Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

astrid 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super service, mijn sodastream deed het niet in een paar minuten hebben zij het opgelost.
echt de aankoop van het jaar !
top

Reageer

Alan 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel fijn geholpen.
Tv van het schap gekocht. Thuis bleek er een pixelfoutje in te zitten.
Na 4 dagen terug naar de winkel en kon zo een andere uitkiezen met de zelfde korting.
Top BCC Oosterhout. Zeer tevreden

Reageer

joke knotter 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
keurig geholpen totaal niet opdringerig en eerlijk de voor en nadelen van het product verteld de dame was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Reageer

R.G.J. Heemskerk 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Informatieverschaffing was eersteklas. BCC houdt zich zich bovendien uitstekend aan gedane toezeggingen (bijv. prijsgarantie)

Reageer

Nima 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Medewerkesr van BCC Hellevoetsluis zijn helaas niet vriendelijk! Ik hoop dat het beter zou worden.

Reageer

J. J. Krijgsman 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel en vriendelijk personeel en goede uitleg als je iets wilt weten. Ik ben heel tevreden over deze winkel. Kopen er best vaak wat dus dat geeft aan dat hij voor ons voldoet.

Reageer

Sven 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top store goede service ze nemen echt de tijd voor je en zorgen dat je niet onnodig geld uitgeeft

Reageer

P.Arts 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben bij bcc geweest en heb een wasmachine en droger gekocht.
Kreeg prima advies.
Inmiddels zijn de aparaten thuis. werken prima

Reageer

P.Arts 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben bij bcc geweest en heb een wasmachine en droger gekocht.
Kreeg prima advies.
Inmiddels zijn de aparaten thuis. werken prima

Reageer

H.Keilholtz 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vakkundig advies als een van de winkel bediende het niet weet roepen ze er iemand bij die wel alles van het product weet

Reageer

J. Moerman 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind ze heel klantvriendelijk en ze leggen alles gewoon goed en duidelijk uit.
Wand ze nemen de tijd voor voor hun klanten

Reageer

Henk Jongbloed 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes en vlot geholpen. Passend advies om het juiste product te vinden wat aansloot bij mijn vraag.

Reageer

D.Smits 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vooral de bediening van het personeel was uitstekend wij kregen uitleg over alles wat we wilde weten we moeten ons sterk vergissen maar het personeel is in onze ogen zeer deskundig

Reageer

Anke 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede web site, geven goed aan wanneer ze leveren, en zijn mooi op tijd.
Nemen je oude artikel gratis mee.
Je krijgt netjes de aankoop bon per mail opgestuurd.
Al met al een goede service.

Reageer

Henk Duinkerken 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kwamen bewust voor een laptop met bepaalde eisen waar deze aan moest voldoen ,nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt kregen we diverse opties van verschillende laptops ,de medewerker was heel duidelijk in haar uitleg,uiteindelijk gekozen voor een Levobo.
Ook de instructie hieraan te sluiten was duidelijk.
Prima service

Reageer

W. 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke webshop, duidelijke prijzen en omschrijving en goede specificaties.

Reageer

sandra5pham 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een tablet de late avond van te voren besteld en de volgende dag was hij gewoon in huis. Laagste prijs, snelste levering, helemaal top!

Reageer

Carla 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als midden in een verhuizing de stofzuiger er mee stopt wil je zo snel mogelijk vervanging.
Met 3 kleine kinderen is het niet praktisch om om 15.45u nog aanstalten te moeten maken naar een winkel te gaan.
BCC heeft een fijne website waar we heel snel en makkelijk een nieuwe uit konden kiezen.
Duidelijk, helder, voldoende informatie en ook heel handig, de optie om verschillende producten met elkaar te vergelijken.

Reageer

Edwin Ruiter 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Webshop gemakkelijk te navigeren en op product / prijs te filteren. Na bestelling netjes op de hoogte gehouden van de levering.
Al met al duidelijk en snel door de bestelling en levering heen gelopen.

Reageer

Ellen 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerst op kieskeurig gekeken naar beste koop van het door mij benodigde artikel. Toen dichts bijzijnde goedkoopste shop, dus BCC, gezocht. Zeer vriendelijk en met goede product kennis geholpen.

Reageer

Shivra 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit van de etna koelkast op tijd gebeld door de bezorgers.

Reageer

Jeannette 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd UITSTEKENDE service en VRIENDELIJK en BEHULPZAAM personeel , die weten waar ze het over hebben.
BCC kan ik zeker aanraden!!! 😄
Bedankt BCC en tot de volgende keer.

Reageer

Corry 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn prima geadviseerd door een verkoper van BBC voor onze iPad.
Met verstand van zaken. We zijn heel tevreden en komen graag weer terug voor
onze volgende aankoop.

Reageer

Bas 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bcc is een goede winkel altijd wordt je snel geholpen en vriendelijk.en je loopt altijd uit de winkel met een goed product.

Reageer

Michael Dittmar 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is klantvriendelijk als het gaat om service. Dat wil zeggen er word altijd meegedacht aan een goede oplossing en de prijzen zijn altijd eerlijk (dus niet te duur).

Reageer

Helder 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede locatie.
Ik ben snel en Vriendelijk geholpen.
Werd goed geïnformeerd over de verschillende producten en men liet me vrij in eigen keuze.

Reageer

Mike 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het winkel personeel vriendelijk en hebben me goed geholpen.
Klantenservice gebeld het verplaatsen van de levering datum was ook vriendelijk en snel geregeld er netjes.
De levering netjes op tijd en netjes geleverd.
Erg tevreden van begin tot het het eind.

Reageer

Ron 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment en hele snelle levering: Om 23:40u besteld, toch andere dag geleverd.

Reageer

Marianne 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is redelijk overzichtelijk, het is makkelijk om te bestellen en de levering is prima en het moment zelf te regelen. Fijne ervaring!

Reageer

Louise 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop, mooie overzichterlijke website, prijsbewust, de levering ging helaas niet goed, wel bij BCC niet bij de bezorging, pakket was zoek, de setvice van BCC verdiend echt een pluim! Snelle reactie en snelle actie, vriendelijke medewerkers, uiteindelijk is het pakket gevonden deze was in de verkeerde straat afgeleverd, BCC start alsnog een onderzoek hoe dat kon gebeuren. Maar ik ben iig een zeer tevreden klant van BCC!👍

Reageer

Bdg 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel van BCC een aantal vragen gehad over een inbouw vaatwasser en super goede uitleg gekregen! Daarna via internet een Siemens app. besteld, deze werd keurig op tijd bezorgd en ingebouwd door 2 kundige monteurs van BCC ! Complimenten want het was ook nog eens 30 graden !
Heb al meerdere app. van BCC en altijd zeer tevreden!

Reageer

Griffith 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en professioneel personeel.
Een wat kleiner, maar wel overzichtelijk filiaal.
Hebben niet alles op voorraad, maar bestellen (ook vanuit een ander filiaal) is geen probleem.

Reageer

Leon5314 26-06-2019

Algemene score

9,0
Heb in het verleden een bezoek gebracht aan BCC en het viel me direct op dat het personeel kennis in huis had die normaliter alleen in de speciaalzaken voorhanden was. Dit is zeker niet onopgemerkt gebleven, vandaar mijn aankoop

Reageer

D.F.K. van Driel 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ken alleen het filiaal bij mij in de buurt maar ondervind daar goede service en betrouwbaar advies. Zelfs al een keer door een medewerker geholpen om mijn zojuist gekochte ventilator direct gebruiksklaar te maken in de winkel.

Reageer

Maarten de student 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwam al binnen een dag en er werd ook nog eens aangegeven hoelaat ongeveer!

Reageer

Blokdijk 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met kennis van zaken.
Overzichtelijke winkel met n ruime keuze en een volledig assortiment.

Reageer

DR 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Veenendaal is nieuwe, nette en ruime winkel met vriendelijk en kundig personeel!!
Aanschaf de Samsung RB37J5029 koelkast. Mooie folder aanbieding voor €599,- en ook een geweldige ruime koelkast en vries gedeelte.
Verder geen op of aanmerkingen, maar gewoon een perfecte ervaring.

Reageer

Fien 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De gene die mij hielp had niet heel veel verstand van de airco maar schroomde niet om er iemand anders bij te halen.

Reageer

M.Voorthuizen 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze vaatwasser is kapot gegaan ,dus naarBCC voor een andere.
Kregen goed advies van de verkoopster en nam ondanks haar andere werkzaamheden uitgebreid de tijd met ons om tot de juiste koop te komen.
Goede services en zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Reageer

ShirShar 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben bijzonder vriendelijk geholpen door een medewerker, gaf me ook de nodige adviezen. Erg prettig, nam genoeg tijd voor me vrij.

Reageer

PS 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes geholpen. Onze gekozen aankoop was momenteel niet leverbaar, samen met de verkoper een goed alternatief gevonden.

Reageer

Edwin Vrolijk 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een magnetron besteld en ik levering bleek deze beschadigd. Na een telefoontje met de klantenservice was alles snel opgelost. 2 dagen later is de beschadigde magnetron opgehaald en gelijk een nieuwe geleverd. Dus van mij een dikke 8. Super Service.

Reageer

Sebnem B 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Een overzichtelijke en goede winkel met aardige medewerkers. Ze helpen je vriendelijk. Ik heb er een MacBook gekocht en stond binnen een half uur buiten dus je bent niet de hele dag kwijt, super fijn als je even snel wat wilt kopen!

Reageer

Jan Beeldman 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima Airco voor een mooie prijs, winkelpersoneel liep keurig mee naar de auto om hem erin te tillen. En ..... heerlijk kunnen slapen in een coole slaapkamer. 👍

Reageer

Marianne 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC in Purmerend heeft een ruime overzichtelijke winkel. Vriendelijk personeel. Ik wilde eigenlijk iets bestellen via internet, maar ben toch naar de winkel gegaan, om daar te informeren of ik het artikel ook via de winkel kon bestellen, en dat kon. Dus was ik blij mee. Ik ben niet zo'n internet koper....

Reageer

Betsie Netten 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wou altijd snel geholpen en vooral door iemand, die er veel van weet. Reden om terug te gaan.

Reageer

Fred 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door de ervaringen met andere winkels, ga ik alleen nog naar BCC.
Alle huishoudelijke apparaten die wij hebben komen van de BCC. Vorige week een nieuwe TomTom aangeschaft, zoals altijd een goede bediening.

Dus; tot de volgende keer.

Reageer

Ger 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het wordt waargemaakt : vandaag besteld, morgen in huis !! Een hele goede garantie

Reageer

Ton Habraken 25-06-2019

Algemene score

9,0
Stofzuiger in de middag kapot gegaan. Diezelfde middag een nieuwe besteld bij BCC die de dag daarop al werd bezorgd. Klasse. Snelle service en veel keus.
BCC : Daar doe je zaken mee.

Reageer

Ger 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen. Ook verwezen naar een mogelijke kortingsbon bij overstappen van energieleverancier.

Reageer

Toon meer reviews