Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14874 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Casper 18-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top service, netjes gebeld van te voren en snel en vakkundig de wasmachine op zolder geplaatst.

Reageer

Margreet Van huffel 18-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijke winkel. Veel keus!! Veel personeel met verstand van zaken en een eerlijk antwoord op alle vragen. Eerlijk advies.

Reageer

Annelies 18-04-2019

Algemene score

10,0
Al vaker bij BCC gekocht, nu een wasautomaat van AEG. Duidelijke en vriendelijke voorlichting in de winkel. Veel keuzemogelijkheid. Prima service, ook voor het afleveren en plaatsen door deskundige medewerkers. Je kiest zelf de levering dag, krijgt 's morgens een tijdspanne van 2 uur. Kwartier voor komst word je gebeld. Perfect geregeld!

Reageer

r.van den broek 18-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de shop is netjes en overzichtelijk,geweldig geholpen en goede uitleg over werking apparatuur!!
vriendelijk personeel!!!

Reageer

Kees 18-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft ons erg goed geholpen en geadviseerd en daarnaast zijn alle gemaakte afspraken allemaal netjes nagekomen en niet onbelangrijk, het apparaat werkt prima.

Reageer

Irene veldman 18-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ziet er netjes uit vriendelijk personeel goede uitleg van de huishoudelijke artikelen die wij hebben aangeschaft

Reageer

Huub Willemse 18-04-2019

Algemene score

10,0
In de winkel met een terzake kundige mevrouw nieuwe koelvriescombinatie uitgezocht.
Keurig op tijd afgeleverd en door twee kundige monteurs geinstalleerd. Uitleg gekregen over de werking en het oude apparaat met de verpakkingen meegenomen. Top dus.

Reageer

jan de Vries 18-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kunt overal winkelen, ook online. maar service heb je nodig al iets mis gaat. Toevallig ben ik grootverbruiker ban routers ze houden geen twee jaar vol....??? Maar bij BCC geen probleem krijg zo nieuwe binnen de garantie . Ook vandaag toen snellere uitzocht kreeg ik mijn oude aanschafprijs van 14 maanden geleden terug . Deskundig personeel geen gezeur.

Reageer

Den 18-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd vriendelijk en je krijgt een goede uitleg.
Service is prima.
Vaak electronica hier gekocht en nooit problemen.
Top!

Reageer

Thom 18-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede bediening. Ruime keuze. Werd snel en vakkundig geholpen door vriendelijk personeel.
Stond na een paar minuten weer buiten met het artikel naar keuze. Was sneller klaar dan bij een online bestelling en had het artikel op tijd van een half uur huis.

Reageer

jeanne antens 18-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn heel goed geholpen voor het uit zoeken van een tv voor onze kleinzoon .

Reageer

Bert 18-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wilde een wifi-versterker kopen. Verkoper stelde goede vraag (voor welk probleem zoek je een oplossing?). Na uitleg vier opties gekregen en de meest effectieve (toevallig ook de goedkoopste;) gekozen. Blij mee.

Reageer

Marianne 18-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De BBC zit op Rijnekeboulevard Zoeterwoude-Rijndijk en is ruim opgezet. Dat vind ik erg prettig. Ik heb voor deze shop gekozen, omdat ik hier vaker ben geweest om producten te kopen (waar ik tevreden over ben) en altijd goed geholpen wordt. Hoe ruim opgezet de winkel al is en als klant een beetje in niet kan vallen, spreken de medewerker je altijd aan en vragen je of ze je kunnen helpen. De medewerkers nemen tijd voor je. Ze helpen je bij het kiezen van een product. Ik ben in dit geval naar de winkel gegaan en ze hadden mijn gekozen product op voorraad. Dat was in orde. De orderbevestiging van het product heb ik ook netjes in de mail ontvangen wat ik had aan te geven te willen.

Reageer

Willem de Roo 18-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Lage prijzen, een goed aanbod en het product dat moeilijk te vinden was hadden ze.

Reageer

Maarse 18-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de bcc in hengelo, hele fijne en aardige man die mij heeft geholpen. Was binnen 10 minuten de winkel uit met een goed product.

Reageer

Jolanda 18-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden zeer vriendelijk geholpen en hebben goed advies gekregen. We gingen de winkel uit met een tablet van Samsung.

Reageer

J. de Bruin 18-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via appen door de keuze geleid. Prima service met geduld en goede antwoorden op mijn vragen. Bestelling geplaatst en de volgende dag op juiste tijd geleverd. Oude tv gelijk mee terug genomen. Klasse!

Reageer

Inge staats 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop graag bij B.C.C omdat de winkels overzichtelijk zijn en het personeel vriendelijk maar niet opdringend. Op iedere afdeling is wel iemand met verstand van zaken die tijd voor je neemt zelfs al kom je alleen maar om je te oriënteren. Wil je iets ruilen doet men daar ook niet moeilijk over en indien het thuis omgeruild moet worden , worden er geen extra kosten voor in rekening gebracht. Dat is pas service , dit komen we niet vaak meer tegen.
Chapeau voor B.C.C.

Reageer

Sebina 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik geef een dikke tien, omdat ik de website heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk vind. Ik werd vervolgens goed op de hoogte gehouden over het tijdstip van bezorgen, zowel via de mail als via sms en vooral veel complimenten voor de bezorgers! Ik sta er nog versteld van hoe snel zij samen met de wasmachine naar boven kwamen, deze aansloten en aanzetten en met dezelfde snelheid met de oude machine weer naar beneden gingen. Al met al volgens mij nog geen 10 minuten. Top!

Reageer

Maarten 17-04-2019

Algemene score

8,0
Product op tijd geleverd. Duidelijke omschrijving op de website. Goed geregeld allemaal

Reageer

Artur Fijalkowski 17-04-2019

Algemene score

10,0
Vriendelijke personeel!
Goede prijs voor "mijn" artikel en als kadootje gratis garantie+.
Top filiaal!!

Reageer

Sheila 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
s’Avonds besteld om 21.55 uur en de volgende dag keurig bezorgd. Netjes via de mail te horen gekregen hoe laat ze ongeveer komen bezorgen. Top!

Reageer

Ajschouten 17-04-2019

Algemene score

10,0
Nou servers om door een ringetje heen te halen ze helpen zelf het apparaat je bus in en leggen heel goed uit hoe en wat er op de droger zit.

Reageer

Ronald Stam 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nu voor de zoveelste keer naar bcc gegaan. Daar zoek ik altijd mijn fav verkoper op. Alrijd fijne discussies over tv's en audio apperaten . Door mijn kennis van deze apperaten kan je een goes beeld geven aan de verkoper wat de wensen zijn en eisen. X (bcc den helder) voelt dat goed aan en wij komen altijd uit op goede apperaten. Advies is altijd top en doet altijd een stapje meer. Nu ga ik van de nieuwe amplifier genieten en de curved tv. Thumbs up

Reageer

E. van Gerven 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
JBL koptelefoon besteld voor op de fiets. Eenvoudig bestelproces. Op tijd geleverd door BCC. Gewoon prima, geldt ook voor de prijs.

Reageer

Mario 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is een prettige winkel met servicegericht en klantvriendelijk personeel,.. Koop al jaren bij BCC beverwijk omdat ik Mediamarkt winkels een drama vind. Vandaag een telefoon aangeschaft bij BCC en binnenkort pc speakers. Ook mij nieuwe televisie ga ik ook zeker bij BCC kopen om de goede aandacht en service.

Reageer

s.p. jansen 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruime overzichtelijke winkel met ruime keuzes voor ieder budget .fatsoenlijke prijzen waar men met internet vergelijkingen ook gewaardeerd wordt .
Zeer behulpzaam personeel met goede technische kennis .

Reageer

Bert 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekker dicht in de buurt. Tevens heel goede en zeer vriendelijke bediening.

Reageer

R te A 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd vriendelijk, deskundig personeel, weet iemand t niet wordt er een collega bijgehaald. Service is prima, prijsbeleid ok!

Reageer

johan 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een koelkast besteld via de BCC website. Dat ging erg gemakkelijk. Ik kon kiezen uit een datum waarop de koelkast bezorgd kon worden en ook dat BCC mijn oude koelkast zou meenemen.
Op de dag zelf werd ik in detail geïnfomeerd over de exacte tijd waarop de koelkast zou komen.

Reageer

Jan 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kwamen er achter, dat we een verkeerde vaste telefoon hadden gekocht. Deze bleek niet geschikt te zijn voor het digitale netwerk. Vandaag geweest om dit probleem te bespreken en we mochten de telefoon ruilen. Top.

Reageer

Linda Poorters 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bcc in Leeuwarden
Gratis parkeren voor de deur. Zeer vriendelijke, geduldige, begripvolle, hartelijke en meedenkende personeel!
Mooie grote overzichtelijke winkel. Voor mij persoonlijk geen andere winkel meer doe al ruim 4 jaar hier mijn aankopen.

Reageer

Ciska 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Er is een uitgebreide collectie. Het personeel is vriendelijk, bereid om met je mee te denken.
Mijn product was niet in de winkel voorradig. Moest besteld worden. Om praktische redenen wilde ik mijn product niet thuis laten bezorgen. Levering zou dan iets langer duren. Al met al kon ik mijn product pas 6 dagen na aankoop halen. Dat vond ik wel jammer. Het zou prettig geweest zijn als de verkoper iets specifieker was geweest in de tijdsduur van levering.
Verder ben ik tevreden over de winkel.

Reageer

Germaine 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De combi koelkast/vriezer werd precies op de afgesproken tijd geleverd. Keurig ingebouwd en alles opgeruimd. Het enige wat er overbleef was beide weer inpakken. Het was snel gepiept door bijzonder aardige medewerkers van bcc

Reageer

Aankoop product 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke ontvangst in de winkel en er dient zich een behulpzaam verkoopmedewerker. Deze geeft vakkundige uitleg van beoogd product en gaat na of het uitgekozen product in voorraad is en dat is het. Afwikkeling incl. garantie bepalingen ontvangen.

Reageer

monique wirken 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het voordeel van BCC is dat je snel en persoonlijk geholpen wordt door vakkundige mensen.

Reageer

van der heijden 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
je wordt er goed geholpen
je kan er je vragen kwijt en je krijgd er antwoordt op

Reageer

Ryan 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd uitstekende hulp en ze weten wat ze verkopen. product kennis,service,vriendelijkheid
nemen de tijd voor je en zijn niet opdringerig

Reageer

S. Hermsen 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom graag bij BCC Arnhem, het is een fijne winkel, met vriendelijk deskundig personeel. Ze nemen de tijd voor je. Ook bij problemen zoeken ze de juiste oplossing

Reageer

Cindy 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bcc is een hele fijne winkel, altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook dit keer weer goed geholpen. Zonder extra kosten wordt het thuis afgeleverd en op een dag dat het mij uitkomt! heel fijn

Reageer

Casper 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor deze winkel gekozen vanwege de installatie service. Product is naar behoren aangesloten en de service kwam op de afgesproken tijd en locatie aan. Alles ging heel soepel.

Reageer

Fonzy 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele mooie winkel, goed bereikbaar en gratis parkeren. Personeel is behulpzaam en heeft verstand van zaken. Prijs is echt heel gunstig !!

Reageer

J.L. 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site waar je heel makkelijk het product wat je zoekt kan vinden. Het bestellen gaat heel eenvoudig. De aflevering super netjes. Het product heel goed en netjes werkt goed.

Reageer

Juan 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is de 2de keer dat ik bij BCC iets groots koop. Uitstekende service, leuke monteurs, professional, positief.

Reageer

Ghandi 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Probleem goed aangepakt en opgelost . Ook keurig volgens afspraak gehandeld

Reageer

Ton Kitzen 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ijskast snel en vakkundig geplaatst
Snelle en duidelijke communicatie via mail en berchten

Reageer

Insight 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service! Binnen 10 minuten hebben twee vriendelijke mannen mijn droger van de wasmachine afgetild , oude machine eruit., nieuwe op zn plek droger erop gezet en alles aangesloten. Eerste wasje draait al.

Reageer

b van der Meer 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn goed geholpen alles ging perfect. inderdaad de ene dag bestellen de andere dag thuis bezorgd

Reageer

A claessens 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij vinden het personeel in Helmond super vriendelijk. Wij hadden een qled 55 inch gekocht en ik kon er niet naar kijken werd er super misselijk van door mijn evenwichtstoornis, wij mochten de tv zo omruilen voor een andere en ze hebben mij super geholpen met een goede tv voor mij uit te zoeken. Ik ben echt blij met mijn nieuwe tv nu.

Reageer

Tina Frankenhuis 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijke medewerkers en weten waar ze over praten. Ruim assortiment. Super service

Reageer

Toon meer reviews