Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jorgen 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service, afspraken, ondanks drukke tijd, prima nagekomen. Helemaal top!
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Jorgen,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

s. v.d. Bosch hellevoetsluis 21-12-2020

Algemene score

9,0
De site is zeer duidelijk, prijs kwaliteitsaanduiding was goed verzorgd.
de levering heeft snel plaats gevonden. shapo
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste s. v.d. Bosch hellevoetsluis,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G. Vosman 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel die tegen een concurrerende prijs goede artikelen verkoopt.
Ik had een Netgear Orbi RBK753 Mesh syteem besteld die zeer snel geleverd werd.
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste G. Vosman,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daphinately 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling zondagavond gedaan, meteen maandagochtend rond 9.00 uur bericht dat ik de bestelling kon afhalen. Op afhaaladres goed geregeld; duidelijk, snel en vriendelijk. Zeer prettige koopervaring in deze rare coronatijd.
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Daphinately,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E. van Halm 21-12-2020

Algemene score

9,0
Vandaag een tablet van Lenovo besteld bij BCC in Amersfoort. Een half uurtje later kreeg ik een mailtje dat ik deze al kon ophalen. ik werd geholpen door een aardige medewerkster van het filiaal, alles was netjes geregeld volgens de voorschriften. BCC Amersfoort is mijn favoriete witgoed- en elektronicazaak in Amersfoort, altijd vriendelijk, groot assortiment en mooi ruim opgezet.
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste E. van Halm,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees 21-12-2020

Algemene score

3,0
Bar slechte service, verkopers die je extra garantie proberen te verkopen waar je in de praktijk erg weinig aan hebt
Winkel :Hoorn
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Kees,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Prima website, makkelijk zoeken.
Op de site staat dat de oude apparatuur wordt meegenomen.
Dit klopt niet DHL kon de oude apparatuur niet meenemen.
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review over onze website. Wat vervelend dat DHL het oude apparaat niet heeft meegenomen. Dit had wel gemoeten. Mocht je dat alsnog willen, dan kun je bellen met onze klantenservice en kunnen we dit in orde maken.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tiny van Terheijden 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling van de winkel en deskundig personeel en uitleg over de producten, daarnaast staat vriendelijkheid daar hoog in het vaandel.
Zeker een aanrader ook mbt garantie en zekerheid, en voor de prijs hoef je het helemaal niet te laten.
BCC staat voor ons op nummer 1.
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Tiny van Terheijden,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kaan 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te begrijpen, duidelijke kleuren en vooral veel no-nonsense bewoordingen die het makkelijk maken om tot bestelling over te gaan.
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Kaan,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marco 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service en de bestelling zonder problemen kunnen plaatsen op de site.
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Marco,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis van de laar 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb met de aan koop via internet goede service gehad en besloten om het product te kopen en een super goede thuisbezorgd gehad zeer snel nogmaals top
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Dennis van de laar,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service met de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Huub Warmerdam 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service en goede kwaliteit hielden zich uitstekend aan de corona maatregelingen en deden zo hun best met de dingen ze kunnen doen wat zeer gewaardeerd bij mij
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Huub Warmerdam,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kat Hendriks 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bosch stofzuiger aangeschaft. Perfecte zuigkracht. Klantenservice hebben zeer vriendelijk geholpen bij het maken van de juiste keuze. Heb 2 honden en was dus op zoek naar een goede stofzuiger. Nou ik heb hem gevonden en wil nooit meer een ander!! Super service bij de klantenservice van BCC zeker in coronatijd!! Snelle levering ook. Zaterdag besteld en maandag al aan het stofzuigen.
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Kat Hendriks,

Bedankt voor jouw review over onze klantenservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

DR Stam 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles keurig Netjes geregeld, vrijdag een AEG vaatwasser online besteld . En vandaag maandag bezorgt en nog gratis geïnstalleerd. Ik was al bbc fan , maar nu helemaal !
Een 10 is voor de almachtige ; dus een vette 9 wil ik wel geven 👍🏽🙏🏽
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste DR Stam,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering en de service van ons installatie team.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patrick 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb bij BCC Bergen op Zoom een soundbar gekocht.
Ben goed voorgelicht met een kopje kofie erbij.
Leuke personeel in omgang en goede service
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Patrick,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Bergen op Zoom.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Linda 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden met de snelle service! Zag en hoorde alleen maar om me heen dat bestellingen door de extreme drukte vanwege de lockdown niet meer vóór de kerst geleverd konden worden. Gelukkig wél door BCC! Gisteren besteld en vanochtend al geleverd door DHL. Top!
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Linda,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering zelfs op zondag. Goed verpakt en de elektrische deken werkt perfect.
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Wim,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nvds 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service! Van het weekend een stoom stijltang besteld en kon hem op maandag direct ophalen in de winkel. Er was een coronaproof afhaalbali gerealiseerd.
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Nvds,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edwin 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In deze coronatijd subliem meegedacht om tot een oplossing te komen. Ben ook nog bezig met een vaatwasser en diverse andere zaken. BCC is voor ons al jaren de perfecte zaak! Zeer veel kennis en enorm service gericht.
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Edwin,

Bedankt voor jouw review over onze oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Barry 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC heeft een fijne webshop en de prijzen zijn concurrerend met andere aanbieders ook het afleveren ging vlot en simpel
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Barry,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.P. van Zeijl 21-12-2020

Algemene score

1,0
11 november hebben mijn vriendin en ik een oven besteld met een levertijd van 3 weken.
Na 4 weken (dat is dus al te laat) kreeg ik een mail met het verzoek een bezorgafspraak te maken. Na een bezorgafspraak gemaakt te hebben op 10 december heb ik een volledige dag thuis moeten wachten zonder resultaat. Na vervolgens ZELF contact opgenomen te hebben met BCC, kreeg ik te horen dat de bestelde oven überhaupt niet op voorraad was. Best knap al zeg ik het zelf. Daarbij kreeg ik te horen dat de oven op 15 december binnen zou komen op hoofdkantoor, 'maar ze konden niks garanderen' aldus BCC.

15 december bleef een bericht van BCC uit. Vervolgens heb ik wederom ZELF op 16 december contact op moeten nemen met het bedrijf. Het product bleek nog steeds niet op voorraad, maar er zou voor het einde van de week contact met me worden opgenomen voor een bezorgafspraak in de huidige week. U raadt het al, ik heb weer zelf moeten bellen. Uiteindelijk een ander model moeten bestellen, omdat de gewenste oven nog steeds niet op voorraad was.

Vandaag zou er dan toch eindelijk een oven geleverd worden. Al grappend 'eerst zien dan geloven' werd er vandaag zowaar aangebeld. Wat bleek? De oven stond niet in de vrachtwagen... HOE DAN!?

Bijna 6 weken na bestelling nog steeds geen oven óf duidelijkheid wanneer we deze wel krijgen.

'Fijne kerstdagen zonder oven gewenst!' - BCC
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste M.P. van Zijl,

Bedankt voor jouw review. Dit is wel een heel vervelende situatie. Excuses hiervoor. We hebben contact gehad met het filiaal en gevraagd of zij je zo snel mogelijk kunnen bellen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Saskia 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wegens de coronasluiting van de winkels heb ik tegen mijn priciepe in besteld via de webshop. Maar omdat het artikel duurder was dan elders heb ik gebruik gemaakt van de livechat om te vragen hoe ik dat kon regelen. De beste man vertelde mij dat ik dat via hem kon regelen en zo geschiede. Alles via de chat kunnen regelen. Vandaag volgens afspraak is het product bezorgd. Helemaal te vreden.
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Saskia,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul Verhoef 21-12-2020

Algemene score

10,0
We hebben onze bestelling een dag later binnen gekregen, naar we kregen wel netjes een bericht van ze dat ze ivm de drukke tijd ons pakje een dag later bezorgd zou worden. Dat vonden wij wel heel erg netjes van ze. Dus vandaar een dikke 10 want ondanks de drukke tijd nemen de klant serieus.
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Paul Verhoef,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anniet 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kocht een wasmachine en had hulp van de medewerker op de chat. De volgende dag werd de wasmachine gebracht. Ik kreeg een tijdsindicatie en een halfuur voordat “Kobus en Rinus” voor de deur verschenen belden ze me
nog even op. Ideaal en op tijd. Ze hebben de machine keurige geïnstalleerd en als service de droger er weer op geplaatst.
Super service en een prima mooie AEG machine !
Dank
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Anniet,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wubje 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop, overzichtelijke site en goede product informatie.
Snel te bestellen en snel leverbaar.
Alleen deze keer heeft de vervoerder DHL er 3 dagen over gedaan door drukte veroorzaakt door de corona, en tot mijn verbazing op zondag geleverd.
Dank U.
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Wubje,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Van Schaik 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd prima in orde bij BCC. No nonsens bedrijf dat keurig op tijd levert wat je besteld hebt.
Handig dat er al een sticker bij zit voor een evt. retour.
Officiële reactie van BCC 22-12-2020

Beste Van Schaik,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E.H Boulachioukh 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de levering is soepel gegaan . de edewerkers hebben aan de afspraken gehouden.
de installatie is ook goed gegaan.
complimenten voor de service
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste E.H. Boulachioukh,

Bedankt voor jouw review over onze installatieservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Savelkoul 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk in informatie verstrekken. Netjes bevestiging ontvangen van het bestelde. Netjes leverafspraak bevestigd en nagekomen.
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Savelkoul,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maud Crombag 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en zeer tevreden over het bestelde artikel, wat wil je nog meer!
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Maud Crombag,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC - wasmachine Bosch WAXH2M00NL 21-12-2020

Algemene score

9,0
we zijn super blij met deze wasmachine van Bosch,
gaat heel veel wasgoed in, heel droog eruit en heel geruisloos.
voor bedrijf staat 'ie iedere dag aan, Blij met de keuze
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corrie Janson 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De advisering door de verkoper in de winkel van BCC was prima. Goede voorlichting over product en informatie over bezorging. Daadwerkelijke bezorging verliep ook volledig volgens afspraak. Prettig dat even vóór de bezorging nog gebeld werd dat men er aankwam.
Goede communicatie, geen irritaties, dat is zo fijn!!!
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Corrie Janson,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkel medewerker en bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

koffielover 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De Melitta koffie machine kwam als beste uit de test dus ging ik op zoek welke winkel deze machine verkocht. Zo kwam ik uit bij BCC want die waren veruit de goedkoopste. Ik bestelde online, kon (ondanks corona) het apparaat ophalen en zat de volgende dag aan een heerlijk kopje koffie. Dank BCC
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste koffielover,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R.E. van der Heide 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de drukte voor kerst een Nespresso-machine besteld en binnen 5 dagen in huis. De website is overzichtelijk, makkelijk om een bestelling te plaatsen en je wordt keurig op de hoogte gehouden over de bezorging van je bestelling! De doos waarin het werd geleverd had wellicht iets kleiner gemogen, meer dan de helft was gevuld met luchtkussens. Had nog niet eerder bij jullie besteld, maar tot dusver een uiterst positieve ervaring!
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste R.E. van der Heide,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C. Coumans 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele fijne winkel . Heb op korte temijn 2 aankopen gedaan .omline .Een friteuse , meteen de dag erna in huis . Volgende aankoop was een wasmachine , ook online , hele fijne service , avond te voren een mail gekregen over de levertijd en de dag erna 10 min voor aankomst , netjes bellen dat ze onderweg zijn . Bezorgers droegen allebei een mondkapje . Nieuwe wasmachine naar de zolder gedragen en aangesloten .Oude en verpakkingsmatriaal ook weer netjes meegenomen .Echt top !
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste C. Coumans,

Bedankt voor jouw review over onze services. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Linda 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een vriendelijk bezorg personeel
Ik ben netjes gebeld een kwartier voordat ze mijn wasmachine kwamen bezorgen en aansluiten
Ik kreeg de oude machine niet los gekoppeld en de heren hebben dit netjes opgelost
Ze liepen de trap op en af met de nieuwe en oude wasmachine en waren super voorzichtig
Echt super tevreden en heel erg vriendelijk geholpen
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Linda,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fons 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten staan goed beschreven. Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden over de levering. Ook wanneer dag later wordt ivm problemen. Netjes
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Fons,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

black& Decker kruimeldief 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
voordeel ; nette ,snelle en vlekkeloze levering zo vlak voor kerst.
voordeel ; zo straks zijn de naaldjes ** van de kerstboom ,..1..2..3.. .weg..

nadeel : product omschrijving komt niet overeen met functie apparaat.
Gelukkig kan ik zo af en toe uit de box denken
en gebruik ik mijn "kruimel"-dief ook voor de **
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gringo 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bcc veenendaal heeft mij 2 x een samsung rb36t602dsa koelvrieskast geleverd.
Beide teruggehaald vanwege het harde bromgeluid. 50db.
Netjes omgeruild voor een stille liebher cp 4313-22.
Heerlijk stil 35db.
Goede service!!
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Gringo,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veenendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patrick 21-12-2020

Algemene score

10,0
Besteld art op tijd binnen, goed verpakt, op de aangegeven tijdstip en volgens verwachting. Enige minpunt was dat DHL dit pakket op de stoep bij het begin van de oprit neerkwakt i.p.v. aanbellen of bij de voordeur neerleggen. Ik was blij dat het niet permanent geleend was of had geregend. Maar dat had niets te maken met BCC.
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Patrick,

Bedankt voor jouw review. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat DHL op deze wijze de pakketten bezorgd. Excuses daarvoor.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kevin 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nog nooit een probleem gehad met BCC. Nu weer een probleemloze bestelling en levering.
Keurig gecommuniceerd dat het een dag later kwam.
Top.
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Kevin,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

FrankR 20-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Topproducten & aanbiedingen met goede garantie en service en snelle levertijd !
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste FrankR,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Manouk 20-12-2020

Algemene score

10,0
Super snelle levering. En dat zelfs op zondag! Blij met me hoes. Zat netjes verpakt.
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Manouk,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Teuta 20-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste BCC,
Ik heb voor deze shop gekozen omdat , het een voordelig en goede winkel is. En het personeel is ook erg vriendelijk. Alles klopt volgens de afspraken. En we zijn erg tevreden over deze winkel.

Reageer

Daaniiie1988 20-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop, ik had ook nog een vraag over het product en werd super snel te woord gestaan over de chat, heel fijn :)

De levering was iets vertraagd, maar ik kreeg echt meteen een e-mail met uitleg en ook een sms, super klantvriendelijk en vriendelijk.
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Daaniiie1988,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en chatservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

SvdV 20-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is goed te vinden en ook het artikel dat je zoekt is snel te vinden .en dan ook nog een snell3 l3vering ondanks de kerstdagen .Een echte AANRADER BCC
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste SvdV,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Levering op tijd 20-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van de bestelling. Goede communicatie over de status.
Ondanks de drukke Corona tijd levering slechts een dagje later (op zondag!) dan in de planning stond. Pakket werd bezorgd op het tijdstip dat track en trace aangaf, top! Zeer tevreden.

Reageer

Arie 20-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is bij mij bekend als een zeer betrouwbare verkoper van goede producten. Ook in de fysieke BCC-winkel in mijn woonplaats Hellevoetsluis ben ik altijd zeer goed geholpen door vriendelijk personeel met uitmuntende product- kennis. Daarom viel mijn keuze op BCC.
Officiële reactie van BCC 21-12-2020

Beste Arie,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hellevoetsluis.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Emperor 20-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk online bestellen, direct bevestiging mail, met daarin track And trace. Door drukte kon DHL niet de volgende dag bezorgen. Direct een mail van BCC gekregen hierover. Perfect !

Reageer

Lady 20-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk, prima service en tijdig bericht van gewijzigde bezorging.
Aangeschaft artikel keurig en zorgvuldig verpakt.

Reageer

Arco 20-12-2020

Algemene score

8,0
Prima op de hoogte gehouden van de levering. Door de drukte werd dit 1 dag later, maar binnen de geplande bezorgtijd binnen.

Reageer

Toon meer reviews