Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aankoop product 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke ontvangst in de winkel en er dient zich een behulpzaam verkoopmedewerker. Deze geeft vakkundige uitleg van beoogd product en gaat na of het uitgekozen product in voorraad is en dat is het. Afwikkeling incl. garantie bepalingen ontvangen.

Reageer

monique wirken 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het voordeel van BCC is dat je snel en persoonlijk geholpen wordt door vakkundige mensen.

Reageer

van der heijden 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
je wordt er goed geholpen
je kan er je vragen kwijt en je krijgd er antwoordt op

Reageer

Ryan 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd uitstekende hulp en ze weten wat ze verkopen. product kennis,service,vriendelijkheid
nemen de tijd voor je en zijn niet opdringerig

Reageer

S. Hermsen 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom graag bij BCC Arnhem, het is een fijne winkel, met vriendelijk deskundig personeel. Ze nemen de tijd voor je. Ook bij problemen zoeken ze de juiste oplossing

Reageer

Cindy 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bcc is een hele fijne winkel, altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook dit keer weer goed geholpen. Zonder extra kosten wordt het thuis afgeleverd en op een dag dat het mij uitkomt! heel fijn

Reageer

Casper 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor deze winkel gekozen vanwege de installatie service. Product is naar behoren aangesloten en de service kwam op de afgesproken tijd en locatie aan. Alles ging heel soepel.

Reageer

Fonzy 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele mooie winkel, goed bereikbaar en gratis parkeren. Personeel is behulpzaam en heeft verstand van zaken. Prijs is echt heel gunstig !!

Reageer

J.L. 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site waar je heel makkelijk het product wat je zoekt kan vinden. Het bestellen gaat heel eenvoudig. De aflevering super netjes. Het product heel goed en netjes werkt goed.

Reageer

Juan 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is de 2de keer dat ik bij BCC iets groots koop. Uitstekende service, leuke monteurs, professional, positief.

Reageer

Ghandi 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Probleem goed aangepakt en opgelost . Ook keurig volgens afspraak gehandeld

Reageer

Ton Kitzen 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ijskast snel en vakkundig geplaatst
Snelle en duidelijke communicatie via mail en berchten

Reageer

Insight 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service! Binnen 10 minuten hebben twee vriendelijke mannen mijn droger van de wasmachine afgetild , oude machine eruit., nieuwe op zn plek droger erop gezet en alles aangesloten. Eerste wasje draait al.

Reageer

b van der Meer 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn goed geholpen alles ging perfect. inderdaad de ene dag bestellen de andere dag thuis bezorgd

Reageer

A claessens 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij vinden het personeel in Helmond super vriendelijk. Wij hadden een qled 55 inch gekocht en ik kon er niet naar kijken werd er super misselijk van door mijn evenwichtstoornis, wij mochten de tv zo omruilen voor een andere en ze hebben mij super geholpen met een goede tv voor mij uit te zoeken. Ik ben echt blij met mijn nieuwe tv nu.

Reageer

Tina Frankenhuis 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijke medewerkers en weten waar ze over praten. Ruim assortiment. Super service

Reageer

bart 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webshop met eigen winkels waar je info kunt krijgen , je pakket kunt ophalen en evt retourneren.
prijzen zijn concurrerend genoeg

Reageer

Familie van der Werff 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na wat vergelijk op internet vonden wij een prima (2e) koelkastje bij de BCC. De site was duidelijk, de afhandeling online idem. Fijn was dat we direct informatie ontvingen over de bezorging. De dag van bezorging kregen we een mail en sms met tijdstip. En 8 min. voor aankomst belden de heren, netjes met preciese aankomsttijd. De bezorging ging netjes, vlot en vriendelijk. Produkt naar verwachting, service top en prijs het gunstigst.
Dikke duim voor de BCC.

Reageer

Gerard 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi en overzichtelijke winkel en bovendien goede en zeker vriendelijke service.

Reageer

Annemieke 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC in Oss is altijd een prettige winkel waar ik goed wordt geholpen. De medewerkers zijn deskundig en klantvriendelijk.

Reageer

Boek 17-04-2019

Algemene score

9,0
Dinsdag 21:50 besteld, woensdag 08:30 in huis.
Eerst vooraf in de winkel geweest bij BCC, daarna product thuis besteld.
Omdat het een koelkast is deze niet uit de winkel meegenomen, past niet in de auto.
Prima geholpen in de winkel.

Reageer

Marlies 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service in zowel de winkel als bij aflevering van mijn wasmachine.
Goede uitleg en erg vriendelijk personeel

Reageer

w. de boo 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom regelmatig bij BCC Vlaardingen en ik heb de meest vriendelijke service gekregen. Nooit was iets teveel. Kon altijd met mijn vragen terecht en ik had er veel want ik ben helemaal niet technisch! Zodra ik iets nodig heb, vraag ik mij eerst af of BCC Vlaardingen mijn gewenste artikel heeft. Beveel dit filiaal aan; ontzettend aardig personeel!

Reageer

de Ruijter 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn heel erg goed en vriendelijk geholpen. Er werd goed maar onze wensen geluisterd.

Reageer

Wim 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als eerste heb ik BCC gekozen omdat de winkel dichtbij is. Daarnaast garanderen ze de laagste prijs. Je wordt er altijd fijn geholpen. Ik was opzoek naar een apparaat van Sonos, de medewerker heeft mij zeer deskundig van advies gediend. Ik ben blij met mijn nieuwe geluidssysteem. Ik zal een volgende keer zeker weer deze winkel bezoeken.

Reageer

Hermans 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere artikelen bij BCC gekocht. Steeds keurig geholpen. Deze week stofzuiger gekocht die bij een andere zaak in de aanbieding was, dankzij de laagste prijsgarantie ook deze korting gekregen. Was geen probleem.

Reageer

Vriendelijk 16-04-2019

Algemene score

8,0
Vriendelijke en behulpzame verkoper, die ook eerlijk aangaf wat hij eventueel niet wist en even navraag bij collega deed

Reageer

NAUTILUS 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies, alle tijd genomen, zowel voor mij als mijn partner, gewoon een fijne klant ervaring, mooie prijs voor een goed apparaat is natuurlijk ook heel belangrijk.

Reageer

André 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eerlijk goed geholpen, zeer vriendelijke monteurs, wat garantie betreft uitstekende ervaring.

Reageer

Peter 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De artikelen staan goed omschreven met enorm veel keuze en de prijzen zijn zeer aantrekkelijk en je ziet ook of er voorraad van het artikel is in de desbetreffende winkel

Reageer

EvH 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met scherpe prijzen. Bezorging snel en goed verzorgd. Een mooi cadeau voor mijn moeder uitgezocht en op tijd in huis.

Reageer

J.C.de Jong 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is fijn om nog een winkel te hebben waar je zelf uit kan zoeken en advies kan krijgen over een artikel.
Bij BCC heb ik al diverse aankopen gedaan maar, bij elke aankoop wordt mij een energiecontract
aangeprezen, opgedrongen die ik niet wil hebben. Heel irritant.

Reageer

Krijn Coppoolse 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop heeft zeer vriendelijk personeel. Personeel is ook zeer behulpzaam, bij het maken van een keuze van een product.

Reageer

Peter 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben uiterst tevreden over BCC. Ik heb via de webshop een koelkast gekocht. Deze werd keurig op tijd geleverd op de camping waar ik een stacaravan heb. De bezorgers konden niet met mijn pas het terrein op omdat mijn eigen auto nog bij mijn caravan stond. Was geen enkel probleem en de koelkast werd lopend met een steekwagen over de camping naar mij gebracht. De oude koelkast werd meteen meegenomen. Perfecte service met goede uitleg.

Reageer

H.v.schijndel 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Behulpzaam personeel en verstand van zaken goeie uitleg en niet opdringerig en vriendelijk 👍en makkelijk parkeren .

Reageer

Ronald 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet verwacht dat de bcc de Samsung tablet s5e als enige nog kon leveren op 13 april toen vrijdag laat nog bestelde en overal uitverkocht was!!! Top bezorging en service ook via de mail

Reageer

Willem 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De mensen bij BCC zijn heel klantvriendelijk. Vaatwasser gekocht en na een aantal dagen al geleverd en aangesloten. Zeer goede service

Reageer

M. de Jong 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne service en goede garantievoorwaarden. Dat is de reden waarom ik vaak voor BCC kies.

Reageer

Hans Wevers 16-04-2019

Algemene score

8,0
Fijne winkel in Nijmegen, ben goed geholpen, zal er vaker aankopen gaan doen

Reageer

Danielle74 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel met goede services.
Staan meteen voor je klaar en overzichtelijk winkel

Reageer

Shanthi 16-04-2019

Algemene score

4,0
Heb mn huis telefoon vrijdag besteld en zou hem de volgende dag binnen hebben. Maar door DHL pas maandag 18.00 uur binnen gekregen. Heb bcc gebeld niemand thuis. Dus was erg teleurgesteld.

Reageer

Marianne 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke webshop, gemakkelijk betalen, snelle levering op de beloofde dag.
Puntje van kritiek: de verpakking. Een blister met twee zeempjes voor een raamwisser was verpakt in een veel te grote doos waarin wel 100 van die blisters hadden gepast. Doos was opgevuld met plastic. Iets slimmer verpakken en de bestelling had wellicht per post kunnen worden verstuurd. En het milieu zou ermee zijn gebaat.

Reageer

Loes 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is voor mij de dicht bijzijnde.ik werd heel prettig geholpen,door een vakkundige dame.en de mannen die mijn wasmachine hebben gebracht waren zeer beleefd en hebben mij goed op weg geholpen grote klasse.

Reageer

Nel Strumpel 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk personeel en goed meegaand met de huidige tijd. Verzorgde winkel. Getraind op antwoorden. Flexibiliteit in onderhandelingen mag nog wel een onderwerp zijn intern. Daar vind ik persoonlijk dat een medewerker niet op beoordeeld mag worden, door strategie kan men de klant behouden etc.

Reageer

Paulina 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen en geadviseerd. Heel vriendelijk personeel. Geen moeite teveel. Beveel absoluut deze winkel aan vrienden en familie aan. Grote diversiteit aan artikelen.

Reageer

h.a frieling 16-04-2019

Algemene score

9,0
wij hadden een vaatwasser gekocht maar deze gaf problemen met het droog resultaat zonder veel problemen en goede service werd ons een nieuwe aangeboden heel tevreden zijn we met deze afhandeling (GEWELDIG)

Reageer

h.a frieling 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uitstekend personeel en zeer vriendelijk en deskundig en voor on lekker dichtbij

Reageer

B. van de Pas 16-04-2019

Algemene score

9,0
Goed en vriendelijk geholpen.Zowel bij beoordeling van tv die stuk was als bij levering nieuwe tv

Reageer

Ellis 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie service... op tijd... duidelijk over de bezorg tijd... vriendelijke jongens!

Reageer

Tim 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Droger besteld en na het weekend netjes bezorgd. Ook goede communicatie betreft bezorgtijden. De tijd van bezorgen was tussen 2 uren wat ik wel heel prettig vond. Hoefde dus niet de hele dag thuis te blijven.

Reageer

Toon meer reviews