Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marion 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben in de winkel geweest om de inductie kookplaat aan te schaffen, we zijn uiterst vriendelijk en deskundig geholpen.

Reageer

Jose 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed advies gekregen in de winkel.
De jongens die het produkt bij ons afleverden waren zeer
Behulpzaam en kwamen op tijd.
Een dikke 10 voor de bezorgers.

Reageer

Slootweg 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
eerlijke voorlichting bij de keuze van een wasmachine behulpzaam personeel beantwoorden netjes al onze vragen

Reageer

Angelique 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer vriendelijk personeel.
We hadden een koelkast gekocht maar na het verbouwen in ons huis bleek deze toch niet te passen. We zijn terug gegaan naar de winkel en ze deden totaal niet moeilijk.

Reageer

Jan H. te G. 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat ik het belangrijk vind dat ik een goed en op mijn persoonlijke wensen afgestemd advies krijg. Dat is zeer goed gelukt!
De verkoper luisterde goed naar mijn wensen voor een nieuwe laptop, stelde relevante vragen en kwam met suggesties waaraan ik zelf helemaal niet had gedacht. Gewoon goed zoals het hoort!

Reageer

Steve 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had telefonisch een drone besteld en ik mocht in de winkel cash betalen. Zoals afgesproken kreeg ik een bericht als hij klaar lag. Ik werd vriendelijk geholpen en de prijs was stukken goedkoper dan andere winkels.

Reageer

Corriekapteinmeyer 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
er wordt aandacht aan de klant besteed Het advies is prima. Op de website is de informatie overzichtelijk en duidelijk

Reageer

Diana van Oorschot 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Helpen je mee om de juiste aankoop te kopen. En doordat ze eerlijk zijn en jou wensen respecteren betaal je nooit teveel

Reageer

Arnold van Uffelen 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aan de Oude Haagweg in Den Haag zit BCC. Een mooie en overzichtelijke winkel met vriendelijk en deskundige medewerkers. Goede en eerlijke adviezen met uitleg over de verschillen tussen de verschillende merken koffiemachines. Helemaal TOP.

Reageer

Hans 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij ons zitten de BCC en de mediamarkt naast elkaar. Met veel meer plezier loop ik de BCC binnen, rustiger, minder geschreeuw of verkopers die direct hun praatje moeten doen en je het liefst meenemen naar een duurder exemplaar. Prijzen zijn toch allemaal gelijk dus werd het de BCC.
In alle rust smartphone bekeken en uitgeprobeerd. Waar nodig vragen gesteld aan de verkoper. Toestel voor onze dochter in de door haar gewenste kleur niet op voorraad in de winkel maar wel op de webshop. Werd voorgesteld deze voor haar naar de winkel te laten komen of deze zelf bij de webshop te bestellen en thuis te laten bezorgen. Voor deze laatste optie gekozen. Makkelijke website, werd goed op de hoogte gehouden van het bedtellingsproced en de volgende dag om 13.00 uur DHL voor de deur. Smartphone netjes verpakt en verzegeld, zoals je mag verwachten. Ons meisje blij met haar nieuwe Samsung A50.

Reageer

Mariline & Cock 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
wij waren in de BCC in Veghel om een zakloze en snoerloze stofzuiger te kopen.
wij werden prima geholpen door een heel aardige meneer, we konden merken dat de productkennis goed op orde was want deze meneer stelde de juiste vragen zodat we wisten welke keuze we moesten maken, nog dank daarvoor.

Reageer

Mona 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik shop al jaren bij BCC, zowel in de winkel als online. Het assortiment is prima, de prijzen goed. De levering is snel, binnen één dag de artikelen al in huis, heel goed verpakt. Erg tevreden, voor de volgende aankoop ga ik zeker weer naar BCC.

Reageer

Freek 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Soepel proces van begin tot eind.
Je weet meteen of je keuze leverbaar is.
Aanbiedingen als gratis installatie en/of bezorging en terugname zijn duidelijk weergegeven.
Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van leverdatum en tijd.
Lekker makkelijk: pinnen na aflevering!

Reageer

Erik 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

2,0
Bcc den Bosch, 3x geweest. De verkopers hangen over de verkooprekken omdat ze niets te doen hebben. Maak je ze wakker met een vraag zijn ze nog geïrriteerd ook. Ze hebben niets op voorraad, alles wordt later toegestuurd. Toebehoren hebben ze niet. In 1 woord:echt waardeloos, kom er nooit meer!

Reageer

Janus 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verkoper was deskundig en nam alle tijd om ons advies te geven en antwoord geven op onze vragen

Reageer

Henk Manders 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We worden altijd netjes en correct geholpen, ook weet het personeel waarover ze praten, weten ze het zelf even niet dan weet been collega het wel.
top

Reageer

Esther Boekbinder 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke winkelmedewerkers met kennis van zaken. Ook de levering was prima. Ik wist precies wanneer ze zouden komen en kreeg 15 minuten van tevoren een telefoontje dat ze er aan kwamen. Nog wat leuke tips van de bezorger gekregen omtrent Netflix

Reageer

Jolanda 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vindt het fijn om bij jullie te winkelen. Bestelling ging heel goed. Snel ook. Goed van mails dat je op de hoogte wordt gehouden.

Reageer

Ramon 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele makkelijke en duidelijk website waar alles goed te vinden is.. de bezorging ging super.. belde netjes van te voren en vroegen waar hij mocht komen te staan.. heb alleen maar hoeven uitpakken en insteken echt super!!

Reageer

Samantha 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed overzicht van producten. Wat er niet stond veel en goed advies over gekregen. Ervaren personeel zoals dit op mij overkwam.

Reageer

Marcel 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
bij bcc word je keurig en netjes geholpen, verkopers zijn zeer enthousiast en spontaan.
Daarom heb ik daar mijn nieuwe wasmachine gekocht.

Reageer

P. Habets 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben als laatste een miele wasmachine gekocht. Ook nu weer perfecte informatieverstrekking en klantvriendelijkheid. Ook perfecte service als je met iets terug gaat.
Voor ons als er iets aangeschaft moet worden BCC.

Reageer

ilse 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product makkelijk te vinden, cash back actie gelijk door jullie geregeld. de mannen die de machine kwamen leveren werkten snel en netjes. waren zeer vriendelijke en behulpzaam.
al met al een fijne en snelle actie!!

Reageer

Elly 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen. Duidelijke afleverinformatie. Nette bezorgers die keurig afleverden.

Reageer

Nicky 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een TV gekocht met een aantrekkelijke prijs via hun outlet.

Tijdens het hele bestelproces netjes op de hoogte gehouden via mail.

Bij de levering ook netjes een bericht gehad 's morgens en een telefoontje van de bezorgers dat ze er binnen 10 minuten ongeveer zouden zijn. Vriendelijke mensen.

Reageer

Remko 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kom er al een aantal jaar en bevalt prima, klantgericht, mee denken, aardig en goeie mooie winkel

Reageer

Bianca Arents 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en duidelijke site. Snelle levering en prima service. Aan te bevelen

Reageer

jh middelkoop 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC wordt je heel fijn en eerlijk geholpen. Klachten worden er naar alle tevredenheid opgelost. Wij zijn al jaren klant bij BCC. Ik raad deze zaak zeker aan.

Reageer

Tilly 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Sliedrecht staat bij ons bekend als een prima winkel met gastvrij personeel. In dit filiaal staat behulpzaamheid en service hoog in het vaandel. Heb een IPad gekocht. Een medewerker heeft voor mij alle apps van mijn oude IPad overgezet naar de nieuwe IPad. Topservice! Hier wordt je blij van.

Reageer

Cindy 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd vriendelijke ontvangst, goede uitleg van de producten en levering en bezorging ook altijd in orde,, voor ons de winkel voor al uw elektrische apparaten

Reageer

Joop 14-05-2019

Algemene score

9,0
Wij kopen al jaren bij BCC omdat het assortiment goed is en wij altijd heel vriendelijk worden geholpen. Zo ook laatst gingen wij kijken bij BCC in Amersfoort. Wij hadden niet direct het idee om wat te kopen maar kijken graag rond in de winkel. Bij de koffiemachines troffen wij een vriendelijke dame waarmee we in gesprek raakten. Wij hadden wel eerder gekeken naar een koffiemachine van DeLonghi. Zij vertelde ons heel duidelijk de voordelen van de machine en demonstreerde deze ook door ter plekke een heerlijk kop cappuccino te maken. Door de vriendelijke en deskundige uitleg waren wij overtuigd van deze koffiemachine en hebben deze dan ook gelijk gekocht. Verrast waren wij dat wij ook nog gratis koffiecupjes kregen en dat verkoopster ons gelijk even aanmeldde bij Nespresso. TOPPIE !

Reageer

Jetje1977 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is overzichtelijk en heeft een ruime keus aan artikelen. Zo heb ik het juiste product kunnen vinden. Het leveren van de nieuwe vaatwasser en de oude vaatwasser weer mee terug nemen voldeden aan de service, zo ook de belservice. Een kwartier van te voren bellen dat ze er zijn. Prima

Reageer

Coos van Hemert 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede verkoop techniek ! Correcte bejegening en goede uitleg ! Wasmachine draaiende gezien! Super!

Reageer

Lutina 14-05-2019

Algemene score

8,0
Aankoopproces in winkel was uitstekend: 9. Afleverproces was matig: 7. Dus gemiddeld een 8.
Afleverproces was gehaast en slordig. Schade aangebracht aan plateau waarop de goederen werden geplaatst.

Reageer

Ramon Oosterhof 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goede service doet wat t belooft. Netjes bezorgd en afgehandeld. Vriendelijke mensen. Zou zeker nog n keer wat bestellen.

Reageer

Sylvia 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne site..... Alles goed te vinden.... Snelle levering.... Goede afhandeling

Reageer

Jan bakker 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bcc een goede web winkel waar je goed kan winkelen .
En waar de prijzen goed zijn .

Reageer

Van de Biezen 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het personeel heel professioneel overkomen en ze weten waar ze over praten

Reageer

Wajos arabatzis 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel personeel goed gespecialiseerd met all je vragen en alle product die in de winkel te verkrijgen zijn

Reageer

Andrea 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantgericht, werd meteen gezien. Kan ik je helpen? Veel advies gekregen terwijl ik er niet om vroeg, was fijn. Hoef ik het boekje niet te lezen. Ben goed geholpen. Haastig, maar goed.

Reageer

Ton 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
we waren met grote spoed op zoek naar een nieuwe wasmachine. Als eerste natuurlijk naar BCC want daar zijn we vaste klant. Zoals altijd een vlotte en deskundige verkoper dus onze keus was snel gemaakt. De bezorging ging sneller dan Max Verstappen want voor we thuis waren (600meter) stond het BCC busje al voor de deur!!!! aansluiten/stellen en oude machine retour binnen het half uur. Nog nooit zoiets meegemaakt.

Reageer

Becks 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden een koelkast, gasfornuis en magnetron nodig. Wij zijn prima geholpen, goede raad en informatie gehad. Ruime keuze in de winkel. Bezorging prima geregeld, mooi op tijd een melding gekregen wanneer ze kwamen, een blok van 3 uurtjes dus niet de hele dag thuis blijven. Een half uurtje voor ze er waren kregen we een telefoontje. Alles mooi 2 hoog gebracht en afgeleverd. Oude toestel meegenomen.

Reageer

Nasser hansildaar 13-05-2019

Algemene score

1,0
Bcc doet klanten als mij in beeld van misleiding en slechte winkel in het behandelen van klacht !!
Lijkt erg corrupt met belangenverstrengeling !!

Reageer

Tevreden klant 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel, ben goed geholpen en voorgelicht. Men heeft echt verstand van zaken.
Bezorgservice: jammer dat het tijdstip van levering pas de nacht voor de bezorgdag bekend wordt gemaakt. Dat is lastig met vrij nemen van het werk. De dag van te voren voor 17 uur zou veel handiger zijn. Dat zou toch moeten kunnen, lijkt mij.

Reageer

Frank 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg vriendelijk personeel en goed geholpen. Ze kregen de soundbar eerst niet aan de praat maar met hulp van collega's toch allemaal gelukt!

Reageer

Marleen 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we werden goed en kundig geholpen met
duidelijke uitleg al mijn vragen werden beantwoord

Reageer

Jannegien 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handige site, snel gevonden wat ik zocht. Duidelijke communicatie over de (af) levering van mijn bestelling. Prima keuze uit betaalmogelijkheden.

Reageer

Doreen Canne Meijer 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Half jaar geleden TV gekocht en destijds heel goed geadviseerd. Nu bijpassende beugel gekocht en medewerker heeft mjj aan de geschikte beugel geholpen.

Reageer

Kleijnenburg 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal top fijne bediening en afhandeling ik ben erg blij met de bezorging !

Reageer

GerritR 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede winkel. Een tablet gekocht maar deze was na een week defect. De BCC heeft mij direct een nieuwe mee gegeven.

Reageer

Toon meer reviews