Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede serice! Drie items razendsnel gebracht, geplaats en meteen te gebruiken. Toppie!

Reageer

S.Agg 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben in de winkel geweest. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Top!! Bedankt voor de service.

Reageer

Lia Verhagen 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de deskundige hulp bij de aankoop van mijn nieuwe mobiel. Tom(Veghel) vroeg waar mijn voorkeur naar uitging en wat ik er allemaal mee wou doen. Ik kreeg prima uitleg over meerdere mobieltjes waarna ik zelf een goede keuze kon maken. Wat ik bijzonder waardeer is, dat bij BCC niet als prioriteit heeft om de duurste mobieltjes proberen te verkopen, maar wel de klant tevreden wil zien vertrekken. Bovendien werd alles netjes overgezet tegen een geringe vergoeding. Super. Ik ben erg blij met mijn aankoop en de goede service achteraf, want dat is ook erg belangrijk!

Reageer

Een tevreden kkant 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke winkel. Je krijgt rustig de tijd om rond te kijken.
Heb je vragen over het product dat je wil kopen krijg je super uitleg.
Het personeel is klantvriendelijk.
Ook bij het afrekenen wordt je goed geholpen . Super winkel raad hem zeker aan.

Reageer

Francisca 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geen opdringerig personeel , kan op je gemak rond kijken . Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam .

Reageer

Anke 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij de BBC kwam ik volledig blanco binnen in de zoektocht naar een laptop en alles wat daarbij hoort. Ik werd direct begroet door een vriendelijke man en door zijn vragen werd uiteindelijk een goed aanbod gedaan. Nu heb ik een laptop die past bij mijn gebruikerswijze die gratis wordt thuisbezorgd en een boel adviezen m.b.t. aansluitende aparatuur. Een topbezoek dus!

Reageer

Cheryl 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel met voldoende personeel om je te helpen. Uiteindelijk geholpen door Wim en erg tevreden hierover.

Reageer

jan 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
retro platenspeler (BCC Emmen) gekocht goed advies gekregen en zelf meegenomen lp konden we afspelen om het geluid goed te beoordelen. van de verkoper advies gekregen een app te downloaden om de juiste toeren in te stellen op de platenspeler.
hier wordt je als klant vrolijk van.

Reageer

ria de steur -baaijens 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik kies voor deze winkel omdat ik altijd goed, accuraat en vriendelijk wordt geholpen. Ook al gaat de koop onverhoopt niet omdat ik wat bedenktijd wil.

Reageer

Wil Heijneman 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het advies is Prima. En de service is ook goed. De prijs is altijd met de laagste meegaand. Groeten xxxx

Reageer

JFH van Horik 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is top bij deze shop.
Bezorging verloopt vlekkeloos. Op de dag van bezorging krijg je een SMSje of een telefoontje op welk dagdeel het artikel bezorgd wordt. Tien minuten voordat de besteller voor de deur staat krijg je een belletje. Perfect! Kan niet beter

Reageer

Babette Meulenbelt 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Xxx van BCC hielp mij heel prettig met de aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon voor senioren. Hij hielp me zelfs even met het instellen. Dus een dikke tien!

Reageer

john 05-04-2019

Algemene score

8,0
Overzichtelijk ingedeelde winkel, met uitgebreid assortiment en deskundige verkopers.

Reageer

H v H 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij gaan altijd naar de bcc, want als het ergens anders goedkoper is, dan krijg je het verschil terug. Het is een hele fijne winkel in Oss en je wordt goed en vriendelijk geholpen.

Reageer

Marieke 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed geholpen met de keuze voor nieuwe koelvries inbouw. De kosten voor het eerder inmeten werden verrekend met aankoopbedrag en korting gekregen omdat ik de koelkast elders goedkoper had gezien. Reageren snel op mail en hele nette en snelle bezorging! Top

Reageer

j prince 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is deskundig en vriendelijk personeel we hebben een nieuwe tv gekocht en we zijn heel goed op voor en na delen gewezen ben er vaste klant

Reageer

Carmen van baast 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bcc is een super winkel al onze producten in huis komen daar vandaan, snelle levering en top bezorgers

Reageer

peter 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop gekozen omdat deze vlak bij mijn huis aanwezig is. Prettig geholpen en duidelijke advies gekregen van verkoper. Verkoper had duidelijk verstand van het gevraagde product

Reageer

Berry Maas 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke service, goede uitleg en de gekochte producten op voorraad tegen een prima prijs.

Reageer

Ed Win 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst in de winkel geweest om product in echt te zien. Daar netjes geholpen en voldoende info gehad. Uiteindelijk thuis besloten om product aan te schaffen. Door nette service in de winkel daadwerkelijk ook besloten om bij deze webshop te bestellen. Bestelling kwam netjes op afgesproken dag, in het afgesproken tijdvak en apparaat is netjes neer gezet. Ondanks dat ik niet had aangegeven om oude apparaat mee terug geven boden ze me dit wel netjes aan. Zeer tevreden over heel de gang van zaken.

Reageer

Groenendijk/Bruijn 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige zaak, vriendelijk/behulpzaam personeel met verstand van zaken.
Voorkeur voor kopen in een zaak met persoonlijke voorlichting en service i.p.v. via internet.

Reageer

Mario 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja soms kun je niet anders dan een 10 geven. Zeer goed geholpen, duidelijke uitleg.
Het item waar wij maar op zoek waren was niet op voorraad maar kon en werd “gewoon” de volgende dag al aan huis afgeleverd. Dan moet er bij vermeld worden dat wij op een koopavond de bestelling hebben gedaan. Echt helemaal top. En natuurlijk ontzettend blij met onze nieuwe aanwinst. Wanneer weten wij nog niet maar terug komen doen wij zeker.

Reageer

Michel 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je word hier erg goed geholpen. Zijn super klantvriendelijk en weten waar ze over praten. Top!

Reageer

Niels 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel. Zocht een nieuwe soundbar voor mijn tv, werd keurig geholpen. Hebben alle tijd genomen om diverse soundbars en andere opties te laten horen. Ik heb voornamelijk voor deze winkel gekozen door de goede prijsstelling en hetgevarieerde aanbod. Daarbij hebben ze veel op voorraad, dus je hoeft niet te wachten om van je aankoop te genieten.

Reageer

malystryx 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Winkel is mooi schoon. Personeel is vriendelijk en weet gelukkig waar ze over praten als je het hebt over de TV's waar we voor kwamen kijken, ook als je naar dieper technische dingen vraagt wist de verkoper hier over te vertellen.

Reageer

Ruud 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben goed voor gelicht door de verkoper.zeer goede service,ik zou deze winkel
Zeer aanbevelen.

Reageer

Theo 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel. Hulpvaardig pesoneel en uitstekend prijsniveau. Bovendien uitgebreide keuze. Kortom, een aanrader!

Reageer

W.Westein 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen een dag bezorgd en op het moment van het bestellen de goedkoopste internetprijs.
Reader was snel en eenvoudig in te stellen.

Reageer

Laura 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd uiterst vriendelijk en bekwaam geholpen. Toen bleek dat hetgene ik wilde kopen niet meer op voorraad was, maar nog wel in Almere, werd voor mij telefonisch geregeld dat ik het de volgende dag al op kan halen in Lelystad.

Reageer

James 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop makkelijk te bereiken, heel vriendelijk en kompetent advies, een goede prijs en persoonlijk hulp alles naar de auto te brengen en inladen. Dit soort hulp had ik echter niet verwacht van een "white goods" winkel! Dus heel tevreden.

Reageer

Hicham 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ging terug ivm kapotte kookplaat, was bezorgd maar deed het niet. In de winkel kreeg ik gelijk een nieuwe. Toppie!!!

Reageer

E.R.A. van Boven 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie shop met heel veel artikelen. Mooi ruim opgezet en personeel zeer vriendelijk en hulpvaardig. Website ook prima. Winkel is in de buurt vandaar dat ik bij u langs kwam.

Reageer

Hermine pleijsier 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Blij met mijn nieuwe wasmachine, snel en netjes bezorgd. Hij staat al vrolijk te draaien!😁👍

Reageer

Hans Weststrate 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een super fijne winkel met hele proffesionele mensen die weten waar ze het over hebben, en niet alleen om je het duurste te verkopen. Alles hier komt bij BCC Goes vandaan, een dikke 10, absoluut

Reageer

René 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijk personeel dat weet waar ze het over hebben.
Prettige winkel met ruime keuze.

Reageer

Rita 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima te woord gestaan, prima adviezen en levering zoals het mij uitkomt en uiteraard de laagste prijs!

Reageer

Anton Bijman 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima informatie verstrekking, keurig binnen de aangeven tijdstippen geleverd en ook netjes dat je 15 min. voor levering door de koerier nog gebeld wordt.

Reageer

Kees Flikweert 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig! Gisterenavond om 21.30 uur heb ik een nieuwe wasmachine besteld. Die vandaag keurig netjes volgens afspraak is bezorgd. Vanmorgen om 7.00 kreeg ik een bericht, dat de wasmachine er tussen 10.00-12.00 al zou zijn. Om 10.30 is de wasmachine bezorgd. Wat een service! Ook heb ik alleen maar lof over de bezorgers, die zich netjes voor hebben gesteld en de wasmachine boven op zolder hebben aangesloten en de oude mee hebben genomen. Ze verdienen een dikke pluim. Betere service had ik me niet kunnen indenken!

Reageer

Kim1969 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel. Geen opdringerige verkopers. Goede informatie ontvangen, waardoor ik de juiste keuze kon maken.

Reageer

Paul 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de webshop van BCC een combi-magnetron besteld. Duidelijke beschrijving en prima prijs. Besteld en volgende netjes afgeleverd door DHL. Oude apparaat werd netjes meegenomen dus al met al zeer tevreden. Dik in orde!

Reageer

H. Van Den Berg 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bcc vestiging is heel goed.
Ik werd erg goed geholpen en was erg tevreden over de behandeling die ik kreeg.
Duidelijke uitleg op mijn vragen.
Vriendelijke medewerker. Helemaal goed!

Reageer

Natalie 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel fijn geholpen, een goedkopere optie werd juist aangeraden. Ik ben heel tevreden

Reageer

Elsafti. A 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service / uitleg / aandacht aan de klant...
Schoon zaak / aantrekkelijk.

Reageer

Maurice van de Wouw 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed geholpen (zoals altijd 🤪)
Uiteindelijk toch voor een andere telefoon gekozen dan in eerste instantie de bedoeling was. Dit door het juiste en vakkundig advies

Reageer

H&Y 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dichtstbijzijnde winkel, overzichtelijk, vriendelijk en deskundig personeel met kennis over hun artikelen.

Reageer

MJ 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Samen met een familielid de BCC in Zutphen bezocht. We wilden beiden een nieuwe TV kopen. Ik ging voor een Samsung TV, maar ben uiteindelijk, op aanraden van het winkelpersoneel met een Sony TV weg gegaan.

De levering was keurig op tijd. Er werd netjes een kwartiertje van tevoren gebeld.
Wat wel jammer was, was dat ze geen HDMI-kabel bij zich hadden. Die had ik zelf namelijk niet. In de winkel heb ik wel duidelijk aangegeven dat ik alleen maar Scart kabels had. Daardoor kon de TV niet geïnstalleerd worden. Ik moest eerst zelf naar de winkel rijden om een HDMI-kabel te kopen en de TV zelf aansluiten. Terwijl je toch wel betaalt om een TV werkend in je huis achter te laten.
De TV bevalt tot nu toe goed, maar ik hem graag geïnstalleerd gehad zodat ik de vragen, die ik nu nog heb, gelijk had kunnen stellen.

Reageer

Hugo van der Moer 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
U treft hier professionele adviseurs die de tijd nemen voor een goede informatie
De laagste prijsgarantie is een prettige bijkomstigheid

Reageer

Hr 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke overzichtelijke winkel erg goed en klantvriendelijk personeel die duidelijk uitleg geeft en de tijd neemt

Reageer

Sannies 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel en service zijn goed, luistert duidelijk wat de klant wilt.
Bezorging is ook goed behalve dat een beloofd sms-je 10 minuten voor aankomst altijd achterwege blijft. Hierdoor wordt tijdsblok niet toegankelijk voor korte boodschap in de buurt

Reageer

Lambert. 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben al onze witgoed en elektronica apparaten bij BCC gekocht de laatste 12 jaar en nooit hebben ze ons niet aangehoord bij vragen en garantie .Dus waarom zou ik naar een ander gaan.
Nu zijn we ook weer netjes geholpen.
Chapeau BCC.

Reageer

Toon meer reviews