Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

prinssen 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bedankt voor de keurige aflev ering van de wasmachine vriendelijke jongens die de machine hebben afgeleverd,gevraagd of ik nog vragen had,daarna de machine aangezet om de olie uit de leiding te verwijderen,toen onze bosch droger weer op de wasmachine gezet.

Reageer

Willy 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Met BCC.
Daar kun je vooruit mee.
Hun service is prima.
Dat merk je weldra.
Dus kom naar BCC.
Dan ben je snel tevree!

Reageer

Vien 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goede service van de desbetreffende medewerker bij aankoop van een camcorder.

Reageer

Kees 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke shop met goede productomschrijvingen! Eenvoudig en snel bestelproces!

Reageer

Wanda 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is overzichtelijk en ik was onder de indruk van de kennis van de verkoper.

Reageer

lieneke 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
door de deskundige hulp en vriendelijkheid van de verkopers ga ik er graag kopen .
Er is de verkopers niets te veel.

Reageer

mvh 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer snelle levering, duidelijke taal, gewoon perfect. Ik heb hier bijna alles gekocht tv, audio en nu ook de telefoon, prijs-kwaliteitverhouding is perfect.

Reageer

Ton 28-05-2019

Algemene score

3,0
Slecht opgeleid personeel in de winkel. Wisten niet wanneer bezorgkosten in rekening gebracht moest worden. Na 2e bezoek bestelling gedaan (twv 1450 euro), maar er kon geen bedankje vanaf.
Officiële reactie van BCC 29-05-2019

Beste Ton,

Wat vervelend om te horen dat dit is voorgevallen en jij hier nu geen goed gevoel aan over hebt gehouden. Wij zijn natuurlijk alle klanten dankbaar die iets bij ons kopen!

Zou je Reviews@bcc.nl een mail willen sturen met het ordernummer zodat wij in contact kunnen komen? Voor ons is het momenteel namelijk onbekend over welke bestelling dit gaat.

Reageren op deze review met het ordernummer kan ook dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op

Wij willen dit graag goed maken en zien je reactie tegemoet.

Reageer

Susan 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het personeel was geduldig, vriendelijk, nam de tijd, deskundig. Voelde me gehoord. En er is voldoende keuze in de winkel

Reageer

Pieter 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel kontakt. Vriendelijke medewerkster. Zeer behulpzaam, zelfs uitleggen hoe ik makkelijk met de mobiel kan bellen en internetten tegelijk. Snelle levering ook. Echt een 10 waard !!

Reageer

Sonailis 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekker duidelijk makkelijk en snel. Kon alles goed vinden. En de uitgebreide informatie over het product is heel handig. De levering is heel goed. Ook de bezorgers zijn heel aardig en behulpzaam.

Reageer

Ron 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site van BCC vind ik zeer duidelijk.
Daarbij de service en de snelheid van leveren snel en netjes.
Aflevering zeer netjes (je word 10 min van te voren gebeld) en indien nodig word alles voor je geplaatst en/of aangesloten.
Al met al TOP.

Reageer

M. Vertrouw. 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben prima geholpen en geadviseerd met een mobiele telefoon die ik zocht. Het is een Samsung A6 geworden, Ik ben heel tevreden, met de kwalitijd prijs verhouding. De verkoper was vriendelijk en adeqaat en kwam zelf naar mij toe om te vragen of hij mij kon helpen, dat maak ik wel eens anders mee. Zeer tevreden een prettige winkel waar ik vaker koop.

Reageer

Wesley 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne overzichtelijke winkel, vaak direct geholpen door een deskundig persoon. Naast deskundig voelt het voor mij ook niet opdringerig aan om wat te moeten kopen, iets wat ik zelf heel prettig vind.

De "elders goedkoper is geld terug actie" werkt ook echt. Zelfs na het zien van een gelijkwaardig product mijn geld terug gekregen.

Reageer

Rene 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend geholpen en mensen met vakkennis! Uiterst correct! Goed overzichtelijk en gemakkelijk parkeren

Reageer

A.B. van Breukelen 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week langs geweest ter oriëntatie. Prima geholpen
Vandaag het beeldscherm gekocht en we werden weer uitstekend geholpen.

Reageer

Duckenburg 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door goedkoopste aanbieding en snelle levering met correcte aflevering en bij huis afrekenen besloten wij bij bcc te kopen.

Reageer

Renee 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn enorm goed geholpen en de service is meer dan alleen ok. Goede klantvriendelijkheid, geduld , hulp bij keuze en de nodige info/uitleg.
Wij zijn niet anders gewend van BCC. Is echt een aanrader en we komen graag terug bij een volgende aankopen. :-) :-)

Reageer

Huub 28-05-2019

Algemene score

9,0
Prijstechnisch was de keus voor BCC duidelijk. Ik bestelde via internet een bluetooth speaker die ik af ging halen in de winkel te Tilburg. Werd zeer vriendelijk ontvangen. Een week later zag ik dat mijn aankoop 10 euro goedkoper was. Toen ik hiernaar verwees, kreeg ik het verschil direct terug.

Reageer

Angelique 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel en een goede service gekregen heb een goed stofzuiger die voldoet aan al mijn wensen

Reageer

Utrecht56 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke informatie en soepel bestelproces. De andere dag de bestelling keurig in huis. Wat kun je nog meer wensen?

Reageer

Merel 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom al jaren bij de BCC in Muiden vanwege de goede prijs/kwaliteit/service verhouding. De BCC heeft een groot assortiment met lage prijzen en de medewerkers zijn klantgericht. Ik heb hier altijd een goede winkelervaring.

Reageer

Georgette 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden over de meer dan perfecte dienstverlening bij BCC Oostburg. Voor elk probleem een oplossing en/of advies.

Reageer

Betty 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en vriendelijk geholpen door verkoper. Alle info gekregen. Top bedankt

Reageer

LadyClaire 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had een 10 kunnen zijn als er wat duidelijker wordt gecommuniceerd hoe laat er bezorgd wordt. Het product is binnen een dag afgeleverd. De bezorgers waren zeer behulpzaam en vriendelijk en de prijs is ook scherp. Alleen moet je wel een vrije dag hebben of vrij nemen, want er is geen tijdsindicatie.

Reageer

Ozkan 28-05-2019

Algemene score

1,0
Het is gewoon niet normaal hoe ik vandaag behandelt door bcc medewerker.ik had een outlet koelkast besteld.zij hebben de koelkast niet uit het verpakking gehaald en zij zeggen dat ze alles op de mail hadden gezet.grote leugen dus ik heb met die jongen samen naar bcc mails gekijken stond alleen waneer ze bezorgen verder niks.ik had een outlet model besteld maar dat betekende niet dat er schade moet zijn bij de koelkast dus bij mij koelkast wel.als ik 20 euro zou willen betalen aan hun dat ze dan wel de verpakingen open zullen doen.wat is dat voor een geld steleterij noem ik dat en dan zegt het bezorger ook nog dat ze koelkast terug mee zou nemen als ik blijft discussieren.ik ben heel erg boos en ontevreden.
Officiële reactie van BCC 29-05-2019

Beste Ozkan,

Wat vervelend om te horen dat de bezorging op deze manier is verlopen en jij hier geen goed gevoel aan over hebt gehouden, sorry!

Zou je Reviews@bcc.nl een mail willen sturen met het ordernummer zodat wij in contact kunnen komen? Voor ons is het momenteel namelijk onbekend over welke bestelling dit gaat.

Reageren op deze review met het ordernummer kan ook dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op

Wij willen dit graag goed maken en zien je reactie tegemoet.

Officiële reactie van BCC 29-05-2019

Beste Ozkan,

Wat vervelend om te horen dat de bezorging op deze manier is verlopen en jij hier geen goed gevoel aan over hebt gehouden, sorry!

Zou je Reviews@bcc.nl een mail willen sturen met het ordernummer zodat wij in contact kunnen komen? Voor ons is het momenteel namelijk onbekend over welke bestelling dit gaat.

Reageren op deze review met het ordernummer kan ook dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op

Wij willen dit graag goed maken en zien je reactie tegemoet.

O z kan 29-05-2019

Hoi mijn order nummer is 201905-004589464.

Reageer

F den Turck 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer vriendelijke mensen,die je graag weg wijs maken in de winkel,maar ook goede uitleg geven over het product waar je voor komt.
Ben zelf, zeer tevreden over het kopen van mijn product.

Reageer

Rob Bergmans 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede uitleg gehad over aankoop Nespresso apparaat. Deskundig-geduldig de verschillende mogelijkheden besproken .

Reageer

Erika 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en advies. Keurige afhandeling bij vragen! kortom een prima winkel met kundig en vriendelijk personeel

Reageer

Ben Reiff 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al jarenlang ben ik een zeer tevreden klant van BBC Den Helder. De klantvriendelijkheid en het deskundige advies van de medewerkers waardeer ik enorm. Het maakt daarbij niet uit of je voor een compleet geluidssysteem, een televisie, een wasmachine, een laptop of, zoals nu een smartphone en een ventilator komt. Daarnaast is het prijskaartje ook altijd aantrekkelijk.

Reageer

Rowan 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super nette bezorging van mijn vriezer, zo kan het ook. Vriendelijke bezorger!

Reageer

W.J.Jansen. 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben nergens zo goed en uitgebreid geholpen alles werd rustig uitgelegd dus een grote pluim voor het personeel.

Reageer

Aw Bierens 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlot en deskundig ,plezierige ontvangst en voldoende keus, verder geen veren meer.

Reageer

Jjv 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, goed advies, scherpe prijzen. Snelle levering, inbouwen deskundig en netjes gebeurd.

Reageer

Marky 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben altijd blij met aankopen in bcc. Ik ben altijd goed geholpen en de service is enorm goed. Ook als ik iets terug moest brengen was ik goed geholpen!

Reageer

Sakina Jafari 28-05-2019

Algemene score

9,0
Ik vond mijn wasmachine die ik had nodig alleen in bbc.Ik ben tevreden met het proces van ontvangst van het product.

Reageer

Mortel v d 28-05-2019

Algemene score

9,0
Keurige ontvangst en bediening was goed.De uitleg over het product wat je wil kopen wordt vergeleken met de soortgelijkeproducten.

Reageer

a wijjffels 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
had een probleem dit was in een paar minuten opgelost en kreeg een goed advies prima winkel en personeel

Reageer

Jmp van den brink 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer netjes en heel vriendelijk geholpen. Ook het bezorgen was heel keurig op tijd. Prima

Reageer

Irma 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke meedenkende medewerkers. Erg goed advies gekregen over onze aankopen. Bij vraag na nieuw product werd geadviseerd 2 onderdelen te vervangen in mijn oude apparaat.
Zeer tevreden

Reageer

Griet 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bcc is een mooie zaak, met vriendelijke mensen die verstand hebben van de producten die ze verkopen. Tegen een goede prijs

Reageer

Jos 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne webshop duidelijk en overzichtelijk. Goede service en m8in oude oven meegegeven voor recycling.

Reageer

Nadine 28-05-2019

Algemene score

8,0
In eerste instantie werd ik geholpen door een medewerker die minder verstand had van tv's dus heeft hij zijn collega naar mij toe gestuurd, die alle tijd voor me nam, en begrip toonde, uitleg kon geven over de verschillen tussen de modellen waar ik tussen twijfelde.

Reageer

normahuisman 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
we werden geholpen door een medewerker .., zeer deskundig en vriendelijk. volgende keer komen wij zeker weer terug en hopen dan weer door hem geholpen te worden

Reageer

Ashley 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal top. Goede service, eerlijke prijzen, vriendelijk personeel die je graag helpt.

Reageer

Sandokan 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aangezien je hier nog steeds goede hulp krijgt van personeel en de prijs vergelijkbaar is met internet bedrijven is de keuze op BCC gewoon de beste optie. en als er iets is met je product wat je gekocht hebt wordt dit snel opgelost. en er is er altijd wel een in de buurt.

Reageer

Charlotte 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop altijd alles bij BCC,wordt altijd vriendelijk geholpen,krijg advies en raad waar zo nodig.
Herken de medewerkers,wat een goed teken is dat ze al zolang bij BCC werken.

Reageer

Car 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC winkel Bergen op Zoom heeft me snel, goed en efficiënt geholpen met het uitzoeken van een senioren GSM. Vandaag even terug geweest aangezien we niet door de PIN code vraag kwamen. De BCC medewerker heeft me weer prima binnen 1 minuut geholpen. Niets dan lof.

Reageer

Django Kuijper 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkoper kon veel informatie geven. Luisterde goed naar onze wensen. We kregen wel het idee, dat we met een professioneel verkoper te maken hadden.

Reageer

HA 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden met het bezorgen.
1 minpuntje de koelkast werd niet uitgepakt.

Reageer

Toon meer reviews