Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

NANKY 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn fitbitt charge 2 stopte ermee binnen de garantietermijn. BCC nam contact op met de leverancier en kreeg te horen dat ik een nieuwe mocht uitzoeken. Heb nu een charge 3 voor hetzelfde geld. Super

Reageer

Catharina 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben spontaan bij BCC Breda binnen gelopen voor een wasmachine en droger. Ik kreeg een objectief advies over verschillende merken en prijsklasses. Na het eerste bezoek ben ik thuis nog wat vergelijkend onderzoek gaan doen.
Het advies van BCC bleek volledig te kloppen.

Vandaag zijn de wasmachine en droger bezorgd. Netjes binnen het tijdsvak wat was aangegeven. De mannen waren razendsnel met installeren.
Dus dank voor het objectieve advies en de goede service

Reageer

Lita 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke medewerkers ,denken mee,dringen niet aan.
Geven een deskundig advies waar je wat aan hebt.

Reageer

Marieke A 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is gebruiksvriendelijk, ik kom ook graag in de winkel. Het personeel is vriendelijk, eerlijk en willen graag samen met je kijken naar het juiste product (ze zijn niet opdringerig en willen je niets aansmeren wat in andere winkels we is..)
Laatst heb ik iets thuis laten bezorgen, dit was heel fijn aangezien ik zelf geen auto heb. Echter heb ik extra betaald voor aansluit kosten maar deze zijn niet uitgevoerd. Aangezien een koelkast eerst 4 uur stil moet staan voordat hij aangesloten mag worden... Het was wel fijn geweest als dit ook op de website vermeldt had gestaan ;)

Reageer

Philip 23-04-2019

Algemene score

9,0
Zonder problemen omruilen van een magnetron omdat wij de technische eigenschappen daarvan niet goed hadden gelezen. Klasse!

Reageer

D A 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed service is voor ons heel belangrijk. Bij bcc werden wij snel, vriendelijk en deskundig geholpen. En vindt je ergens anders een goedkopere prijs passt bcc het aan.

Reageer

A Kip 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima levering! Tijdvak van bezorging hoor je relatief kort van tevoren, maar is met 2 uur wel fijn kort. Hoef je niet de hele dag te zitten wachten. Vriendelijke bezorgers, zorgvuldig in het uitpakken en installeren.

Reageer

Dominique 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede winkel snelle service en top producten tegen een eerlijke prijs. Ik ben al jaren klant bij bcc en ik blijf ook mijn elektronica daar kopen!

Reageer

Marco Swensson 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top Winkel! Kom je daar met je laptop, die stuk is gegaan, nadat hij is gerepareerd door Acer zelf, biedt BCC hun excuses aan, en ik mag gewoon een nieuwe laptop uitzoeken, ter waarde van de vorige. Als de laptop minder koste dan de vorige, werd de rest op een cadeaukaart gezet! Zo geschiede. Nieuwe laptop uitgekozen, het resterende bedrag op een kaart gezet. Dat noem ik nou eens top service.

Reageer

geerdink7 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel, niet te groot. Behulpzaam personeel. TV gekocht voor slechts Euro 139,00, deze voldoet precies aan de door de verkoper geschetste verwachting.

Reageer

CvD 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat we een nieuwe wasmachine en ijskast nodig hadden ging ik met onze peuter en kleuter naar BCC the Wall. De kinderen vonden het al gauw leuk om rond te rennen, dus ik kon niet echt rustig naar de adviseur luisteren. Er is toen een van de andere medewerkers bij gehaald en zij heeft de kinderen even op zich genomen, waardoor ik rustig mijn keuze kon maken. Fijne adviseur, leuke mensen en ik liep met ballonnen, blije kinderen én een wasmachine en ijskast de deur uit!

Reageer

Piet 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is geweldig mooi en overzichtelijk je word er vriendelijk en met volgens mij wel kennis van zaken te woord gestaan en geholpen alleen is het afgelopen zaterdag 20-04-2019 een beetje mis gegaan bij het afleveren van onze nieuwe Bosch warmtepompdroger bij het instaleren hebben de mensen die de machine plaatsen en aansluiten de slang van het condenswaterafvoer systeem verkeerd aangesloten waardoor er toch wel wat water op de laminaat vloer is gelopen nu is het afwachten als de vloer droog is wat dit met de vloer gedaan heeft

Reageer

Johannes 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze hoge beoordeling komt voort uit het feit dat we altijd op een uiterst correcte manier geholpen worden door zeer vriendelijke verkopers die zo goed mogelijk advies willen geven en ook geven. De prijs is doorgaans erg redelijk en wij komen tot nu toe steeds terug bij BCC

Reageer

N de Vries 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
perfecte bediening en groot arsortiment, men krijgt alle voor en nadelen te voren aangegeven en verkoper vraagt ook wat de bedoeling is met gebruik product.
dit is een aanrader voor andere klanten.

Reageer

Lara 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele aardige jongens bij het bezorgen, snel en eenvoudig geregeld. Goede service dus!

Reageer

Lauren 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super betrouwbare service, zowel in de winkel (hengelo) als de bezorgservice!. Duidelijk contact en je word netjes geholpen bij al je vragen.

Reageer

Ivan 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tablet gekocht die niet voldaan aan verwachtingen was te langzame dan gedacht.Vandaag ging ik omruilen voor snellere, zonder moeite en gedoe omgeruild nog korting gekregen op show model
Goede service

Reageer

GCO 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en snel geholpen. Grote keuze van artikelen. Winkel in de buurt. Ook over eerdere aankopen tevreden, evenals over de nazorg.

Reageer

Pascal 23-04-2019

Algemene score

10,0
Ik ben bij BCC prima geholpen. Er was direct een medewerker beschikbaar die me vakkundig heeft geholpen bij het uitzoeken van een tablet. De prijs kwaliteit verhouding van de producten is prima: ik heb in de afgelopen jaren meerdere aankopen bij BCC gedaan. Ook de service achteraf is top!

Reageer

Mike 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen bij BCC ging gemakkelijk en snel. Erg fijne website. De levering via DHL verliep ook snel en goed. Fijn dat je op de hoogte gehouden wordt van het bestel/leveringsproces.

Vanwege de grote keuze en klanttevredenheidsgarantie bestel ik graag bij BCC.

Reageer

Folkert 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, snelle levering. Zeer goede koopervaring. Ik raad deze shop aan!

Reageer

W. Venhovens 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zeer te breiden over mijn bestelling bij BCC.
Je wordt uitstekend geïnformeerd over je bestelling via mail en telefoon
En houden zich keurig aan de gemaakte afspraken.
Zal zeker weer de volgende keer bestellen bij BCC.

Mvg. W.Venhovens

Reageer

Klaver 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC,is een bekende winkel. Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Je word vlak voor de levering nog gebeld. En roomservice vd de jongens die het artikel hebben afgeleverd. Zeer vriendelijk.

Reageer

Han 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze shop gekozen omdat ik niet via internet wilde kopen, helaas daardoor wel wat duurder uit maar belangrijker dan het verdwijnen van winkels.

Reageer

Lotty 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Iedere keer opnieuw ben ik getroffen door de klantvriendelijkheid. Alhoewel ik het op de website uitkies, overleg ik graag even met een medewerker die altijd met handige tips komen voor de juiste keuze uit de verschillende modellen. BCC geeft super after service als je het nodig hebt.

Reageer

Francis van den Heuvel 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, aardig personeel, goed geholpen met mijn aankoop. Volgende keer weer naar BCC

Reageer

Jeroen benthem 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bij BCC meerdere artikelen gekocht, omdat ik voor het eerst uit huis ga. Bij BCC zie je veel verschillende merken en kan je zo je eigen keuze maken, daarnaast is de prijs kwaliteit verhouding hoog. Ik zelf heb het gevoel dat ik bij BCC altijd goede producten mee krijg en dat als er iets mis mee zou zijn dat zij dat kunnen oplossen zonder gedoe. Tip: aflevering van bijvoorbeeld mijn gasfornuis/oven was snel, maar een beetje onvoorzichtig in mijn nieuwe huisje, liever volgende keer iets voorzichtiger. Verder zeer tevreden met BCC.

Reageer

Sanne 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontzettend goed service gehad, vriendelijke en nette mannen. Gingen secuur te werk en dachten goed mee. Top! Heel blij mee.

Reageer

Lia 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij werden goed geholpen bij het uitzoeken van een wasmachine. Niet opdringerig. Goed advies. Vriendelijk personeel. Vlotte levering.

Reageer

Ellie Neijndorff 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allereerst kreeg ik een hartelijk welkom. Als 83-jarige, werd zeer vriendelijk benaderd en er kwam direct een aardige jongeman (..) om mij te helpen. Ik had een stofzuiger nodig en er werd op een gemeend vriendelijk manier naar me geluisterd en alle tijd werd genomen om me alles uit te leggen en me diverse opties te laten zien. Ik ben geslaagd met een mooie, lichte, Bosch stofzuiger die niet veel lawaai maakt. Heel veel dank voor deze leuke ervaring!!!

Reageer

Erik 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb nu 2 keer besteld bij BCC en ben hierover tevreden. Zowel de duidelijke website, het artikel en de prijsstelling.

Reageer

Mus 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerkers van BCC Beverwijk zijn competent, behulpzaam, vriendelijk en geven goede informatie op gestelde vragen.

Reageer

JBL Charge4 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst goed op mijn gemak op de site gekeken voor mijn aankoop
Toen naar dichtst bij zijnde BBC gegaan
Super snel geholpen
En ben er tevreden mee met mijn JBL charge4 geeft mooi geluid onder mijn overkapping buiten
Laat de zomer maar komen

Reageer

Tonnie 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ga altijd naar BBC, Je krijgt altijd een goed advies door kundig personeel en de prijzen zijn scherp geprijsd zodat je niet naar een andere winkel hoeft te gaan.

Reageer

Mirian 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg gekregen over de verschillende koelkasten. Werd meteen geholpen zonder lang te moeten wachten tot dat er een medewerker beschikbaar is. Nemen ook echt rustig de tijd voor je. Ondanks dat het inmiddels sluitingstijd was, heeft ze enthousiast alles netjes afgehandeld.

Reageer

J.Kraaijeveld 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijk geholpen.
En hele deskundige uitleg over wat wij wilden kopen!

Reageer

Glenn 22-04-2019

Algemene score

6,0
Lokatie Arnhem-Elden
Medewerkers die mij hebben geholpen is op technisch gebied weinig op de hoogte. Levering koolstoffilter afzuigkap duurt lang. 3 weken. Kan sneller. Medewerkers komt bij mij over alsof zij meer in de verkoop zijn dan capabel te zijn om technische informatie te verschaffen.

Reageer

franslau 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het heeft de verkoper minimaal 1 uur gekost om wat programma's te downloaden en hij dit dit zonder vervelend te worden

Reageer

Bep 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb het bezoek en de behandeling als zeer prettig ervaren. Ik ben uitstekend geholpen en heb ook nog een lekker bakkie koffie gedronken.

Reageer

Antonio 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt gewoon deskundig en vriendelijk geholpen, face to face, eerlijk, geen gezeur, gewoon prima.

Reageer

Peter 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel bevalt mij altijd goed geen opdringerig personeel en bij vragen zijn ze duidelijk.

Reageer

Sylviavanv 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Amersfoort is een prettige, ruim opgezette winkel met vriendelijk, behulpzaam personeel

Reageer

Ruud Valk 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst thuis op de site even gekeken naar div. jbl speakers en al ern soort keuze gemaakt.
Naar de dichtsbijzijnde BCC gegaan en daar was de mogelijkheid om alles te testen.
Netjes geholpen en alles op voorraad.

Reageer

H. van Gaans 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koop de laatste tijd vaker bij de vestiging in Roosendaal. De bediening vind ik goed, en nemen ook de tijd voor vragen.

Reageer

Kees Stokvis 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bij BCC achtereenvolgens een koelvriescombinatie, een combi magnetron en een scheerapparaat gekocht te hebben het volgende; uitstekende service, prima aflevering en een zeer goede uitleg over alle apparaten zijn wij super tevreden over deze winkel en me de medewerkers met name xxx van de winkel in,Doemere, Almere-Buiten.

Reageer

Hayate 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele vriendelijke verkopers. Heeft de tijd genomen om ons te adviseren en uiteindelijk zelfs geholpen om de oven te dragen tot aan de deur van de winkel.

Reageer

Sil 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke winkel met goed personeel wat verstand heeft van zaken. Bij ons is xxx favoriet een leuke eerlijke verkoper. En hij staat ook voor je klaar mocht er een keer wat zijn.

Reageer

GdJ61 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger, goede service en klantvriendelijkheid. Ik kom al jaren bij BCC filialen. Nooit geen problemen gehad met aankopen.

Reageer

Bcc 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de service top de vaatwasser is geweldig niet meer bukken vanwege de lift maar de mannen die hem installeerden waren vriendelijk en vakkundig een goed team. Complimenten BCC

Reageer

pieter 22-04-2019

Algemene score

10,0
In de afgelopen maand zijn wij 2x de winkel binnengelopen. Eenmaal om naar een snoerloze stofzuiger te kijken. Wij kregen eerlijke antwoorden m.n. over de gebruiksduur. Gevolg; we doen het nog even met onze oude stofzuiger. De tweede maal voor een wasdroger opnieuw eerlijke antwoorden. Twee dagen later draaide dit apparaat zijn wasjes in het washok. Dank daar voor

Reageer

Toon meer reviews