Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans Wevers 16-04-2019

Algemene score

8,0
Fijne winkel in Nijmegen, ben goed geholpen, zal er vaker aankopen gaan doen

Reageer

Danielle74 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel met goede services.
Staan meteen voor je klaar en overzichtelijk winkel

Reageer

Shanthi 16-04-2019

Algemene score

4,0
Heb mn huis telefoon vrijdag besteld en zou hem de volgende dag binnen hebben. Maar door DHL pas maandag 18.00 uur binnen gekregen. Heb bcc gebeld niemand thuis. Dus was erg teleurgesteld.

Reageer

Marianne 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke webshop, gemakkelijk betalen, snelle levering op de beloofde dag.
Puntje van kritiek: de verpakking. Een blister met twee zeempjes voor een raamwisser was verpakt in een veel te grote doos waarin wel 100 van die blisters hadden gepast. Doos was opgevuld met plastic. Iets slimmer verpakken en de bestelling had wellicht per post kunnen worden verstuurd. En het milieu zou ermee zijn gebaat.

Reageer

Loes 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is voor mij de dicht bijzijnde.ik werd heel prettig geholpen,door een vakkundige dame.en de mannen die mijn wasmachine hebben gebracht waren zeer beleefd en hebben mij goed op weg geholpen grote klasse.

Reageer

Nel Strumpel 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk personeel en goed meegaand met de huidige tijd. Verzorgde winkel. Getraind op antwoorden. Flexibiliteit in onderhandelingen mag nog wel een onderwerp zijn intern. Daar vind ik persoonlijk dat een medewerker niet op beoordeeld mag worden, door strategie kan men de klant behouden etc.

Reageer

Paulina 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen en geadviseerd. Heel vriendelijk personeel. Geen moeite teveel. Beveel absoluut deze winkel aan vrienden en familie aan. Grote diversiteit aan artikelen.

Reageer

h.a frieling 16-04-2019

Algemene score

9,0
wij hadden een vaatwasser gekocht maar deze gaf problemen met het droog resultaat zonder veel problemen en goede service werd ons een nieuwe aangeboden heel tevreden zijn we met deze afhandeling (GEWELDIG)

Reageer

h.a frieling 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uitstekend personeel en zeer vriendelijk en deskundig en voor on lekker dichtbij

Reageer

B. van de Pas 16-04-2019

Algemene score

9,0
Goed en vriendelijk geholpen.Zowel bij beoordeling van tv die stuk was als bij levering nieuwe tv

Reageer

Ellis 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie service... op tijd... duidelijk over de bezorg tijd... vriendelijke jongens!

Reageer

Tim 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Droger besteld en na het weekend netjes bezorgd. Ook goede communicatie betreft bezorgtijden. De tijd van bezorgen was tussen 2 uren wat ik wel heel prettig vond. Hoefde dus niet de hele dag thuis te blijven.

Reageer

Mark 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect geholpen bij de keuze van de koffie machine ! Een nette dame die ook de Nespresso voordeel aktie heeft uitgelegd en waar rekening mee te houden bij de keuze van capsules. Een prettig geld uitgave moment.

Reageer

Alice 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede spullen en uitstekende levering. Heel vriendelijk en behulpzaam.
Ook heel terzake toen de wasmachine niet geplaatst bleek te kunnen worden i.v.m. een trekschakelaar in plaats van stopcontact. Dit om garantie te behouden. Deskundig en snel opgelost.

Reageer

Piet Sprangers 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel met deskundig personeel, goede uitleg van de producten en weten je te overtuigen van hun kennis en kunde, daarnaast een geweldige service als je toch niet tevreden bent met een gekocht product!

Reageer

Ellis 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De BCC in Muiden is goed bereikbaar er is gratis parkeren , de winkel ziet er ruim en verzorgt uit en we werden erg vriendelijk en vakbekwaam geholpen .

Reageer

dinky 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vanaf het begin van de bestelling en de supersnelle afspraak van de plaatsing van de AEG afzuigkap, was het contact en de service zeer goed, prima advies en kundige monteurs, ook een snelle afspraak toen zij nog 1x terug moesten.

Reageer

Hasrat 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel vriendelijk personeel en we werden goed geholpen en ze namen ruim de tijd voor je om goed over je keuze na te denken.
Verder werd de prijs verlaagd omdat ergens anders het apparatuur goedkoper was. Dus super netjessss!

Reageer

Tessa 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima te woord gestaan en goed advies gekregen. De verkoper wist waarover hij sprak.

Reageer

Stefan, roosendaal 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een betaalbare laptop die aan onze eisen moest voldoen. Het waren er niet geel maar toch, Office: voornamelijk excel en word. En foto’s bewerken voor foto boeken. Volledig onvoorbereid de vestiging in Roosendaal binnen gestapt en daar kwam binnen 1 minuut gelijk iemand naar ons toe. Het wensen pakket voorgelegd en binnen 10 minuten de juiste laptop gevonden. Het is een Lenovo 330-15IKBR geworden. Tot op heden werkt de laptop perfect en zoals gezegd in de winkel gaat het opstarten snel en is het een gebruiksvriendelijke laptop. Erg tevreden met de service en de aankoop.

Reageer

Suraya 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel is in de buurt, personeel is behulpzaam en heeft kennis van de producten

Reageer

A. Coşkun 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
No nonsens, heel netjes en duidelijk.
Keurig nette bezorgers, alles verliep zeer netjes en keurig op tijd, niets op aan te merken.

Reageer

Filipe Smits 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze winkel goed want ze hebben alles voor een goede prijs en ik bestel er altijd voor elektronica.

Reageer

Klaas Bosch 16-04-2019

Algemene score

9,0
Werden op een deskundige / luisterende wijze geholpen, waardoor precies kregen waar we naar op zoek waren. En daardoor natuurlijk ook gekocht!!

Reageer

boots 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bereikbaar ,voor de deur GRATIS parkeren ,niet op voorraad wordt het verzonden dag erna al in huis.

Reageer

San 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn voor onze aankoop speciaal naar BCC Barendrecht gereden (30 km. vanaf huisadres) omdat we eerder in deze winkel uitstekend zijn geholpen. Ook deze keer weer vriendelijk en hulpvaardig en kundig van advies voorzien door het personeel!

Reageer

rene rooke 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
top winkel,veel keus,mooie uitstraling ,zeer goed en deskundig advies van aanwezige verkopers!!die je niet hoeft te zoeken,snel geholpen ,scherpe prijzen ,mooi gegroepeerd ,in duidelijke blokken per product ,met veel info al op de prijskaarten,mooie verlichting,warm er is over nagedacht hoe je zo winkel moet vormgeven !!nogmaals top !!

Reageer

a 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen bij de aankoop van een nieuwe stofzuiger. Ook op onze vraag naar een tafelmodel koelkast hebben we diverse mogelijkheden kunnen zien op de computer.

Reageer

Willeke 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne, overzichtelijke, winkel. Producten zijn ook te zien zonder verpakking zodat je kunt zien wat je koopt. Je wordt zeer netjes en fijn geholpen met de benodigde uitleg. Een aanrader om hier producten te kopen.

Reageer

Sandra 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben in de winkel zelf geweest. De medewerkster heeft mij goed en vriendelijk geholpen. Ik was daar om een stofzuiger te kopen. Ze heeft zelfs wat dozen uit het magazijn gesjouwd om te laten zien wat er allemaal in zat aan eventuele extra onderdelen. Daarnaast heeft ze de doos mee naar beneden genomen en in de auto gezet. Ik heb dus zelf niks hoeven tillen.

Reageer

Margit 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De informatie van de medewerker in de winkel was goed. Hij lette goed op mijn wensen en keek in computer relevante specificaties na.
Aflevering van de wasmachine thuis ging ook prima. Bezorgers waren vakkundig en vriendelijk. Bezorgtijden werden nagekomen. Nieuwe wasmachine werd goed aangesloten en de oude mee teruggenomen. Alles precies zoals afgesproken.

Reageer

Michel 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed personeel ze zijn aardig het is vele maalen beeter dan die mediamarkt die gasten blijven om je heen lopen bij bcc is het zo beter ze dringen hun eigen niet op dat maakt winkelen stuk beter

Reageer

Patricia S 15-04-2019

Algemene score

9,0
Heel goed geholpen via de chatfunctie. Vaatwasser binnen een paar dagen geleverd en geplaatst.

Reageer

Rebecca Talman 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fijne winkel om online een product te bestellen. Je wordt prima op de hoogte gehouden wanneer het product bezorgd wordt ook wanneer een vertraging optreedt. Product wordt netjes op de plek gezet en aangesloten en getest! Prima service.

Reageer

Bea de Fuijk 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
naar alle omstandigheden van wasmachine kwijt andere kapot geleverd zijn we er toch samen uit gekomen. Top bedrijf . Je hoort wel eens andere verhalen.

Reageer

damy 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik was al bekend met bcc al vaker wat gekocht en altijd zeer tevreden zeer vriendelijk en luisteren ook heel goed naar je ik zal zeker weer terug gaan bij mijn volgende aankoop dus ga zo door en tot ziens

Reageer

Linda 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede service en vriendelijk personeel,ik krijg echt goed en eerlijk advies over de producten.

Reageer

Jeroen Heindijk 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De 10 hadden ze gekregen wanneer de chaffeur ook nog, zoals beloofd had gebeld.
Verder keurig optijd - alleen ik zou 5 min verderop klaar om gelijk de bestelling in ontvangst te nemen - en had geen oproep gehad..
Verder top hoe de klanten service mij geholpen heeft. Geen enkel moment het gevoel gehad lastig te zijn omdat er nogal wat wensen en zorgen waren had dit gemakkelijk gekund.

Reageer

arno 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
fijne winkel vriendelijk personeel
staan gelijk voor je klaar
zijn duidelijk en nemen de tijd voor je

Reageer

A.H. Scholte 15-04-2019

Algemene score

10,0
Historisch goede ervaringen met onze elektronica. Zondag kapotte wasmachine. Op maandag 14.00 uur in de nieuwe machine geleverd en geïnstalleerd. 2 prettige monteurs die snel en adequaat opereren. Klasse

Reageer

Fred 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurige en netjes geholpen en mee gedacht
We waren op zoek naar een nieuwe inbouw koelkast.
Verkoper keek welke het beste was prijs kwaliteit verhouding.

Reageer

Damen 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goed geïnformeerd en klantvriendelijk en dicht bij een parkeerplaats.

Reageer

Mark 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geholpen altijd fijn om naar de bcc gegaan. Service staat hoog op de lijst. Erg tevreden met de aankoop. Volgende aankoop zeker weer bij de BCC.

Reageer

Pien van der Meer 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mijn stoomstrijkijzer stopte er opeens mee, maar helaas was mijn stapel strijk nog niet weg.
Gelijk maar naar BCC. Genoeg keuze, duidelijke uitleg en vriendelijke hulp.
Binnen een half uur kon ik weer verder met mijn strijk. Blijft niet mijn hobby, maar m’n nieuwe stoomstrijkijzer maakt een hoop goed🤗

Reageer

Marja van Leeuwen 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik trof voor mijn nieuwe magnetron de beste prijs/kwaliteitverhouding bij BBC, met bovendien nog de aanbieding van 25% korting! Voor slechts E59,- heb ik een prachtige magnetron met vele mogelijkheden inklusief een grill. En dit alles binnen 24 uur aan huis geleverd, gratis.
Mooier kan niet...

Reageer

Henriette 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment en prettig personeel. Goede informatie. Komen al sinds de opening in deze winkel. Nooit slechte ervaringen gehad

Reageer

Jeanne LL 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kregen een prettige en goede uitleg over en van de diverse mogelijkheden en werden goed begeleid bij onze aankoop. Het is fijn om in deze winkel aankopen te doen. Het assortiment is goed.

Reageer

leo knoops 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goed en prettig geholpen met de juiste keus en snelle levering een goede afwerking.

Reageer

A 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben gekozen om onze Wasmachine bij jullie te kopen vanwege de goede service zoals genoteerd staat bij jullie winkel en ons verteld werd in de winkel door één van jullie medewerksters.

We hadden netjes aangegeven dat de oude wasmachine mee terug genomen mocht worden en dat de wasmachine op zolder stond.

Helaas werd de nieuwe wasmachine niet aangesloten door de vriendelijke jongens, omdat aan ons niet gevraagd is in de winkel of we een trek schakelaar hebben? Wij hebben hier echter zelf geen verstand van en hoorde van de jongens dat hiervoor extra kosten gemaakt moeten worden.

Dit was een tegenvaller, buiten de snelle en vriendelijke service van jullie als BCC.
Wij vinden het jammer dat de medewerkers dit niet gevraagd heeft omdat wij hierdoor de wasmachine niet gelijk konden gebruiken.

Reageer

Pascal 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig advies, goed meedenkende medewerkers en veel artikelen en merken op voorraad. Waar nodig blijkt bestellen ook supersnel te gaan!

Reageer

Toon meer reviews