Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14825 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anneke 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ga graag naar deze BCC winkel .
Vriendelijk personeel en deskundige adviezen .
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Anneke,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reeds meerdere aankopen gedaan bij BCC. O.a. 3 LG tv en zonet een laptop. De tv's aangekocht bij BCC Middelburg. Prima voorlichting en achteraf service. Een pro is de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten voor verlenging garantieperiode. Ik heb ervaren dat dit zonder problemen wordt uitgevoerd. Ook web bestellingen worden op tijd uitgevoerd. BCC heeft mijn vertrouwen volledig gewonnen.
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Middelburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Appie 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en goed advies betreffende de machine en evt aan te schaffen accessoires. Ondanks leveringsproblemen bij de leverancier/importeur toch een machine op korte termijn kunnen aanleveren.
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Appie,

Bedankt voor jouw review over de service bij aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mirella 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van het product. Snelle en correcte levering. Mooie prijs
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Mirella,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marie-louise 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze staan je vriendelijk te woord en nemen de tijd. Service is uitstekend!
De slogan low prices, high sevice is klopt mijn inziens.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Marie-louise,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wesley 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop, duidelijke omschrijvingen van de producten, snelle levering ondanks de covid-perikelen.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Wesley,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cees 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een vreemde tijd maar de website werkt prima en het afhalen bij het DHL ophaalpunten ging snel en goed.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Cees,

Bedankt voor jouw review over onze website en de afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Danny 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een super levering gehad bij BCC. Ik heb mijn Sony Bravia in de late avond van dinsdag besteld, alles was zo geregeld via hun webshop. Ik heb voor een aflevering op donderdag gekozen, je krijgt overal netjes een bevestiging van en de avond voor de levering krijg je een e-mail en een sms met de tijd van levering ( bij mij tussen 13:00-15:00 ) Op de dag zelf krijg je netjes een kwartier voor ze arriveren een telefoontje dat ze onderweg zijn. Voor de rest netjes afgeleverd tot in huis zoals afgesproken, daarnaast vroeg de chauffeur of hij mijn oude tv mee moest nemen ook al had ik dit niet aangegeven. Erg vriendelijke service en zou BCC zeker aanraden om uw elektronische spullen te bestellen.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Danny,

Bedankt voor jouw review over onze services bij levering. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Margreet 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel gevonden wat ik zocht. Eenvoudig besteld met bevestiging per mail en supersnelle levering voor de tijd van het jaar.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Margreet,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nicmar 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijk, een winkel met deskundig personeel. Kundig en niet opdringerig.
Andere machine gekocht dan het type dat ik via internet had geselecteerd, puur op basis van bruikbare praktische adviezen van de verkoper.
Ook de levering en aansluiting van de wasmachine was perfect en het oude apparaat is meteen meegenomen.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Nicmar,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze deskundige verkoopmedewerker en bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

AvV 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
website die bood wat ik zocht
duidelijke site
vlot proces van bestellen en bezorgen
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste AvV,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een kruimeldief van AEG omdat ik daar goede ervaringen mee heb. Nu de winkels sinds 15 december dicht zijn, ben ik online op zoek gegaan en kwam via de chatfunctie uit bij BCC Barendrecht. (ik woon in Den Haag) De betreffende medewerker heeft me prima geholpen en mijn vragen serieus beantwoord. Ook heeft hij de online bestelling top afgehandeld. Ik hoofde alleen maar op een in een toegestuurd mailtje op de betaallink te klikken en kon via iDeal betalen. En tot mijn verrassing had ik het product ondanks de kerstdrukte de volgende dag in huis. Super gedaan en een blije klant!
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over onze online service en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Danny S. 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke site, goed te vinden wat ik zoek en een snelle levering naast een scherpe prijs waar vele andere aanbieders ruimschoots boven zitten!
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Danny S.,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patries_ke 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de corona en feestdagen drukte onze bestelling de dag erna geleverd.
Top!
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Patries_ke,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dirk 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering ondanks de corona toch snel (2 werkdagen) . T&T code is een plus. Ik had een game besteld, die werd per pakketpost verzonden terwijl deze ook makkelijk door de brievenbus past.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Dirk,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

V. Huisman 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, op voorraad, makkelijk en snel te bestellen en correcte levering (op tijd).
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste V. Huisman,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BBC via Bol.Com 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op oudere leeftijd (en mede nu door de corona)is het heel fijn dat je zo on Line kunt bestellen en het is NIET ekstra duur wat je wel zou verwachten omdat het toch veel meer werk is
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nicole 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de website van BCC heb ik een nieuwe stofzuiger gekocht. BCC heeft een zeer overzichtelijke site met handige filterfuncties waardoor ik snel de voor mij meest geschikte stofzuiger kon vinden. De bestelling verliep dan ook soepel. Na de bestelling liet BCC mij per email weten wanneer ik mijn product kon ontvangen. Ondanks de kerstdrukte had ik mijn bestelling snel en op de afgesproken datum in huis. Top! Volgende keer bestel ik weer bij BCC!
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Nicole,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Graag tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anoniem 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren een mooie gameheadset gekocht, vandaag binnen gekregen.
Top, deels betaald met VVV bon en deels via de bank. Mooi dat het zo kan.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze service en snelle levering. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hedwig 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren besteld en binnen 24 uur geleverd. Niet verwacht, doordat velen nu online gaan bestellen. Super blij, kado op tijd binnen.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Hedwig,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Morris 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben echt super blij met mijn nieuwe MacBook! Deze laptop werkt ontzettend snel en is geschikt voor zware taken. Ik heb de goedkoopste variant gekocht (256 GB, 8 GB RAM), en die werkt uitstekend. Wel jammer dat er geen ventilatiesysteem inzit, maar die zal ik toch niet vaak nodig hebben.

Ik kocht de taptop bij BCC omdat het product hier het goedkoopst was, en omdat deze winkel een betrouwbaar imago heeft.
Ook de service van BCC was in orde. De bestelling kwam op de ingeplande bezorgdatum. Ook hielden ze me via mail op de hoogte van de status van de bestelling.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Morris,

Bedankt voor jouw review over onze service. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Beste prijs en uitstekende, snelle service 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bij BCC een Chromebook besteld voor mijn kinderen. Zoals BCC op hun site belooft, had ik inderdaad binnen 1 uur (om precies te zijn, veel sneller zelfs: na 33 minuten) een bevestiging dat mijn bestelling klaar was om af te halen in de door mij aangegeven winkel. Omdat ik kort vóór sluitingstijd had besteld en graag dezelfde dag nog mijn bestelling in handen wilde hebben, heb ik kort na het bestelmoment met de klantenservice gebeld om de orderstatus na te vragen. Ik ben keurig geholpen door een medewerker uit een filiaal in Den Bosch – terwijl mijn order geplaatst was bij BCC Beverwijk. Dit getuigt van een goed georganiseerde organisatie die slim gebruik maakt van hun personeel. De kostenbesparingen van dit soort efficiëntie zie je terug in de prijs: BCC was namelijk de goedkoopste verkoper van het product in kwestie. Er valt aan hun manier van zakendoen weinig aan te merken, maar één verbeterpuntje zou zijn dat je klanten zelf, via een portaal, inzicht geeft in de realtime status van hun order, zoals je dat soms ook kan bij bezorgingen van eten of pakketpost.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review en feedback over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HaraldTomba 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nespresso Mini besteld voor mijn ouders. Bestelling via de webshop was duidelijk en ging snel. Net als de levering, binnen 24 uur geleverd door DHL. Was even onduidelijk omdat mijn bestelling niet terug te vinden was in mijn BCC account. Na contact via Facebook Messenger met de BCC Klantenservice werd dit meteen rechtgezet. Keurig en snel.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste HaraldTomba,

Bedankt voor jouw review over de snelle leverring.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Shalabh 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Very nice display of articles. Friendly customer service, where they help you to find the product which suits your requirements..
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Dear Shalabh,

Thank you for your review about our services.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Hans Rijn 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ook in Coronatijd shoppen via internet op de BCC site en afhalen in het dichtstbijzijnde filiaal.
Geweldig goed geregeld en 100% coronaproof.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Hans Rijn,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ries 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kies voor BCC, omdat men net iets meer service biedt dan andere concurrerende winkels voor dezelfde prijs.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Ries,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Luciano 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede leveringen en makkelijk te bestellen tegen een aangename prijs.
Ook fijn dat je op de hoogte word gehouden via de mail wat betreft je bestelling.

Volgende aankoop zeker weer bij BCC👍🏾
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Luciano,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waterfilters voor mijn Jura espresso apparaat besteld. Snel gevonden op de website, besteld en op de afgesproken tijd geleverd.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Denise Reid 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer georganiseerde website. Snelle levering!

Prijs en kwaliteit ook zeer professioneel!
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Denise Reid,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elianne 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vooral zeer goede communicatie.
En heel handig dat je je bestelling op kunt halen.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Elianne,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Noura 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering en product goed. Betalen lastiger, we hadden een cadeau bon, dit ging niet helemaal goed, hierdoor 24 uur moeten wachten totdat we weer konden proberen. Webshop en klantenservice hielpen wel en waren zelfs 's avonds bereikbaar. Prijs was ook goed.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Noura,

Bedankt voor jouw review over onze klantenservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eva 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg snel bezorgd. Veel keuze en een hoop aanbiedingen. Personeel was ook erg aardig. Wel vind ik de prijs voor het plaatsen bijvoorbeeld wel duur, bij appartementen zonder lift brengen ze het tot de 4e verdieping maar als ik het naar zolder wil hebben ben ik minimaal €20 kwijt. Daar kunnen ze nog wel pluspuntjes op verdienen. Misschien ook leuk om een soort spaarpunten te hanteren voor extra kortingen ofzo?
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Eva,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leen Nagtegaal 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen met een zeer duidelijk advies waarom de een wel en de ander niet met al zijn voor en nadelen.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Leen Nagtegaal,

Bedankt voor jouw review over de gegeven adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jolanda Boon 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne ruim opgezette winkel om langs te gaan, dicht bij huis. We zijn op een prettige ( lees: niet opdringende ) vakkundige manier geholpen met de kennis en kunde van de verkoper. Er wordt rekening gehouden met de corona maatregelen dmv handgel bij binnenkomst en door het dragen van faceshields. Op dit moment genieten we enorm van ons nieuw aangekochte tv.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Jolanda Boon,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ria 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima online winkel en keurig optijd bezorgd. Ben blij met het nieuwe apparaat
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Ria,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sue van Gemeren 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service. Snel besteld en afgeleverd. E-mail en sms met bezorgtijdstip. Ook 10 minuten voor het bezorgen wordt gebeld. Ik ben al 10 jaar klant bij BCC, en ben wel tevreden met alles.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Sue van Gemeren,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Danny 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, zeer blij dat ik mijn bestelling al na één uur af kan halen in de bcc bij het DHL service punt. Echt fantastisch bij alle andere winkels had ik hem op z'n vroegst morgen thuis gehad vanwege de lockdown.
Top service !
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Danny,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G.P. Fohr 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een online bestelling van een Oehlbach Powersocket die ik de daaropvolgende dag in de BCC vestiging in Vlaardingen kon afhalen, bleek dat de vestiging gesloten was door de door de regering afgekondigde Coronamaatregelen . Na telefonisch contact met de Consumentenservice werd ik in staat gesteld , om via mail direct met de vestiging te communiceren . Er kwam snel antwoord: ik kon alsnog mijn bestelling afhalen. Klasse!
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste G.P. Fohr,

Bedankt voor jouw review over de afhaalservice bij onze vestiging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bram 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede betrouwbare service. Ik heb een vaatwasser gekocht online, deze was gewoon op voorraad en ik kon zelf meteen de beschikbare dagen voor installatie zien. Ze namen goed contact op voor een tijdslot van 2 uur en hielden zich hier ook netjes aan. Het was allemaal snel en soepel.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Bram,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

PS 17-12-2020

Algemene score

2,0
Wat een negatieve ervaring met BCC!

Maandag 14 december 2020 een Samsung televisie gekocht via de webshop.
Een mooie aanbieding dus bestellen en betalen.
Ontvang een keurige bevestigingsmail en een mail m.b.t. leveringsdatum.
Tot zover klopt alles totdat 2 uur voor moment van afleveren de telefoon gaat:
BCC,
Een zeer zakelijke dame die aangeeft dat het artikel niet geleverd kan en gaat worden.
Mag een alternatief kiezen of geld retour.
Oorzaak: voorraad webshop en daadwerkelijke voorraad lopen niet synchroon.
Wanneer je bij BCC iets koopt weet je dus niet of het echt geleverd gaat worden.
Helaas probeert de ijskoningin van de sales ordermanagement deze manier van zaken doen te rechtvaardigen.
Kan gebeuren toch?
Als slot, Daar waar de klant direct dient te betalen (heel normaal) doet BCC er minimaal 7 werkdagen over om een bedrag te restitueren.
Al met al een bijzonder negatieve ervaring met BBC.
De wijze van verkoop, een ongeloofwaardige motivatie waarom niet te leveren en de tijdsduur terugstorten van het reeds betaalde bedrag.
Jammer maar er zijn voldoende serieuzere concurrenten dan BCC.
Geen volgende keer meer.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste PS,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. We begrijpen dat dit een enorme teleurstelling is. Kun je het ordernummer doorgeven? We komen graag met je in contact.

Groetjes,
Team BCC

PS 18-12-2020

Goedemorgen team BCC,

Sportief dat jullie contact opnemen.
Het betreft ordernummer 202012-00451197166
Artikel: Samsung 4K Ultra HD TV QE49Q80T (2020) Outlet.

met vriendelijke groet,
Peter.

Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Peter,

Fijn dat we elkaar zojuist hebben gesproken, de situatie hebben besproken en het nu naar tevredenheid is opgelost.

Alvast fijne feestdagen gewenst!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

René 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om lange wachttijden en drukte te vermijden op 5 december 's-morgens een HDMI kabel besteld van 5 meter. in verband met corona hebben we via internet (laptop gekoppeld aan de woonkamer televisie) er voor gekozen om gegarandeerd storingsvrije verbinding te hebben met andere familieleden zodat we zo coronasafe St. Nicolaas konden vieren.
Artikel was op voorraad en lag net jes bij de balie op me te wachten.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste René,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam mijn koptelefoon afhalen die ik al via een overschrijving betaald had, volgens de instructies in de BCC lockdown mail. De verkoper kon echter niet zien of het geld al binnen was. Hij heeft de moeite genomen om dat zelf te checken bij de financiële afdeling van BCC zodat ik m gewoon kon meenemen. Heel fijn!
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

TF 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles top in orde. Op tijd geleverd ondanks covid en kerst drukte, heel blij mee!
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste TF,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diaan 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie laptop ,lekker snel
Ik moet zelf wel werken met een muis dat ik dat fijner vind
Maar ik raad zeker deze laptop aan .
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Diaan,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jerry kooring 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg prettig en kundig geholpen. Er werd echte naar onze wensen geluisterd en gekenen wat we nodig hadden.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Jerry kooring,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

René 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk om tijdens de lockdown (en langere periode ervoor van quarantaine) de onderhoudsmiddelen voor de koffiemachine thuis gestuurd te krijgen.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste René,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patricia 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke uitleg bij producten, snelle levering ondanks drukte (door Kerst en Corona), product is zorgvuldig verpakt, duidelijke instructie bij evt. retourneren.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Patricia,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Koos en Henny Boeren 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestelde was in voorraad. De bestelling ging makkelijk. Ook de track en tracé was correct. Het bestelde is keurig afgeleverd.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Koos en Henny Boeren,

Bedankt voor jullie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Davy 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fijne overzichtelijke shop. Duidelijke informatie omtrent producten en niet geheel onbelangrijk scherpe prijzen.
De levering was zeer snel. Kortom een zeer tevreden klant in deze uitzonderlijke tijden.
BCC high service low price voor mij klopt het helemaal.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Davy,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke webshop en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank777 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege de corona online bij BCC gekocht. Snel geleverd en super tevreden over de service! Thanks BCC, ga zo door!
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Frank777,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews