Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeanine 15-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is echt onze winkel als het gaat om electronica en huishoudelijke apparaten. Ik koop daar omdat we zo rustig en deskundig advies krijgen. Er wordt goed geluisterd en daardoor is de informatie en het advies persoonlijk, gericht op de wensen die wij aangegeven hebben. Er wordt moeite gedaan om ons te helpen, zoals bij het aanbrengen van een screenprotector op een mobieltje.

Reageer

Mevrouw A. Broekman 15-06-2019

Algemene score

7,0
De winkel en het assortiment is kleiner geworden, wat jammer is.
Echter wist ik waar ik voor kwam dus dat is prima gegaan
De medewerker was niet bepaald vriendelijk/geïnteresseerd

Reageer

LJ FLOHIL 15-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
NET ALS BIJ DE VORIG AANKOOP BEN IK WEER CONTENT,ZE KOMEN DE AFSPRAAK OP TIJD NA EN LEVEREN GOEDE SERVICE AAN HUIS,HOEF ZELF NIKS OP DE PLAATS TE ZETTEN EN AAN TE SLUITEN,WORDT ALLEMAAL GEDAAN EN HET OUDE NEMEN ZE MEE,OOK HET VERPAKKING MATERIAAL EN VRIENDELIJKE MONTEURS BOVENDIEN,DUS BCC DIKKE 10+

Reageer

Willy Rosbag-Kremers 15-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gehoord van een vriendin over BCC en toen die telefoon besteld. Prima afhandeling en verzending. Toestel doet het uitstekend.

Reageer

Edwin 15-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er wordt snel geleverd. Het is voordelig. Artikel snel gevonden. Erg overzichtelijk en makkelijk te vergelijken

Reageer

Marjan Helsdingen 15-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet alleen geweldig geholpen in de winkel,maar vandaag al binnen en geïnstalleerd. Ik kom heel graag weer terug bij BCC voor mijn volgende aankoop.

Reageer

Petra 15-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de service in de winkel. Levering van de Bosch diepvrieskast goed verlopen ruim op tijd zeer vriendelijke bezorgers.

Reageer

Erkan 15-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service met medewerkers die verstand van zaken hebben. Geen ongeinteresseerde parttimers!

Reageer

tess 15-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
super service, alle witgoed komt bij bcc vandaan.
altijd super netjes en veel hulp met uitkiezen en uitleg.

Reageer

Madecos 15-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Breed assortiment tegen scherpe prijzen zonder schreeuwerig te doen. Er hangt in de winkels een fijne sfeer. De aandacht voor duurzaamheid vind ik prettig. Ook de medewerkers benaderen je (winkel Hengelo) altijd net een glimlach en zijn deskundig en behulpzaam.

Reageer

Bekker 15-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer goed geholpen, geen opdringerige verkopers, luisteren naar wat je hebben wil en geven daarover goede advies.

Reageer

Lex 15-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden een nieuwe vaatwasser nodig. De prijs bij bcc was goed en heb hem gelijk door hun laten vervangen. Je krijgt keurig bericht wanneer ze komen. Ze kwamen netjes tussen de afgesproken tijd en deden vooraf nog even bellen dat ze er bijna waren. De installatie was ook erg vakkundig. Erg blij met hun goede vakkundige service.

Reageer

Janneke 15-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel, waar altijd iemand van het personeel ter beschikking staat voor vragen en advies. Overzichtelijke winkel en een ruim assortiment.

Reageer

Eva 15-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en vriendelijk personeel. Alleen het computersysteem is heel traag, waardoor de afhandeling van retour etc veel langer duurde dan nodig is. Ook kan niet al het personeel retouren in nemen en dat is voor de klant onhandig . Verder niks op aan te merken

Reageer

Frank Lindhout 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd zeer prettig geholpen. De medewerkster had er veel verstand van en wat ze niet wist gaf ze ook toe en ging ze meteen uitzoeken. Super!

Reageer

Kees 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is goed en klopte ook. de koelkast was er bij andere wel op internet, als je hem bestelde was hij in eens niet.
Hij is snel geleverd alles was goed aan te rade.

Reageer

Conny Schenkenberg 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en duidelijke service.
Geen problemen bij afleveren zelfs nog iets extra's gedaan voor ons.
Aardige mensen.

Reageer

Peter 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag een televisie gekocht bij BCC Spijkenisse.
Zoals altijd vriendelijk geholpen en gelukkig geen opdringerige verkopers
Ook bij een relatief dure aankoop enkele maanden geleden professioneel geholpen waardoor ons wifi probleem is opgelost.

Reageer

Vakantiefamilie 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Last minute met de caravan al onderweg naar ons vakantie adres snel langs de BCC gereden voor een DAB+ radio. Deze winkel uitgekozen vanwege het inwisselen van, best veel, Freebees. Direct 2 personeelsleden beschikbaar voor advies. De gewenste radio van de site was helaas niet voorradig omdat er een run op was geweest. Na alle wensen en eisen te hebben besproken snel goed advies gekregen over een waardig alternatief. Groot pluspunt dat de bon direct digitaal kan worden verstuurd. Scheelt een hoop papier en inscanwerk. We zijn erg tevreden over onze aankoop.

Reageer

Rineke 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC levert goed advies en goede service. De verkoopster in de winkel wist veel van de diverse machines te vertellen zodat we een goede keuze konden maken. In de afvoerslang van onze nieuwe wasmachine zat een gaatje. Wij wilden dit snel hebben opgelost. BCC heeft binnen een week de wasmachine omgeruild voor een nieuwe. Die bovendien nog duurder was dan de originele machine. Zonder bijbetalen.

Reageer

Gerard 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering, bezorging prima uitgevoerd en op afgesproken tijd geleverd: top

Reageer

Herman 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wilde snel een goed geprijsde koel/vries combinatie met een iets afwijkende afmeting. Die had ik zo gevonden en was snel tot in mijn keuken geleverd.
30 minuten voor de bezorging belde de chauffeur dat ie eraan kwam.

Reageer

sgravenp 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goed geholpen; vriendelijke medewerker; kon tegoed bon inleveren; verder rekening meegekregen; attent gemaakt deze goed bewaren als garantiebewijs

Reageer

Mike 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel geinteresseerd. Ook erg sociaal, dat is prettig en heel klantvriendelijk vind ik. weet veel, ze heeft veel ervaring. ben goed geholpen. thannks ^^

Reageer

Ton ten Berge 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam voor een batterij en ging met een tandenborstel en scheerapparaat weg waar ik overigens blij mee ben ik toonde interesse in beide en door de alerte aandacht en goede hulp van de verkoper ben ik geslaagd.Soms heb je net dat duwtje nodig.Bedankt daarvoor!!

Reageer

Natalia Kubica 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I was in BCC Zaandam last time because I need fridge light bulb. I only showed what I need and workers know what I want, quickly help me. But Unfortunately this product was sold out. However worker give me resolve. Fast ordered bulb and said I gonna be wait some days. Asked me this time is not long to me, but I said no I can wait. I got big surprise when I saw email two days later. This was so fast. I am so happy. Services in BCC Zaandam for me is awesome. I told with adorable worker. He a little bit Polish speak because hE has Polish Wife. For me was suprise in spite of I speak good English and a little bit Dutch. I forget him name but this man should be an example for another workers. Quality of Service i score for 100000000%. I come back there and I recommended BCC for everybody.

Reageer

Chris 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke en zeker zeer behulpzame medewerkers die met je meedenken over hoe ze het beste het gekochte product zo snel en veilig mogelijk bij jouw als klant kunnen bezorgen. Ben tevreden over de klantvriendelijke en professionaliteit welke de medewerkers uitdragen naar de klant zoals ik. Zal zeker andere producten bij deze BCC winkel aanschaffen.

Reageer

René Vos 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor de BCC vestiging in Leeuwarden gekozen omdat deze zeer goed is aan te rijden en er parkeergelegenheid is om de (zwaardere) spullen eenvoudig in te kunnen laden na aankoop! Via webshop is het natuurlijk nog eenvoudiger maar hier geniet je van de mogelijkheid om de artikelen 'life' te kunnen bekijken en te vergelijken (voor zover in de showroom aanwezig is). Bovendien zeer vriendelijk personeel dat meedenkt en niet de duurste varianten aan smeert...

Reageer

WJoosten 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke begroeting. Fijne service door de verkoopster en goed geïnformeerd. Medewerkster heeft veel kennis en adviseert eerlijk. Aan alles gedacht en ook bij bezorging alles netjes geïnstalleerd en keurig alle rommel meegenomen.

Reageer

jack van alderen 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij gaan naar BCC in Oosterhout omdat wij daar prettig geholpen worden, met een kopje koffie en een vriendelijk praatje.Geen opdringerige verkoper en altijd goede uitleg over het apparaat dat je aan gaat schaffen.

Reageer

Roy 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop altijd me producten bij BCC omdat je hier altijd goed bediend word met vrolijke medewerkers en de prijs is goed

Reageer

Noor H. 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijk en hulpvaardig personeel, uitstekende service. Ik koop hier al jaren zowel voor privé als zakelijk gebruik spullen, en ben altijd enorm tevreden.

Reageer

Goorhuis 14-06-2019

Algemene score

9,0
Keurige levering tot de plek, daarna oude machine meegenomen, top. Daarnaast prima op de hoogte gehouden wanneer levering zal plaatsvinden. Merci

Reageer

dirk-80 14-06-2019

Algemene score

9,0
Snel zoeken en vinden. Dan bestellen en meteen de volgende dag in huis. Ook in de winkel in de buurt helpen vriendelijke deskundige mensen bij je keuze. Wat ik gekocht heb was het laagst geprijsd van alle netwinkels, mooi meegenomen

Reageer

Dc Smits 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service, super geregeld!
Netjes op de hoogte gehouden over het leveringsproces, dag van levering een telefoontje en 5 minuten later stonden de jongens voor deur.
Alles tot in de puntjes geregeld!!!

Reageer

Inamina 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder vriendelijke bezorgdienst, ook nadat zij bij het verkeerde adres waren geweest omdat per abuis een foutief huisnummer was opgegeven.
Plezierig dat een tijdvak werd aangegeven waarin de bezorging zou plaatsvinden.

Reageer

Mirna Bos 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed dat we eerst mochten rondkijken voordat er een medewerker naar ons toe kwam. Boven werden we netjes gedag gezegd. Beneden helaas niet. De medewerker die ons hielp wist veel te vertellen over de machine. We zijn met een tevreden gevoel naar huis gegaan.

Reageer

B van perlo 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg vriendelijk en attent geholpen 👍op verschillende mogelijk heden geattendeerd waar we zelf niet aangedacht hadden top!!!!

Reageer

g leijten 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel is overzichtelijk en ruim. De medewerkers gaan vriendelijk met elkaar om. Er werd goed naar me geluisterd. Er was steeds ruimte om mij uitleg te geven. Ik was verrasr door de rust en het geduld.

Reageer

Loes 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een keurige winkel in Lelystad! Vriendelijk en behulpzaam personeel met kennis van zaken! Ook als je al weet waar je voor komt!!

Reageer

Bruno Nelissen 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Aankoop werd netjes geregeld. Alleen ging het fout toen twee medewerkers verkeerd hadden ingemeten. Inductie kookplaat pastte dus niet en we hebben van de aankoop moeten afzien.

Reageer

Michael 14-06-2019

Algemene score

1,0
Levering was heel slecht. Gaat om een wasmachine. De oude is meegenomen en de wasdroger die er boven stond wilde ze niet terugzetten erboven. Moest eerst een tussenstuk gekocht worden en dan 100 euro verder. Was helemaal niet nodig. Heb hem er zelf weer boven gezet en aangesloten. Klantenservice gebeld en die gingen mij 15 min later terugbellen. Ik heb ze nu nog steeds niet gehoord. Wasmachine ook nog zo geplaatst dat ik het filter niet kan openmaken.
Officiële reactie van BCC 18-06-2019

Beste Michael,

Wat vervelend om te horen dat de bezorging op deze manier is verlopen en dat jij nog steeds niet bij de filter van je wasmachine kan.

Zou je Reviews@bcc.nl een mail willen sturen met het ordernummer zodat wij in contact kunnen komen?

Voor ons is het momenteel namelijk onbekend over welke bestelling dit gaat. Reageren op deze review met het ordernummer kan ook dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wij willen dit graag goed maken en zien je reactie tegemoet.

Michael 18-06-2019

Ordernummer 201906-001651908

Michael 28-06-2019

Uiteindelijk een email gekregen van bcc. Waarin ze zeggen dat ze het goed willen maken, alleen neem ik mijn telefoon niet op. Nu weer 2 weken verder. Zelf maar weer gebeld. Blijkt dat degene die de mail had verstuurd al 4 dagen niet op haar werk is. Wat ze daar ook mee bedoelde weet ik ook niet. En niemand neemt haar werk over. Wat een ongeorganiseerde klantenservice. Wacht t wel af. Ik bel niet i.i.g niet meer en verwacht niet veel meer. Koop nooit meer iets bij deze winkel.

Officiële reactie van BCC 28-06-2019

Beste Michael,

Bedankt voor het leuke gesprek en nogmaals excuses voor alle ongemakken. Het bloemetje is onderweg, indien er verder nog vragen zijn horen wij het graag!

Reageer

Irmgard 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een kookplaat besteld, bij afhalen bleek dat het een stuk goedkoper was geworden,Dan waarvoor hij was besteld.dat werd netjes terug verrekend...
Ben tevreden over mijn aankoop en de levering ervan!!

Reageer

G.Haans 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop, goede prijs en snelle (gratis) levering. Het originele hoesje had een hele scherpe prijs, nergens goedkoper kunnen vinden.

Reageer

Roos 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meestal ga ik naar de winkel van BCC maar dit artikel was daar niet voorradig. (Goed dat je dat op internet kunt checken)bestellen was makkelijk en je kan zelf de dag van bezorging kiezen. Perfecte deal.

Reageer

martin 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, maken waar wat ze beloven, keurig volgende dag bezorgd.
Track en Trace zou wel iets meer gespecificeert mogen daarom cijfer 8 ....
(leveren tussen 14:00 en 18:00 is vrij ruim...)

Reageer

H 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat je zoekt is goed en snel te vinden, omschrijving is duidelijk en ze hebben een super snelle gratis levering aan huis.

Reageer

Koele kast 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig en duidelijk bestelproces, goede informatie over levering en bijzonder vriendelijke, beleefde en kundige monteurs. Uitermate tevreden.

Reageer

Hans 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel deze wasmachine besteld goeie uitleg gehad en besteldt, via de email op de hoogte gehouden van de bestelling. Vandaag afgeleverd precies op de afgesproken tijd. Zeer tevreden

Reageer

I.de Mos 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Beleefde snelle service. Snelle afhandeling. Mogelijkheid tot thuis bezorgen. Overzichtelijk en ruime inrichting.

Reageer

Toon meer reviews