Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14858 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Adje 14-12-2020

Algemene score

10,0
Bij BCC in Sittard wordt goed met je meegedacht en krijg je daarop aansluitend een uitstekend advies.
Het moet al gek lopen als je daar niet met een product de deur uitgaat!

Niets ten nadele van de andere medewerkers , maar mijn favoriete verkoper bij BCC Sittard is xxx. Gewoon een eerlijke goozer met humor , die je altijd het juiste advies geeft.
Officiële reactie van BCC 15-12-2020

Beste Adje,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sittard.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marloes 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig, in de ochtend een elektrische Tandenborstel besteld. En deze wilde ik ophalen in de winkel in Alkmaar. Een half uur later een mail dat ik vanaf 13.00 het product kon ophalen. In de winkel een special Click en Pick point. Binnen 3 minuten stond ik weer buiten. Met 2 zeer goed werken Oral B elektrische Tandenborstels met 20 euro korting.
Officiële reactie van BCC 15-12-2020

Beste Marloes,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Alkmaar.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Van Gestel 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd vriendelijk en heel behulpzaam personeel.
Ook deskundig advies over datgene wat je hebt gekocht.
Officiële reactie van BCC 15-12-2020

Beste Van Gestel,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
winkel is zeer overzichtelijk ingericht, prima aandacht voor corona maatregelen, snelle, vriendelijke en zeer adequate service, product op voorraad.
Officiële reactie van BCC 15-12-2020

Beste Kees,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

EOJee 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft heel veel in huis en je wordt prima geholpen.De gestelde vragen worden vriendelijk beantwoord.
Officiële reactie van BCC 15-12-2020

Beste EOJee,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Theo Janssen 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helemaal snel, correct geholpen en vriendelijke bediening.
Levering ook snel ondanks deze al drukke tijden
Officiële reactie van BCC 15-12-2020

Beste Theo Janssen,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wouter 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen voor prima producten.
Bestelprocedure is helder en eenvoudig.
Levering correct en op tijd.
Kortom, zo hoort het proces te gaan.
Officiële reactie van BCC 15-12-2020

Beste Wouter,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leendert van Gurp 14-12-2020

Algemene score

4,0
Ik vond dat ik onvriendelijk werd ontvangen.
Ik was op zoek naar een artikel, dit artikel kon ik niet vinden.
Ik vroeg netjes aan een medewerker, waar ik de desbetreffende artikel kon vinden.
Antwoord was kort daar achter rechts in 1 van de rijen. En medewerker ging verder met in zijn mobiel te staren.
Werd er zelfs door zijn collega op aangesproken doe dat even op een andere plaats.
Tot mijn verbazing had ik her artikel gevonden, had daar nog een vraag over aan andere collega, en kreeg als antwoord weet ik niet en mijn collega is even met zijn mobiel bezig.
Ik moest het artikel hebben anders had ik de winkel verlaten.
Ben zelf maar op verdere onderzoek uitgegaan.
Officiële reactie van BCC 15-12-2020

Beste Leendert van Gurp,

Bedankt voor jouw review. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, excuses voor het ongemak. We komen graag nog even met je in contact. Kun je het ordernummer doorgeven in een reactie op deze review?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat de aktie v.w.b. "ergens anders goedkoper, krijgt men een artikel voor die prijs"
Kreeg ik voor 3 airpods korting tot de prijs die ik op internet had gevonden bij een andere aanbieder.
Klasse BCC! Scheelde me ongeveer 90 euro!!!!, jullie hebben er een vaste klant bij.
Officiële reactie van BCC 15-12-2020

Beste John,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Beppie 14-12-2020

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop . Levering verliep soepel. Vriendelijke bezorger die 5 minuten voordat hij arriveerde dit tel. liet weten. Ik heb de Smeg koelkast nog niet uitgepakt.Dus dat is nog even een verrassing.
Officiële reactie van BCC 15-12-2020

Beste Beppie,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P. Gijsbers 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je krijgt deskundig advies en wordt snel en keurig geholpen!! Er was veel personeel aanwezig, wat de doorstroom bevorderde.
Officiële reactie van BCC 15-12-2020

Beste P. Gijsbers,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harrie 14-12-2020

Algemene score

9,0
Aangeschaft: Philips stofzuiger. Volop keus in verschillende merken, vriendelijk, behulpzaam correct personeel.
Officiële reactie van BCC 15-12-2020

Beste Harrie,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bewust gekozen voor BCC. Gekocht via Internet maar advies gekregen in de winkel, fijn dat deze er nog zijn. Goede service en fijn personeel
Officiële reactie van BCC 15-12-2020

Beste H,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mir 14-12-2020

Algemene score

9,0
Prettig geholpen in de winkel, de verkoper gaf duidelijk antwoord op onze vragen zonder iets op te dringen
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Mir,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkelmedewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hol 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen. Mooie ruimte en het is overzichtelijk dan ga je ook leuker winkelen. Kan het aanraden
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Hol,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en deskundig geholpen, snelle levering, er wordt rekening gehouden met COVID 19: Top !!!
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Willem,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jan 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
dicht bij ,mooie winkel,goed personeel,je gaat met een goed gevoel naar huis ,uit leg is zeer goed ,snel geholpen geen gouden berger recht door zee
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste jan,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edward Flohil 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze vestiging van BCC bevindt zich op een voor ons, ideale locatie! Veel parkeerruimte, geen parkeerkosten en makkelijk bereikbaar. Het assortiment is heel overzichtelijk ingedeeld en het voornaamste voor ons is de vriendelijkheid en productkennis van de verkoopmedewerkers
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Edward Flohil,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

N van der Zee 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was in BCC Alkmaar.
Altijd vriendelijke service. Ik werd goed geholpen in de winkel.
Ben blij met mijn nieuwe aankoop.
Met vriendelijke groet,
N van der Zee
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste N van der Zee,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Alkmaar.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim IJsselstijn 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs op zoek geweest naar een gourmetstel en kwam snel terecht bij de site van BCC. Niet zo vreemd want deze was duidelijk en informatief . Via de zoekfunctie direct gevonden waar ik naar op zoek was. Overzichtelijk werd weergegeven waar in welke winkel het gourmetstel voorradig was, direct besteld en betaald en na een uur af te halen in de winkel. Bij aankomst in de winkel stond het artikel al bij de kassa en na me zelf gelegitimeerd te hebben werd het mij overhandigd en gevraagd of ik nog uitleg wenste . Kortom: beter kan toch niet ? Super !!
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Wim IJsselstijn,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rein 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en correcte advisering over de gevraagde artikelen. Vriendelijke en behulpzame verkoper .
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Rein,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corniels 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BBC Lisse: prima service en mee denken medewerker waardoor je met een concrete en goede oplossing de winkel verlaat...!
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Corniels,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Lisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandra 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd vriendelijk personeel ! Goede kennis van de producten , niet op voorraad dan word het gratis bezorgd vaak dezelfde week nog , Kortom een prettige winkel zeg bij mij thuis bcc en al het apparatuur valt om !

Reageer

sandro 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na wat mailtjes prima geholpen met de levering van twee nintendo switch die werden geleverd in onze winkel naar keuzen.
Netjes geholpen en prijs overeengekomen.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste sandro,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nazier 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik loop binnen 10 min de winkel uit met een wasdroger. Supper snel vriendelijk en deskundig geholpen. Top winkel en supper top personeel.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Nazier,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Regina ludwig 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vriendelijk personeel werd goed uitgelegd over het produkt die we zochten. Goed aanbod qua keuze van het produkt
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Regina ludwig,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via de site een bestelling gedaan en afgehaald in de winkel in Apeldoorn.
Vriendelijk personeel en goede service 👍🏻👍🏻
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Apeldoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mike 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service wij kopen er best veel. Personeel weet waar ze over praten, niet opdringerig maar eerlijk! Snelle levering en telefoontje als ze er bijna zijn ideaal!
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Mike,

Bedankt voor jouw review over de deskundige service en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michael 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij bcc weet je als je ergens voor komt dat je de juiste adviezen krijgt en dat je binnen enkele minuten weer buiten staat met het product wat je wilde hebben.
Aardig maar ook snel, duidelijk en goed advies! Kortom de winkel waar je voor moet kiezen💪👏
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Michael,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke en goede adviezen in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ilona 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag een tv gekocht. We kregen duidelijk advies en alles verliep prettig en vlot.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Ilona,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ilse 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld via de webshop. De volgende dag kon ik het artikel al ophalen in de winkel! Ik werd meteen geholpen, dus ik ben erg tevreden.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Ilse,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandra 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De ligging van BCC en parkeermogelijkheid zo goed als voor de deur zijn geweldig. Eerder dit jaar hebben wij hier een ijskast besteld en we wilden hier ook een fornuis bestellen maar dat was niet op voorrraad. Ook nu met mijn keuze voor diverse Tefal stoomgenerators, waren de modellen die ik op het oog had niet op voorraad. Waarschijnlijk ligt dit niet aan de winkel maar aan de huidige omstandigheden (corona) en levering van producten.
Een duurder model Tefal stoomgenerator genomen waar ik achteraf heel erg blij mee ben! Meer dan blij, zeg maar superblij: dit model stoomgenerator regelt zelf temperatuur voor de stof en je kunt stoom gebruiken wanneer je maar wilt (dus zonder eerst te wachten dat apparaat weer op juiste temperatuur is).
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Sandra,

Bedankt voor jouw review. Heel veel plezier met de aankoop! (maar dat zal wel lukken zo te lezen)

Groetjes,
Team BCC

Reageer

N. 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een Sonos One besteld via de website. Keurig volgens afspraak aankoopbericht ontvangen per e-mail. Nadat de bestelling klaar lag in de winkel in Amersfoort wederom een e-mail ontvangen met bericht dat de bestelling klaar lag.
In de winkel netjes en beleefd te woord gestaan. Sonos One lag klaar en na een vlotte betaling binnen paar minuten de winkel verlaten met een vriendelijk bedankje. Dank voor de uitstekende service!
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste N.,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Serge 13-12-2020

Algemene score

8,0
Nette schone overzichtelijke winkel in Delft. Beetje jammer dat er geen verkoper kwam, weinig informatie wist de verkoper over de aangeschafte laptop van €499. Verders is de laptop zo bij de balie neergelegd door de verkoper verders geen gedag gekregen of dat de laptop bij de balie was neer gelegd.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Serge,

Bedankt voor jouw review en feedback over ons filiaal in Delft.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

CJ 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies!
Er leken wat problemen met de levering via de winkel, maar die zijn snel en goed opgelost!
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste CJ,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anoniem 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Per abuis het verkeerde apparaat gekocht. De volgende dag probleemloos geruild.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hendriks 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij kregen de juiste informatie en ook de ruimte en tijd om even na te denken over onze beslissing.
Er werd ook mee gekeken naar de prijs.
Goede en vriendelikke service.
Ook werden we zelfs geholpen bij het inladen van de tv.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Hendriks,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkelmedewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kenneth 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een goede winkel met een goede service, we werden netjes geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe laptop.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Kenneth,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

EricH 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen met een uitstekend advies. Ik ben zelfs nog geholpen om de aankoop in de auto te zetten.
Als we iets nodig hebben op electronica gebied, komen we graag bij BCC . We worden altijd prima geholpen en goede service
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste EricH,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roeli van Ek 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correct en eerlijk geholpen door personeel, tevens de mogelijkheid, wanneer product niet bevalt de omruil mogelijkheid er is. Hoe fijn is dit!
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Roeli van Ek,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jboz 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product is zeer snel bezorgd en was goed verpakt. Bovendien was het product scherp geprijsd.

Reageer

Kees Meijberg 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het hele traject klopt. Mooie winkel met veel keuze en duidelijke aanduiding/ prijs type. Personeel is vriendelijk, voorkomend en kundig.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Kees Meijberg,

Bedankt voor jouw review over onze mooie winkel en vriendelijke, deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R., shopt graag lokaal 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aan het einde van de dag een fijne Corona-prof winkelervaring in deze ruim opgezette BCC. Voldoende voordelige parkeergelegenheid in een garage bij de winkel en vriendelijk personeel dat altijd een goede toelichting kan geven. Tevreden aankoop van reserve waterkoker, tegen een gunstige prijs.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste R.,

Bedankt voor jouw review over onze ruime winkel en onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bastiaansen 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel netjes geholpen door de medewerker. Goed advies en had antwoord op al onze vragen. Qua coronaregels alles goed geregeld en dat gaf een veilig gevoel.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Bastiaansen,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke, vakkundige begeleiding van de verkoopwerknemer.
Aanbevolen apparaat bleek niet op voorraad. Werd uit eigener beweging de volgende dag thuis bezorgd. Kregen hierom ook nog een kleine korting. Prima winkel!
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Ton,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en vakkundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ger 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waren enkele problemen met plaatsen nieuwe tv, waardoor mijn oude tv beschadigd is naar bezoek aan de winkel alle reparatiekosten volledig zonder problemen vergoed
Ben jaren klant bij H Smid wat nu BCC is altijd dik tevreden met service en correctheid van personeel.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Ger,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerry Jelissen 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een winkel waar de klant nog centraal staat,vriendelijk en behulpzaam.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Gerry Jelissen,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ron 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC levert altijd prima service voor onze electronica aankopen. De digitale aankoopbon wordt netjes opgestuurd naar mijn email adres, dat is handig voor de administratie.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Ron,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vogelaar 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima keurig geholpen zeer overzichtelijk mooie grote winkel pakeergelegenheid voor de deur
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Vogelaar,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Soraya 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg en de medewerker nam alle tijd voor ons
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Soraya,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews