Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Isabel 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering van de producten. Bij andere webshops was het artikel niet leverbaar, bij BCC wel.
Duidelijke communicatie over de levering.

Reageer

Ayla 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, je kan zelf kiezen wanneer en in wat voor tijdsbestek de bestelling geleverd word. Je word goed op de hoogte gehouden hoelaat ze ongeveer zullen komen. De bezorgers kwamen ook echt op tijd, waren vriendelijk en hebben alles getild en aangesloten. Ze gingen pas weg toen alles naar behoren werkte. Top!

Reageer

Mevr. MJM Koert- Knuit 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over de coulance van de medewerkers bij het retourneren van een aangebroken set inktcardridges die ik 2mnd geleden gekocht heb in de winkel van BCC op de Struytse Hoek in Hellevoetsluis. Ik had wel het goed type printer opgegeven, maar er blijken 2 verschillende types te zijn. Ben dus heel erg blij dat ze teruggenomen zijn, want het is toch een flinke uitgave zo’n complete set. Heel erg bedankt voor de vriendelijke afwerking.

Reageer

ingeborg 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel in Beek ziet er keurig verzorgd uit. De medewerkers zijn deskundig en heel klantvriendelijk. Afspraken worden perfect nagekomen en de medewerkers die aan huis leveren en installeren zijn geweldig behulpzaam. Toppie!

Reageer

Heikki Veneklaas 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De gebruiksvriendelijkheid was perfect en echt een aanrader voor de mensen die online willen shoppen. Levering was precies tussen 1 en drie afgeleverd zoals het in de mail stond, goede klanten service, goede levering kortom gewoon perfect. Ik zal deze winkel zeker aanraden.
Vr gr Heikki

Reageer

Kim 18-06-2019

Algemene score

4,0
Ik ben absoluut niet tevreden over de service van BCC ik heb een keramische fornuis gekocht incl. installatiekosten.. vervolgens wordt het apparaat geleverd maar kan men het apparaat niet aansluiten van wegen het feit dat ik geen perilex aansluiting heb voor de stekker... Ik heb geen verstand van die zooi enkel van KOKEN en mag nu dus nog een week langer wachten om mijn aankoop retour te nemen en een nieuwe te laten leveren. Mega teleurgesteld in de service, want ik heb nog met de klantenservice gebeld een aangegeven dat ik niet zo n stopcontact heb. Die dame gaf aan dat het allemaal in orde zou komen en dat de stopcontact geplaatst zou worden door BCC. Wat dus gelogen is!!!! Daarna ben ik naar de winkel in Zaandam gegaan waar ... mij super heeft geholpen met het uitzoeken van een ander model. Helaas wél een gasfornuis. Dus mijn Dank aan .... @ Zaandam! En nu weer een volle week wachten op mijn aankoop!!! #zucht!

Reageer

Marion 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor deze winkel gekozen omdat de vorige aankopen ook daar gedaan zijn en we heel tevreden waren . Deze keer hebben we de winkel weer verlaten met een zeer gelukkig gevoel.
Het betreft de aankoop van een iPad. Zeer vriendelijke en ontspannen bediening.

Reageer

Nicole 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop en mijn bestelling werd op tijd geleverd met vooraf duidelijke instructies en informatie via mail en sms bericht. Goede service!

Reageer

Daphne 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zijn heel klant vriendelijk en behulpzaam ze helpen je mee om een oplossing te zoeken.

Reageer

Malu 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen door medewerker die inhoudelijk niet kon adviseren, maar omdat we al een keuze hadden gemaakt, netjes afgehandeld !

Reageer

Jeanny Coelho-van Bergen 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel prettig geholpen door ... Ze heeft veel moeite voor me gedaan en daardoor ging ik heel tevreden de winkel uit!

Reageer

Niels 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gratis bezorging, geen onnodige mails en ook op zondag bestellen is de volgende dag in huis!

Reageer

Goorhuis 17-06-2019

Algemene score

9,0
Keurige levering tot de plek, daarna oude machine meegenomen, top. Daarnaast prima op de hoogte gehouden wanneer levering zal plaatsvinden. Merci

Reageer

Erwin 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De BCC website vind ik een prettige website om de juiste producten te vinden. In dit geval een inbouw koelkast. De service qua bezorgen was echt goed. Aardige mannen die de bezorging deden en goede communicatie.

Reageer

Jeroen 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel handig om snel even langs de winkel te wippen. Prijzen zijn altijd goed, spullen op voorraad, vriendelijke bediening.

Reageer

Ivo 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koelkast keurig ingebouwd en afgesteld.
Netjes op tyd. Alle karton en afval meegenomen.
Kan niet beter.top

Reageer

Ger 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afspraken worden nagekomen klant vriendelijk personeel
Deskundig advies zeer behulpzaam

Reageer

S.L. Grijspaardt 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere uitleg. Medewerker nam de tijd om zelfs nog wat op te zoeken op het internet om het 'bereik' van de airco te berekenen. Ongedwongen sfeer, adviseerde zelfs om er thuis nog even over na te denken en het e.e.a. op internet op te zoeken. Uiteindelijk een aantal dagen later teruggekomen in de winkel om over te gaan tot aanschaf van de mobiele airco.

Reageer

Alinda 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In deze shop is echt vanalles te vinden. Snelle levertijden en prima levering. Onze wasmachine was binnen een paar minuten geïnstalleerd. Erg blij mee!

Reageer

Marian 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerker van BCC, Den Haag is een hele prettige heer en weet veel van de producten.
Legt goed uit hoe alles werkt en denkt goed mee. Was heel aangenaam om door hem te worden geholpen.

Reageer

Lycha Hendriks 17-06-2019

Algemene score

9,0
Duidelijk en vriendelijk personeel .
Waardoor mijn keuze makkelijk en snel is genomen. Helaas duurde de levering wel langer dan een week, maar als het druk is kan dat voor komen vind ik . Op de dag van de levering een sms, waar ik een tijd capsule van 2 uur kreeg. En een half uur van te voren netjes gebeld hoe lang het nog zou duren... snel geïnstalleerd en zeer vriendelijke mannen ... top !!!

Reageer

Jamay 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen, klantvriendelijk. Geven je de tijd om een product te bekijken.

Reageer

Thijmen 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC werkt fijn, gratis bezorging volgende werkdag en goed ingepakt. Simpel en degelijk, zou ik zeggen. Prijzen zijn vaak marktconform.

Reageer

mariska 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goed geholpen alleen met het verkeerde snoer naar huis gegaan. goede service

Reageer

Peter 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag bij de BCC een JBL extreme gekocht. Ik twijfelde wat ik wilde kopen. Uitgelegd waar ik de box voor wilde gebruiken en kreeg advies vanuit mijn vraagstelling. Niet kijkend naar het duurste product maar naar mijn behoefte. Dan ben ik om en heb ik vertrouwen dat wat ik heb gekocht goed is. En als ik niet tevreden was mocht ik terugkomen met het product maar de verkoper was overtuigd van de JBLExtreme 2. Ik ben benieuwd of dat zo is maar het gevoel bij de BCC Leeuwarden is in iedergeval uitnodigend. Wel ff anders dan bij de Mediamarkt.

Reageer

Ria Wetzels 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben goede ervaringen met deze zaak!
Vriendelijk, behulpzaam personeel!
Bezorging ook goed geregeld!

Reageer

Anja.v.K 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een koel vries combinatie besteld op internet.
Keurig op de afgesproken tijd geleverd.
Mooi een mailtje welk dagdeel en een belletje dat de bezorgers onderweg waren.
Goede service alom.
Zeker maken wij nogmaals gebruik van de internet winkel!

Reageer

Nancy Visser 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de persoonlijke benadering in de winkel prettig hebben overal verstand van ,levering is als het besteld moet worden altijd supersnel echt topwinkel

Reageer

Jet 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke behulpzame medewerkers, zonder opdringerig te zijn. Ruim assortiment. Fijn dat je er goed kan parkeren.

Reageer

Jelte 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen met het kiezen van een tv. Het showmodel was de enige die er nog stond van de tv die we uiteindelijk wilde hebben, deze gekocht met gratis extra garantie daar het een showmodel was. Hij werd gelijk ingepakt en we konden hem meenemen.

Reageer

Jacob van Rumpt 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn te vreden over BCC in de winkel zijn wij goed geholpen en netjes en snel nu zijn de bestelling afgeven goed netjes en heel vriendelijk ik zou mijn familie en vrienden jullie aan prijzen

Reageer

J.Veldhuizen 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Miijn order en apparaat is perfect geregeld en aflevering efficiënt uitgevoerd. Wat kan beter? Niets ! Thank you !

Reageer

Zoqu 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting, wordt de nodige tijd voor uitgetrokken. Personeel is behulpzaam bij het oplossen van problemen.

Reageer

somers 17-06-2019

Algemene score

8,0
Ruime keuze, prima geduldige uitgebreide uitleg, verkoper neemt ruim de tijd voor je.

Reageer

Yvonne 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Schalkwijk gekozen voor de bereikbaarheid. Zeer vriendelijk geholpen. Medewerker nam de tijd om alles uit te leggen

Reageer

Marc 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de shop makkelijk werken maar wat ik nog veel mooier vind is dat BCC een winkel is die gewoon normaal werkt. Ze doen wat ze beloven en daar hou ik van. Bij alles wat wij kopen gaan we tegenwoordig naar BCC. Het personeel is ook vakkundig. Al meerdere malen zaken gedaan en gewoon super geregeld.

Reageer

Ben Heijblom 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gastvrij vriendelijk en deskundig personeel
Doen niet moeilijk over de garantie of ruilingen

Winkel breda

Reageer

wim 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn fitbit horloge was na 10 maanden gebruik kapot. Bij binnenkomst bij BCC Zoeterwoude direct snel en vriendelijk geholpen en in een tijd van hooguit 10 minuten stond ik weer buiten in de wetenschap dat BCC mij een nieuwe ging toesturen. Geen vragen gesteld of ik er soms zelf iets mee had gedaan wat niet kon (hetgeen ook niet zo was maar wel vaak de opening bij veel zaken) Super service.

Reageer

toon ernst 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ontvangst en service was zonder meer goed.
levering en plaatsing van de wasmachine uitstekend.

Reageer

Wim Zonneveld 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat de vestigingsleider van deze vestiging een garantiegeval voor mij heel goed heeft opgepakt en afgewerkt.
Een dikke pluim dus voor xxx!

Reageer

sevek48 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is een prima winkel. Weren door de verkoper xxx in Sliedrecht prima geholpen en een goede uitleg over de wasmachine WCE330WPS. De levering werd netjes geregeld email wanneer geleverd zal worden en 10 minuten voor levering een belletje.

Reageer

PetraZ 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestelproces. Levering precies als omschreven. Vriendelijke bezorgers.

Reageer

Dennis 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk het product te vinden en bestellen. Bestelling helaas een dag vertraagd... Had ik zelf maar op tijd moeten bestellen.

Reageer

Lou 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor aankopen bij BCC ben ik altijd op het goede adres. Of het nou gaat om een vaatwasser, computer of een kabeltje. Je wordt altijd netjes te woord gestaan en van goede adviezen voorzien.
Zo ook mijn aankoop van de "Philips 55OLED903" ben ik dan bij BCC op het goede adres. Goed advies gekregen van medewerker Denny. Ga zo door BCC

Reageer

Tonia 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel en goed advies. Goede kennis over de producten en leuke prijzen

Reageer

John Rouw 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede info op de website. Snelle levering. Keurig aan de afspraken gehouden.

Reageer

C.Coolen 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine en printer gekocht.Wat een aardige,vriendelijke verkoper,die ook nog eens alles over de apparatuur wist te vertellen.Ik kan BCC in Veghel dan ook aanbevelen.

Reageer

John 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb net een afwasmachine en smart tv gekocht, was super geholpen en krijg heel goed advies, alles op tijd geleverd en aangesloten, ben zeer tevreden over de prijs ik betaald en superblij met mijn aankopen

Reageer

Thijs 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel. Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg over tv’s en de mogelijkheden van het gekozen apparaat 32 inch Sony Bravia.
Uitleg over kwaliteit verschillen en garantie mogelijdheden. Prima!

Reageer

Mariska 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Jammer dat ons gekochte product niet op voorraad was. De verkoper maakte dit meer dan goed door een attentie te geven, een draagbare box..

Reageer

Toon meer reviews