Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14882 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Danny 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, zeer blij dat ik mijn bestelling al na één uur af kan halen in de bcc bij het DHL service punt. Echt fantastisch bij alle andere winkels had ik hem op z'n vroegst morgen thuis gehad vanwege de lockdown.
Top service !
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Danny,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G.P. Fohr 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een online bestelling van een Oehlbach Powersocket die ik de daaropvolgende dag in de BCC vestiging in Vlaardingen kon afhalen, bleek dat de vestiging gesloten was door de door de regering afgekondigde Coronamaatregelen . Na telefonisch contact met de Consumentenservice werd ik in staat gesteld , om via mail direct met de vestiging te communiceren . Er kwam snel antwoord: ik kon alsnog mijn bestelling afhalen. Klasse!
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste G.P. Fohr,

Bedankt voor jouw review over de afhaalservice bij onze vestiging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bram 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede betrouwbare service. Ik heb een vaatwasser gekocht online, deze was gewoon op voorraad en ik kon zelf meteen de beschikbare dagen voor installatie zien. Ze namen goed contact op voor een tijdslot van 2 uur en hielden zich hier ook netjes aan. Het was allemaal snel en soepel.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Bram,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

PS 17-12-2020

Algemene score

2,0
Wat een negatieve ervaring met BCC!

Maandag 14 december 2020 een Samsung televisie gekocht via de webshop.
Een mooie aanbieding dus bestellen en betalen.
Ontvang een keurige bevestigingsmail en een mail m.b.t. leveringsdatum.
Tot zover klopt alles totdat 2 uur voor moment van afleveren de telefoon gaat:
BCC,
Een zeer zakelijke dame die aangeeft dat het artikel niet geleverd kan en gaat worden.
Mag een alternatief kiezen of geld retour.
Oorzaak: voorraad webshop en daadwerkelijke voorraad lopen niet synchroon.
Wanneer je bij BCC iets koopt weet je dus niet of het echt geleverd gaat worden.
Helaas probeert de ijskoningin van de sales ordermanagement deze manier van zaken doen te rechtvaardigen.
Kan gebeuren toch?
Als slot, Daar waar de klant direct dient te betalen (heel normaal) doet BCC er minimaal 7 werkdagen over om een bedrag te restitueren.
Al met al een bijzonder negatieve ervaring met BBC.
De wijze van verkoop, een ongeloofwaardige motivatie waarom niet te leveren en de tijdsduur terugstorten van het reeds betaalde bedrag.
Jammer maar er zijn voldoende serieuzere concurrenten dan BCC.
Geen volgende keer meer.
Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste PS,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. We begrijpen dat dit een enorme teleurstelling is. Kun je het ordernummer doorgeven? We komen graag met je in contact.

Groetjes,
Team BCC

PS 18-12-2020

Goedemorgen team BCC,

Sportief dat jullie contact opnemen.
Het betreft ordernummer 202012-00451197166
Artikel: Samsung 4K Ultra HD TV QE49Q80T (2020) Outlet.

met vriendelijke groet,
Peter.

Officiële reactie van BCC 18-12-2020

Beste Peter,

Fijn dat we elkaar zojuist hebben gesproken, de situatie hebben besproken en het nu naar tevredenheid is opgelost.

Alvast fijne feestdagen gewenst!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

René 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om lange wachttijden en drukte te vermijden op 5 december 's-morgens een HDMI kabel besteld van 5 meter. in verband met corona hebben we via internet (laptop gekoppeld aan de woonkamer televisie) er voor gekozen om gegarandeerd storingsvrije verbinding te hebben met andere familieleden zodat we zo coronasafe St. Nicolaas konden vieren.
Artikel was op voorraad en lag net jes bij de balie op me te wachten.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste René,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam mijn koptelefoon afhalen die ik al via een overschrijving betaald had, volgens de instructies in de BCC lockdown mail. De verkoper kon echter niet zien of het geld al binnen was. Hij heeft de moeite genomen om dat zelf te checken bij de financiële afdeling van BCC zodat ik m gewoon kon meenemen. Heel fijn!
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

TF 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles top in orde. Op tijd geleverd ondanks covid en kerst drukte, heel blij mee!
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste TF,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diaan 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie laptop ,lekker snel
Ik moet zelf wel werken met een muis dat ik dat fijner vind
Maar ik raad zeker deze laptop aan .
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Diaan,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jerry kooring 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg prettig en kundig geholpen. Er werd echte naar onze wensen geluisterd en gekenen wat we nodig hadden.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Jerry kooring,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

René 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk om tijdens de lockdown (en langere periode ervoor van quarantaine) de onderhoudsmiddelen voor de koffiemachine thuis gestuurd te krijgen.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste René,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patricia 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke uitleg bij producten, snelle levering ondanks drukte (door Kerst en Corona), product is zorgvuldig verpakt, duidelijke instructie bij evt. retourneren.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Patricia,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Koos en Henny Boeren 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestelde was in voorraad. De bestelling ging makkelijk. Ook de track en tracé was correct. Het bestelde is keurig afgeleverd.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Koos en Henny Boeren,

Bedankt voor jullie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Davy 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fijne overzichtelijke shop. Duidelijke informatie omtrent producten en niet geheel onbelangrijk scherpe prijzen.
De levering was zeer snel. Kortom een zeer tevreden klant in deze uitzonderlijke tijden.
BCC high service low price voor mij klopt het helemaal.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Davy,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke webshop en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank777 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege de corona online bij BCC gekocht. Snel geleverd en super tevreden over de service! Thanks BCC, ga zo door!
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Frank777,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Florentijn 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed geholpen in Nijmegen door X. Hij sprak het vertrouwen uit dat ik zelf de vaatwasser kon inbouwen. Dat is inderdaad gelukt.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Florentijn,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Nijmegen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

johan 16-12-2020

Algemene score

8,0
goede winkel aardig personeel
koop bijna alles wat ik nodig heb hier
zeer tevreden over
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste johan,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dutch66 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site met zeer concurerende prijzen! Vooral kijk ik hier als eerste winkel vanwege de hele goede service in de winkels, een volledig pakket dus....
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Dutch66,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkels en de duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fr vis 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
shop is duidelijk je kan de producten goed selecteren een hele grote pluspunt is dat je voor het betalen de gewijzigde levertijd ziet .
keurig netjes geleverd op tijd .
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Fr vis,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eus 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke site met alle productspecificaties en de beste prijs en ook de beste verdere informaties tot aan leveringstijdstip zonder moeilijk gedoe zoals dat elders wel vaker zo is. Chapeau voor herhaling vatbaar. Product is perfect . Ga zo door BBC
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Eus,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

atze 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product dit ik gekocht heb is in meerdere winkels verkrijgbaar. De website van BCC was echter de beste. Levering was snel en correct. En keurige afhandeling mbt rekening.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste atze,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
fijne shop ook de winkels zijn fijn en gisteren mijn artikel besteld en vandaag zoals afgesproken ondanks de drukte mijn product gekregen.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Niels 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een bijzonder klantvriendelijke shop! Overzichtelijk, makkelijk te vinden wat je nodig hebt, goede prijs, direct bezorgd of af te halen in een winkel in de buurt en klantreviews waaruit je kunt opmaken hoe het product aan de eisen voldoet en in de praktijk ook echt werkt.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Niels,

Bedankt voor jouw review. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sacha 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keus,zeer makkelijk om te bestellen!
Binnen 3 dagen geleverd op de afgesproken tijd.
Medewerkers van BCC zijn heel erg vriendelijk en kundig!
Het proces van bestellen tot afleveren en plaatsen is supergoed verlopen!
Ik ben heel erg blij met BCC!
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Sacha,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en onze kundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tom 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S avonds laat besteld en binnen anderhalve dag mijn harde schijf in huis, doet wat het moet doen. Bezorging met DHL ging ook gewoon goed
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Tom,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Produkt besteld.
Was niet op voorraad in desbetrffende winkel.
Toen de lockdown.
Werd netjes kontakt met ons opgenomen en te vertellen dat ons produkt vanuit een ander filiaal onderweg naar was naar hun.
Toen problemen met geld overmaken met de link.
Daarover gemaild naar filiaal.
Netjes teruggebeld en ons door het hele proces van betalingen geleid.
Dus als iemand een pluim verdiend is het wel BCC
BENEDEN LEEUWEN!!
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Jos,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beneden Leeuwen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen weer bij BCC Amersfoort. Dit keer door X. Vaak geholpen door Y. Prima advies en heldere uitleg.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michel 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC maakt het je makkelijk. Snel besteld, alles op tijd op de vestiging en vlot afgehandeld. Het kan zo simpel zijn!
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Michel,

Bedankt voor jouw review over de afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maja 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren besteld, vandaag geleverd. Bijzonder aardige bezorgers, toen de poort niet openging brachten ze de droger via de voordeur naar binnen, allemaal met een lach.Geweldig, alleen daarom al zou ik volgende keer weer bestellen bij BCC!
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Maja,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Milan's Diervoeding 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren besteld en vandaag ondanks de drukte al in huis.
Goede service hoor.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Milan's Diervoeding,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marco 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom weer zeer netjes en kundig geholpen bij BCC Spijkenisse, ditmaal een Garmin Venu music watch aangeschaft, binnen 2 dagen had ik hem thuis daar hij niet op voorraad was... super service 💪
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Marco,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Spijkenisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mieke 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet lang hoeven wachten tot ik werd geholpen.
Goede uitleg en werd de tijd voor genomen!
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Mieke,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Thea Groen 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mooie winkel en vlot geholpen veel keuze en goed advies bezorgt op de datum en geinstalleeerd machine wast goed en geruisloos geen miskoop dus
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Thea Groen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle levering en goede informatie gedurende het hele verkooptraject. Nota direct na levering
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste J,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dirkje 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Helemaal prima bij BCC. Snelle levering en prima kwaliteit. De printer die we kochten maakt hele mooie afdrukken, en bovendien kan hij ook kopiëren en scannen. We zijn dik tevreden !
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Dirkje,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

René Maaskant 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, vriendelijke verkopers, en zelfs bij bestelde apparatuur, nog snel binnen, en gratis bezorgd.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste René Maaskant,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Soepel contact via de app, duidelijke antwoorden.
Super netjes afgeleverd door de chauffeurs . Netjes van te voren gebeld, en ter plaatse mijn moeder heel goed geholpen.
Klasse service!

Ja ik beveel BCC zeker aan!
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Mesri 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld. De volgende dag geleverd. Goede en snelle service zoals verwacht van BCC.
Bezorgers waren vriendelijk en zonder te klagen helemaal naar boven getild op de 4e etage.
Gewoon top.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste M. Mesri,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering en de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

André 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks extreme drukte, ben ik toch geholpen met de aankoop van een kerstcadeau. Product was al aangekocht via de webshop en aflevering gevraagd bij de winkel in Lelystad.
Toen kwam de lock down en hielp de medewerker in het filiaal alles om te zetten voor thuis bezorging.

Op het laatst moment toch gelukt en iemand blij kunnen maken.

Bedankt BCC👍
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste André,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Lelystad.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jolanda 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vooraf kregen we een mailtje over de bezorgtijden, en 5 min.voor de bezorging een belletje.
Netjes op tijd bezorgd.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Jolanda,

Bedankt voor jouw review over de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Danielle Bosman 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede winkel, via internet de artikelen besteld en goed afgeleverd. De bezorging ging vrij snel en zoals afgesproken een SMS avond ervoor en een belletje als ze in de buurt waren.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Danielle Bosman,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Super service 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste stap ging via internet, aangekomen in de winkel werd de fout direct rechtgezet, maar ook de levering direct gewijzigd. Alles wat beloofd werd, is uitgekomen. Snel en top geregeld.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wendy vZ 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, ook in de periode tussen Sinterklaas en Kerst tijdens Corona!
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Wendy vZ,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cath59 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben meestal niet zo royaal met het geven van een hoog cijfer bij een beoordeling, maar deze keer wel. Mijn schoonmoeder wordt binnenkort 93 jaar. Een IPad wilde ze graag hebben. Nergens meer te koop, behalve bij BCC en daar was ie zelfs € 20 goedkoper dan bij Apple. Supersnel in huis ook. Prima service! Dat wordt ondanks de corona maatregelen toch nog een fijne kerst (en verjaardag) voor haar.
Officiële reactie van BCC 17-12-2020

Beste Cath59,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Alvast gefeliciteerd met jouw schoonmoeder. We we wensen haar veel plezier met de iPad!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jennifer 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de run op online bestellingen kwamen de bezorgers 1 uur later dan de twee uursblok maar daar moeten we gewoon rekening mee houden
Ze hebben netjes gebeld dat ze er aan kwamen hebben het netjes binnen afgeleverd
Op 1.5 meter afstand en mondkapjes op
Vind het top dat het alsnog lekker vlot geleverd is gisteren besteld vandaag bezorgd
Top prestatie van bcc
Officiële reactie van BCC 16-12-2020

Beste Jennifer,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik Wallet 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving, goede foto's zodat je eem overwogen keuze kan maken.
Officiële reactie van BCC 16-12-2020

Beste Erik Wallet,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MEC Ettes 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De service in de winkel was prima. Over het inmeten van mijn inbouw koelkast ben ik minder tevreden. De 'inmeters' hadden blijkbaar geen papieren bij zich. Er werd mij om papier gevraagd. De afmetingen werden daar slordig opgeschreven. Zeer onprofessioneel!!
Officiële reactie van BCC 16-12-2020

Beste MEC Ettes,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Theo 16-12-2020

Algemene score

8,0
Bcc een betrouwbare leverancier wat betreft electronische
producten vandaar mijn keuze. ook de webschop voldoet
aan gemaakte afspraken.
wij zijn zeer tevreden
Theo
Officiële reactie van BCC 16-12-2020

Beste Theo,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis van Beek 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom een goede service van BCC.
Ik had mijn product op maandag besteld en de volgende dag al binnen. Het bestellen ging super makkelijk en betalen via afterpay is super handig. Kortom een goede service.
Officiële reactie van BCC 16-12-2020

Beste Dennis van Beek,

Bedankt voor jouw review over onze services en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Moos 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Helaas was onze wasmachine niet leverbaar, hoorde we een dag voor levering! Maar keurig geholpen en de volgende dag is er toch een goed alternatief geleverd.
Officiële reactie van BCC 16-12-2020

Beste Moos,

Bedankt voor jouw review over onze oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

van Doorn 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het zat allemaal tegen met mijn vaatwasmachine. Deze moest omgeruild worden.
De mensen van de BCC winkel Barendrecht hebben alles gedaan om de zaak op te lossen. Ik heb dat als zeer positief ervaren. Ongevraagd kreeg ik ook nog financiële compensatie. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer goed geholpen ben door prettig personeel.
Officiële reactie van BCC 16-12-2020

Beste van Doorn,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews