Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14858 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gert 05-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect voorlichting en service. Goed advies en klantvriendelijk. Kwamen met goed voorstel voor bezorgen en plaatsen

Reageer

A.de Laat 05-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nadat wij schade hadden door de bezorging hebben wij dit doorgegeven en dat is snel en naar tevredenheid af gewerkt.

Reageer

Harry P.B. 05-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoper heeft dankzij zijn ervaring van 30 jaar service monteur een geweldig advies gegeven.
We kwamen voor een andere wasmachine en zijn de deur uit gegaan met een andere dan we van plan waren.
Bovendien heeft de beste man zijn uiterste best gedaan om de machine zo goedkoop mogelijk te leveren. Niets dan complimenten voor deze BCC medewerker.
Harry P.B.

Reageer

Martin 05-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is lekker licht, helder en overzichtelijk. Het automatisch aanvullen tijdens het zoeken naar producten werkt prettig. Op basis van de informatie op de site, zou een bepaald product niet in de winkel op voorraad zijn, toen ik echter een uur later in diezelfde winkel stond, hadden ze toch 1 exemplaar liggen. Vond ik niet heel vervelend, maar geeft aan dat de voorraadinformatie wellicht niet altijd 100% accuraat is. In de winkel zelf word je altijd heel snel aangesproken. Dit kan prettig zijn als je wel wat hulp kunt gebruiken (advies, iets vinden, etc) maar zal niet door iedereen even prettig worden ervaren. Persoonlijk vind ik het niet erg. Het personeel is altijd erg vriendelijk en laat je ook met rust als je die kant op hint. Tot nu toe is mijn ervaring is verschillende winkels hetzelfde.

Reageer

Marielle van Reeuwijk 05-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel heel vriendelijk geholpen. De verkoopster heeft zelf diverse producten voor ons vergeleken in gebruikersfuncties. We hebben nu een duo frituurpan waardoor we eindelijk voor het hele gezin in 1 alle frietjes kunnen bakken

Reageer

MoK3 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goede service. Helpen ook met het juiste product kiezen. Ik krijg zowel de voor- als nadelen te horen van producten. Zo maak ik altijd de beste keuze. Producten worden ook altijd door goedlachse werknemers van de bcc bezorgd.

Reageer

Daniel 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder vriendelijk geholpen, de verkoper dacht goed mee en gaf goede tips. Hij liep zelfs met de bestelling mee naar mijn auto waar we deze samen hebben ingeladen. Helemaal top!

Reageer

Arno Mac 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie adviezen, ik kwam binnen voor een bluetooth speaker en ging weg met een complete bose set. Heb de wireless set een weekend in gebruik en via wifi en bevalt ons heel goed. Thuis waren ze blij verrast 😄

Reageer

E1990 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Niet specifiek voor deze BCC gekozen voor deze aankoop. Maar erg tevreden over de hulp in de winkel. Prijs op de kassa kwam niet overeen met de prijs op het kaartje bij het product. Dit werd netjes aangepast.

Ook over eerdere aankopen zeer tevreden en een goed advies ontvangen.

Reageer

BJ 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Werd vlot geholpen zonder opdringerig te zijn. Niet alle kennis over het product was aanwezig, maar was met hulp van een collega toch ruimschoots in orde. Over een ( aangepaste, lagere ) prijs waren we het vlot eens. Levering onmiddellijk. TOP

Reageer

Peter 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Deskundig en behulpzaam personeel, was op zoek naar een hoofdtelefoon, de aanbieding was nog geldig maar niet meer op voorraad. Onmiddellijk aangeboden om hoofdtelefoon vandaag, laatste dag van aanbieding, te bestellen op hoofdkantoor.
Ook werd ik gerust gewezen op minpunten van een keuze (de niet zo sterke Active Noice Cancellation).

Wat wel heel jammer is: er staan bijna geen demo modellen hoofdtelefoons klaar, dus draagcomfort en geluidskwaliteit voor mijn muziek is niet te testen. Dat is toch de belangrijkste reden om naar een echte winkel te gaan.

Reageer

Simone 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al stond op de site volgende dag geleverd, was dit niet mogelijk en kon kiezen op de site wanneer wel dat was 4 dagen later. Kreeg mail tussen welk tijdstip in de nacht van de dag van de levering (prima) , verder prima naar verwachting, werd 10 minuten van te voren gebeld, nette, vriendelijke jongens die het leverden en hebben aangesloten en uitleg gaven over de condensdroger.

Reageer

Quincy 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op het moment dat je langsgaat bij deze winkel, nemen de verkopers de tijd om je te helpen het juiste product uit te kiezen.
Verder is de kennis van de verkopers ook torenhoog.
Helaas was de desbetreffende verkoper, vergeten om een ijstuk aan te raden, zodat voor de afvoer mijn wasmachine en wasdroger in twee verschillende afvoerbuizen terecht zou komen ipv één.
Hierdoor moest ik terug naar de winkel om dit uiteindelijk aan te schaffen.

Echter, los van dit kleine incidentje, zou ik deze winkel zeker aanraden aan vrienden en familie.

Reageer

Nicole Mees 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na in verschillende winkels teleurgesteld te zijn door de onsympathieke benadering van het personeel. Kwamen we in een overzichtelijke gezellige winkel, met super vriendelijk personeel!
Dank je wel voor de fijne winkelervaring en we zijn blij met onze vriezer.

Reageer

Marcel J 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes geholpen met de juiste info en een mooie keuze kunnen maken van een mooie tv

Reageer

Ruud 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kom hier al jaren, van alles gekocht en altijd goed en vriendelijk geholpen.
En twee keer heeft men wat men ook belooft de prijs aangepast.
Fijne winkel, kom daar zeker terug.
Mvg .........

Reageer

Berry 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen. Makkelijk bij afrekenen. Alles staat in het systeem. Zo dus meteen digitale bon.

Reageer

Freja 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke en deskundige bediening. Er worden tips gegeven, die ter zake doen. Afwikkeling van de aankoop verloopt ook soepel. Kortom: je verlaat met een heel tevreden gevoel de winkel Reden waarom ik er graag terugkom.

Reageer

L.N. Besse 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben geweldig geholpen door verkoper...., dankzij zijn advies kocht ik een andere TV dan ik van plan was, wel iets duurder, maar een prachtig beeld een Qled van Samsung.
.....ging mee naar de kassa en daarna naar mijn auto, een geweldige service.
Ook de mevrouw van de kassa was zeer vriendelijk en service gericht.
Ik heb nog een laptop nodig en ga deze zeker in dit filiaal van BCC kopen.
Wat een fijne mensen werken daar!

Reageer

Kv 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel, niets op aan te merken. Altijd wel iemand aanwezig om te helpen

Reageer

Molenaar 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Koffie machine gekocht. Verkoper had goede info en advies. Jammer dat product niet in voorraad was maar dag later netjes bezorgd.

Reageer

Yvon 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke aanbiedingen, leuke prijzen en goede kwaliteit.
Snelle levering.
Goede en overzichtelijke site waar alles goed en snel te vinden is met goede uitgebreide uitleg.

Reageer

Joanita Verbruggen 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is duidelijk en heel overzichtelijk ook prijs techniche komt hij goed uit de bus.alles is netjes verwerkt en levering is zoals afgesproken prima op tijd. Een echte aanrader.

Reageer

Corina 04-08-2019

Algemene score

7,0
Ik geef de winkel een voldoende, echter bij de bezorging is er tot twee keer een wasmachine geleverd die ernstig beschadigd was en dus weer mee terug ging. vervolgens 10 dagen moeten wachten op de derde die wel in orde was. Dit alles resulteerde in twee dagen onnodig vrijnemen, 4 weken zonder wasmachine en 4 telefoontjes naar de klantenservice. een compensatie was wel op zijn plaats geweest. Ik zal waarschijnlijk niet snel BCC aanbevelen

Reageer

Raymond Verweij 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Vlaardingen zijn wij geholpen door een medewerker waar wij het gevoel kregen dat onze wensen op de 1e plek staan. kort om wij zijn PERFECT geholpen met een prachtige televisie en een soundbar die niet voorradig was in Vlaardingen en is net zo lang gaan bellen naar andere filialen tot we er 1 hadden gevonden , kort om een prima zaak met personeel die het spelletje heel goed snap en verstand van zaken heeft gaat zo door en als ik nog apparatuur nodig heb ga ik zeker terug naar BCC Vlaardingen

Reageer

Kim Baartman 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel ben ik zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Uiteindelijk naar huis gegaan met een super gave wasmachine dis aan al mijn eisen voldoet! Ik had nog wat andere vragen die door dezelfde persoon goed beantwoord zijn!
Ook de levering verliep soepel, de bezorger belde betjes optijd dat ze iets verlaat waren! Geen probleem! Bezorgers waren vriendelijk en hadden de wasmachine binnne no-time op zolder staan. Hij is voor mij aangesloten en na wat uitleg kon ik aan de slag!
Echt super service

Reageer

Robert 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor BBC vanwege de goede prijs en het kunnen kiezen van een bezorgmoment.
Ik werd duidelijk op de hoogte gehouden van het aflevermoment, een dag ervoor krijg je een mail en de dag zelf een SMS. Het transport belt 10 minuten voordat ze er zijn.
De droger is netjes naar de zolder gebracht en geïnstalleerd. Heel netjes en keurige medewerkers.
Zeker een aanrader!

Reageer

Heidi 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en meedenkend personeel ,met een eerlijke mening!!geen onzin .de levering was keurig op tijd en ook fijn dat je eerst een mail krijgt daarna sms en dan word je gebeld als ze er bijna zijn.netjes aangesloten ook !

Reageer

Mark 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze en veel producten direct leverbaar. Vriendelijk personeel en de producten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Reageer

Boudewijn 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een nieuwe telefoon gekocht P Smart en die is door een medewerker helemaal voor mij werkend gemaakt geweldig!

Reageer

Corsa360 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie service. Klant vriendelijke. Juiste informatie die je krijg

Winkel is aan te raden 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Reageer

Franciska 04-08-2019

Algemene score

9,0
Medewerkers zijn altijd zeer hulpvaardig, geven goede uitleg en nemen alle tijd voor je.

Reageer

De ruiter 04-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bezorging en product voldoet aan de omschrijving en werkt naar behoren.

Reageer

Benedetta 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Clear information about products, courtesy and best prices ever. I would reccomend it to everyone. The washmashine was delivered on time and installed perfectly.

Reageer

Esther 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bezorging volgens afspraak binnen het door BCC opgegeven tijdsvak. Verder is het netjes geplaatst.

Reageer

Hans van Son 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede service...luisteren wat je wilt...
Tv uitgekozen ...helaas niet op voorraad...
Andere tv nieuwere versie voor de zelfde prijs geleverd...

Dat is meedenken met de klant...TOP dus

Bedankt BCC Hellevoetsluis

Reageer

Iris 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij BCC is de service echt helemaal top! alle vragen worden snel, duidelijk en eerlijk beantwoord. Daarnaast hanteert BCC betaalbare prijzen en dit maakt het voor mij (student) makkelijk om een goede keus te maken. Ook wanneer er iets mis is met het product word het snel en zonder moeite opgelost. Ik heb al meer ervaring met BCC naast mijn laptop, en ik ben zeer tevreden over alles wat de winkel en medewerkers te bieden heeft! Ik raad men zeker aan om hier spullen te kopen.

Reageer

Johannes vd Linden 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het deskundig advies wat wij kregen sprak ons zeer aan. Ook zeer vriendelijk personeel wat met klant meedenkt.

Reageer

Peter 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijk personeel en ze nemen de tijd voor je leggen alles goed uit als je iets Koopt

Reageer

Hok Tio 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel, in Heerlen en Beek, is overzichtelijk. De medewerkers zijn altijd beleefd en voorkomend en hebben veel kennis vd producten. Qua prijs zitten ze identiek met andere vergelijkbare (internet) winkels.

Reageer

Henk Ribberink 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC levert altijd goede waar en de service is top. Dat geeft vertrouwen bij een aankoop. Retourneren is geen probleem. En er is de lage-prijsgarantie. De keus voor BCC is makkelijk.

Reageer

Rienawannet 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige om gang met klantenben vandaag weer erg goed geholpen Door de medewerkers

Reageer

R. B. 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een stuk rustiger, vriendelijke mensen en echt persoonlijk aandacht. Tv elders 10 min ervoor gezien, beide niet in een aanbieding en toch lag BCC 59e lager.

Reageer

Pim 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als je iets koopt wil je advies. Uiteraard KUN je een hoop vinden op internet. Maar een praatje met een mens vertelt vaak veel meer dan een stuk tekst. Ik vind het ook fijn dat bcc minder aan het ‘verkopen’ is in de winkel. Kom er graag zeker ten aanzien van concurrenten in de buurt.

Reageer

Anita 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn zo super gehlopen. We kochten een nieuwe telefoon hij heeft Alles zonder alles overgezet

Reageer

Stefan 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kom hier al jaren in plaats van bij die andere.. hier krijg je persoonlijke aandacht, goed advies en zijn ze er niet op uit om de koop zo snel mogelijk te sluiten. Meerdere filialen bezocht maar tot nu toe overal TOP!

Reageer

Zeer tevreden klant 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is overzichtelijk. Ik kon direct het product vinden dat ik nodig had.
Duidelijke beschrijvingen bij de producten. Ik heb voor BCC gekozen omdat ik bij andere webshop niet de kleur kon vinden die ik mooi vind. Ik heb de Imperial Dabman i150 aangeschaft in een witte kleur met een zwart front.

Reageer

jb.zweers 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede uitleg van wat je wil kopen zonder opdringerig te zijn voor duurdere apparaten

Reageer

Harrie 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig geholpen
Aantrekkelijke prijs betaald
Goed product en lekkere koffie

Reageer

Daan 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige winkel met een groot assortiment en goede werknemers die je helpen de juiste keuze te maken.

Reageer

Toon meer reviews