Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bones 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gunstige prijzen (laagste prijs garantie), redelijk assortiment lokale winkels, en goede voorwaarden.

Had iets gekocht dat een week later in de aanbieding was. Effectief twee minuten service nodig via Whatsapp en ik kreeg het verschil vergoed. Bijzonder netjes.
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Bones,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC, ga zo door. 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere ervaring en altijd een top service. Een keer een dingetje met een oven maar die werd prime opgelost. Klantenservice goed bereikbaar.
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JS 18-12-2020

Algemene score

9,0
Snelle afhandeling online bestelling binnen een uur afgehaald bij DHL service punt bij BCC
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste JS,

Bedankt voor jouw review over de snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Goede service! 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De BCC is een prima zaak met goede service.
Zeker bij aflevering en installatie.
De beide heren die kwamen leveren en aansluiten, waren deskundig en zeer beleefd.
Ze legden alles goed uit en ruimden de werkplek keurig op.
Kortom chapeau voor de BCC
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leon 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd prima winkel gevonden. Snelle levering, niets op aan te merken.
In de winkel zelf ook altijd goed geholpen door vriendelijk en kundig personeel. Denken zelfs mee indien produkt elders goedkoper is.
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Leon,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annie 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een supper zaak vandaag online besteld en binnen een half uurtje kon ik het al ophalen en zeer vriendelijke mensen die hier werken echt toppers
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Annie,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Richard 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering, binnen een uur was mijn chromebook al beschikbaar. Mooie overzichtelijke site. Afrekenen ging gemakkelijk, kon ook betalen met freebees, scheelde weer! Het afhalen liep ook zeer soepel, binnen 5 minuten zat ik weer terug in de auto. Aanrader deze webshop en winkel!
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Richard,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.Kip 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een verkeerde tv keuze te hebben gemaakt vorige week in de winkel kon ik daarna erg gemakkelijk ruilen in een voor mij geschikte tv en tot mijn verbazing werd de Philips 32PFS6805 gratis bij mij thuis thuis geruild ik kon n.l. via de mail alles perfect regelen. Fantastisch deze service had ik zeker tijdens Corna tijd niet verwacht. Echt TOP!!!!
Groet xxxx
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste J.Kip,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harry Berndt 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Gigaset via internet besteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de leverdatum. Toen deze datum moest worden verschoven vanwege de kerstdrukte kreeg ik een mail dat het een dag later zou worden.
Goed op de hoogte worden gehouden is voor mij uiterst belangrijk en waardeer het dan ook dat dit gebeurt.
De Gigaset staat nu aan de later en heb ik nog niet kunnen testen.
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Harry Berndt,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marion 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De wasmachine gekocht bij BCC, bezorging netjes op tijd. Oude wasmachine hebben ze netjes verwijderd. De nieuw op z'n plaats gezet en aangesloten, zelfs de splitter voor de afvoer hebben ze geplaatst. Ze wilden zelfs nog de wasdroger uit de badkamer weer op de wasmachine zetten maar dat was niet nodig. Ook hebben ze nog uitgelegd dat de lekbak onder de wasmachine niet was toegestaan door Samsung vanwege trillingen en dat er een ingebouwde lekbak in de wasmachine aanwezig was en de eerste wasbeurt met een lege machine aangezet. Keurig, netjes , behulpzaam en heel vriendelijk.
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Marion,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Van Hengel 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De BCC website is zeer gebruiksvriendelijk. Het is overzichtelijk en biedt duidelijkheid aan in wat de producten bieden. Voor de levering kreeg ik netjes op tijd informatie over wanneer de levering zou plaats vinden. Zo kreeg ik de avond van te voren een bericht met leveringstijd tussen twee uur en kreeg ik op de dag zelf een kwartier voor levering een belletje. De levering is verder ook goed en zeer vriendelijk verlopen.
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Van Hengel,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

anne-marie van Vugt 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke medewerkers die kundig advies geven of je nu een tv, wasmachine of tandenborstel koopt.
Heb deze alle drie in 1 aangeschaft vorige week. Het advies over de tv was super! Verkoper nam alle tijd, geduldig veel mogelijkheden laten zien en horen.
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste anne-marie van Vugt,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anneke 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ga graag naar deze BCC winkel .
Vriendelijk personeel en deskundige adviezen .
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Anneke,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reeds meerdere aankopen gedaan bij BCC. O.a. 3 LG tv en zonet een laptop. De tv's aangekocht bij BCC Middelburg. Prima voorlichting en achteraf service. Een pro is de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten voor verlenging garantieperiode. Ik heb ervaren dat dit zonder problemen wordt uitgevoerd. Ook web bestellingen worden op tijd uitgevoerd. BCC heeft mijn vertrouwen volledig gewonnen.
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Middelburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Appie 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en goed advies betreffende de machine en evt aan te schaffen accessoires. Ondanks leveringsproblemen bij de leverancier/importeur toch een machine op korte termijn kunnen aanleveren.
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Appie,

Bedankt voor jouw review over de service bij aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mirella 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van het product. Snelle en correcte levering. Mooie prijs
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Mirella,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marie-louise 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze staan je vriendelijk te woord en nemen de tijd. Service is uitstekend!
De slogan low prices, high sevice is klopt mijn inziens.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Marie-louise,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wesley 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop, duidelijke omschrijvingen van de producten, snelle levering ondanks de covid-perikelen.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Wesley,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cees 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een vreemde tijd maar de website werkt prima en het afhalen bij het DHL ophaalpunten ging snel en goed.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Cees,

Bedankt voor jouw review over onze website en de afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Danny 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een super levering gehad bij BCC. Ik heb mijn Sony Bravia in de late avond van dinsdag besteld, alles was zo geregeld via hun webshop. Ik heb voor een aflevering op donderdag gekozen, je krijgt overal netjes een bevestiging van en de avond voor de levering krijg je een e-mail en een sms met de tijd van levering ( bij mij tussen 13:00-15:00 ) Op de dag zelf krijg je netjes een kwartier voor ze arriveren een telefoontje dat ze onderweg zijn. Voor de rest netjes afgeleverd tot in huis zoals afgesproken, daarnaast vroeg de chauffeur of hij mijn oude tv mee moest nemen ook al had ik dit niet aangegeven. Erg vriendelijke service en zou BCC zeker aanraden om uw elektronische spullen te bestellen.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Danny,

Bedankt voor jouw review over onze services bij levering. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Margreet 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel gevonden wat ik zocht. Eenvoudig besteld met bevestiging per mail en supersnelle levering voor de tijd van het jaar.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Margreet,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nicmar 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijk, een winkel met deskundig personeel. Kundig en niet opdringerig.
Andere machine gekocht dan het type dat ik via internet had geselecteerd, puur op basis van bruikbare praktische adviezen van de verkoper.
Ook de levering en aansluiting van de wasmachine was perfect en het oude apparaat is meteen meegenomen.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Nicmar,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze deskundige verkoopmedewerker en bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

AvV 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
website die bood wat ik zocht
duidelijke site
vlot proces van bestellen en bezorgen
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste AvV,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een kruimeldief van AEG omdat ik daar goede ervaringen mee heb. Nu de winkels sinds 15 december dicht zijn, ben ik online op zoek gegaan en kwam via de chatfunctie uit bij BCC Barendrecht. (ik woon in Den Haag) De betreffende medewerker heeft me prima geholpen en mijn vragen serieus beantwoord. Ook heeft hij de online bestelling top afgehandeld. Ik hoofde alleen maar op een in een toegestuurd mailtje op de betaallink te klikken en kon via iDeal betalen. En tot mijn verrassing had ik het product ondanks de kerstdrukte de volgende dag in huis. Super gedaan en een blije klant!
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over onze online service en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Danny S. 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke site, goed te vinden wat ik zoek en een snelle levering naast een scherpe prijs waar vele andere aanbieders ruimschoots boven zitten!
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Danny S.,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patries_ke 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de corona en feestdagen drukte onze bestelling de dag erna geleverd.
Top!
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Patries_ke,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dirk 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering ondanks de corona toch snel (2 werkdagen) . T&T code is een plus. Ik had een game besteld, die werd per pakketpost verzonden terwijl deze ook makkelijk door de brievenbus past.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Dirk,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

V. Huisman 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, op voorraad, makkelijk en snel te bestellen en correcte levering (op tijd).
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste V. Huisman,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BBC via Bol.Com 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op oudere leeftijd (en mede nu door de corona)is het heel fijn dat je zo on Line kunt bestellen en het is NIET ekstra duur wat je wel zou verwachten omdat het toch veel meer werk is
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nicole 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de website van BCC heb ik een nieuwe stofzuiger gekocht. BCC heeft een zeer overzichtelijke site met handige filterfuncties waardoor ik snel de voor mij meest geschikte stofzuiger kon vinden. De bestelling verliep dan ook soepel. Na de bestelling liet BCC mij per email weten wanneer ik mijn product kon ontvangen. Ondanks de kerstdrukte had ik mijn bestelling snel en op de afgesproken datum in huis. Top! Volgende keer bestel ik weer bij BCC!
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Nicole,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Graag tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anoniem 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren een mooie gameheadset gekocht, vandaag binnen gekregen.
Top, deels betaald met VVV bon en deels via de bank. Mooi dat het zo kan.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze service en snelle levering. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hedwig 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren besteld en binnen 24 uur geleverd. Niet verwacht, doordat velen nu online gaan bestellen. Super blij, kado op tijd binnen.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Hedwig,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Morris 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben echt super blij met mijn nieuwe MacBook! Deze laptop werkt ontzettend snel en is geschikt voor zware taken. Ik heb de goedkoopste variant gekocht (256 GB, 8 GB RAM), en die werkt uitstekend. Wel jammer dat er geen ventilatiesysteem inzit, maar die zal ik toch niet vaak nodig hebben.

Ik kocht de taptop bij BCC omdat het product hier het goedkoopst was, en omdat deze winkel een betrouwbaar imago heeft.
Ook de service van BCC was in orde. De bestelling kwam op de ingeplande bezorgdatum. Ook hielden ze me via mail op de hoogte van de status van de bestelling.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Morris,

Bedankt voor jouw review over onze service. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Beste prijs en uitstekende, snelle service 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bij BCC een Chromebook besteld voor mijn kinderen. Zoals BCC op hun site belooft, had ik inderdaad binnen 1 uur (om precies te zijn, veel sneller zelfs: na 33 minuten) een bevestiging dat mijn bestelling klaar was om af te halen in de door mij aangegeven winkel. Omdat ik kort vóór sluitingstijd had besteld en graag dezelfde dag nog mijn bestelling in handen wilde hebben, heb ik kort na het bestelmoment met de klantenservice gebeld om de orderstatus na te vragen. Ik ben keurig geholpen door een medewerker uit een filiaal in Den Bosch – terwijl mijn order geplaatst was bij BCC Beverwijk. Dit getuigt van een goed georganiseerde organisatie die slim gebruik maakt van hun personeel. De kostenbesparingen van dit soort efficiëntie zie je terug in de prijs: BCC was namelijk de goedkoopste verkoper van het product in kwestie. Er valt aan hun manier van zakendoen weinig aan te merken, maar één verbeterpuntje zou zijn dat je klanten zelf, via een portaal, inzicht geeft in de realtime status van hun order, zoals je dat soms ook kan bij bezorgingen van eten of pakketpost.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review en feedback over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HaraldTomba 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nespresso Mini besteld voor mijn ouders. Bestelling via de webshop was duidelijk en ging snel. Net als de levering, binnen 24 uur geleverd door DHL. Was even onduidelijk omdat mijn bestelling niet terug te vinden was in mijn BCC account. Na contact via Facebook Messenger met de BCC Klantenservice werd dit meteen rechtgezet. Keurig en snel.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste HaraldTomba,

Bedankt voor jouw review over de snelle leverring.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Shalabh 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Very nice display of articles. Friendly customer service, where they help you to find the product which suits your requirements..
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Dear Shalabh,

Thank you for your review about our services.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Hans Rijn 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ook in Coronatijd shoppen via internet op de BCC site en afhalen in het dichtstbijzijnde filiaal.
Geweldig goed geregeld en 100% coronaproof.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Hans Rijn,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ries 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kies voor BCC, omdat men net iets meer service biedt dan andere concurrerende winkels voor dezelfde prijs.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Ries,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Luciano 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede leveringen en makkelijk te bestellen tegen een aangename prijs.
Ook fijn dat je op de hoogte word gehouden via de mail wat betreft je bestelling.

Volgende aankoop zeker weer bij BCC👍🏾
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Luciano,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waterfilters voor mijn Jura espresso apparaat besteld. Snel gevonden op de website, besteld en op de afgesproken tijd geleverd.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Denise Reid 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer georganiseerde website. Snelle levering!

Prijs en kwaliteit ook zeer professioneel!
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Denise Reid,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elianne 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vooral zeer goede communicatie.
En heel handig dat je je bestelling op kunt halen.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Elianne,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Noura 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering en product goed. Betalen lastiger, we hadden een cadeau bon, dit ging niet helemaal goed, hierdoor 24 uur moeten wachten totdat we weer konden proberen. Webshop en klantenservice hielpen wel en waren zelfs 's avonds bereikbaar. Prijs was ook goed.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Noura,

Bedankt voor jouw review over onze klantenservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eva 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg snel bezorgd. Veel keuze en een hoop aanbiedingen. Personeel was ook erg aardig. Wel vind ik de prijs voor het plaatsen bijvoorbeeld wel duur, bij appartementen zonder lift brengen ze het tot de 4e verdieping maar als ik het naar zolder wil hebben ben ik minimaal €20 kwijt. Daar kunnen ze nog wel pluspuntjes op verdienen. Misschien ook leuk om een soort spaarpunten te hanteren voor extra kortingen ofzo?
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Eva,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leen Nagtegaal 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen met een zeer duidelijk advies waarom de een wel en de ander niet met al zijn voor en nadelen.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Leen Nagtegaal,

Bedankt voor jouw review over de gegeven adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jolanda Boon 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne ruim opgezette winkel om langs te gaan, dicht bij huis. We zijn op een prettige ( lees: niet opdringende ) vakkundige manier geholpen met de kennis en kunde van de verkoper. Er wordt rekening gehouden met de corona maatregelen dmv handgel bij binnenkomst en door het dragen van faceshields. Op dit moment genieten we enorm van ons nieuw aangekochte tv.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Jolanda Boon,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ria 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima online winkel en keurig optijd bezorgd. Ben blij met het nieuwe apparaat
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Ria,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sue van Gemeren 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service. Snel besteld en afgeleverd. E-mail en sms met bezorgtijdstip. Ook 10 minuten voor het bezorgen wordt gebeld. Ik ben al 10 jaar klant bij BCC, en ben wel tevreden met alles.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Sue van Gemeren,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Danny 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, zeer blij dat ik mijn bestelling al na één uur af kan halen in de bcc bij het DHL service punt. Echt fantastisch bij alle andere winkels had ik hem op z'n vroegst morgen thuis gehad vanwege de lockdown.
Top service !
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Danny,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G.P. Fohr 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een online bestelling van een Oehlbach Powersocket die ik de daaropvolgende dag in de BCC vestiging in Vlaardingen kon afhalen, bleek dat de vestiging gesloten was door de door de regering afgekondigde Coronamaatregelen . Na telefonisch contact met de Consumentenservice werd ik in staat gesteld , om via mail direct met de vestiging te communiceren . Er kwam snel antwoord: ik kon alsnog mijn bestelling afhalen. Klasse!
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste G.P. Fohr,

Bedankt voor jouw review over de afhaalservice bij onze vestiging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews