Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hegam46 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige ontvangst. Goede voorlichting. Objectief meerder keuze mogelijkheden voorgesteld.
Passend bij ons budget.

Reageer

Martin 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel behulpzaam personeel mensen met verstand van de producten en ze nemen de tijdt dus gewoon top

Reageer

Jan 09-06-2019

Algemene score

8,0
Een shop met een duidelijke website,met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De levering is snel den correct, waarbij je via email en Track en Trace goed op de hoogte wordt gehouden over de status en het bezorg moment van je bestelling. Kortom een aanrader.

Reageer

Jonk 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed bereikbaar en een vlotte bediening zonder opdringerig te zijn plezierig om te winkelen.

Reageer

CJ_Amsterdam 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, snel geleverd, en netjes aangesloten en oude apparaat meegenomen.

Reageer

G 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed verkoopadvies bij BCC Terneuzen door verkoopmedewerkers voor de aanschaf van een nieuwe televisie, koffiezetapparaat en dvd speler.

Reageer

JM 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en goed geholpen.
Vriendelijk te woord gestaan en een eerlijk advies. Vooral door mijn twijfel en gebrek aan verstand van mobiele telefoons is een goed advies belangrijk.

Reageer

Arnold 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een afleveringsfout heeft BCC op een zeer adequate wijze de fout herstelt en mij volledig tot tevredenheid geholpen.
Ik vond het zeer sterk hoe het probleem werd opgepakt.
Mijn vertrouwen in BCC is door deze bijzonder goede serviceverlening alleen maar toegenomen.

Reageer

Arnold 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk, je ziet vrij snel waar je moet zijn voor je product. Een bepaalde rust in de winkel wat ik bij concurrenten niet ervaar! Je hoeft niet te zoeken naar een verkoper en deze geeft goed advies na een aantal goede inventariseerende vragen.

Reageer

Ad Alblas 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige bediening en zeer goede kennis van het personeel, veel apparaten op voorraad.
,

Reageer

Ronald 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kwamen voor een laptop en/of televisie bij BCC Arnhem aan de Woonboulevard. Hadden ons vooraf zelf geinformeerd maar eenmaal in gesprek met medewerker ( ...) veel extra, belangrijke en eerlijke informatie gekregen. Zelfs de prijs werd op internet voor ons vergeleken met andere bedrijven. Uiteindelijk hebben we een nieuwe laptop en tv gekocht tot volle tevredenheid. Absoluut een aanrader.

Reageer

Sil 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen, duurde wel wat lang eer ik geholpen werd, maar werd wel tijd genomen ondanks de drukte om advies te geven over laptop of MacBook

Reageer

Thijs 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door meerdere verkopers op een vriendelijke , rustige en adviserende manier, geholpen bij de juiste keus.

Reageer

Marion de geus k 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed geïnformeerd. Personeel weet waar ze het over hebben. Luisteren goed naar de klant wat de wensen zijn.

Reageer

FP 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen om tot de juiste keuze te komen. Er gaat niets boven service en een goede prijs in een betrouwbare winkel.

Reageer

Ad 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne bediening. Er wordt niet gehaast. En er is een grote keus.
Een fijne winkel.

Reageer

Jbosch 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus, bestellen ging snel, goede service aansluiten ging vlot. Zeer tevreden.

Reageer

Wim 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Centraal gelegen in Hilversum direct boven parkeergarage. Vlotte bediening van vriendelijk en kundig personeel

Reageer

Edu13 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hier bij BCC krijg je nog echt even de extra aandacht wat je bij de andere grote concurrent niet krijgt.
En daarnaast ook een beetje verstand van de verkochte producten heeft.

Reageer

Marijn 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne hulp bij het uitzoeken van een fotocamera bij BCC in Almere. Erg veel verstand van zaken.

Reageer

Hans de Vries 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch. Veel keuze in webwinkel. Goede uitleg en reviews. Prijstechnisch in orde en zeer concurrerend. Snel bestelbaar en razend snelle levering! Kortom een topper !!

Reageer

Nizette 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was super simpel om online een artikel te kopen. Het bestelproces was gemakkelijk, ik kon diversen producten vergelijken en daarna had ik het binnen twee dagen thuis.

Reageer

A Hendriks 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden hartelijk ontvangen in de winkel en werden prima geadviseerd bij onze aankoop van een wasmachine en er werden goede afspraken gemaakt over levering en verder plaatsing/aansluiting van de machine

Reageer

Ellen 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe koptelefoon.
De verkoper had geen koptelefoons hangen die je kon passen.
Toen ik er naar vroeg bleek het geen probleem te zijn.
Ik heb er uiteindelijk drie gepast en ben super tevreden met mijn aankoop.
Goed advies gekregen ook dus een heel fijne winkel!!

Reageer

H.R. de Jong 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig geholpen en geadviseerd. Bezorging op afgesproken tijd en alles keurig aangeslote.

Reageer

Conny 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superfijn geholpen door Erik , wc Dukenburg Nijmegen, denkt met je mee.
Meegedacht wat oplossingen voor ons probleem kon zijn

Reageer

Adrian 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Iets gezien wat bij mediamarkt € 70,- goedkoper is, maar ik kon het bij BCC voor de zelfde prijs kopen, wel eerst foto van product en prijs laten zien

Reageer

Cora van Sprang 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd snel geholpen.👌
De verkoper had er verstand van!
Ik werd hier heel blij van, zodat ik een weloverwogen koop heb gedaan😄

Reageer

Jessica 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke en overzichtelijke site met fantastische prijzen. De levering is super snel! (Gisteren besteld en vandaag al in huis!) helemaal tevreden. Super!!

Reageer

Carlien 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC Middelburg terecht gekomen ivm onze service plus polis van onze defecte tv. De winkelmedewerkers hebben ontzettend meegedacht over hoe we toch voor de tv van onze keuze konden gaan.
Helaas bleek bij de 1e montage afspraak dat de tv beschadigt was. Een upgrade is toen aangeboden aangezien onze nieuwe tv niet meer verkrijgbaar was. De tv is door een winkelmedewerker de volgende dag geleverd en alvast op de voet geplaatst. Een 2e montage afspraak kon helaas ook niet doorgaan doordat de doppen voor het ophangen bleken te ontbreken. Wederom een medewerker die de rit van een half uur gemaakt heeft naar ons om benodigdheden persoonlijk langs te brengen. (En weer een half uur terug)
Bij de 3e montage afspraak ging gelukkig alles volgens planning.
Ondanks dat er verscheidene dingen mis gingen zonder dat iemand er iets aan kon doen, kunnen we enkel vol lof zijn over de inzet en het begrip van de medewerkers.

Reageer

Jan 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik word altijd vriendelijk en vakkundig geholpen door het personeel.
Als ik iets niet snap leggen ze het mij perfect uit.
Er is genoeg keus in de winkel en voor de prijs hoef je het niet te laten, ze hebben goede prijs en kwaliteit verhouding.

Reageer

Marc 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen in de winkel (daar gekocht ivm gebruik vvv bon) aldaar via de site besteld en dag erna geleverd gekregen.

Reageer

Sj e f 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundig personeel en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Luistert naar je wensen en komt met een kundig advies.

Reageer

Sj e f 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundig personeel en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Luistert naar jje w ernsen en komt met een kkjn dfig advies.

Reageer

Ed 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ben hier al meer geweest ,een fijn en leuke winkel met zeer goed en deskundig en leuk personeel en korte wacht tijd.

Reageer

Peter van der Lans 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en kundig geadviseerd. Concurrerende prijzen. Er is gemaild en gebeld voor aflevering. Alles netjes geregeld.

Reageer

Gerrit Vink 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en de geleverde kwaliteit is ook goed. De bezorger heeft ook zijn werk goed gedaan.

Reageer

Biemans 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC word je op een prettige de deskundige manier geholpen en er is een grote keuze in artikelen

Reageer

A visser 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij worden hier altijd snel en vriendelijk geholpen en het word altijd goed uitgelegd wat we beter wel of niet kunnen doen met ons budget . Volgende aankoop weer eerst kijken bij bcc

Reageer

Joke 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij werden goed geïnformeerd over de TV die wij wilden kopen, over het ophangsysteem, de leveringsvoorwaarden en wijze van afleveren.
Het is prettig dat je bericht krijgt wanneer e.e.a. wordt afgeleverd (tijdstip).
We kregen informatie over aanvullende garantie betreffende het merk TV dat wij hadden gekozen.
Kortom aardige medewerkers bij BCC Haarlem Schalkwijk.
Omdat we niet zo'n fan zijn van die grote zaken kozen wij voor BCC. En door eerdere aankopen.

Reageer

Cor van Ruiten 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon heel leuk geholpen bij kopen. Verder daarna bij alle voor mij probleempjes geweldig geholpen telefonisch. Service geweldig! Ik raad alleen aan om de muziek en de kwaliteit van het geluid tijdens het wachten telefonisch te verbeteren!

Reageer

Jannie 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting, goed aanbod toen mijn eerste voorkeur niet voorradig bleek,

Reageer

Elly van reijswoud 08-06-2019

Algemene score

9,0
Wij zijn super blij met bcc dat is onze winkel we komen er graag je wordt er vriendelijk geholpen goede uitleg over de producten

Reageer

Ursula 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer meedenkend personeel. Uitstekende uitleg. Zeer tevreden met deze winkel.

Reageer

H den Haan 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden goed en vriendelijk geholpen en met verstand van zaken.
We zijn zeer tevreden met de aaankoop

Reageer

Mevr. De Jong 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel met groot asortiment. Goede voorlichting van aardig personeel. Ondanks drukte in de winkel snel geholpen.

Reageer

Bas 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefoon Samsung A50 gekocht, direct op voorraad en meenemen in de winkel voor goede prijs.

Reageer

Piet 08-06-2019

Algemene score

9,0
Fijne medewerker die ons ouderen met begrip en tijd zeer goed geholpen heeft

Reageer

Marcel 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine, wasdroger en inbouw koel/vrieskast gekocht , super lage prijs en inclusief montage en monters waren super relax.

Reageer

P. Mascia 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed aangesloten en advies gekregen... Verder alles super verlopen... Zeer tevreden.

Reageer

Toon meer reviews