Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton dumay 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij werden netjes ontvangen en er werd gevraagd naar waar wij op zoek waren, wij waren zeer tevreden met het geen ons werd verteld en hebben dan ook gekocht wat wij wilden, en ook gelijk even essent verlengt waardoor wij ook nog een kortingsbon ontvingen van 75 euro, dus een geslaagde dag

Reageer

Martijn Bakker 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima tent die beloften waar maakt.dus voorraad is voorraad en direct volgende dag in huis.kunnen de grotere tenten voorbeeld aan nemen

Reageer

Toine 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes en vriendelijk te woord gestaan en voorzien van goede adviezen. Ondanks sluitingstijd toch alle tijd nemen.

Reageer

Yvette 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijk geholpen. De verkoper gaf duidelijke informatie en dacht goed met ons mee.

Reageer

Karla Thakoerdin 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel personeel heeft ons heel vriendelijk manier antwoord gegeven.
En nam alle tijd om uitleg te geven, en te helpen zoeken naar alternatieven👍

Reageer

TinylvdL 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een vriendelijke bediening, informatief en meedenken. goede afwikkeling. Hulpvaardig ambt de tv naar en in de auto t brengen.

Reageer

Theo 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling via internet. Snel en efficiënt
Levering keurig op afgesproken tijdstip.
Medewerkers BCC erg vriendelijk en ter zake kundig!
Kortom TOP !!!

Reageer

Rutten 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wordt goed en netjes geholpen. Zijn niet beroerd om zich te verdiepen in de vragen die je hebt en hebben ook veel kennis over de producten die ze verkopen. Zo heeft ieder een eigen afdelingen en kunnen ze je daar goed helpen, maar als je vragen hebt over een andere afdelingen roepen ze netjes iemand anders erbij om je zo goed mogelijk te kunnen helpen!! Super service bij BCC!!

Reageer

irdi 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel geleverd, weet precies wanneer het pakketje komt, informatie op de website is duidelijk

Reageer

Hans 26-07-2019

Algemene score

9,0
Waar kan je anders terecht waar het zo goed is?
Perfecte service en vriendelijke mensen.

Reageer

Claudia de Jong 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben blij met de BBC-winkel, omdat ik de producten zelf kan zien en vasthouden. Dat geeft me meer info, dan (alleen) via een digitale of papieren kennismaking. In het echt zie ik (meer) details, die er voor mij toe doen, en die ik digitaal of op papier niet goed kan zien. Dat kan iets zijn als de maatvoering, of de (on)handigheid van het product, etc. Daarnaast heb ik 'een (emotionele) klik' met een product of niet. In de winkel weet ik dat wel, digitaal of op papier veel minder. Bovendien beantwoorden de (kundige!) verkopers mijn specifieke vragen goed, vriendelijk en geduldig. Ze wijzen me ook op dingen die (vanwege de vragen die ik stel) specifiek voor mij handig zijn om te weten. En ze smeren me nooit iets aan, dat is prettig. Daarbij is de winkel overzichtelijk, en zijn er voldoende keuzemogelijkheden. Leuk zijn ook de regelmatige aanbiedingen! En tot slot verloopt (als nodig) de levering van producten thuis ook altijd precies volgens afspraak, heel prettig! Ik koop eigenlijk altijd in de BBC-winkel en niet digitaal, omdat ik de winkel graag in mijn woonplaats wil behouden.

Reageer

Dylan 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gisteren rond 7 uur stofzuiger besteld. Deze was vandaag nog geleverd. Goeie services. Site is makkelijk en goed over zichtbaar.

Reageer

Gijs Verweij 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel met deskundige en bijzonder vriendelijke medewerkers.
Het ruime aanbod en prima parkeergelenheid dragen eraan bij dat ik deze winkel graag bezoek

Reageer

Familie ten Cate 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben in d winkel een Bosch blender gekocht. Helaas was deze niet goed. We zijn er mee terug gegaan naar de winkel en deze is zonder problemen en snel omgeruild via de webshop. Super geregeld van BBC!

Reageer

haylaz 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij was het een goede keuze om bij BCC inkoop te doen en geen reden voor een minpunt.
Exact op het afgesproken tijd en dag de spullen bezorgd gekregen en netjes aangesloten.

Reageer

Raaf 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag hebben we een Ipad bij BCC, vestiging Roosendaal, gekocht. De verkoper (E) heeft ons zeer goed geholpen met het maken van onze keuze. Echt een bekwame vent die op al onze vragen een antwoord had. Tijdens het opmaken van de factuur bood hij ons een kopje koffie of een watertje aan. Mega klant vriendelijk. Helaas kon de machine van DE geen Vanilla Frappechino maken. Dan was onze dag echt compleet.... ;)
Daarnaast heeft (E) ons gekoppeld aan de dame van Essent. Zij wist met een paar snelle handelingen een vergelijk met onze eigen electrischiteitsleverancier en Essent te maken. Mooie service. Toch blijven we bij onze leverancier.

Al met al een prima ochtendje.....

Reageer

Anoniem 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen, ondanks de hitte in de winkel en veel klanten tegelijk aanwezig

Reageer

Sylvia Boelee 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben super fijn geholpen door de verkoopmedewerker. Duidelijke uitleg en tips.
Ik ben zelfs overgestapt naar een andere energie leverancier, super handig en slim.

Reageer

Monique 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top shop! Makkelijk bestellen/betalen (ook achteraf) en snelle levering. Overzichtelijk en makkelijk!

Reageer

Brenda 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om een klein deukje heb ik nu een hele leuke vriezer bij jullie kunnen kopen. De service was super; vriendelijke jongemannen, ondanks de enorme warmte. De vriezer staat nu fijn op zn plek en kunnen we vanavond mooi in gebruik gaan nemen en ijsjes eten 🤗
Super ook dat de oude vriezer gelijk werd meegenomen.

Reageer

C.H.Voorhout 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Met vooraf gezocht product en merk op de site ben ik naar de winkel gegaan ben correct en snel geholpen voldoende uitleg gehad van mijn gekozen product AEG Koelkast met vriesgedeelte tafelmodel. Afspraken levering en aflevering zij volledig nagekomen

Reageer

Ineke van Breugel-Dekkers 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al bij binnenkomst een uitnodigende sfeer. Dichtbij de balie is een koffiehoek waar je vrijblijvend kunt zitten. Je kunt ook meteen terecht voor je vragen. Men staat je vriendelijk en bekwaam te woord. Zonder ook maar enige dwang om te kunnen verkopen, krijg je goede adviezen. Voelt eerlijk en vertrouwd aan.

Reageer

rob mulder 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
perfecte klantvriendelijke behandeling,leefde zich in in mijn behoefte aankoop en gaf de juiste adviezen,niets was te veel.

Reageer

Tanja 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed personeel, vakkundig en vriendelijk geholpen. Servicelevel weet ik niet, nog nooit een beroep op gedaan.

Reageer

Lisette Vos 26-07-2019

Algemene score

9,0
De order werd ontzettend snel en zeer correct afgehandeld en ik had het product
de volgende ochtend al bijtijds in huis. Alle lof!

Reageer

H.A.Giroldi 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijke en open advies en beslist niet opdringerige verkoop praat, Zeer duidelijke uitleg ,en men neemt ruimschoots de tyd voor uitleg .En om verschillende andere producten te vergelijken.
Zodat men zeer goede informatie" verkrijgt om tot aankoop over te gaan en men tevreden naar huis gaat

Reageer

M. Szabone 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel met goede prijzen. Vriendelijk medewerkers. Ik heel blij met dit winkel

Reageer

Carolijn 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijk...weer eens een winkel waar de klantvriendelijkheid en service boven aan staat! Dank en heel blij met de ventilator!

Reageer

Toni Korteweg 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke Staff, Perfecte Service, Klant gericht, Kundig en Relaxed. Prachtige winkel

Reageer

Mario 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was supersnel gegaan hebben het nasr de zolder gebracht álles netjes aan gesloten waterpas gezet en uit gelegd hoe alles werkt ze namen de tijd er voor
En hebben als netjes opgeruimd en de ouwde wasmachine meegenomen echt super 😁👍

Reageer

m 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat even wennen aan het geluid maar is te doen.
Koelen gaat niet heel erg snel draait 8 uur om van 30 naar 22 graden te komen.(plm 75 kub.)
Nette uitvoering en kleine afstandsbedingen.

Reageer

A de Dijcker 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij zijn zeer goed geholpen en hebben ook goed advies gekregen op al onze vragen kregen wij een duidelijk antwoord

Reageer

Isa 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hallo.was naar bcc winkel in osdorp voor aanschaf stifzuiger .er werd heel veel tijd en informatie in gestoken .en uitleg van aparaten geinformeerd.tenslotte een koop afgesloten met goede gevoelens erbij

Reageer

Johan 26-07-2019

Algemene score

10,0
In alle opzichten de hoogste waardering. Zelfst het retour zenden perfect geregeld

Reageer

Popalzaei 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop bijna alles van mijn elektronica bij BCC Dukenburg Nijmegen .
Het is heel makkelijk ruim keuze klant vriendelijk personeels en goed Service .
👍🏼👍🏼👍🏼

Reageer

Sabine 26-07-2019

Algemene score

6,0
Ik heb een AEG wasmachine met cashback actie gekocht en dacht in de winkel de juiste informatie te krijgen. Je moet namelijk je AEG wasmachine registeren voor garantie. BCC biedt extra verzekering maar de verkoper gaf aan dat AEG dat ook deed. Alleen nu blijkt na registratie de garantie bij AEG maar twee jaar te zijn i.p.v. 5 jaar. Je kunt die er wel bij kopen voor 3,99 per maand, maar dit vind ik echt teveel. BCC biedt dan een veel betere garantie voor 5 jaar. Jammer dat de informatie niet klopte, want je moet afgaan op wat men je verteld. Je kunt dit niet online vinden. De 10 jaar garantie is alleen op de motor. De 2 jaar fabrieksgarantie is dus hetzelfde als bij BCC.

Reageer

Mieke Hoek 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het gaat om de Wall in Utrecht. Heel goed, meedenkend en vriendelijk geholpen. Men nam rustig alle tijd voor mij. Heb als laatste een laptop gekocht en aanverwante artikelen en een TomTom. Afgelopen week via Internet bij BCC een Miele was/droger machine gekocht. Ook hierbij via klantencontact heel behulpzaam geholpen. Ik wilde op een afwijkende dag de levering en dat is perfect geregeld. Zojuist is de was/droger geleverd. Super tevreden ook de bezorgers waren vriendelijk, voorkomend en behulpzaam. Mijn complimenten voor u allen. Ben al minstens 18 jaar klant bij BCC en zal dat ook blijven. Uw Webpagina is overigens ook heel duidelijk, overzichtelijk en laagdrempelig. Veel succes met uw bedrijf en blijf zoals u bent. Cijfer 10.

Reageer

cboers 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima voor elkaar goede service, en snel en goed geholpen keurig de magnetron voor me in de auto gezet,

Reageer

Rob 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat ze klantvriendelijk zijn en denken met je mee.
Bezorgen op de afgesproken dag en sluiten de apparaten aan.

Reageer

Oenga! 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De correcte behandeling, de klantvriendelijkheid icm de kennis van zaken verdient de 9.

Reageer

Heman 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoop en snelle levering. Ik was tevreden met de service die ze leverde.

Reageer

Jac 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een grote koelkast, uiteindelijk bij BCC terecht gekomen. Veel keus en dus makkelijk om een vergelijk te maken. In de winkel goed advies gekregen. De levering werd via mail aangekondigd, we konden de dag kiezen en vervolgens werd binnen het door BCC aangegeven tijdslot het apparaat keurig afgeleverd. De oude ging retour.

Reageer

Bèr van Cruchten 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs een nieuwe ipad gekocht bij BCC in Beek - Limburg.
De vorige had ik ook naar tevredenheid daar gekocht.
Goede informatie, kundig en vooral vriendelijk en behulpzaam personeel, niets was hun teveel, meer dan tevreden hierover, en ik meen het.

Reageer

Andre 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer goed geholpen in de winkel.
en een snelle levering
daarom zeer te vreden

Reageer

Linsey 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed geholpen! Goede en duidelijke uitleg van het product. Konden veel vragen stellen en de meneer in kwestie wist overal antwoord op. Netjes tot de kassa begeleid met het product. Bij de kassa nog de vraag gehad of het duidelijk was en mochten er nog vragen zijn wij altijd terug konden komen voor antwoorden.

Reageer

Ron B. 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het filiaal in Leidschendam is naar mijn mening een top winkel.

Had er een hoofdtelefoon gekocht en deze ging na 2 maanden stuk, ik terug naar de winkel en werd zonder moeilijkheden ter reparatie opgestuurd.

3 weken later was ik maar even wezen bellen hoe het er voor stond, de reden van het lange wachten bleek te komen omdat de transporteur de gehele zending van die dag kwijt was.

de zelfde dag kon ik al gelijk een nieuwe komen halen met gemeende excuses en een vriendelijke glimlach.

Hele maal top en nu weer tevreden thuis

Reageer

Jan 25-07-2019

Algemene score

10,0
Prima geholpen in deze bcc winkel door verkoper. Hij gaf ons goed advies en het aangekochte artikel werd zelfs voor ons in de auto geladen. Dat is pas service.

Reageer

Esme 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bcc heeft me uitstekend geholpen met mijn eigen fout door koelkast te kiezen die over 15 dagen pas geleverd kon worden om te zetten naar een andere koelkast die wel binnen 2 dagen geleverd kon worden. Eerste klas service

Reageer

R. Huijnen (Elsloo) 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding en super installatie-service!
Zeer vriendelijke, deskundige en klantgerichte monteurs.
Komen stipt op tijd en leveren vakwerk.
Meerdere producten hier al gekocht en staan steeds weer versteld hoe fantastisch alles wordt afgehandeld. Aanrader!

Reageer

Tilly 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden en goede service. Een vaatwasmachine uit de outlet gekocht en direct in de auto gezet. Ik ben heel tevreden.

Reageer

Toon meer reviews