Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14882 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Regina ludwig 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vriendelijk personeel werd goed uitgelegd over het produkt die we zochten. Goed aanbod qua keuze van het produkt
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Regina ludwig,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via de site een bestelling gedaan en afgehaald in de winkel in Apeldoorn.
Vriendelijk personeel en goede service 👍🏻👍🏻
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Apeldoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mike 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service wij kopen er best veel. Personeel weet waar ze over praten, niet opdringerig maar eerlijk! Snelle levering en telefoontje als ze er bijna zijn ideaal!
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Mike,

Bedankt voor jouw review over de deskundige service en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michael 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij bcc weet je als je ergens voor komt dat je de juiste adviezen krijgt en dat je binnen enkele minuten weer buiten staat met het product wat je wilde hebben.
Aardig maar ook snel, duidelijk en goed advies! Kortom de winkel waar je voor moet kiezen💪👏
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Michael,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke en goede adviezen in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ilona 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag een tv gekocht. We kregen duidelijk advies en alles verliep prettig en vlot.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Ilona,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ilse 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld via de webshop. De volgende dag kon ik het artikel al ophalen in de winkel! Ik werd meteen geholpen, dus ik ben erg tevreden.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Ilse,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandra 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De ligging van BCC en parkeermogelijkheid zo goed als voor de deur zijn geweldig. Eerder dit jaar hebben wij hier een ijskast besteld en we wilden hier ook een fornuis bestellen maar dat was niet op voorrraad. Ook nu met mijn keuze voor diverse Tefal stoomgenerators, waren de modellen die ik op het oog had niet op voorraad. Waarschijnlijk ligt dit niet aan de winkel maar aan de huidige omstandigheden (corona) en levering van producten.
Een duurder model Tefal stoomgenerator genomen waar ik achteraf heel erg blij mee ben! Meer dan blij, zeg maar superblij: dit model stoomgenerator regelt zelf temperatuur voor de stof en je kunt stoom gebruiken wanneer je maar wilt (dus zonder eerst te wachten dat apparaat weer op juiste temperatuur is).
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Sandra,

Bedankt voor jouw review. Heel veel plezier met de aankoop! (maar dat zal wel lukken zo te lezen)

Groetjes,
Team BCC

Reageer

N. 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een Sonos One besteld via de website. Keurig volgens afspraak aankoopbericht ontvangen per e-mail. Nadat de bestelling klaar lag in de winkel in Amersfoort wederom een e-mail ontvangen met bericht dat de bestelling klaar lag.
In de winkel netjes en beleefd te woord gestaan. Sonos One lag klaar en na een vlotte betaling binnen paar minuten de winkel verlaten met een vriendelijk bedankje. Dank voor de uitstekende service!
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste N.,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Serge 13-12-2020

Algemene score

8,0
Nette schone overzichtelijke winkel in Delft. Beetje jammer dat er geen verkoper kwam, weinig informatie wist de verkoper over de aangeschafte laptop van €499. Verders is de laptop zo bij de balie neergelegd door de verkoper verders geen gedag gekregen of dat de laptop bij de balie was neer gelegd.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Serge,

Bedankt voor jouw review en feedback over ons filiaal in Delft.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

CJ 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies!
Er leken wat problemen met de levering via de winkel, maar die zijn snel en goed opgelost!
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste CJ,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anoniem 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Per abuis het verkeerde apparaat gekocht. De volgende dag probleemloos geruild.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hendriks 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij kregen de juiste informatie en ook de ruimte en tijd om even na te denken over onze beslissing.
Er werd ook mee gekeken naar de prijs.
Goede en vriendelikke service.
Ook werden we zelfs geholpen bij het inladen van de tv.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Hendriks,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkelmedewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kenneth 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een goede winkel met een goede service, we werden netjes geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe laptop.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Kenneth,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

EricH 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen met een uitstekend advies. Ik ben zelfs nog geholpen om de aankoop in de auto te zetten.
Als we iets nodig hebben op electronica gebied, komen we graag bij BCC . We worden altijd prima geholpen en goede service
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste EricH,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roeli van Ek 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correct en eerlijk geholpen door personeel, tevens de mogelijkheid, wanneer product niet bevalt de omruil mogelijkheid er is. Hoe fijn is dit!
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Roeli van Ek,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jboz 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product is zeer snel bezorgd en was goed verpakt. Bovendien was het product scherp geprijsd.

Reageer

Kees Meijberg 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het hele traject klopt. Mooie winkel met veel keuze en duidelijke aanduiding/ prijs type. Personeel is vriendelijk, voorkomend en kundig.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Kees Meijberg,

Bedankt voor jouw review over onze mooie winkel en vriendelijke, deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R., shopt graag lokaal 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aan het einde van de dag een fijne Corona-prof winkelervaring in deze ruim opgezette BCC. Voldoende voordelige parkeergelegenheid in een garage bij de winkel en vriendelijk personeel dat altijd een goede toelichting kan geven. Tevreden aankoop van reserve waterkoker, tegen een gunstige prijs.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste R.,

Bedankt voor jouw review over onze ruime winkel en onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bastiaansen 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel netjes geholpen door de medewerker. Goed advies en had antwoord op al onze vragen. Qua coronaregels alles goed geregeld en dat gaf een veilig gevoel.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Bastiaansen,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke, vakkundige begeleiding van de verkoopwerknemer.
Aanbevolen apparaat bleek niet op voorraad. Werd uit eigener beweging de volgende dag thuis bezorgd. Kregen hierom ook nog een kleine korting. Prima winkel!
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Ton,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en vakkundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ger 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waren enkele problemen met plaatsen nieuwe tv, waardoor mijn oude tv beschadigd is naar bezoek aan de winkel alle reparatiekosten volledig zonder problemen vergoed
Ben jaren klant bij H Smid wat nu BCC is altijd dik tevreden met service en correctheid van personeel.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Ger,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerry Jelissen 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een winkel waar de klant nog centraal staat,vriendelijk en behulpzaam.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Gerry Jelissen,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ron 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC levert altijd prima service voor onze electronica aankopen. De digitale aankoopbon wordt netjes opgestuurd naar mijn email adres, dat is handig voor de administratie.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Ron,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vogelaar 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima keurig geholpen zeer overzichtelijk mooie grote winkel pakeergelegenheid voor de deur
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Vogelaar,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Soraya 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg en de medewerker nam alle tijd voor ons
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Soraya,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Herman van kampen 13-12-2020

Algemene score

10,0
Ik had op de website al uitgezocht welke wasmachine ik wilde kopen. In de winkel ging men direct mee met mijn keuze, geen gezeur van een duurdere is beter of heeft meer snufjes. Binnen 5 mintuten was de koop gesloten. Vriendelijke deskundige verkoopster, snelle bezorging, fijn apparaat.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Herman van kampen,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marc 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kookplaat defect ,inbouw mast was zeer belangrijk..bij BCC direct de juiste inductie kookplaat gevonden. Om 17:59 besteld en de volgende morgen om 9 uur binnen...da's nog eens rapifo thx
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Marc,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam. Maas Almere 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop van BCC is een afspiegeling van de gehele BCC organisatie. Het betreft zowel de snelheid van levering , kwaliteit van de geleverde goederen, goede voorlichting en service van de organisatie. Nu een elektrische deken besteld, snel geleverd , goed verpakt en krijgen daarmee zowel van de organisatie en in ons bed een zeer warm gevoel.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Fam. Maas Almere,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bepkova@gmail.com 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een ruim assortiment wordt hier aangeboden tegen nette prijzen. Met een goede vergelijkingstool door de uitgebreide specificaties. Handig dat allerlei acties van fabrikanten meteen worden vermeld. Extra handig dat je na een uur het gekochte product ook kunt afhalen in de winkel als je dat wilt.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Bepkova@gmail.com,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marielle 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind bcc een fijne winkel, lekker dichtbij voor ons, en de prijzen zijn ook goed.
Service is ook altijd uitstekend.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Marielle,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R .Eilander 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben hier voor gekozen, omdat wij al meerdere keren een aankoop hebben gedaan bij BCC
daar wij voor een vriendelijke en kundig advies kiezen.
Is deze keuze een uitgemaakte zaak.
En natuurlijk de echt super snelle bezorging, ook deze bezorgers zijn zeer kundige en vriendelijke mensen .
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste R .Eilander,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maria van den Oever 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de aankoop van een nieuwe wasmachine zijn we goed geadviseerd door BCC. Omdat mijn oude wasmachine een Miele al 27 jaar oud was, was de keuze om opnieuw voor een Miele te gaan.
Daarin zijn we geadviseerd voor de WWD 320 WCS. Nu een week in gebruik en ben zeer tevreden.
Het is wel goed om het instructieboekje te raadplegen. Omdat de wasmachine tal van uitgebreide mogelijkheden heeft. Ben zeer blij met deze aankoop en juist advies van BCC!
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Maria van den Oever,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Vl. 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij gingen voor een inductie kookplaat naar BCC Vlaardingen,, wel wat voorbereid maar advies van Lydia een prima keus gemaakt. Snel geleverd en keurig aangesloten door monteurs van BCC.
In een woord, perfect.
Scherpe prijs, prima service en vriendelijk en deskundig personeel.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Jan Vl.,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Vlaardingen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bob Schuitemaker 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij komen graag bij BCC in Goes. Je wordt daar altijd vriendelijk geholpen. Vragen worden duidelijk en met alle aandacht voor de klant afgehandeld.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Bob Schuitemaker,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Goes.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerrit-Jan Hitzert 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn personeel en de bestelling lag op het juiste moment klaar. Zal hier zeker nog een keer binnen lopen voor electronica.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Gerrit-Jan Hitzert,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leo 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor BCC omdat het artikel voor de meest gunstige prijs werd aangeboden. Bovendien kon ik het gekozen product al na een uur afhalen. Ik ben al langer klant van BCC en wordt altijd naar volle tevredenheid geholpen.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Leo,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G. Kramer 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim en overzichtelijk aanbod van scherp geprijsde producten en simpel te bestellen.
Aanschaf en levering van de aankopen binnen 24 uur geleverd, dus top !
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste G. Kramer,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede website waar gemakkelijk een goede en weloverwogen keuze is te maken. Vlotte levering.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Gerard,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Susan 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie overzichtelijke winkel, we werden deskundig geholpen nadat we eerst op ons gemak hebben rondgekeken. Zeer vriendelijk personeel!
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Susan,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Léon 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede levering. Bestellen was kinderlijk eenvoudig en de berichtgeving via DHL over de bezorgtijd was perfect. Gewoon een schoolvoorbeeld hoe online bestellen en bezorgen moet verlopen.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Léon,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Coos Loeve 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel de Bose bass module 700 als de Bose surround speakers 700 bij BCC gekocht. Mooie duidelijke informatie op de website. En zoals beloofd op de site: de volgende dag in huis. De producten zaten in de Bose verpakking verpakt, en daaromheen nog eens een stevige dikke kartonnen doos. Met zegels om te waarborgen dat de verpakking onderweg niet open was geweest. Top, top, top! Zo kan het dus ook!
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Coos Loeve,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elko 13-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben fijn geholpen in de winkel, ik kon mij eerst goed oriënteren op de gebruiksvriendelijke website. Het is prettig dat je voor grotere uitgaven terecht kan in de winkel en goed geïnformeerd kan worden.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Elko,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees 12-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product wat ik wilde was online helaas bijna nergens meer leverbaar, maar de site verwees me gelijk door naar een filiaal in de buurt waar het wel op voorraad was. Zo had ik het toch zelfs sneller in huis.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Kees,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edka 12-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een klacht over een koptelefoon. Werd keurig opgelost door vriendelijke medewerker. Bij de meeste winkels word het product eerst opgestuurd en krijg je 2 of 3 weken later bericht hier niet hier werd gewoon meteen het product retour genomen en kreeg ik een nieuwe mee. Prima service.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Edka,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul Voest 12-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima snelle adequate afhandeling en goede service. Wel stond bij de aanschaf dat je je oude stofzuiger kon inleveren maar de bezorger overtuigde me ervan dat zijn bezorgingsbedrijf dat niet kon doen. Dus iets specifieker zeggen wat wel en wat niet.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Paul Voest,

Bedankt voor jouw review. Wat vervelend dat de oude stofzuiger niet is meegenomen. Als je wilt kunnen we dit alsnog regelen. Kun je ons dan een ordernummer doorgeven in een reactie op deze review?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

h gudden 12-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd welkom en zeker aanwezig, dit kan ik niet heden te dagen in ander zaken waarnemen, zelfs hopeloos gesteld met het aanwezige personeel. Ga zo door en blijf het aanwezige personeel hiervoor in tijden de schouderklop te geven.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste h gudden,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkelmedewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.Seyhan-den Hertog 12-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verkoper was zeer vriendelijk en hulpvaardig.
Goed geholpen, en ben blij met mijn aankoop.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste J.Seyhan-den Hertog,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eijssen 12-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd heel vriendelijk, eerlijk, deskundig en zonder opdringerig gedrag geholpen door Aranka BCC in Beek
Daar kom ik zeker nog eens terug.
Dank je wel Aranka
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Eijssen,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beek.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daniella 12-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de kerst drukte toch de volgende dag in huis. Goede service, goed verpakt.
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Daniella,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Theo 12-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Juiste hulp en kreeg ook nog ongevraagd een kleine korting. Jammer was dat 1 onderdeel van mijn bestelling iet op voorraad was, maar ze zochten een ei wel in de buurt die hem wel had en daar kon ik h en halen. Toe om daar aankwam stond hij al klaar voor me. Dus zeer goede aervice
Officiële reactie van BCC 14-12-2020

Beste Theo,

Bedankt voor jouw review over onze services. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews