Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Floyd 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend goed geholpen, en echt de laagste prijs gekregen zonder poespas. Zelfs nog loopt deze laagste prijs garantie een maand door. Echt zeer tevreden! Ik kies voor de echte service van bcc. Groet een zeker terugkerende klant!

Reageer

Piet de Pagter 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar fitbit logica. Bij mediamarkt 20 euro goedkoper maar de prijs werd bij BCC direct aangepast. Goed vooral hing over product en tips en trucs.
Een kadobon van de VVV kon ik voor betalen gebruiken.
Besteld en de volgende dag in mijn bezit.
Prima.

Reageer

F.A.Moesman 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een produkt op internet. Onder de verkopende bedrijven stond BCC. Ik koop geregeld wat bij BCC en dat gaat uitstekend.

Reageer

Hilde Knijn 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ging advies vragen over elektrisch koken of inductie koken. Ik werd goed voorgelicht ( oa over de niet bestaande noodzaak om voor een 2 zone apparaat een aparte groep in de meterkast te moeten plaatsen, daar was ik benauwd voor) en zeer enthousiast en vriendelijk geholpen. En ik heb de inductie kookplaat meegenomen. Met een gereduceerde prijs voor extra garantie Ik voelde mij zeer goed behandeld.

Reageer

van Veen 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg mooie winkel, vriendelijk personeel en genoeg kennis. Ook veel dingen gewoon op voorraad, veel keus.

Reageer

hjvleeming 29-06-2019

Algemene score

10,0
Altijd het juiste assortiment tegen de laagste prijs.
Enthousiaste verkoper Nick!!
Iemand die plezier in zijn werk heeft en net dat stapje extra zet voor de klant.
Complimenten

Reageer

Hanco 29-06-2019

Algemene score

8,0
Prima en snel, deskundig geholpen. Was op zoek naar een nieuwe televisie, voor op de slaapkamer, kundig advies, zowel prijstechnisch als technisch. Super

Reageer

Familie Jansen 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie, ruime en overzichtelijke winkel. De Producten zijn van een goede kwaliteit. Daarnaast biedt de winkel een laagste prijs garantie! Personeel is vriendelijk en behulpzaam! Service is prima!

Reageer

BCC spijkenisse 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service. Vast personeel geeft altijd behulpzaam advies. Wanneer iets niet bekend zoeken ze het even op op internet samen.

Reageer

Rick 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In hellevoetsluis zijn wij goed geholpen. En waren er gauw uit wat we wilden. Betalen en de volgende dag al thuis geleverd.

Reageer

GM 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer fijn geholpen, goede uitleg over verschillen tussen de apparaten, goede service.

Reageer

Marga 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service van iemand die heel veel verstand van zaken heeft van droogtrommels

Reageer

Bastiaan 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn zoon heeft een laptop nodig voor school. Dus wij naar BCC. Daar heb ik mij nergens mee bemoeit, de verkoper nam alle tijd voor mijn zoontje en wist alles helder voor hem uit te leggen. Uiteindelijk waren we binnen een half uur klaar. Mijn zoon is er heel blij mee! Goede service!

Reageer

Paul 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige locatie om te winkelen met goede parkeergelegenheid. Groot assortiment, ruime opzet van de winkel. Veel mogelijkheid om apparatuur te testen en behulpzaam personeel.
Erg vriendelijk en meedenkend.

Reageer

Kyra 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij gaan altijd naar BCC omdat ze kundig en zeer vriendelijk zijn. Het personeel geeft zeer deskundige uitleg en beslist samen met de klant welk product geschikt is.

Reageer

Aryan 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben goed geholpen. De verkoper was klantvriendelijk en behulpzaam. Op zijn advies heb ik de juiste keuze kunnen maken.

Reageer

Bert Goossens 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over het advies wel ik kreeg bij aankoop van de delonghi dinamica.

Reageer

Raymond 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Hengelo (Plein) is een prima winkel met deskundig vriendelijk personeel. Correcte afhandeling van de koop.

Reageer

Boudewijn 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prima zaak. Goed en adequaat geholpen door Edwin.
Product voldoet aan de eisen en wekt prima.

Reageer

Robert van Klaveren 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke ontvangst, prettige begeleiding bij het maken van je eigen keuze en zeer prijsvriendelijk.

Reageer

Ben Janse 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na vele website van andere bekeken te hebben, toch bij BCC geëindigd al was het een dag later. Super vriendelijk geholpen weet niet meer precies zijn naam(Denny of zo) Goede uitleg. Zijn wij uitgekomen op een Samsung wasmachine, WW80K5400WW/EN. Perfect geplaatst vriendelijke mensen. Tot nu toe zeer tevreden.

Reageer

Marijke Buijs 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht gisteren een smartphone bij BCC in Vlaardingen. Omdat ik vaker daar prima ben geholpen (twee TV's gekocht), ditmaal weer naar BCC. Ik ben dit keer geholpen door Marcel , die alles heeft uitgelegd en gezorgd dat mijn telefoon gebruiksklaar was. Tevens ook nog mijn foto's op een memorystick heeft gezet! Heel prettig en vakbekwaam komen verkopers over op mij. Voor mij krijgt bij deze aankoop Marcel een 10!!!

Reageer

Wendy 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC in den helder kom je binnen je wordt heel vriendelijk behandeld, top verkopers ze helpen je echt graag ook als je problemen heb
Bezorgen + plaatsen waren ook echt toppers!
er waren dingen niet helemaal juist aangelegt door de woningstichting dus ze vertelde hoe je dat het beste kon doen zodat het veiliger was, er moest een spanbanden systeem komen omdat de doger boven op de wasmachine komt te staan, daar had de chaffeur nog een briefje voor geschreven voor de BCC winkel zodat ze wisten wat er bedoelt werd, ze namen echt de tijd
De volgende dag weer ff na de BCC winkel voor de spanbanden systeem daar werd met eigen ogen te zien helemaal uitgelegt hoe je hem zelf kan bevestigen.. zelfs werd er nog netjes na de serves gevraagd die de bezorg mannen af hadden geleverd

ik zeg BLIJ met BCC Den helder en hun bezorgers van die dag

Reageer

jan 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC. is een eerlijk en betrouwbaar bedrijf wordt er altijd goed geholpen
service staat er op hoog niveau
altijd netjes en overzichtelijk

Reageer

Arnold 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed geholpen na ruim 1,5 jaar tv kapot volledig vergoed en nieuwe uitgezocht prima service men neemt alle tijd voor je

Reageer

Jacqueline 29-06-2019

Algemene score

9,0
Fijne ontvangst en heel sympathieke verkoper, niets was hem teveel. Reserveerde direct het showroommodel OLED tv voor mij, en uiteindelijk ging ik tevreden na 48 uur met een ander model de deur. Hoewel.... hij bracht zelfs de tv binnen een half uur bij mij thuis, installeerde alles zeeeeer vakkundig. BCC wees zuinig op X, een super verkoper. Groetjes van een zeer tevreden klant

Reageer

Johan 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De BCC in Hengelo is een mooie winkel met een ruim aanbod. Ik kwam hier voor een wasmachine en werd keurig geholpen door 1 van de medewerkers. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Alles werd duidelijk uitgelegd over de bestelling en het bezorgen van de wasmachine. Ze maken hun slogan zeker waar: low pricing, high service.

Reageer

Linda 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben de winkel ingegaan voor een Vries koel combinatie.
Was goed geholpen door een aardige man die wist waar hij 't over had.
Wilde 't graag op zaterdag laten bezorgen en dat is ook prima gegaan. Werd netjes gebeld dat hij binnen 5min voor de deur stond en dat was zo.
Ben happy

Reageer

André 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop. Werd er uitstekend geholpen. Twee ventilatoren (toren) werden spontaan uit de verpakking gehaald, zodat ik het geluidsniveau kon beoordelen. Bij de aankoop van een ander artikel enige tijd geleden ook prima geholpen.

Reageer

Ed de vries 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze shop BCC gekozen , goed personeel, scherpe prijs , smeren je geen duurdere artikel aan , laten alle opties aan jou zien. super!!

Reageer

Kayla 29-06-2019

Algemene score

7,0
De website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Prijzen zijn ook goed te vergelijken met die van de mediamarkt of coolblue.
Ik had echter de pech dat het product kapot werd bezorgd en dat het enige tijd koste om tot de klantenservice te komen.
Ik werd goed geholpen, alleen viel het me op dat er om geen naam en adres bevestiging ging, en hoe ze aan mijn gegevens en bestelling zijn gekomen daar heb ik ook geen weet van.
Maar heb een bevestigingsmail gekregen dat er een nieuw product over 3 dagen geleverd.
De ervaring is redelijk, opzich geen verkeerde webwinkel, maar qua levering en service kan wel wat verbeterd worden.

Reageer

Jhvermeeren 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Zeer vriendelijk heel goed bereikbaar
Snel bereid om te helpen
Als het niet voorradig
Heb je het de volgende dag thuis

Reageer

Rob de Graaf 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden op 7 juni 2019 bij BCC Leeuwarden een Samsung TV (UE49NU8050) gekocht voor 799 euro. Deze week kwamen wij bij er bij toeval achter dat dit type deze week bij BCC in de aanbieding is voor 635 euro. Verschil van 164 euro. Wij vandaag 28 juni 2019 terug naar BCC Leeuwarden om te kijken of we dit verschil op de een of andere manier terug konden krijgen, want je voelt je dan wel een beetje bekocht. Als je het aangekochte product ergens anders binnen 2 weken na aankoop goedkoper kan krijgen geeft BCC je het verschil terug, Inmiddels waren we 3 weken verder en betrof het BCC zelf die lager in de prijs zat.
Wij werden vriendelijk ontvangen en legde de situatie uit. De medewerker van BCC kroop achter de computer en voor dat we het wisten kregen we 164 euro retour op onze rekening. Dit is pas service, klantenbinding en soepel beleid. Een hele dikke pluim voor BCC Leeuwarden. Ik zou deze winkel zeker aanraden.

Reageer

Frank Vesseur 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim opgezette winkel met veel parkeergelegenheid voor de deur. Veel keuze tussen merken en getoonde modellen. Voldoende verkopers aanwezig, al dan niet allemaal zichtbaar of beschikbaar.
Ondanks dat mijn keuze vooraf al vaststond nam de verkoper de tijd om eventuele extra's uit te leggen, en leveringsproces door te nemen. Het bezoek aan deze winkel gaf me een zeer tevreden gevoel.

Reageer

Arno 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantgerichte dienstverlening en de gastvrijheid van het personeel is heel prettig
Ook de vakbekwaamheid staat bij deze winkel hoog in het vaandel.
Wel 10 x beter als andere winkels met dezelfde producten.
En dan de service als er iets niet goed is gaan ze hun verantwoordelijkheid niet uit de weg. Ronduit subliem

Reageer

Loes van den Oever 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige, rustige manier van informatie geven. Adviseren ook over evt. toekomstige aankoop zonder opdringerig te zijn.

Reageer

powerbank 28-06-2019

Algemene score

10,0
goed product van goede kwaliteit, goed en snel leverbaar ik kreeg het de volgende dag gelijk binnen

Reageer

Martens 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een prettige winkel.
Het bestelde artikel had elders een ander winkelwaarde.
Via whatsapp contact gezocht en het was binnen enkele minuten geregeld tegen dezelfde prijs en zelfs al de dag erna bezorgd.
Fijne medewerkers en een prima service.

Reageer

Eefje H 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn en vriendelijk geholpen. Personeel hielp ook met het in de auto zetten, super!

Reageer

Martin 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het blijft toch verrassend hoe snel het kan gaan...savonds laat op de avond wat bestellen op de site en de volgende dag smiddags netjes alweer geleverd. Voordeel bij BCC is ook dat diverse betaalmethoden mogelijk zijn waaronder de VVV cadeaubon. Veel webwinkels accepteren deze niet namelijk. De track&trace werkt eveneens goed en is overzichtelijk. De omschrijvingen op de site kloppen ook goed met de praktijk. Beschikbaarheid is bij BCC bijna altijd beter dan bij collega webwinkels. Wederom erg content met deze shop!

Reageer

Marion 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb zojuist een printer gekocht,eerst op mijn gemakje via de site bekeken en toen besteld en in de winkel gehaald. Daar uitleg gekregen en de bevestiging dat ik de juiste keuze had gemaakt. Altijd goede hulp,professioneel met n grapje en grolletje.

Reageer

Joost 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen. Duidelijke informatie gegeven over de tandenborstel. Ook vermeldt hoe vaak per dag te poetsen en wanneer op te laden. TOP!

Reageer

Willem 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs / kwaliteit in goede verhouding. Levering volgens afspraak. Ook in het verleden nooit problemen gehad ook niet inzake garantie.

Reageer

Arian 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goede ervaringen met BCC: Heel goede service en komen hun afspraken na! Je voelt je ook serieus genomen wanneer je niet zo'n goede handelaar bent vanwege hun laagste prijs garantie. En bij BCC gaat dat niet ten koste van de service naar jou als klant toe: dit in tegenstelling tot andere zaken. BCC heeft mijn voorkeur!

Reageer

Cisca 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De Samsung koelkast is prima. Ook de bezorging verliep naar wens. Maar ik moest de koelkast zelf uitpakken! Bizar! Je kon bij bestelling aanvinken of de koelkast geplaatst en aangesloten moest worden. Kosten: €20,= Dat deed ik niet omdat ik de stekker straks zelf wel in t stopcontact kan doen. Maar niet uitpakken? Heel bijzonder! Dat scoort geen punten BCC!!

Reageer

Sylvia 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vriendelijk en enthousiast personeel met goede kennis van wat ze verkopen in winkel

Reageer

Miranda 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend goed en persoonlijk geholpen. Verstand van zaken en uitleg over alle aangeschafte witgoed/ t.v etc.

Reageer

Geert 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskkundig personeel. Ik werd vlot geholpen en ben blij met mijn aankoop. De verkoper hielp me ook het artikel naar de auto te dragen. Top!

Reageer

Noël 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC een top bedrijf die zich aan de gemaakte afspraken houdt.
Ik zou BCC aanbevelen omdat ze keurig aan hun woord hebben gehouden en de tijdafspraak was keurig in orde geregeld.

Reageer

Tes 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super! Bestel nu voor de tweede keer bij BCC en alles is goed geregeld. Plaatsen van de bestelling, keuze van de bezorgdag en het afleveren is top. Ook erg fijn dag je bij BCC kan kiezen/betalen voor langere garantie. De bezorgers brachten het naar 2 hoog, hebben de wasmachine geïnstalleerd en de oude meegenomen. Jongens van de bezorging erg vriendelijk en behulpzaam.

Reageer

Toon meer reviews