Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lia van der Kraay 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind BCC heel fijn om te kopen goede service en fijne mensen aan de telefoon.had voor mijn zoon een was droger besteld betaald en later was hij uitverkocht.binnen 3 dagen mijn geld terug en toen een andere besteld.duurde even maar we ware er erg blij mee.we (mijn zonen en ik) kopen alles bij BBC net weer een nieuwe laptop gekocht.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Lia van der Kraay,

Bedankt voor jouw review over onze services. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ivo 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooie 65”Philips ambilight televisie besteld bij bcc. Ze hadden een mooie deal met flinke korting de bestelling was de volgende dag netjes in aan huis geleverd. bcc heeft een goede service. Ik raad bcc iedereen aan prijs kwaliteit is perfect. Bedankt
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Ivo,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service. Veel plezier met de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard vlaar 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de koelkast die we wilden was daar op voorraad ,even gebeld en het was voor elkaar
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Gerard vlaar,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alan 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel al jaren bij BCC, nooit problemen gehad. Levering altijd netjes op tijd volgens de afspraak.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Alan,

Bedankt voor jouw review over de levering. Graag weer tot de volgende keer en veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine gekocht in de Corona tijd super service binnen een dag een nieuwe in huis en keurig aangesloten

Reageer

Maaike 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het bestellen heel goed geadviseerd daarna was iets fout gegaan bij de bestelling. Ze zijn gelijk op onderzoek gegaan en de fout gevonden waardoor alsnog alles goed kwam. En ik gister mijn bestelling binnen kreeg. 2 hele blije kindjes😄 Bedankt BCC!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Maaike,

Bedankt voor jouw review over onze oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Helma 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het winkelen bij BCC was mij onmogelijk gemaakt door de geldende regels rondom het Covid-19 virus. Heel erg jammer... Omdat mijn wassen zich nu toch echt aardig opstapelden en ik ook niet steeds bij anderen wilde aankloppen, was het beste alternatief om toch een wasmachine via de site te bestellen. Dat was eenvoudiger dan ik had gedacht. Een overzichtelijke site en een prettige medewerker aan de telefoon zorgde ervoor, dat ik binnen een dag een nieuwe wasmachine had staan. Zal ik het nu ook nog leuk gaan vinden om te wassen?!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Helma,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze overzichtelijke website en onze telefonische service. Veel succes met de was!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aletta 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine stuk. Geen winkels open door de coronacrisis dus zoeken op internet en bij BCC uit gekomen. Overzichtelijk -ruime keus- en heel snel keurig geleverd. Top
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Aletta,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

max 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prettige winkel gaan goed met de klant om goeie service altijd bereid om te helpen
Gewoon goed,ook in coronatijd
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste max,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Simimon 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst de customer service gebeld met vragen, en die waren allemal snel en positif beantwoord. Achteraf bestelling en ophaling bij de winkel in Hilversum, en ook daar vriendelijk te woord gestaan en goed en snel geholpen! Ik schrijf niet snel een review, vond echt prettig.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Simimon,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans van der Meer 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor BCC omdat deze de beste voorwaarden en garanties biedt. Bezorging prima en vriendelijk. De vaatwasser welke ik gekocht heb volledig geïnstalleerd en oude meegenomen.
Compliment voor BCC. mogen de volgende keer weer komen voor een nieuwe bestelling.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Hans van der Meer,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G. van Kuijk-Vos 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd vaste klant, vriendelijk en deskundig personeel. Een aanrader voor deze winkel.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste G. van Kuijk-Vos,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nicole Couvreur 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een online bestelling en betaling bleek dat mijn gekozen tv pas ver 4 dgn geleverd zou worden
Samen met de winkel naar een andere oplossing gezocht en ze hebben echt hun best gedaan bij bcc aan de Meerstoel in oosterhout
Via Tilburg toch een andere tv kunnen kopen en deze hebben ze ook nog uit Tilburg gehaald voor mij dus een zeer verdiende 10 !!!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Nicole Couvreur,

Bedankt voor jouw review over onze oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en eenvoudig bestelproces, snelle levering, goede communicatie over tijdstip levering, prima prijs!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste John,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diana 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede en duidelijke webshop.
Artikel de volgende dag al geleverd, netjes en degelijk verpakt.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Diana,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

henk 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eenvoudig keuze te maken door goede zoekmachine
koelkast geleverd conform afspraak binnen tijdslot en 10m tevoren telefoontje gehad
het zou nog een extra fijne aanvulling zijn als je eerder een tijdslot zou horen dan de avond er voor.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste henk,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sharon 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, werkt snel, goede productomschrijving, snelle en nette levering
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Sharon,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roger Prive 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede info op website concurrente prijs levering bijna op de minuut je word zelfs nog 15min voor levering gebeld
Echt toppie
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Roger Prive,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Loek 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige snelle levering van mijn laptop welke na enige uploads en wat aanpassingen geweldig functioneert.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Loek,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton Erisman 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk. Geen verborgen kosten, het is wat het is. Het afhalen in Hilversum ging vlekkeloos. De wasautomaat bezorgen was perfect, 1 dag tevoren een email met de slottijd, op de dag zelf 5 minuten tevoren gebeld door de medewerkers. Die medewerkers hebben zeer correct gehandeld en alles uitgelegd.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Ton Erisman,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kilian 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb telefonisch de bestelling geplaatst voor een wasmachine en gasfornuis. De persoon die ik aan de lijn had was heel erg klantvriendelijk en heeft mij goed geholpen. Ik had twijfel tussen een aantal apparaten en we hebben samen gekeken naar de beste oplossing. De bestelling werd aan huis geleverd en de bezorgers van BCC hebben het voor mij binnen gezet. De machines zijn heel afgeleverd en ik kreeg nog extra aansluitingstips mee van de bezorger. Beide machines werken naar behoren en ik heb het allemaal kunnen krijgen voor een goede prijs!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Kilian,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke telefonische service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ana 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne shop overzichtelijk en wordt snel geholpen
Mijn bestelling was er sneller dan verwacht
Waar ik heel blij mee was.
vriendelijke bezorgers
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Ana,

Bedankt voor jouw review over onze verrassend snelle bezorging door onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dirk 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijke service, goed persoonlijk advies en snelle afwikkeling. Kan ik alleen aanbevelen !
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Dirk,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Denice 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, door vrolijke bezorgers gebracht, heel fijn dat je een tijdsvak van twee uur krijgt en ze een kwartier van te voren bellen! Dit was de reden dat ik bij bcc heb gekocht.. niet te hele dag thuis zitten wachten. Erg blij met mijn aankoop.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Denice,

Bedankt voor jouw review over onze vrolijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

a.p.eijke 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
altijd op een eerlijke manier geholpen en ook zeer klant vriendelijk een zeer luisteren oor voor de klant
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste a.p.eijke,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jordy 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb op vrijdagavond net voor middernacht een origineel Apple Watch-bandje besteld voor minder dan een derde van Apple’s prijs, en 13 uur later had ik hem in huis, zoals beloofd. Daarnaast kun je bij BCC op heel veel manieren betalen, inclusief Apple Pay. Perfect!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Jordy,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.J.T. 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top bedrijf! Deskundig personeel, zelfs telefonisch konden ze me uitstekend adviseren. Zijn altijd heel vriendelijk, ik blijf zeker klant.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste M.J.T.,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annette 20-02-2021

Algemene score

10,0
Via de website van BCC heb ik een inductiefornuis besteld van het merk Beko. Deze is gisteren geplaatst en geïnstalleerd door de monteurs van BCC. Ik ben zeer tevreden over de aankoop, levering en plaatsing van het inductiefornuis.
De website is klantvriendelijk en is makkelijk in gebruik.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Annette,

Bedankt voor jouw review over onze website en installatieservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John Witjes 20-02-2021

Algemene score

9,0
Winkel met vriendelijk personeel die zeer behulpzaam zijn. Ook in coronatijd werden we prima geholpen en de aflevering was ook goed verzorgd door vriendelijke mensen.
Ook het zoeken op de website is zeer gebruikersvriendelijk.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste John Witjes,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk vdd 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd heb ik BCC al een fijne zaak gevonden om te winkel, nu het in deze tijd niet kan, heb ik gebruik gemaakt van de website. Deze was super makkelijk te gebruiken door de in de zoek functie het artikel wat je wilt bestellen in te vullen.
Ik heb betaald via ideal en de volgende dag had ik het in huis.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Henk vdd,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bregje van de Louw 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer blij met mijn AEG wasmachine L6FBN84GP.
Heel fijn dat je zelf bij de wasprogramma’s kan bepalen welke temp en welke tijd!
Makkelijk bedienbaar!
Een erg grote deur wat het in en uitladen veel makkelijker maakt.
Een stille wasmachine, wat ook heel fijn is!
Al met al zeer tevreden!
Ik koop graag mijn producten bij BCC. Goede service en als er iets is lost men het op.
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Bregje van de Louw,

Bedankt voor jouw review over onze service. Veel plezier met de wasmachine!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ilsajoal 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine en droger besteld. Duidelijke website met uitgebreide keuze. Zeer snelle levering en keurig geïnstalleerd. Per ongeluk verkeerde leverdatum gekozen dit kon via de klantenservice makkelijk gewijzigd worden. Wij zijn zeer tevreden over BCC.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Ilsajoal,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijke en gedegen informatie vanaf het moment van telefonische bestelling t/m aflevering !
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Ton,

Bedankt voor jouw review. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corne 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site om te bestellen, de koelkast was heel erg snel thuis bezorgd door twee vriendelijke heren en de prijs was ook goed.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Corne,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Westerhof 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en duidelijke uitleg van de nieuwe vriezer die ik heb aangeschaft. Geplaatst en al het verpakkingsmateriaal netjes opgeruimd. Werd van te voren gebeld en wist precies wanneer ze zouden komen.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Westerhof,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sanders 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 23:59 besteld is morgen in huis.... Gelukkig maakt BCC het wel waar. Vaak wordt dit door webshops beloofd maar moet je alsnog een dag extra wachten. Het pakketje is zelfs eerder geleverd dan het in eerste instantie genoemde tijdstip.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Sanders,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Misschien wel de enige electronica winkel waar alles klopt: prijs. beleving en service. Ga zo door.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop en graag tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cor 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alvorens ik een koelkast had ik via de chat nog een aantal vragen.

Via de chat heb ik direct de koelkast besteld.
Ondanks de Corona tijd had ik deze binnen twee dagen binnen.

Ik werd met een sms op de hoogte gehouden en daarna werd ik via mijn mobiel gebeld dat ze binnen enkele minuten voor de deur stonden.

Super aardige bezorgers kwamen deze keurig afleveren.

Dit was de 2e bestelling binnen een week.
Met de wasmachine ging het precies zoals de levering met de koelkast.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Cor,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke beziorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Will 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de webshop is ruime produktinfo aanwezig.
De verschillende produkten vergelijken is een aanrader.
De bestelprocedure is zeer eenvoudig.
Betaling is veilig te doen via Ideal.
De levering is -ondanks corana- snel, en goed te volgen via track and trace
Het produkt is netjes, goed verpakt en werkt zonder veel voorkennis PRIMA.
Echt een aanrader om bij BCC on-line te winkelen
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Will,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harry 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Daar zit je dan ineens zonder toner cartridge en een printer die niet kan leveren waar je hem ooit voor aangeschaft hebt. Het reguliere wandelingetje naar de BCC vestiging om de voorraad op niveau te houden lukte vanwege de lock down al een geruime niet en dan zit je voor het blok. Nu maar via internet de toner bij BCC besteld in de hoop dat ik 'm snel kon ophalen. . Op donderdag de bestelling gedaan en de informatie verliep soepel..
Dan toch op vrijdagmiddag , na een melding van BCC, de wandeling naar de vestiging alhier en uiteindelijk 22 uur na de bestelling kon mijn printer de printjes weer produceren
Knap stukje werk van BCC..
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Harry,

Bedankt voor jouw review over onze service. Succes weer met printen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jelmer 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Woensdag avond laat besteld, volgende ochtend keurig in huis.

Zelf een foutje gemaakt bij het invullen van mijn e-mail adres. Contact opgenomen via whatsapp met de klantenservice. Gelijk reactie en goed geholpen.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Jelmer,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Actiebrief met 25 % korting was niet te verwerken via internetbestelling. Met een telefoontje toch kunnen regelen dat ik het betreffende artikel dezelfde dag nog (als was het click & collect) kon ophalen. Top BCC Oss!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over de service van ons filiaal in Oss.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sv 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke shop. Goede prijzen, makkelijk zoeken en heel veel communicatie over de levering. Alles perfect verlopen.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Sv,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wil. 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering viel buiten het aangekondigde tijd venster, maar er is keurig gebeld dat het wat later werd. Wij waren de lastste levering van de dag, en ondanks dat men voor onze levering en paar pittige leveringen/installaties hadden bleven de beide heren netjes en beleefd. Het product is keurig geplaatst en na een degelijke tekst en uitleg en demonstratie is het team weer vertrokken.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Wil.,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Trees 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe printer besteld. Binnen half uur gebeld om af te stemmen wanneer ik de printer in de winkel kwam afhalen. (Vanwege regel afhalen na 4 uur). Bij komst meteen geholpen, printer stond al klaar.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Trees,

Bedankt voor jouw review over onze Click&Collect service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Milly 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig kan het aanraden
Bezorgd zo als beloofd keurig ingepakt
Overzichtelijk kortom top
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Milly,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met jouw aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rick van der Schans 19-02-2021

Algemene score

1,0
Na een verschrikkelijke ervaring te hebben gehad in 2017 bij de aankoop van een wasmachine en een droger bij BCC Leidschendam, heb ik een cadeaukaart van €25,- gekregen als goedmaker van het drama dat heeft afgespeeld. Een kaart zonder expiratiedatum.
Na lang wantrouwen op de BCC durfde ik weer wat te bestellen. Ditmaal een xbox controller. De kaart probeer ik digitaal in te leveren maar zonder succes. Saldo kan ik wel opvragen maar inleveren niet. Na letterlijk 5dagen geappt te hebben met de klantenservice komt de aap uit de mauw dat mijn kaart voor digitale aankopen na 4jaar ge-expireert is. Maar physieke aankopen kan ik er nog wel mee doen... door corona is nu natuurlijk alles dicht wat dus betekent dat ik mijn kaart nu niet kan inleveren. Een oplossing wordt verder niet geboden. Wat een waardeloze toko.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Rick van der Schans,

Bedankt voor jouw review. Hier gaat iets niet goed, de kaart heeft inderdaad geen vervaldatum. Excuses voor het ongemak. We komen graag met je in contact om dit op te lossen. Kun je in een reactie op deze review het ordernummer (2021..-...... doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

rickvds 22-02-2021

Doordat ik de korting niet heb kunnen activeren, heb ik geen bestelling geplaatst. Ik heb via whattsapp de afgelopen dagen gechat met: Demi, Inous, Soumya, Martijn en Quinty. Allen hadden geen oplossing voor mij. Het ordernummer uit 2017 was: 201702-000600637. Mijn contactgegevens staan in julie systeem. vr groet, Rick

Reageer

Annet 19-02-2021

Algemene score

6,0
Vanwege corona moet er 4 uur tussen de bestelling en het ophalen zitten. De bcc heeft het minder goed voor elkaar dan de gamma. Zij bevestigen de bestelling om 10.00 in de winkel en rekenen vanaf dat moment 4 uur. Dat was wel een domper, want ik had het graag 's ochtends al op willen halen op weg naar huis, nu moet ik er voor terugreizen.
Ik zou denken dat het moment dat de bestelling geplaatst is de tijd zou bepalen voor de 4 uur later dat de bestelling opgehaald kan worden, maar de winkel zegt dat het het moment van bevestigen telt.
Straks is de bestelling nog eerder in huis als je het laat bezorgen... Dat kan toch niet de bedoeling zijn.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Annet,

Bedankt voor jouw review. Dat kan zeker niet de bedoeling zijn. Het gaat inderdaad om het moment van bestellen. Excuses voor het ongemak. Kun je ons het ordernummer (202102-00....) doorgeven in een reactie op deze review?

Groetjes,
Team BCC

AnnetBK 22-02-2021

202102-00451451859

Reageer

M Welzen 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe tablet gekocht, ondanks dat hij een beetje duurder was dan bv bol.com toch bij BCC de aankoop gedaan. Staan je vriendelijk te woord, snelle levering en goede oplossingen bij problemen, kortom prima!!!!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste M Welzen,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jack 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online bestelling gedaan, en goed mail contact wanneer ik het zou kunnen afhalen.
Goede service, klantvriendelijk. Bedankt
Officiële reactie van BCC 19-02-2021

Beste Jack,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews