Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14881 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Renate 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig geholpen bij BCC. Ik liep tegen sluitingstijd binnen en had een aantal vragen over de airfryer XL. De medewerker nam de tijd en beantwoordde alle vragen en kwam nog met leuke tips! Besloten tot de aankoop en toen bleek de prijs aangepast te worden, omdat de airfryer elders goedkoper was, leuke bijkomstigheid en daarna helemaal tevreden toen bleek dat BCC de VVV bonnen accepteert. Top, kom zeker nog eens terug!

Reageer

h van der ploeg 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruim assortiment en vriendelijke, behulpzame medewerkers die duidelijke uitleg geven over de producten.

Reageer

Oscar Koenders 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer aardig en en deskundig personeel.
Mensen nemen de tijd om een passende oplossing te vinden.
Goed aftersale service, een aanrader als u netjes bedient wenst te worden!!!

Reageer

geert 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
netjes van te voren gemaild wanneer de bestelling komt en 5 min van te voren gebeld dat ze er aankomen voor te leveren van de bestelling.
alles keurig geleverd en aangesloten

Reageer

Pascal van Beusekom 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een fantastische winkel, klant is klant, winkel straalt rust uit. In de winkel in the Wall in Utrecht werd ik perfect geholpen bij mijn zoektocht naar een tv muurbeugel. Verkoper sprak mij aan, nam mij mee, toonde interesse en gaf perfect advies. Tegen dit soort zaken kunnen Bol en Coolblue niet op!

Reageer

Frank-Edwin 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer scherpe prijsstelling, duidelijke en volledige productomschrijving met reviews, eenvoudige bestellingswijze, prima overzichtelijk site, makkelijke aanmelding, goede info over status van de bestelling (mail & track&trace), vele betaalmogelijkheden, exacte aanduiding bezorgmoment welke ook werkelijk wordt nagekomen en een zeer attente en sympatieke bezorg(st)er, wat valt er nog meer te wensen ?!

Reageer

Jurjen 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat mijn monitor van mijn desktop het had begeven, bracht ik op een zaterdagmiddag een bezoek aan de BCC in Arnhem Zuid.
Ik werd daar prettig geholpen door een medewerkster die precies wat ik bedoelde wat voor vervangend apparaat ik zocht.

Reageer

Beekuil 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen bij het maken van de juiste keuze wasmachine. Een verkoper met verstand van zaken. Handig voor als je uit alle aanbieders op internet niet weet wat je kiezen moet.

Reageer

Els 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst op de site gekeken, is duidelijk en je artikel is niet moeilijk te vinden, daarna toch naar de winkel! Een winkel om nog een keer terug te komen, heb tijdens ons bezoek geen minpunten kunnen ontdekken, heel vriendelijk door personeel geholpen (o.a. meegelopen om de zware doos in de auto te zetten).

Reageer

Mazzelaar 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service wringen zich in allerlei bochten om de klant tevreden te stellen.
Personeel altijd vriendelijk en geduldig

Reageer

Melvin 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst op www.BCC.nl een bestelling geplaatst. Ik heb daar een was/droger combinatie gekocht. Heel duidelijk en transparant over tijdsduur van levering.

Keurig 10 min voor aanvang gebeld dat ze onderweg zijn. Binnen 10 minuten stond het apart op zolder, aangesloten en al op trommelreiniging om chemische stoffen uit fabriek uit te spoelen.

Oude apparaat is gelijk meegenomen.

Zou zo weer bestellen op www.BCC.nl

Reageer

Asvin 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel met klantvriendelijk personeel. Personeel neemt de tijd om te helpen en geeft goed advies.

Reageer

Hilly de Vries 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een hele goede ervaring met BCC.mijn tablet gaf problemen dus deze ingeleverd.ik werd heel goed op de hoogte gehouden van de stand van reparatie,maar omdat het te lang ging duren heb ik nu een nieuw exemplaar gekregen. Met een hele kleine bijbetaling heb ik weer 4 jaar garantie op dit exemplaar. Welk lof ga dit ook melden bij vrienden en kennissen. Bedankt nog voor die geweldige service.

Reageer

M. van Hal 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online informatie over het product was zeer duidelijk en de levertijd was kort. Ook de informatie over de bezorging was goed.

Reageer

A.m Hersbach 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen in deze winkel.
Deskundige informatie op prettige wijze.
Een goede keuze gemaakt.

Reageer

Vincent van Raaij 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een televisie met wandsteun gekocht. Bij thuiskomst bleken deze niet te passen. In de winkel een andere keuze gemaakt. De nieuwe steun was duurder maar voor een gereduceerde prijs en thuisbrengservice prima opgelost.

Reageer

Lorry 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goed geholpen door een van jullie medewerkers vriendelijk personeel en behulpzaam.

Reageer

Matty 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goed geholpen door de verkoper
Zeer klant vriendelijk
Na aansluiten kan ik je nog meer vertellen
Gr Matty

Reageer

t koster 05-05-2019

Algemene score

10,0
prima geholpen nemen alle tijd voor je vriendelijk personeel een winkel om terug te komen

Reageer

Francis 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij onze BCC-winkel (op loopafstand) kun je altijd rondneuzen zonder dat het personeel gelijk op je afkomt. Op verzoek wordt je correct en vakkundig geadviseerd. Zo heb ik nu met een goed gevoel een nieuwe wasmachine en -droger gekocht! De prijzen zijn zeer scherp en er zijn altijd mooie aanbiedingen. Zelfs na betaling werd nog gewezen op de nog 30 dagen geldende laagsteprijsgarantie Igeld terug als je je apparaten ergens anders goedkoper ziet. Een stevige hand bij het verlaten van de winkel maakte het tevredenheidsgevoel compleet. Service? TOP!

Reageer

Saskia 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op 3 mei nieuwe computer gekocht bij BCC in Beek, winkelcentrum Macado en kapotte tablet ter reparatie aangeboden, wat nog binnen de garantie valt.
Erg vriendelijke service. Diskdrive (kadootje), Xtra beveiliging (norton) van 49 euro naar 29 euro.

Reageer

Vooys 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goed geholpen zeer vakundig personeel die echt weten waar ze over praten niet meer dan lof over bcc emmen

Reageer

V.Sloos 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwamen even kijken voor een Bluetooth speaker en zijn door een zeer vriendelijke en kundige medeweker geholpen,uiteindelijk de speaker gekocht.

Reageer

Jenneke Westland-Rebergen 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede locatie in Veenendaal.
Overzichtelijke winkel, snelle service in de winkel. Voldoende keuze. Wij vonden een goed koffieapparaat en kregen voldoende informatie over de aankoop.
Wel hebben wel wat moeite met de koppelverkoop; er werd ons een gesprek aangeboden met iemand van Essent. Het doel van het gesprek was ons vooraf niet duidelijk uitgelegd. Dat zorgde voor verwarring.

Reageer

Petra de man 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service klantvriendelijk top mooi assortiment echt een top winkel in Breda niets opdringerig

Reageer

rinus 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop altijd bij BCC Middelburg, deskundig en vriendelijk personeel, die goed adviseren en weten waarover ze spreken. Niet 't opdreunen van datgene wat ikzelf ook op 't productkaartje kan lezen! En ze "smeren" je zeker ook de duurste versie niet aan!

Reageer

BCC Hoorn 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben bijzonder plezierig geholpen door een aardige een kundige medewerker. Toen later bleek, dat er bij de aankoop een "cadeautje" had moeten worden aangeboden, werd dit snel hersteld.

Reageer

De Groot 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima, verkoper geduldig oog voor de winkel en klant. Prima uitleg. Neutraal in zijn verkoopgesprek.

Reageer

Albert 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelde Sony luidspreker werd snel en goed verpakt verstuurd. De prijs was concurrerend.

Reageer

Lampje 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor de BBC omdat zij een fornuis hadden online die ik in andere winkels niet kon laten thuis bezorgen. Kregen ruim optijd een mail hoelaat ons pakket er zou zijn, en 20minuten van te voren werden wij nog gebeld dat ze er bijna waren. Netjes naar boven gebracht zonder enige schaden! We konden onze oude stelsel nog mee terug geven zonder meer prijs. 100%tevreden!
Toen ze aankwamen benende hield ik natuurlijk in de gaten of het apparaat niet stiekem viel, maar die hebben ze heel voorzichtig vervoerd :)

Reageer

Adriana W. MANTEN 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede wasmachine voor een goede prijs .Levering keurig in de tijd tel.vooraf gekregen zoals beloofd.Keurig afgeleverd vriendelijke bezorgers.Oude wasmachine meegenomen .Al met al top !!!!

Reageer

Susanne Crotjee 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer fijne winkel.
We zijn daar goed geholpen door de medewerker en ze namen de tijd voor ons. We kregen een goede uitleg over het product. In de toekomst ziet BCC ons zeker terug.

Reageer

Vermaas 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed geholpen en ons probleem netjes voor ons op gelost, heel tevreden over deze winkel in Barendrecht, zal hem zeker aanbevelen aan mijn familie en vrienden, toppers

Reageer

Smits 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette en overzichtelijke winkel. Goede info over de , uiteindelijk door ons gekochte koffiemachine . En ondanks dat de jongeman met ons bezig was, ook oog voor andere klanten en regelde personeel om deze klanten te helpen zonder dat dit ten koste ging van ons .

Reageer

Inge 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De BCC winkel in Sittard is een mooie, verzorgde winkel. We zijn super geholpen door een medewerker en nam alle tijd voor goed advies en bood ook nog extra opties aan wat ons een extra korting kon opleveren.

Reageer

Robert 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede advies en goede uitleg over het product. Vriendelijk personeel en prijs ook goed

Reageer

Aad De Haas 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurige en nette behandeling door de verkoper ,de procedure werd supergoed uitgelegd
Deze verkoper een aanrader

Reageer

Lreintke 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service balie was wat lastig te pakken te krijgen, maar eenmaal aan de telefoon ging het heel soepel. Telefonisch alles kunnen regelen, en de aflevering was ook heel snel, op tijd en perfect aangegeven . Kortom voor deze ronde allen maar lof.

Reageer

Ankie 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie, ruime winkel met vriendelijk personeel. Personeel heeft verstand van zaken en neemt de tijd voor je. Goede parkeergelegenheid naast de winkel.

Reageer

Naomi 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede shop met veel kennis. Ik had een afwijkende Vesa maat op mijn tv en ben super geholpen. Thuis geïnstalleerd en het is super. Kom graag nog een keer terug.

Reageer

John 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en accuraat geholpen. Ik kreeg precies waar ik behoefte aan had. Prima!

Reageer

Linda 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service. Goed advies. Snelle levering. Goede aflevering. Bcc raadt ik aan.

Reageer

Lisette 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
ik werd snel en goed geholpen, meteen werd gekeken of het door mij gewenste artikel op voorraad was, bleek inderdaad zo te zijn, dezelfde verkoper liep gelijk mee naar de kassa om te zorgen dat ik af kon rekenen.
Enig min puntje, het promotieartikel wat er gratis bij geleverd zou moeten worden werd niet over gesproken en heb ik dan ook niet ontvangen.

Reageer

Edwin 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een stofzuiger gekocht, van zeer goede kwaliteit . BCC kwam met het Googlen goed naar voren en heb toen besloten om dit bij BCC te kopen.
Van het moment van bestellen, kreeg ik gelijk de volgende dag het product thuis.
Erg fijn om zo bij BCC te winkelen 👍

Reageer

Cis 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werden goed en zeer vriendelijk geholpen vandaag ze hadden alle tijd heel fijn

Reageer

Mevr, A. Kroet 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik moest een stofzuiger hebben, en kocht eerder een goedkopere bij een huishoudzaak, die het helaas vlak na drie jaar begaf, en hij zoog ook nooit echt goed. Daarom maar weer naar BCC gegaan voor een degelijke aankoop met korting en een extra cadeaubon van de energiemaatschappij in de winkel. Mijn ervaring met stofzuigers van BCC is, dat ze vele jaren mee gaan en ook heel goed zuigen.

Reageer

Anja 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prima winkel met zeer vriendelijk personeel. en goede product uitleg. Een ruim assortiment aan producten.

Reageer

F. Claessens 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De keuze in de BCC winkel is erg groot en ik werd snel geholpen. De aankoop werd op de afgesproken dag geleverd, maar helaas had de monteur pech, omdat bleek dat de HMNI kabel stuk bleek te zijn. Dit wordt zo spoedig mogelijk gratis hersteld en dan zal als naar wens zijn.

Reageer

John 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top geholpen door verkoper, en super service door het team dat apparaat kwam plaatsen,m'ncomplimenten in tijden niet zo perfect geholpen

Reageer

Joke 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bcc, een prettge winkel om te winkelen, vriendelijk en behulpzaam personeel 👍

Reageer

Toon meer reviews