Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14874 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edu13 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hier bij BCC krijg je nog echt even de extra aandacht wat je bij de andere grote concurrent niet krijgt.
En daarnaast ook een beetje verstand van de verkochte producten heeft.

Reageer

Marijn 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne hulp bij het uitzoeken van een fotocamera bij BCC in Almere. Erg veel verstand van zaken.

Reageer

Hans de Vries 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch. Veel keuze in webwinkel. Goede uitleg en reviews. Prijstechnisch in orde en zeer concurrerend. Snel bestelbaar en razend snelle levering! Kortom een topper !!

Reageer

Nizette 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was super simpel om online een artikel te kopen. Het bestelproces was gemakkelijk, ik kon diversen producten vergelijken en daarna had ik het binnen twee dagen thuis.

Reageer

A Hendriks 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden hartelijk ontvangen in de winkel en werden prima geadviseerd bij onze aankoop van een wasmachine en er werden goede afspraken gemaakt over levering en verder plaatsing/aansluiting van de machine

Reageer

Ellen 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe koptelefoon.
De verkoper had geen koptelefoons hangen die je kon passen.
Toen ik er naar vroeg bleek het geen probleem te zijn.
Ik heb er uiteindelijk drie gepast en ben super tevreden met mijn aankoop.
Goed advies gekregen ook dus een heel fijne winkel!!

Reageer

H.R. de Jong 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig geholpen en geadviseerd. Bezorging op afgesproken tijd en alles keurig aangeslote.

Reageer

Conny 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superfijn geholpen door Erik , wc Dukenburg Nijmegen, denkt met je mee.
Meegedacht wat oplossingen voor ons probleem kon zijn

Reageer

Adrian 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Iets gezien wat bij mediamarkt € 70,- goedkoper is, maar ik kon het bij BCC voor de zelfde prijs kopen, wel eerst foto van product en prijs laten zien

Reageer

Cora van Sprang 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd snel geholpen.👌
De verkoper had er verstand van!
Ik werd hier heel blij van, zodat ik een weloverwogen koop heb gedaan😄

Reageer

Jessica 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke en overzichtelijke site met fantastische prijzen. De levering is super snel! (Gisteren besteld en vandaag al in huis!) helemaal tevreden. Super!!

Reageer

Carlien 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC Middelburg terecht gekomen ivm onze service plus polis van onze defecte tv. De winkelmedewerkers hebben ontzettend meegedacht over hoe we toch voor de tv van onze keuze konden gaan.
Helaas bleek bij de 1e montage afspraak dat de tv beschadigt was. Een upgrade is toen aangeboden aangezien onze nieuwe tv niet meer verkrijgbaar was. De tv is door een winkelmedewerker de volgende dag geleverd en alvast op de voet geplaatst. Een 2e montage afspraak kon helaas ook niet doorgaan doordat de doppen voor het ophangen bleken te ontbreken. Wederom een medewerker die de rit van een half uur gemaakt heeft naar ons om benodigdheden persoonlijk langs te brengen. (En weer een half uur terug)
Bij de 3e montage afspraak ging gelukkig alles volgens planning.
Ondanks dat er verscheidene dingen mis gingen zonder dat iemand er iets aan kon doen, kunnen we enkel vol lof zijn over de inzet en het begrip van de medewerkers.

Reageer

Jan 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik word altijd vriendelijk en vakkundig geholpen door het personeel.
Als ik iets niet snap leggen ze het mij perfect uit.
Er is genoeg keus in de winkel en voor de prijs hoef je het niet te laten, ze hebben goede prijs en kwaliteit verhouding.

Reageer

Marc 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen in de winkel (daar gekocht ivm gebruik vvv bon) aldaar via de site besteld en dag erna geleverd gekregen.

Reageer

Sj e f 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundig personeel en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Luistert naar je wensen en komt met een kundig advies.

Reageer

Sj e f 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundig personeel en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Luistert naar jje w ernsen en komt met een kkjn dfig advies.

Reageer

Ed 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ben hier al meer geweest ,een fijn en leuke winkel met zeer goed en deskundig en leuk personeel en korte wacht tijd.

Reageer

Peter van der Lans 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en kundig geadviseerd. Concurrerende prijzen. Er is gemaild en gebeld voor aflevering. Alles netjes geregeld.

Reageer

Gerrit Vink 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en de geleverde kwaliteit is ook goed. De bezorger heeft ook zijn werk goed gedaan.

Reageer

Biemans 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC word je op een prettige de deskundige manier geholpen en er is een grote keuze in artikelen

Reageer

A visser 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij worden hier altijd snel en vriendelijk geholpen en het word altijd goed uitgelegd wat we beter wel of niet kunnen doen met ons budget . Volgende aankoop weer eerst kijken bij bcc

Reageer

Joke 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij werden goed geïnformeerd over de TV die wij wilden kopen, over het ophangsysteem, de leveringsvoorwaarden en wijze van afleveren.
Het is prettig dat je bericht krijgt wanneer e.e.a. wordt afgeleverd (tijdstip).
We kregen informatie over aanvullende garantie betreffende het merk TV dat wij hadden gekozen.
Kortom aardige medewerkers bij BCC Haarlem Schalkwijk.
Omdat we niet zo'n fan zijn van die grote zaken kozen wij voor BCC. En door eerdere aankopen.

Reageer

Cor van Ruiten 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon heel leuk geholpen bij kopen. Verder daarna bij alle voor mij probleempjes geweldig geholpen telefonisch. Service geweldig! Ik raad alleen aan om de muziek en de kwaliteit van het geluid tijdens het wachten telefonisch te verbeteren!

Reageer

Jannie 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting, goed aanbod toen mijn eerste voorkeur niet voorradig bleek,

Reageer

Elly van reijswoud 08-06-2019

Algemene score

9,0
Wij zijn super blij met bcc dat is onze winkel we komen er graag je wordt er vriendelijk geholpen goede uitleg over de producten

Reageer

Ursula 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer meedenkend personeel. Uitstekende uitleg. Zeer tevreden met deze winkel.

Reageer

H den Haan 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden goed en vriendelijk geholpen en met verstand van zaken.
We zijn zeer tevreden met de aaankoop

Reageer

Mevr. De Jong 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel met groot asortiment. Goede voorlichting van aardig personeel. Ondanks drukte in de winkel snel geholpen.

Reageer

Bas 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefoon Samsung A50 gekocht, direct op voorraad en meenemen in de winkel voor goede prijs.

Reageer

Piet 08-06-2019

Algemene score

9,0
Fijne medewerker die ons ouderen met begrip en tijd zeer goed geholpen heeft

Reageer

Marcel 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine, wasdroger en inbouw koel/vrieskast gekocht , super lage prijs en inclusief montage en monters waren super relax.

Reageer

P. Mascia 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed aangesloten en advies gekregen... Verder alles super verlopen... Zeer tevreden.

Reageer

Els 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden heel goed geholpen en ik ben ontzettend blij dat ik op deze winderige dag een mooie torenventilator heb gekocht voor als het warm wordt. Het is de mooiste die ik op het net kon vinden.

Reageer

HVK 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij aankoop prettig en duidelijk geholpen. Goede uitleg van de verschillende wasmachines en mogelijkheden voor bestellen en bezorgen.
Wasmachine is net geïnstalleerd, goede berichtgeving van wanneer en hoe laat de bestelling arriveert. Hele prettige mensen die het hebben geïnstalleerd.

Reageer

D.van der Woerd. 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dicht bij mijn woonplaats Amstelveen parkeren is gratis met blauwe kaart en het ruime
arsortiment dat staat mij wel aan.

Reageer

Bjorn 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijkheid in winkel was top.
Levering ging ontzettend snel en uitstekende uitleg. Oude apparaat binnen minuut verwijderd door BCC.

Reageer

Margriet 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is een prima winkel, heel overzichtelijk, ruim opgezet assortiment. Kundig en zeer vriendelijk personeel, op iedere vraag een duidelijk antwoord. Niet opdringerig.

Reageer

Pieter bakker 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Even snel naar de bcc en werden super snel geholpen de dame had ook nog verstand van zaken helemaal top volgende keer weet bcc

Reageer

SERENDIB 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer overzichtelijke mooi winkel met vriendelijke personeel. Men waren goed op de hoogte van hun producten en waren bereid om constructief mee te denken.

Reageer

Arend 08-06-2019

Algemene score

6,0
niet echt vrolijk personeel, en niet geïnteresseerd of aandacht voor de klant. Maar ja daar kom ik ook niet voor. Het product is goed en de bon digitaal toegestuurd.

Reageer

Martin 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoper, nu Jeroen, nam uitgebreid de tijd voor ons. Weet waarover hij praat. Top service. Wij zijn trouwe klanten. BCC mag zich gelukkig prijzen met z'n medewerkers.

Reageer

paul 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke site en goede service. Duidelijke communicatie naar de klant over de levering.
De bezorgers van de wasmachine waren erg snel, vriendelijk en duidelijk over de gebruiksaanwijzing. Snelle installatie ook.

Reageer

Monique 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom een top service van BCC. Klant gericht, vriendelijk personeel ,nemen de tijd voor je.
Super winkel.!

Reageer

Mariel 08-06-2019

Algemene score

10,0
Ongelooflijk wat een goede service, vriendelijk personeel en goede klantvriendelijkheid!
Vandaag zonder bon een defecte koptelefoon zomaar om mogen ruilen.
Zonder problemen, moeilijkheden of irritaties. Weer een goede reden om in de toekomst bij deze winkel mijn aanschaffen te doen. Top!

Reageer

Nicole 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend vriendelijke geholpen in de BCC te Hilversum. Ikzelf heb geen verstand van airco's maar de vakkundige man stelde een aantal vragen om mijn behoefte te achterhalen en 5 minuten later was de airco van DeLonghi afgerekend. De airco is vandaag afgeleverd keurig tot aan mijn studio aan toe op de tweede verdieping. Ik ben heel tevreden!

Reageer

Hans Mulders 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zitten op een Vakantie Park in Sint Anthonis ,en daar kan een vrachtwagen niet het park op om te bezorgen. We moesten een nieuwe wasdroger hebben, en die moest bezorgd worden. De verkoper kwam zelf met het voorstel om de wasdroger ,naar het filiaal te laten komen, en dan zou hij hem met het busje van het filiaal komen bezorgen. Vrijdagavond om 20.00 uur kwam hij hem bezorgen. Top service. P**** alsnog bedankt

Reageer

Dacian Mancila 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
The product I purchased from BCC is very good ( I had something similar in the past) and I am happy with the support received from customer service.

Reageer

H. van der Maade 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop is overzichtelijk en er komt direct iemand naar je toe om te zeggen dat je zo wordt geholpen als het druk is, ook wordt gevraagd of je iets wil drinken.

Reageer

Arnold Postma 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen in de winkel
Ze nemen de tijd ( ook al waren we er vlak voor sluitingstijd van de winkel )
Ze hebben de wasmachine en droger bezorgd
Een keurig bericht smorgens met de te verwachten tijd
En een kwartier van te voren een telefoontje
Alles word aangesloten en het test programma word gestart
Nog een snelle uitleg
En klaar waren ze

Reageer

Marlies 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doordat we precies wist wat we wilde waren we snel geholpen en zijn we er maar kort geweest
Snelle levering en goede bezorging top

Reageer

Toon meer reviews