekomen, zeer overzichtelijke site met veel keuze en uitleg. De bezorgdienst is top! Bezorg Tijd was aangegeven in een blok van 2 uur en geen 4 tot 6 uur zoals vele andere. 10 minuten van te voren werd ik netjes opgebeld door de bezorger die hierna de aangekochte koelkast netjes en voorzichtig naar binnen bracht

Reageer

Elise 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en advies van de medewerker in de winkel. Snelle bediening. Prijs kwaliteit is prima.

Reageer

Het lot was met mij ! en de service ook ;-) 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bcc bij mij in de de straat! Ik had een mindere dag en besloot te vragen of ze echt de scherpste Samsung aanbieding hadden. Ik liet de verkoper de prijs zien bij een andere winkel. Zijn ogen rolden er bijna uit. Hij leek het super bizar te vinden en gaf mij zeker de korting. Daarna wees hij me nog ergens anders op. En hoewel.ik eerst twijfelde dacht ik; het lot is met me. Te veel gelukjes ik gun mij deze nieuwe telefoon.

Ben er dan ook super blij mee! En zeker ook bij de Bcc in mn voortuin!

Reageer

Buurmans 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Steun de winkels die er nog zijn
Geen wacht tijd vriendelijk personeel
Prijs was perfect

Reageer

Leroy k 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd excelent advies gekregen. Ik was in de winkel daar hadden ze het product (stofzuiger) niet dat was geen probleem! het werd terplekke besteld en ik kreeg het de volgende dag thuis gestuurd. Het personeel neemt echt de tijd voor je. En zijn altijd vriendelijk.

Reageer

Verbeten 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, goede service en snelle installatie. Half uur voor levering wordt je nog gebeld met tijdstip van levering.

Reageer

Hans 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer deskundig advies en personeel. Staan altijd voor je klaar en helpen je met alle vragen en oplossingen. Ik ben trouwe klant en ook vandaag zeer goed geholpen.

Reageer

Anoniem 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, medewerkers altijd bereid om mee te denken en bestellingen zijn meestal op het afgesproken tijdstip binnen.

Reageer

N. Verweij van Arkel 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed overzichtelijk ,, eerlijk en snelle levering . ik had een mini oven besteld,, s,avonds besteld en de volgende dag al in huis.

Reageer

Piet Verschuren 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn vandaag weer net zo goed geholpen zoals altijd.
Zelfs voor Uw verkoper was het gezellig.
Hierbij Proficiat met het 50 Jaar bestaan.
Bedankt weer en tot de volgende keer.
Hiep Hiep Hoera

Reageer

Jeffrey S 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De dame in kwestie was behulpzaam en eerlijk. Normaal koop ik alles online maar vond deze aankoop wel prettig in de winkel

Reageer

Eric van Loef 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super goed geholpen, goede uit leg over het product wat ik heb gekocht ,de winkel word verbouwd is niets van te merken maar word zeer overzichtelijk .
bij deze toch nog een keer super winkel .
met veel plezier deze review gemaakt E van loef

Reageer

Pim 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doet wat ze beloven, mede dankzij DHL goed gedaan, voor herhaling vatbaar!!

Reageer

Winkens 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als leek uitstekende uitleg gekregen over de aanschaf van een nieuwe tv!
Wij zijn afgegaan op het enthousiasme van Marc die ons echt heeft geholpen met onze keuze zonder opdringerig te zijn. Ook heeft hij de tv keurig in de auto getild. Prima service!

Reageer

H.A.M.Perenboom 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een mooi en uitgebreid winkelassortiment met voldoende keuze en waar je prettig wordt geholpen
door deskundige winkelmedewerkers

Reageer

Jack 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege de laagste prijs bij BCC heb ik gisterenavond een bestelling op hun website geplaatst. Vandaag werd het pakket al voor 12.00 uur afgeleverd. Wat een snelle service en alles was keurig verpakt.

Reageer

Maria 57 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed en duidelijk. Ook in de winkel zeer vriendelijk personeel en alles duidelijk uitgelegd waar we voor kwamen

Reageer

Amie 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam in de winkel voor bose en werd toen goed geadviseerd waardoor ik heel tevreden met andere box thuis kwam

Reageer

Sander Freeke 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede uitleg, dacht mee over mogelijkheden. Prettige sfeer. Behulpzaam, snelle levering was mogelijk.

Reageer

GA. Schipper 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben in de afgelopen maanden veel grote spullen hier gekocht en recentelijk een op af. De hulp en uitleg en geduld van het helpende personeel was steeds goed en vriendelijk

Reageer

Christa 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer Goed, deskundig en snel geholpen, dat is tegenwoordig helaas maar zeldzaam in winkels.

Reageer

BCC 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel met hele goede bediening.
Hier kan ik goed terecht voor deskundig advies.

Reageer

Conny den Dekker 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service in BCC winkel in Sittard. Altijd vriendelijk personeel en een goede uitleg. Eerlijk advies

Reageer

John Fennema , Karan 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verleden maand product gekocht en super geholpen
Vandaag weer product gekocht en wederom super geholpen.
Dus liever in winkel kopen en niet op internet

Reageer

Simone Vos 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd vriendelijk en goed geholpen ze nemen de tijd voor je.leggen alles uit.

Reageer

Patrick 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site, duidelijke informatie over de status van je bestelling, geleverd volgens afspraak

Reageer

Cornelis 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben bij de aankoop van een 55 inch TV, waarvoor ik een paar keer de BCC winkel in Helmond heb bezocht, zeer goed geadviseerd. Er werd steeds alle tijd voor mij genomen en professioneel goed ingegaan op mijn soms lastige vragen m.b.t. specificaties. De aflevering en installatie kon al op de dag na aankoop plaatsvinden. Ook dat is uitstekend verlopen! Nu alleen no een soundbar kopen!

Reageer

Sebastiaan k 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben in de BCC in Hilversum geweest en was op zoek naar een hoofdtelefoon ,
Na een Tijdje gekeken te hebben kwam er een mederwerker aan en die heeft ons top geholpen alles uitgelegd en ook vriendelijk de tijd genomen tot aan de kassa .
Hele goede services , ga zo door

Reageer

Marian10 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
verkoper verstond zijn vak; wij kwamen binnen met een artikelnummer en merk bosch voor de aankoop van een wasmachine, maar door de juiste vragen zijnerzijds en onze vragen kwamen wij uit op een duurder model in prijs, een samsung ,maar verbruik stroom/water veel minder; is vandaag borgd en aangesloten; prima service

Reageer

Nancy Barberpole 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het hoogst haalbare: een 10! De verkoper heeft in eerste instantie geduldig uitgelegd en voorgedaan hoe ik mijn fotobestanden op een usb-stick kon overbrengen, waarna ik van de gelegenheid gebruik maakte om wat vragen te stellen over de aanschaf van een tablet, notebook of laptop. Hij legde op een duidelijke wijze uit wat de voor en nadelen waren van beide mogelijkheden en daarnaast wat de verschillen zijn tussen een apparaat van Apple of een android-bestuurde. Het was alles heel duidelijk en toen ik een keuze wilde maken wees de verkoper me op een mooie aanbieding van Samsung. Ik had er niet lang voor nodig om een beslissing te nemen en ging als een blij mens de deur uit: met een prachtige aankoop!

Reageer

Hendriks 28-03-2019

Algemene score

9,0
Top advies gekregen bij aanschaf van een tablet en erg vriendelijke behandeling.

Reageer

Cathy 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Had een scheerapparaat voor mijn vader op de website gezien. Ben toen langs BCC Amersfoort gegaan. Vreemd genoeg stond daar een hogere prijs op het prijskaartje. Gelukkig bij navraag klopt de website-prijs. Verkoopster raadde mij aan om zelfde soort scheerkop te gebruiken als bij het vorige scheerapparaat bij iemand met oudere huid. Vond ik op zich een attente opmerking.

Reageer

Ab 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben al langer klant bij BCC, het grote voordeel is dat de verkopers weten waarover ze praten , tot nu toe ben ik correct en met verstand van zaken behandeld ,en ze kijken op internet of er andere winkels zijn waarbij het aan te kopen produkt daar goedkoper is en als dat zo is passen BCC de prijs an

Reageer

Claudia 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Eerder bij BCC steelstofzuiger met mijn moeder gehaald. Netjes en goed geholpen dus nu wasmachine kapot was daar naartoe. Wederom goede ervaring, duidelijke uitleg, goed advies.
De levering was netjes op afgesproken tijd. Bij aansluiting is het echter fout gegaan. Proefprogramma is aangezet en tot ziens. Helaas sneller dan bedoeling was.. het water kwam de trap naar beneden!
Bleek afvoerslang op afvoer van verwarmingsketel gezet te zijn. Klein afvoertje, de druk te groot, dus waterballet.
Gebeld naar klantenservice. Monteurs stonden dezelfde dag nog terug om probleem te verhelpen, ik kreeg mailadres om schade te melden en op mailtje dat ik stuurde kwam binnen uurtje reactie.
Dat is een probleem oplossen! Fouten worden gemaakt, daar zijn we mensen voor.. het probleem erkennen en oplossen, daar ligt het serviceverschil.
Ondanks het waterballet een goed gevoel aan BCC overgehouden :-)

Reageer

René H. 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij BCC gaat het altijd goed, mijn hele leven koop ik hier mijn apparatuur of in een winkel via de webshop,en ook deze keer weer uitstekende service! Jullie dien wat jullie zeggen, Topppers! Tot de volgende keer!!!

Reageer

Rijerse 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen voor een nieuw scheerapparaat met goed en deskundig advies. Vriendelijke verkoper.

Reageer

Magda 28-03-2019

Algemene score

8,0
Fijne overzichtelijke winkel: personeel klantvriendelijk. Ik ben heel prettig geholpen en kreeg ook een goed advies mbt mijn aankoop.

Reageer

Toon meer reviews