Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.
In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!
Beste Cees,
Wat vervelend om te horen dat de bezorging op deze manier is verlopen belofte maakt tenslotte schuld, sorry!
Zou je Reviews@bcc.nl een mail willen sturen met het ordernummer zodat wij in contact kunnen komen? Voor ons is het momenteel namelijk onbekend over welke bestelling dit gaat.
Reageren op deze review met het ordernummer kan ook dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op
Wij willen dit graag goed maken en zien je reactie tegemoet.