Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14883 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eric 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel, zeer vriendelijk en kundig personeel. Goede Service. Een echte aanrader!

Reageer

J.E.H. Verheyen 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel van BCC is zeer gunstig gelegen met ruim voldoende parkeergelegenheid en verschillende haltes van het OV.
De winkel zelf is ruim met een groot aanbod van TV's, Huishoudelijke artikelen, Computers, printers, mobiele telefoons, geluids apperatuur en de daarbij behorende accessoires.

De verkopers zijn vriendelijk, nemen de tijd en kennen hun producten.


Een toegangkelijke winkel met goede medewerkers.

Reageer

Henk 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind dat je bij BCC altijd correct, vriendelijk en vakkundig geholpen word. Dat is ook een van de redenen waarom ik niet online besteld met dit soort produkten.

Reageer

W. Gielis 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, goede en duidelijke uitleg over het product en vriendelijk personeel. Wij komen hier zeker terug, daarom zijn wij ook vaste klant.

Reageer

Lonneke 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg goed geholpen, met kundige informatie waardoor ik de juiste keuze heb gemaakt. Door de apparaten te vergelijken en de persoonlijke wensen hierbij te betrekken, heeft de verkoper mij goed en snel geholpen.

Reageer

Marijke Paassen 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Met spoed een nieuwe wasmachine nodig.. de vriendelijke man heeft ons met korting het showmodel verkocht en garantie-pakket twv €69.95, zodat ik dezelfde dag nog mijn berg was kon draaien. De verkoper heeft em zelfs naar de auto gereden en geholpen met inladen. Prima service

Reageer

Marco Vondeling 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was supergoed en duidelijk. Bezorging was netjes op de 1e verdieping.

Reageer

Liset 29-04-2019

Algemene score

9,0
Ik koop al jaren bij BBC. Ze hebben een hele goede prijs kwaliteit !
Levering was super! Zeer gemotiveerd personeel met kennis v zaken

Reageer

Sylvia 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een Vlotte levering, installatie keurig gedaan , prettige werknemers . Erg tevreden

Reageer

Cakir 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag werd onze koelkast bezorgd. Deze werd heel netjes geleverd, bezorger erg behulpzaam. Kreeg vannacht al een mailtje met de verwachte bezorgtijd en in de ochtend ook nog een sms dus erg fijn. Zo weet je dat je niet de hele dag hoeft te wachten. Ik heb voor BCC gekozen omdat ik altijd wel slaag in die winkel. Hun website is ook heel erg duidelijk. Al met al ben ik heel tevreden over hun diensten.

Reageer

Linze 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind BCC een overzichtelijke winkel met goed personeel en een eerlijke prijs.

Reageer

AG Dijkhuizen 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was een nette overzichtelijke winkel en werd er prima geholpen door een vriendelijke en deskundige medewerker...…..

Reageer

René Meijer-Kramers 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij binnenkomst in de winkel in Almere straalt de rust er van af en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam , maar niet opdringerig, Daar wij er op een woensdag waren en wij een keus wilde maken attendeerde de verkoper ons dat de volgende dag de winkel heropening aanbiedingen had. Zeer attent en wij zijn ook de volgende dag terug gekomen en er was een gezellige ontspannen sfeer met wederom vriendelijke verkoper(st)er. Nadat wij onze wens kenbaar hadden gemaakt werden wij er op geattendeerd dat er van div grote andere merken aanbiedingen waren wat zeer veel geld kon opleveren.
Onder het genot van een kopje koffie met gebak hebben wij een keus kunnen maken en de bestelling geplaats . deze konden wij al binnen 2 dagen in huis hebben maar dat was niet aan de orde dus wat later.
Wij hebben veel geld bespaard om een dag later terug te komen en zijn hierover dik tevreden.
De dag van aflevering kregen wij eerst een e-mailtje met de tijd dat er geleverd zou worden en een paar uur later nog eens een sms'je, en vlak voor de levering een telefoontje dat ze eraan kwamen. Zodra zij aankwamen met 3 man waren de goederen geplaatst dus lekker snel. Nadat ze weg waren hebben wij de artikelen nog eens bewonderd op de plek en toen bleek dat er een kleine fout was met het plaatsen en aansluiten. Terig naar de winkel het verhaal verteld en een nieuwe afspraak gemaakt om het in orde te krijgen dat was snel geregeld dus nu tevreden ,ook bleek dat er een bijkomend artikel te veel was berekend en meteen geld terug gekregen. Prima afgehandeld en tevreden klanten dus een dikke 9

Reageer

José 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Komen afspraken daadwerkelijk na. Super snelle levering. En hanteren echt de laagste prijs.

Reageer

richard 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vind de shop heel fijn en het personeel is kundig en vriendelijk, ze vertellen precies wat je moet weten en nemen goed de tijd voor je

Reageer

Harmien v,d, Kooij 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
16 jaar geleden gingen we verhuizen naar een appartement en kochten alles nieuw bij BCC !!!.
Nu wilde ik alles door moderne producten vervangen.Ik ben bijna 80 jaar en wist niet goed welke machines voor mij het beste waren,Ik Naar BCC, daar werd ik zooo goed geholpen! Ik wist niet zeker of ik de maten goed had enz., maar geen probleem ze komen eerst kijken en meten en in alle rust voor mij begrijpelijke uitleg over al de producten die ik er heb gekocht. Nu nog een nieuwe tv en een modern mobieltje. Service altijd goed, dus voor mij is het BCC !!!

Reageer

Kloppie 29-04-2019

Algemene score

3,0
Zuurpruim van een verkoper, moesten zelf achter een verkoper aan voor de info. Koelkast was niet op voorraad,stond op internet van wel. Verkoper had het wel druk met ons te proberen Essent aan te smeren. Hij was helemaal verbaasd dat ik contant ging betalen. Voordat ik de bon in mijn tas had gedaan was de verkoper al weer de winkel ingelopen om verder te niksen. Eens maar nooit weer daar naar toe.

Reageer

Marlou 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bestellen via de website. Snelle en vriendelijke bezorgers. Kortom, goede ervaring mee.

Reageer

Elles 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is een fijne winkel en de site is duidelijk. Op de een of andere manier heeft deze keten mijn sympathie en iedere keer als ik er slaag, wordt dit bevestigd.
De bezorging van de wasmachine was helemaal in orde. Ze kwamen vroeger dan verwacht en waren zeer kundig en snel met de aansluiting. En bovendien heel vriendelijk. Omdat de wasmachine niet door de smalle deur paste, hebben ze extra werk gehad om het apparaat op de plek te krijgen, dit is inventief opgelost.

Reageer

Mariska 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom graag bij BCC Hilversum om de aanschaf te doen van huishoudelijke apparaten. Kundig personeel, die je graag te woord staat en je van informatie kunt voorzien waardoor je de juiste beslissing kunt nemen.

Reageer

Roos 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super winkel en vriendelijk personeel...ze hebben er alles en goed uitleg over producten...ze nemen ook de tijd voor de klanten...

Reageer

Henri 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd erg fijn en deskundig geholpen en ging met een beter resultaat naar huis dan verwacht

Reageer

Uitstekende service 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aangezien ik in Bergen op Zoom woon kies ik ook voor BCC in Bergen op Zoom. BCC garandeert de laagste prijs, dus is de keuze niet zo moeilijk. Ik ben goed geholpen door verkoopster en goed geadviseerd.

Reageer

Remon odB 29-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is en blijft een fijne winkel om alle elektronische apparatuur te halen.
Goeie service en fijn personeel!
Zeer tevreden over de samsung 55nu8050, mooi beeld en werkt snel.

Reageer

Nicolai 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen op mijn vragen en klantgerichte oplossingen altijd. Prima service, kom er altijd.

Reageer

Paul Klunder 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC denkt me je mee. Ik kwam voor een Sonos aankoop. De medewerker dacht mee over welke apparaten (en kleur) het beste passen bij mijn vraag en bestelde de (laatste beschikbare) exemplaren bij andere vestigingen. Prima gedaan!

Reageer

Karin 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb online een wasmachine/droger combinatie besteld bij bcc.
Deze is netjes bezorgd en netjes op zijn plek neer gezet en ook uitgelegd hoe deze werkt.
Ook werd ik per email en sms op de hoogte gebracht hoe laat ze komen, een tijdsblok.
Van te voren werd ik gebeld dat ze onderweg waren, dit vond ik zelf een hele goede ervaring. Wij blij met onze nieuwe aanwinst. Ik zal zeker indien nodig hier bestellen.

Reageer

André 28-04-2019

Algemene score

8,0
Een van de nog zeer weinige witgoedzaken in HIlversum, maar in het verleden en nu ook weer als zeer prettig ervaren: goed bereikbaar met eigen vervoer (bovenop de parkeergarage), complete uitstalling van artikelen, niet alleen vriendelijke maar zeker ook deskundige advisering.

Reageer

ronald 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was bij de BCC voor aanschaf van een 4K tv. Ik had al een oriëntatie gedaan op internet.
Toch even een gesprekje aangegaan met een verkoop medewerker.
De medewerker denkt met je mee, heeft kennis van zaken en is service gericht.
Ik ben heel blij met het advies en de tv die geadviseerd werd.

Reageer

Gerard thomassen 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes en snel geholpen de jonge dame gaf een goede en duidelijke uit leg prima zo als ik nog een keer wat nodig heb weet ik jullie te vinden kom graag nog een keer langs dank voor alles

Reageer

Frederik R. 28-04-2019

Algemene score

9,0
Inductiekookplaat gekocht.
Goede, deskundige en vooral vriendelijke verkoper.
Ik ben zeer tevreden over BCC - Buikslotermeerplein.

Reageer

Bert 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke webshop ,gevonden omdat we een tv zochten , kon alles goed vinden , mijn vragen werden naar behoren beantwoord via de chat en de levering ging perfect en op tijd , kreeg een email en daarna een telefoontje perfect geregeld , zeer tevreden .

Reageer

Willem 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel netjes geholpen altijd goed advies
Kom er al jaren zou iedereen aanbevelen om hier te kopen prijs is ook goed.
En ze hebben voor elke portomonaise wel een prijsklasse dus voor ieder wat wils.

Reageer

Jacques 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Overzichtelijke, grote, lichte en nette winkel, behulpzaam personeel. Goede parkeermogelijkheden.

Reageer

Adem 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel is zeker aan te raden. Goede service, vriendelijk, snelle afhandeling. Kwaliteit voor weinig geld.

Reageer

Ilona 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Digitale factuur bij de kassa en ook nog eens netjes op de e-mail. Werd bedankt voor de aankoop wat netjes!

Reageer

E.P. 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer prettige winkelervaring bij BCC. Klantvriendelijk en deskundig geholpen. Daarnaast mooie ruime winkels met een goed gevarieerd productaanbod tegen nog eens concurrerende prijzen met een goede service. Zulke winkels maken shoppen op een webwinkel voor mij oninteressant. Top! BCC, graag weer tot een volgend bezoek! 👌✔️

Reageer

Miranda van de Laar 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Advies zonder te overrulen, meedenken en tijd nemen. Klantvriendelijk en service gericht.

Reageer

Esti 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geholpen, genoeg zichtbaar personeel in de winkel. En vooral kundig en geven juiste advies. Niet alleen duurste aanbieden maar ook onder jouw budget komen ze met goede producten. Ik kom graag bij BCC Nijmegen Dukenburg

Reageer

tevreden klant 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mooie winkel met volop ruimte en voldoende artikelen om te bekijken en een keuze te kunnen maken met daarnaast een website waar nog meer artikelen aangeboden worden. deze zijn ook in de winkel te bestellen en worden thuis afgeleverd. in de winkel is er deskundig personeel met tijd en aandacht voor de klant.

Reageer

Auk 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel, genoeg assortiment, maar vooral geïnteresseerd en meedenkend personeel. Tóp!

Reageer

Hanno 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is snel iemand die helpt en je krijgt de tijd die nodig is om te beslissen over je aankoop

Reageer

Amelia 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd klant vriendelijk, medewerker neemt tijd om mijn vraag te beantwoorden, advieseren en mee denken.

Reageer

Toon 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Norse reactie toen ik de doos wilde achterlaten. Ze gaven aan dat ik dan de eerste 14 dagen geen garantie zou hebben.
Verder zoals altijd OK.

Reageer

Bart 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC zou ik iedereen van harte aanbevelen, goede service en natuurlijk ook de laatste prijs garantie. Ik ben goed geholpen in de winkel zelf en zeer tevreden over mijn gekochte product!

Reageer

I. Jansen- van Leeuwe 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor mij is de winkel BCC in Barendrecht het dichtsbij.
Werd daar zeer vriendelijk en deskundig geholpen.Levering precies op het door mij gewenste tijdstip. De bezorgers waren ook uiterst vriendelijk en behulpzaam.
Kocht een Samsung koel/vrieskast. Deze staat nu naar volle tevredenheid zijn werk te doen en is bovendien een mooi aspect in mijn keuken.

Reageer

Mandy 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een combimagnetron en gingen naar de BCC. De verkoopster vroeg ons, op een niet dwingende manier, of ze ons kon helpen.
Er waren verschillende type magnetrons. Ze gaf eerlijk advies over prijs kwaliteit verhouding. Hierdoor heeft ze ons behoed voor een ‘miskoop’.
Helaas was de magnetron die wij wilde niet op voorraad, maar een dag later werd hij bij ons thuis bezorgt.
Service vonden wij top!

Reageer

Tjeerd en Corrie de Vries 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik winkel daar graag en je word er vriendelijk en deskundig geholpen en het assortiment is ook zeer uitgebreid want je kan daar echt alles krijgen wat je nodig bent in het huishouden

Reageer

Twan 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Jammer dat het niet binnen 24 uur geleverd werd.

Reageer

Barbara Van Doorn 28-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden en een goede service met vriendelijk en voldoende personeel

Reageer

Toon meer reviews