Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14874 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jose 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
netjes geholpen, goede service. ik ben zeer blij met mijn aankoop ! fijne winkel om te komen en prettig personeel

Reageer

Hans 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd vriendelijke en deskundige medewerkers die je te woord staan. Als ik iets op het oog heb om aan te schaffen, ga ik altijd naar de BCC, daar is geen twijfel over, juist vanwege deze reden. Site ook oké, daar heb ik me in eerste instantie geïnformeerd.

Reageer

Anton 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een portable speaker gekocht van JBL na advies van de verkoper in BCC filiaal Den Helder. Hij heeft heel goed advies gegeven en we zijn dan ook erg blij met onze aankoop!

Reageer

Marianne 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de aanschaf van een nieuwe wasautomaat goed geluisterd naar de wensen die ik had

Reageer

Krijn Pronk 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies en top service!! Wij waren zo goed geholpen in de BCC in Alexandrium dat we speciaal zijn teruggegaan naar deze winkel om al onze tv’s daar te kopen.

Reageer

Ab 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een winkel waar wij al jaren komen en kopen omdat wij hier goede adviezen krijgen, er vriendelijk personeel is en er een goede service wordt gegeven. Bovendien ook lekker dichtbij

Reageer

Mjphilippart 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat er zo’n fijn personeel werkt bij BCC winkelcentrum Woensel Eindhoven, kopen wij niet online maar in de winkel. Over de aanbevolen producten die wij er kopen, zijn we ook uitermate tevreden.

Reageer

Henk Poort Schiedam 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Positief , reageerde op lage prijsgarantie , werd direct aangepast en zo hoort het , geen gemaar etc etc . PRIMA

Reageer

Anne 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel, overzichtelijk ingedeeld, solide sortering en de bediening is geduldig en bekwaam. De jongeman die me hielp met mijn keuze voor een keukenapparaat haalde er een vrouwelijke winkelassistente bij om haar extra feedback te vragen voor mijn specifieke vraag. Heel attent en overtuigend.

Reageer

Patrick 10-06-2019

Algemene score

9,0
BCC Beek is een fijne overzichtelijke winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Xxxx gaf ons goed advies en uitleg over het product waarin we geïnteresseerd waren.

Reageer

Faa 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig net geholpen en geadviseerd. Adviseur wilde zelfs mee naar de auto lopen.

Reageer

Jacques 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keus en snel advies van kundige verkoper/adviseur. Geen enkele druk. Fijne winkel om te zoeken of oriënteren.

Reageer

Rob de Boer 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor BCC Beverwijk heb ik gekozen vanwege de ruime maar overzichtelijke keuze voor een TV toestel. Door de opstelling daarvan is er goed onderscheid te maken.Er is voldoende en goed opgeleid winkelpersoneel om je te helpen. Wij zijn uitstekend geholpen door een ervaren kracht.Daarnaast is de winkel goed bereikbaar en parkeren geen probleem.

Reageer

Mersch 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na eerst zoeken op internet zijn we in de winkel waar ze het betreffende item hadden staan gegaan. Hier werden we netjes geholpen. Ook heeft de verkoper geholpen met het in de auto zetten van onze spullen. Deze waren helaas niet meer op het hoofdkantoor om te bezorgen,dus gelijk maar meegenomen. Als 1 min puntje is dan is het dit maar verder netjes geholpen.

Reageer

Jan Roodink 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik Kwam met een defecte LCD TV in de garantie tijd deze werdt niet meer gerepareerd ik kon direct een andere TV meenemen .
HIGH SERVICE.

Top geregeld.

Reageer

Johan Westmaas 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel. Geordend, vriendelijk personeel, goede service. Kortom mijn favoriete winkelvoor wat betreft elektronica.

Reageer

Patricia 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben wederom goed geholpen. Ik ga altijd trouw naar BCC, omdat ik weet dat ze kennis hebben van hun assortiment en goede service. Ik geef geen tien, want je moet altijd uitdaging blijven zien.

Reageer

Robert 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel ziet erg goed geordend en netjes uit.
Het personeel was vriendelijk en de hulp bij de aankoop was prima in orde.
Ook de verder afhandeling was prima geregeld.

Reageer

Peter 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Heb hier voor mijn ouders de afgelopen maanden ook een tv, wasautomaat gekocht. service was goed.

Reageer

Wouter 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd zeer snel geholpen. Er werd geluisterd en gehandeld naar mijn wensen.

Reageer

Carolyne 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en makkelijk. Overzichtelijk en meerdere betaaloptie wat heel fijn is met acute aankopen.

Reageer

Merie 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klant vriendelijk en door een fout van foto op web van een artikel van hun mij zo erg vriendelijk en een super aanbieding geven want het was een fout van de web makers
En nu zo blij mee het eind resultaat
Super blij met bcc en behulpzaamheid
Afz een super blij alleenstaande moeder en dochter met een super mooie magnetron

Reageer

Martijn 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op prijsvergelijkingssites kwam BCC als een van de voordeligste leveranciers naar voren voor dit product, en ik verwachtte ook een goede bezorging- en installatieservice van het bedrijf. Bezorging was op aangekondigde tijd en de wasmachine is netjes op z'n plek gezet en aangesloten.

Reageer

Ftapeldoorn 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Net zoals de vorige aankoop weer top afgehandeld. Vriendelijke en deskundige mensen aan de telefoon en over de vloer. Nog 1 van de weinige bedrijven die goede prijzen hebben en de optie om 5+2 jaar garantie af te nemen. Wel een leerpunt voor bcc: het afspraaksysteem is nog ouderwets, beter zou het zijn om dat digitaal af te handelen zodat klanten ook zelf kunnen bepalen wanneer het kan en evt ook online aanpassen.

Reageer

Gavin 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website en een goed aanbod! Ook fijn dat je FreeBees kan gebruiken bij het afrekenen, en verder ook veel verschillende betaalopties. Levering was helaas een dag later door een technisch issue bij DHL, maar de communicatie was hier goed over.

Reageer

Esmee 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor BCC omdat ik op de website van BCC zag dat het product dat ik wilde, daar op voorraad was. De winkel zag er netjes uit en het personeel was zeer vriendelijk; ik werd snel en goed geholpen. Het product was inderdaad aanwezig en ik kon snel met mijn gewenste product naar buiten lopen. Zeer tevreden over de service!

Reageer

Marc 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en goedgeholpen in de winkel Vriendelijk en behulpzaam personeel

Reageer

Bas 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop werkte in eerste instantie niet, de knop 'doorgaan met bestellen' functioneerde niet. Via de chatfunctie ben ik direct geholpen door een medewerker van een filiaal in de buurt (JW van filiaal Ekkersrijt). De medewerker heeft de bestelling voor mij geplaatst, inclusief een korting ter waarde van de cashback die ik via een andere site zou krijgen indien ik de order zelf online geplaatst had. Uitstekende service!

Reageer

Ingrid 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop. Bestelling en keuze voor afleverdatum eenvoudig. Top vakmensen die mn oude koelvriescombinatie vakkundig in de inbouw hebben vervangen door mn nieuwe. En super dat ze 10 minuten voor aankomst nog even bellen dat ze in aantocht zijn.

Reageer

W Borneman 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je wordt er snel en vakkundig geholpen door mensen die weten waar ze het overhebben zeker een aanrader .

Reageer

Nynke 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We waren op zoek naar een specifieke tv.
- TV was bij BCC op voorraad (niet overal)
- De belofte werd nagekomen. We hadden de tv elders goedkoper gezien, prijs werd daarop direct aangepast
- Vriendelijke medewerker
- Als je vragen hebt lopen er genoeg medewerkers rond waardoor je niet lang op je beurt hoeft te wachten

Door BCC zijn mijn ouders dezelfde dag voorzien van een mooie tv tegen een goede prijs.

Reageer

Rick 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en behulpzame medewerkers. Lopen netjes mee naar de auto en geven ongevraagd de juiste service

Reageer

Hegam46 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige ontvangst. Goede voorlichting. Objectief meerder keuze mogelijkheden voorgesteld.
Passend bij ons budget.

Reageer

Martin 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel behulpzaam personeel mensen met verstand van de producten en ze nemen de tijdt dus gewoon top

Reageer

Jan 09-06-2019

Algemene score

8,0
Een shop met een duidelijke website,met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De levering is snel den correct, waarbij je via email en Track en Trace goed op de hoogte wordt gehouden over de status en het bezorg moment van je bestelling. Kortom een aanrader.

Reageer

Jonk 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed bereikbaar en een vlotte bediening zonder opdringerig te zijn plezierig om te winkelen.

Reageer

CJ_Amsterdam 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, snel geleverd, en netjes aangesloten en oude apparaat meegenomen.

Reageer

G 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed verkoopadvies bij BCC Terneuzen door verkoopmedewerkers voor de aanschaf van een nieuwe televisie, koffiezetapparaat en dvd speler.

Reageer

JM 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en goed geholpen.
Vriendelijk te woord gestaan en een eerlijk advies. Vooral door mijn twijfel en gebrek aan verstand van mobiele telefoons is een goed advies belangrijk.

Reageer

Arnold 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een afleveringsfout heeft BCC op een zeer adequate wijze de fout herstelt en mij volledig tot tevredenheid geholpen.
Ik vond het zeer sterk hoe het probleem werd opgepakt.
Mijn vertrouwen in BCC is door deze bijzonder goede serviceverlening alleen maar toegenomen.

Reageer

Arnold 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk, je ziet vrij snel waar je moet zijn voor je product. Een bepaalde rust in de winkel wat ik bij concurrenten niet ervaar! Je hoeft niet te zoeken naar een verkoper en deze geeft goed advies na een aantal goede inventariseerende vragen.

Reageer

Ad Alblas 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige bediening en zeer goede kennis van het personeel, veel apparaten op voorraad.
,

Reageer

Ronald 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kwamen voor een laptop en/of televisie bij BCC Arnhem aan de Woonboulevard. Hadden ons vooraf zelf geinformeerd maar eenmaal in gesprek met medewerker ( ...) veel extra, belangrijke en eerlijke informatie gekregen. Zelfs de prijs werd op internet voor ons vergeleken met andere bedrijven. Uiteindelijk hebben we een nieuwe laptop en tv gekocht tot volle tevredenheid. Absoluut een aanrader.

Reageer

Sil 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen, duurde wel wat lang eer ik geholpen werd, maar werd wel tijd genomen ondanks de drukte om advies te geven over laptop of MacBook

Reageer

Thijs 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door meerdere verkopers op een vriendelijke , rustige en adviserende manier, geholpen bij de juiste keus.

Reageer

Marion de geus k 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed geïnformeerd. Personeel weet waar ze het over hebben. Luisteren goed naar de klant wat de wensen zijn.

Reageer

FP 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen om tot de juiste keuze te komen. Er gaat niets boven service en een goede prijs in een betrouwbare winkel.

Reageer

Ad 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne bediening. Er wordt niet gehaast. En er is een grote keus.
Een fijne winkel.

Reageer

Jbosch 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus, bestellen ging snel, goede service aansluiten ging vlot. Zeer tevreden.

Reageer

Wim 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Centraal gelegen in Hilversum direct boven parkeergarage. Vlotte bediening van vriendelijk en kundig personeel

Reageer

Toon meer reviews