Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom zeer goed geholpen door de medewerkers van BCC Rotterdam Alexandrium. Niet opdringerig, zeer vakkundig en goed voor mijn portemonnee. Kom hier graag terug.

Reageer

Pepi 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijk personeel en je wordt er goed geholpen. Personeel heeft goede kennis van hun producten en leggen alles goed uit wat je ook vraagt. ben er ook heel erg blij met mijn aankoop.

Reageer

Leo Hagebeek 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Men is zeer behulpzaam, reageren snel op mijn vragen.
BCC dukenburg, nijmegen

Reageer

Anton 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben een nieuwe vaatwasser besteld bij BCC. De levering ging snel en goed.

Reageer

Dirk 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijke medewerkers als chauffeurs. ik heb hier al veel bij besteld en steeds uiterst tevreden ook het voor het leveren komen ze altijd op tijd binnen het gemelde tijdstip
ik raad deze winkel zeker aan

Reageer

Jsak 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes afgeleverd, snel en goed!
Mooie en nette koelkast en gasstel van kwaliteit!

Reageer

M. van Herk 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Direct bij binnenkomst netjes een goede dag gewenst en gevraagd of de persoon in kwestie mij kon helpen. Deze man liep mee naar de afdeling scheerapparaten. waar hij een toelichting gaf over het uitgestalde. Na enkele overwegingen voor de serie 3000 gekozen.
Bij thuiskomst bleek het een echt goed apparaat; mijn vrouw was in ieder geval zeer tevreden over het gladde huidresultaat.

Reageer

T vd Steen 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en goed advies gegeven aan de hand van mijn aangegeven voorkeuren.

Reageer

Lin 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kwamen een telefoon halen voot onze dochter
We werden super vriendelijk en goed geholpen niet om te moeten kopen maar om te kunnen kopen er werd perfect nee gedacht en we hadden geen spijt van de aankoop ofhet gevoel dat we zeik genomen waren

Reageer

John 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed geholpen in dit filliaal, duidelijke uitleg gehad. Absolute aanrader....

Reageer

Hans 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie shop, aardig personeel. Mij viel alleen tegen dat ik geen korting kreeg op een showmodel.

Reageer

Muharem 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel met vriendelijk personeel die je overal graag bij helpen. Het product dat ik wilde hebben was niet op voorraad in de winkel, maar werd meteen voor mij besteld en de volgende dag gratis thuisbezorgd. Bezorging gaat via DHL. Ook hier niets op aan te merken. Netjes bericht en mocht je niet thuis zijn kan je via de site een andere locatie aangeven van bezorging.

Reageer

Ramona Ronckers 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service en hulp gehad bij de keuze van een ventilator, gezien de warmte al veel ventilators uitverkocht, maar toch nog geslaagd en super blij ermee.

Reageer

Heskes . J 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij binnenkomst snel een verkoper vraagt of er een product willen kopen of event info willen. Geen opdringenheid ,goede info over product over onze interesse.Voor en tegens uitleg ten op zich te van gelijkwaardig product. Zeer klantvriendelijk.

Reageer

Rien van der Toorn 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de levering van mijn magic mouse 2 was supersnel met DHL, terwijl andere post in deze hete periode later kwam, de muis was bovendien het scherpst geprijst op internet

Reageer

Beekink 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website overzichtelijk, snelle levering.
Je hoeft niet de hele dag thuis te zijn, je wordt zelfs nog gebeld als ze er bijna zijn.
Vriendelijk ondanks 38 graden, best zwaar. Ga denk ik ook binnenkort ook mijn wasmachine bij jullie bestellen.
Dus 250 euro zou fijn zijn, ook dat vind ik een leuke actie👍

Reageer

Mandy 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne verkoopster die de tijd neemt en alles goed heeft uitgelegd bij de aanschaf van een combi magnetron. Ze gaf ook de tip om je te registreren bij mijnbcc.

Reageer

Jan van Houten Sr 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
iPad gekocht. Uitstekend en deskundig geholpen + laagste prijs. Heel tevreden.

Reageer

Hans 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de zomerhitte ontzettend klantvriendelijk benaderd. Na het aangeboden glas water, i.v.m het warme weer, werden wij naar alle tevredenheid geholpen bij de aankoop van onze nieuwe Samsung tablet.

Reageer

randy 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
altijd de laagste prijsgarantie, en dat is ook zo, verkoper gaat voor jou echt op zoek of het elders goegkoper is. goede service en als er iets in de reperatie moet dan krijg je altijd een leen toestel zodat je nooit zonder zit, heb it al met een stofzuiger en een gsm gehad.
ik ben toch niet gek bij deze winkel krijg ik het aan dezelfde prijs.

Reageer

Anna 26-07-2019

Algemene score

2,0
Helaas het artikel(kleine aircooler) doet totaal niet wat men beloofd!!
Reviews kloppen niet!!
Slecjt voor de zaak bcc!! Geen vertrouwen in deze zaak.

Reageer

Marina 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was tropisch heet en ik had een koelkast nodig voor mijn nieuwe huis. De informatie van de medewerker in de winkel hielp me om een goede keus te maken. Binnen 2 dagen Werd het apparaat bezorgd na glasheldere informatie vooraf wanneer ik de bezorger kon verwachten. Ondanks de extreme hitte tilde hij de koelkast naar de eerste verdieping , waar hij aangesloten gaat worden. Morgen genieten we van gekoelde drankjes!

Reageer

R.l 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel, netjes, en vriendelijk personeel. Goede producten alleen prijs zijn overal hetzelfde.

Reageer

Ton dumay 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij werden netjes ontvangen en er werd gevraagd naar waar wij op zoek waren, wij waren zeer tevreden met het geen ons werd verteld en hebben dan ook gekocht wat wij wilden, en ook gelijk even essent verlengt waardoor wij ook nog een kortingsbon ontvingen van 75 euro, dus een geslaagde dag

Reageer

Martijn Bakker 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima tent die beloften waar maakt.dus voorraad is voorraad en direct volgende dag in huis.kunnen de grotere tenten voorbeeld aan nemen

Reageer

Toine 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes en vriendelijk te woord gestaan en voorzien van goede adviezen. Ondanks sluitingstijd toch alle tijd nemen.

Reageer

Yvette 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijk geholpen. De verkoper gaf duidelijke informatie en dacht goed met ons mee.

Reageer

Karla Thakoerdin 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel personeel heeft ons heel vriendelijk manier antwoord gegeven.
En nam alle tijd om uitleg te geven, en te helpen zoeken naar alternatieven👍

Reageer

TinylvdL 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een vriendelijke bediening, informatief en meedenken. goede afwikkeling. Hulpvaardig ambt de tv naar en in de auto t brengen.

Reageer

Theo 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling via internet. Snel en efficiënt
Levering keurig op afgesproken tijdstip.
Medewerkers BCC erg vriendelijk en ter zake kundig!
Kortom TOP !!!

Reageer

Rutten 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wordt goed en netjes geholpen. Zijn niet beroerd om zich te verdiepen in de vragen die je hebt en hebben ook veel kennis over de producten die ze verkopen. Zo heeft ieder een eigen afdelingen en kunnen ze je daar goed helpen, maar als je vragen hebt over een andere afdelingen roepen ze netjes iemand anders erbij om je zo goed mogelijk te kunnen helpen!! Super service bij BCC!!

Reageer

irdi 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel geleverd, weet precies wanneer het pakketje komt, informatie op de website is duidelijk

Reageer

Hans 26-07-2019

Algemene score

9,0
Waar kan je anders terecht waar het zo goed is?
Perfecte service en vriendelijke mensen.

Reageer

Claudia de Jong 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben blij met de BBC-winkel, omdat ik de producten zelf kan zien en vasthouden. Dat geeft me meer info, dan (alleen) via een digitale of papieren kennismaking. In het echt zie ik (meer) details, die er voor mij toe doen, en die ik digitaal of op papier niet goed kan zien. Dat kan iets zijn als de maatvoering, of de (on)handigheid van het product, etc. Daarnaast heb ik 'een (emotionele) klik' met een product of niet. In de winkel weet ik dat wel, digitaal of op papier veel minder. Bovendien beantwoorden de (kundige!) verkopers mijn specifieke vragen goed, vriendelijk en geduldig. Ze wijzen me ook op dingen die (vanwege de vragen die ik stel) specifiek voor mij handig zijn om te weten. En ze smeren me nooit iets aan, dat is prettig. Daarbij is de winkel overzichtelijk, en zijn er voldoende keuzemogelijkheden. Leuk zijn ook de regelmatige aanbiedingen! En tot slot verloopt (als nodig) de levering van producten thuis ook altijd precies volgens afspraak, heel prettig! Ik koop eigenlijk altijd in de BBC-winkel en niet digitaal, omdat ik de winkel graag in mijn woonplaats wil behouden.

Reageer

Dylan 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gisteren rond 7 uur stofzuiger besteld. Deze was vandaag nog geleverd. Goeie services. Site is makkelijk en goed over zichtbaar.

Reageer

Gijs Verweij 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel met deskundige en bijzonder vriendelijke medewerkers.
Het ruime aanbod en prima parkeergelenheid dragen eraan bij dat ik deze winkel graag bezoek

Reageer

Familie ten Cate 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben in d winkel een Bosch blender gekocht. Helaas was deze niet goed. We zijn er mee terug gegaan naar de winkel en deze is zonder problemen en snel omgeruild via de webshop. Super geregeld van BBC!

Reageer

haylaz 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij was het een goede keuze om bij BCC inkoop te doen en geen reden voor een minpunt.
Exact op het afgesproken tijd en dag de spullen bezorgd gekregen en netjes aangesloten.

Reageer

Raaf 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag hebben we een Ipad bij BCC, vestiging Roosendaal, gekocht. De verkoper (E) heeft ons zeer goed geholpen met het maken van onze keuze. Echt een bekwame vent die op al onze vragen een antwoord had. Tijdens het opmaken van de factuur bood hij ons een kopje koffie of een watertje aan. Mega klant vriendelijk. Helaas kon de machine van DE geen Vanilla Frappechino maken. Dan was onze dag echt compleet.... ;)
Daarnaast heeft (E) ons gekoppeld aan de dame van Essent. Zij wist met een paar snelle handelingen een vergelijk met onze eigen electrischiteitsleverancier en Essent te maken. Mooie service. Toch blijven we bij onze leverancier.

Al met al een prima ochtendje.....

Reageer

Anoniem 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen, ondanks de hitte in de winkel en veel klanten tegelijk aanwezig

Reageer

Sylvia Boelee 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben super fijn geholpen door de verkoopmedewerker. Duidelijke uitleg en tips.
Ik ben zelfs overgestapt naar een andere energie leverancier, super handig en slim.

Reageer

Monique 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top shop! Makkelijk bestellen/betalen (ook achteraf) en snelle levering. Overzichtelijk en makkelijk!

Reageer

Brenda 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om een klein deukje heb ik nu een hele leuke vriezer bij jullie kunnen kopen. De service was super; vriendelijke jongemannen, ondanks de enorme warmte. De vriezer staat nu fijn op zn plek en kunnen we vanavond mooi in gebruik gaan nemen en ijsjes eten 🤗
Super ook dat de oude vriezer gelijk werd meegenomen.

Reageer

C.H.Voorhout 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Met vooraf gezocht product en merk op de site ben ik naar de winkel gegaan ben correct en snel geholpen voldoende uitleg gehad van mijn gekozen product AEG Koelkast met vriesgedeelte tafelmodel. Afspraken levering en aflevering zij volledig nagekomen

Reageer

Ineke van Breugel-Dekkers 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al bij binnenkomst een uitnodigende sfeer. Dichtbij de balie is een koffiehoek waar je vrijblijvend kunt zitten. Je kunt ook meteen terecht voor je vragen. Men staat je vriendelijk en bekwaam te woord. Zonder ook maar enige dwang om te kunnen verkopen, krijg je goede adviezen. Voelt eerlijk en vertrouwd aan.

Reageer

rob mulder 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
perfecte klantvriendelijke behandeling,leefde zich in in mijn behoefte aankoop en gaf de juiste adviezen,niets was te veel.

Reageer

Tanja 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed personeel, vakkundig en vriendelijk geholpen. Servicelevel weet ik niet, nog nooit een beroep op gedaan.

Reageer

Lisette Vos 26-07-2019

Algemene score

9,0
De order werd ontzettend snel en zeer correct afgehandeld en ik had het product
de volgende ochtend al bijtijds in huis. Alle lof!

Reageer

H.A.Giroldi 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijke en open advies en beslist niet opdringerige verkoop praat, Zeer duidelijke uitleg ,en men neemt ruimschoots de tyd voor uitleg .En om verschillende andere producten te vergelijken.
Zodat men zeer goede informatie" verkrijgt om tot aankoop over te gaan en men tevreden naar huis gaat

Reageer

M. Szabone 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel met goede prijzen. Vriendelijk medewerkers. Ik heel blij met dit winkel

Reageer

Toon meer reviews