Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14881 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ga altijd naar BCC.
Prettige winkel, goed personeel, die je deskundig help.
Ook de bezorging is altijd een prettige ervaring.
Netjes op de plek en aangesloten.

Reageer

Jongman 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantvriendelijkheid staat
bovenaan en dat ontbreekt nog wel eens tegenwoordig in andere winkels

Reageer

Tazelaar-Goudsmits 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben onze aankoop van een inbouw koel/vries combinatie gedaan via een vriendelijke en uiterst behulpzame medewerker Hans, bij BCC Buikslotermeerplein Amsterdam Noord. Hans luisterde aandachtig naar onze wensen en gaf ons een goed en deskundig advies. Al onze vragen werden beantwoord en tevreden keerden wij naar huis.
Binnen zeer korte tijd werd de koel/vries combinatie aan huis geleverd en geplaatst op een vriendelijke en zorgzame manier door deskundige medewerkers.
Wij bevelen BCC Amsterdam Noord zeker aan!

Reageer

Esther Wouters 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor BCC gekozen omdat ik een vorige keer in de (fysieke) winkel uiterst vriendelijk werd geholpen. Nu online koelkast gekocht via simpele muisklikken. De leverancier deed precies wat hij had aangekondigd dat hij zou doen, op tijd. Twee loeisterke nette kerels hebben mijn nieuwe koelkast drie verdiepingen op gesjouwd en de oude weer naar beneden. Daarnaast kon ik nog wat oude spullen meegeven (oud modem, telefoon). Kon niet beter, dus: een tien.

Reageer

ROGER FRANCKEN 28-06-2019

Algemene score

9,0
Leuk dat je een mening mag geven ,ikzelf heb ook altijd een baan gehad met klantcontact,dus ben oplettend hoe andere dat doen, deze 2 heren waren vriendelijk en gingen meteen aan de slag, waren voor de rest niet echt spraakzaam, en wilde ook geen koffie ik hoop alleen niet vanwege tijdsdruk , erg goed gedaan op nssr het volgende apparaat

Reageer

Paula 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met het nodige voorwerk naar BCC Zoeterwoude. Bijzonder klantvriendelijk en hulpvaardig geholpen. Alle tijd werd voor ons genomen; daarbij werd de procedure van levering rustig doorgenomen. Zeer sympathieke verkoper.
Levering thuis was heel erg goed. Gratis en voor niks een paar nieuwe draden aangelegd. HULDE. Perfect. BCC kunnen wij - met overtuiging - van harte aanbevelen.

Reageer

Sylvia 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als er iets aangeschaft moet worden met een stekker is de keus snel gemaakt, op naar BCC Vlaardingen, altijd vriendelijk geholpen door het personeel ondanks de drukte, dus ook voor een tablet ben ik weer geslaagd, vanwege een feestweek nog een leuke korting gekregen ook, hoe leuk is dat, terug naar huis met een lach en een tablet, Toppie !

Reageer

Marcel 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC, alles super geregeld !!! En een verademing: duidelijke bezorgtijden met een belletje als ze in de buurt zijn !!!

Reageer

C. Kroon 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en montage, er werd ruim van tevoren aangegeven hoe laat ze er zouden zijn. Oude apparaat en verpakkingsmateriaal werd keurig mee teruggenomen.

Reageer

Roel 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een zoektocht op het internet kwam BCC voor mijn koelkast qua prijs de beste uit de bus.
De levering werd keurig netjes op het afgesproken tijdstip bezorgd.
De bezorgers waren netjes en vriendelijk en ze belden c.a. 20 minuten voor levering op zodat ik precies wist hoe laat ze kwamen.
De website is duidelijk en helder, ik had snel gevonden wat ik zocht.

Reageer

Nico 28-06-2019

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop van Bcc. 1 uur voor aflevering een sms ontvangen en 5 min voor bezorging werd er netjes gebeld. Keurig naar boven gebracht en aangesloten. De oude wasmachine meegenomen.
Uitstekende service

Reageer

Frans 28-06-2019

Algemene score

10,0
Ik heb laatst een verouderd model tv gekocht die in de winkel klaarstond voor een leuke prijs, op aanraden van de verkoper omdat hij specifieke eigenschappen had, de verkoper wist niet zeker of hij uit de doos geweest was en of dat het een showroommodel was, we hebben de gok genomen omdat de prijs leuk was, thuis bemerkten we dat hij toch uit de doos was geweest en het zich om een retourafname ging, hij was welliswaar netjes ingepakt zoals het hoorde maar hij was anders verpakt als met andere tv's, we zijn de dag erna teruggegaan naar de winkel en na even overleggen heeft men ons nog eens 100 € van de prijs afgedaan, tevens gaf men ons nog korting op een andere apparaat zodat we met een tevreden gevoel naar buiten gingen, ze wilden ook de tv terugnemen maar dat was ons teveel rompslomp, vorig jaar hebben we een speciale laptop gekocht voor studie, dit was het betere merk geschikt daarvoor en de prijs was pittig maar een keurige prijs, naderhand zagen we online bij BCC dat het apparaat online 100 € goedkoper was, we hebben toen actie ondernomen en het bleek een fout op de webshop met de prijs te zijn, de prijs die wij betaald hadden was de juiste prijs, de prijs is meteen erna aangepast, we hadden dus niets teveel betaald, toch heeft BCC ons de 100 € retour gegeven en een draadloze muis erbij gedaan van een goed merk, voor een ritje extra naar de winkel en de tijd voor het regelen was het dus beide keren meer als de moeite waard

Reageer

Lodewijk 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne klantvriendelijke benadering in den Bosch. En XXXX een 9 als het gaat om service en aanbieden van concurrerende prijs in vergelijking met wedijverende firma's

Reageer

Marja 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen met product uitleg, voorlichting en zeer goede service. Verkoper heeft zelfs product in de auto gezet.

Reageer

Sonny 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtige winkel met goede keuze voor ieder wat wils en het personeel heeft goede kennis van de te verkopen producten. Verder vriendelijk personeel.

Reageer

Jessy Jane 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top producten, de beste prijs en een duidelijke website! Goed op de hoogte gehouden over de levering, die de volgende dag na je geplaatste bestelling plaatsvind.

Reageer

TJ 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
+ De (web)shop is overzichtelijk en biedt bij het bladeren goede mogelijkheden om te zoeken en te filteren zodat je beter je keuze kunt maken op basis van je wensen.

+ Producten zijn goed uitgelegd en bevatten uitgebreide specificaties op de website.

+ Je kunt eenvoudig een bezorgdatum kiezen, net als je afleveradres.

+ Je krijgt een SMS'je en je wordt gemaild met het tijdvak van bezorging. De bezorgers bellen bovendien vlak voordat ze aankomen op het afleveradres.

- Wat ik mis is de mogelijkheid om kleine spullen bijv. via PostNL te laten bezorgen of af te halen bij een afhaalpunt naar keuze. Voor mijn (kleine) bestelling kwam een vrachtwagen met 2 bezorgers langs.

- Het zou mooi zijn wanneer er in de productspecificaties op de website ook een link staat naar het product bij de fabrikant.

Reageer

Cheyenne 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laat in de avond een smoothie blender gekocht, en zoals vermeld ook de volgende dag in huis. Dit is bij veel online winkels nog wel eens anders, super fijn dat hij zo snel bezorgd werd! Ideaal apparaat dat het maken van een smoothie versneld met amper afwas. Dat wat er wel schoongemaakt moet worden mag in de afwasmachine. Al met al fantastische aankoop!

Reageer

Luijks 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is soepel verlopen van begin tot eind. Zelfs toen ik aangaf dat het product in prijs verlaagd was hebben ze dit aangepast.

Reageer

Jos 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede kennis van personeel. Door mond op mond reclame de keuze voor deze winkel gemaakt. Je voelt je hier echt klant en kan later ook terug met vragen e. d.

Reageer

Linda 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site zag er goed verzorgd en veilig uit, ik kreeg ook nog eens een leuke korting. Het was de dag erna gelijk bezorgd, super fijn! Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe telefoon.

Reageer

Piet Verschuren 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na melding van schade bij eerste levering werd ik goed geholpen en is er na 2 dagen
een nieuw en onbeschadigd artikel afgeleverd.
Mijn dank voor de goede behandeling.
Kijk zo verdien je nieuwe klanten.

Reageer

DS 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Telefoon die ik wilde was hier het goedkoopst. Levering was snel en ik kon zelf de dag kiezen en levering in de avond was ook mogelijk.

Reageer

magdalena 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ben geweldig geholpen, één ding hebben hulp en ik ons niet gerealiseerd: de deur van de koelkast is een halve cm. smaller dan de kast - millimeterwerk dus, maar nu moet er wel een timmerman aan te pas komen om wat schaafwerk te lever vóór de kast echt zijn plekje heeft en .... ik snap het, de heren brengers mogen dergelijk werk niet doen, ook al vanwege tijdsbeding, daarom een 9

Reageer

Albert 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals gewoonlijk werd ik ook deze keer weer vriendelijk geholpen.
Dit keer hielp een medewerkster mij, met voldoende informatie aan een nieuwe mobiele telefoon. Zij adviseerde mij geen aanvullende geheugenkaart te nemen, daar deze telefoon van zichzelf voldoende geheugen heeft.
Het laaste is zinnige informatie voor een leek, want het spaart toch de portemonnee.
Voorts brengt het mij de volgende keer weer bij jullie terug.

Reageer

Greet van Looij 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij deze winkel in Noord komen wij al jaren daar wij zeer tevreden zijn over hun klantvriendelijkheid (ook als er iets niet goed is of gaat) en de kennis van de producten van de verkopers(sters).

Reageer

Ruurd en Aaltsje Sloot 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze oude tv hadden we 11 jaar gehad , waren toe aan een nieuwe grotere tv .
Verschillende winkels gehad tot we bij BCC terecht kwamen , werden vriendelijk geholpen en alle vragen werden beantwoord.
De prijs voor een Samsung Qled tv 65 inch sprak ons meteen aan , en zijn tot de koop over gegaan.
Werd een paar dagen later bezorgd , wij blij en hebben hem zelf geïnstalleerd, tot onze verbazing s,avonds bij bepaalde licht inval kon je heel duidelijk zien dat er vocht achter het beeldscherm zat.
Weer terug naar BCC werd meteen werk van gemaakt , en een paar dagen later werd er een nieuwe geleverd.
Wij weer blij , maar niet voor lang tv uit gepakt op de tv kast gezet en er zat plak folie op het beeldscherm dat er voor zichtig afhalen en waren op de helft wat kwam daar te voorschijn een barst in het beeldscherm was er eigenlijk meteen klaar mee .
Weer gebeld met BCC telefonisch contact gehad maar was toch beter dat wij even langs kwamen om het af te handelen.
Stond op het punt om het bedrag terug te willen en naar een andere winkel te gaan .
Maar dacht krijgen nog één kans , drie maal is scheepsrecht.
Hadden nog een tv liggen , paar dagen later bezorgd en geïnstalleerd deze is top .
Ben toch blij dat we bij BCC zijn gebleven, wat een service en top medewerkers.
Bij een volgende koop gaan we zeker weer naar BCC .

Reageer

Suzan 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een ijskast en diepvries besteld bij BCC, ze hadden ze op voorraad en ik kon ze gelijk bestellen via Afterpay.
De bezorgers waren netjes op tijd en belden even van te voren dat ze er bijna waren.
Zeker een aanbeveling

Reageer

Barry 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen, snel geholpen, enthousiast geholpen goede alternatieven geboden.

Reageer

A.jongeling 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel in Hellevoetsluis héél prettig geholpen én de jongens die de wasmachine kwamen afleveren waren uiterst vriendelijk en beleefd. Kom je niet vaak meer tegen. Bij een volgende aankoop kiezen wij zeker weer voor BCC.

Reageer

Dominique 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb zojuist een nieuwe inbouw koelkast gekocht bij het BCC filiaal in Almere. Voor de aankoop hadden mijn vriend en ik veel vragen. Wij zijn vriendelijk te woord gestaan en kregen duidelijke informatie. De verkoopmedewerkers stralen professionaliteit uit en lijken goed te weten waar ze het over hebben. Het enige minpunt voor mij was de aanlevering. Wij kregen op de dag van bezorgen om 2.00 's nachts pas een tijdvak toegestuurd. Veel mensen slapen rond dit tijdstip en lezen dit bericht niet. Hierdoor kan de aankomst van een monteur om 8.30 's morgens een flinke verrassing zijn. Wellicht kan dit wat eerder vermeldt worden, zeker als er montage van artikelen bij komt kijken.

Reageer

BvD 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ken bcc als een goede klantenservice als er iets mis is. Daarom kies ik liever voor bcc.

Reageer

Camine Muller 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel duidelijk zelfs voor een ouwe digibeet!
Geen problemen met bestellen! Heel makkelijk ook voor de oudere medemens!

Reageer

Valk 27-06-2019

Algemene score

10,0
Daar wij een tv gekocht hebben hebben wij een nieuwe kabel gekocht. Zeer goeie uitleg gekregen. Wij zijn zeer tevreden over bcc.

Reageer

Sandra 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bewust gekozen voor de BCC omdat je hier toch echt de beste service krijgt.

Ik ben goed geholpen in de winkel om de beste keuze te maken qua wasdroger.
De twee mannen die mijn wasdroger kwamen leveren en installeren waren ook twee toppers.
Ze waren netjes op tijd en hebben snel en netjes werk verricht. Gewoon in één woord: Top!

Reageer

Lee Prest 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben op een snelle en correcte wijze geholpen. Medewerker kon mij goed uitleg geven om vervolgens een bestelling te plaatsen die alleen online kon. Product is trouwens top.

Reageer

Kees 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service en ontzettend goed personeel.Had een klacht maar deze werd in no to e tot volle tevredenheid opgelost. Ging met een tevreden gevoel en lach de winkel uit en ga zeker voor al mij aankopen terug naar BCC Roosendaal. ☺☺☺

Reageer

Tom 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je krijgt hier vriendelijk en duidelijk uitgelegd hoe het apparaat werkt. Tevens is bij deze winkel ruim voldoende parkeer plaats, wat tevens graties is.

Reageer

magdalena 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ben geweldig geholpen, één ding hebben hulp en ik ons niet gerealiseerd: de deur van de koelkast is een halve cm. smaller dan de kast - millimeterwerk dus, maar nu moet er wel een timmerman aan te pas komen om wat schaafwerk te lever vóór de kast echt zijn plekje heeft en .... ik snap het, de heren brengers mogen dergelijk werk niet doen, ook al vanwege tijdsbeding, daarom een NEGEN

Reageer

Veelteneet 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen bij de keuze van een combi-oven. Eerlijke verkoper die niet heeft gepusht tot een verkoop.

Reageer

Mvr vd Vorst Philipsen 27-06-2019

Algemene score

1,0
Schande ik krijg vandaag een mail van een aankoop van mijn vader die helaas al 13 sep is overledenHet blijkt een aankoop van de nieuwe bewoonders te zijn die nu op mijn vader zijn adres wonen Ze vragen de postcode in de winkel maar niet naar de naam van de nieuwe bewoonder ,dus ik krijg die mail binnen Ben naar bcc venray gegaan ze zeggen we zijn vergeten naar de naam te vragen Ja dat kan maar bij mij is het een steek in mijn hart van verdriet Dit mag gewoon niet gebeuren.
Officiële reactie van BCC 05-07-2019

Beste mevrouw v/d Vorst Philipsen,

Wat vervelend om te horen dat dit daadwerkelijk gebeurd is als eerste nog gecondoleerd met het verlies . Onze welgemeende excuses hiervoor.

Graag zie ik een reactie via Reviews@bcc.nl met het ordernummer
zodat we zo spoedig mogelijk contact kunnen opnemen.

Reageer

W.Bruin 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
na een zeer vervelende ervaring bij jullie overburen in Middelburg. naar BCC gegaan hier ons verhaal verteld wat er allemaal was misgegaan daar. W e kregen een groot stuk begrip. en werden vervolgens perfect geholpen aan een nieuwe tv met ophangen en instellen. het ophangen ging even mis moest een andere ophanging komen werd direct geregeld tv hangt en is ingesteld perfect

Reageer

Sam 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele coole wasmachine. Ziet er gaaf uit, staat overal erg mooi, ziet er futuristisch uit en maakt een leuk geluidje als ie klaar is! Zeker een aanrader!

Reageer

Beentjes 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren tobden wij met de ontvangst van internet in onze woonkamer. De aansluiting van het modem staat namelijk noodzakelijk in een van de slaapkamers. De doorgifte naar de woonkamer wordt bemoeilijkt door dikke steunmuren in het huis, met gewapend beton. Eindelijk heeft de deskundige hulp van een BCC-medewerker in Zeist dit euvel voor ons opgelost. Een weliswaar prijzige, maar prima versterking door drie tussenstations (merk Deco M5). Wat een fantastische oplossing.

Reageer

Cor 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heeft een goed assortiment en ook het afhalen van online gekochte artikelen is heel goed geregeld. Deskundige uitleg en aanvullende informatie geven is geen enkel probleem, daar neemt men alle tijd voor.

Reageer

Ivonne vd Zande 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige inductie kookplaat gekocht van Bosch goede uitleg goede service toppie alles fijn aangesloten en oude spullen mee genomen kan niet beter
Bedankt BCC

Reageer

Willem 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel verzonden, geleverd volgens volgens afspraak, netjes verpakt, handig met een veiligheidstape.

Reageer

Dick van der Niet 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kiezen niet voor de M-markt, maar voor bewust voor BCC. Daar word je als klant op vriendelijke en respectvolle manier welkom geheten en geholpen. Bovendien liggen en staan alle producten keurig geordend en is de winkel overzichtelijk ingericht. Dat maakt winkelen bij BCC tot een feest!

Reageer

AB 27-06-2019

Algemene score

7,0
koelkast besteld, deze werd 15 dagen later geleverd ( was bekend bij bestellen)
de koelkast pastte met verpakking niet door de deur, mij werd verteld dat ik dan zelf de verpakking eraf moest halen, en helaas dus ook zelf naar binnen brengen. dat was nogal jammer.
de oude koelkast paste ook niet door de deur naar buiten. moest dus ook zelf de deuren demonteren, en dan kunnen ze hem later ophalen. jammer dat er niet de tijd wordt genomen de klant optimaal van dienst te zijn. De concurrent doet daar wel aan. verder wel vriendelijk personeel.

Reageer

CF 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hadden een defect aan de magnetron van net een jaar oud. Na mailoverleg wordt direct aangegeven dat dit onder de 2 jaar fabrieksgarantie valt en de magnetron omgewisseld kan worden. Ook een uitgebreidere magnetron met uiteraard bijbetaling is geen probleem. Goede uitleg over het nieuwe apparaat. Over het algemeen nu en in het verleden erg tevreden over BCC Hengelo met name omdat er mensen werken die je inhoudelijk advies kunnen geven en goed doorvragen wat de wensen zijn. De buurman kan daar nog veel van leren.

Reageer

Toon meer reviews