Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wilma 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke informatie. OPhalen in de buurt met mededeling binnen een uur op te halen klopt precies. Zijn altijd goed geholpen bij deze winkel, vriendelijk personeel. Niet moeilijk met retouren of zo, helpen met oplossing.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste wilma,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cornelis Drop 02-01-2021

Algemene score

9,0
Krups dolce gusto apparaat via de webshop gekocht en sneller dan verwacht binnen gekregen in gelukkig neutrale BCC doos. Anders was mijn vrouw niet verrast geweest met kerst. Helaas zat er een breuk in het waterreservoir bij het uitpakken van het nieuwe apparaat en moesten we toch tot na kerst wachten om te kunnen genieten van de koffie. Maandag gelijk gebeld naar BCC en werd vriendelijk geholpen en verwezen naar de locale filiaal van BCC om mijn apparaat te laten omruilen. Helaas was deze niet in voorraad maar kapotte achtergelaten en de volgende dag kon ik al een nieuwe bestelde afhalen. Nu kunnen we genieten van de koffie en toch vlotte en correcte afhandeling.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Cornelis Drop,

Bedankt voor jouw review over onze oplossingsgerichte service. Geniet van de koffie ☕!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marja Huizer 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vindt het niet zo makkelijk om op een web site inkopen te doen. Maar de web site van BCC maakt het super makkelijk om producten te vergelijken. En het kunnen chatten met een medewerker helpt mij ook heel goed. Je krijgt snel en duidelijk antwoord. Verder is de site overzichtelijk en kan je makkelijk direct naar het product waar je naar op zoek bent.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Marja Huizer,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gabrielle 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Great customer experience! I was given a delivery day right away and received it as expected. The product arrived slightly after the time stated, but it was within the same day. Shopping experience was effortless and the price was slightly cheaper than in other e-shops.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Dear Gabrielle,

Thank you for your review. Happy to read you have had a great customer experience!

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Judith 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, product ziet er goed uit. Bezorger was ook vriendelijk en behulpzaam.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Judith,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bart 01-01-2021

Algemene score

9,0
ruim assortiment, klantvriendelijke bediening, goede adviezen en goede service, TOPSHOP!
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Bart,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Miccie 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling ging gemakkelijk en was ook de volgende dag in huis. Keurig verpakt in de doos.
Ik kreeg mail met daarin de voortgang van mijn bestelling en kon goed zien wanneer de bestelling bij mij binnen zou komen.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Miccie,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis H 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website en per product direct te specificaties en tot slot een prima bezorging en binnen de afgesproken tijd ook in december
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Dennis H,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

André M 01-01-2021

Algemene score

6,0
Printer gekocht in drukke kerstperiode en toch op tijd geleverd.
Advertentie van BCC suggereerde dat er 6 maanden gratis inkt werd geleverd maar dit blijkt alleen bij het afsluiten van een vaag abonnement. NIET netjes.
Je zet iets in jouw advertentie wat je zelf niet waarmaakt.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste André M,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf het moment van aankoop infirmeert BCC je uitstekend met nota en verzending proces. Binnen 24 uur had ik mijn aankoop via DHL binnen.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vincent 01-01-2021

Algemene score

8,0
Ik kon mijn bestelling binnen 1 uur ophalen in de winkel in Beverwijk. De dame aldaar, was zeer vriendelijk.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Vincent,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

j vd horst 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, gemakkelijk te bestellen. Bezorging, snelheid, afwikkeling, perfect!
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste j vd horst,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Be 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ook in de lockdown periode kun je online terecht bij BCC en krijg je dezelfde super service als normaliter in de winkels. Het lokaal ophalen bij hun aflever/ophaalpunten is super.
Deze keer een klein accessoire nodig en dat kon ik binnen een uur ophalen bij een zeer vriendelijke medewerkster. Geweldig.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Be,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Clide 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop met duidelijke uitleg over de producten en services.
Ondanks de coronacrises (lockdown) en vertragingen bij de diverse bezorgdiensten zoals beloofd de volgende dag thuisbezorgd !!!!!
Topservice !
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Clide,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke webshop en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ron van Gelder 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In een tijd waarin de fysieke winkels dicht zijn, is BCC Oss bereikbaar via een 06 nummer dat je kan bellen om samen met een adviseur van de winkel je nieuwe wasmachine te kopen. Toch fijner dan een product zomaar aanklikken in de webshop. Goed en duidelijk geholpen, leverdag meteen afgesproken en TOP service, ook van de heren die de bezorging realiseerden. BCC is altijd de eerste winkel waar ik kijk als ik iets uit hun assortiment nodig heb.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Ron van Gelder,

Bedankt voor jouw review over de telefonisch service van ons filiaal en onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjerpa 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer makkelijk winkelen. Alles was bezorgd op de afgesproken tijd. Ik beveel BCC om te winkelen aan
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Sjerpa,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C.Schure 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen omdat zij hem ter plekke dus in de keuken kwamen plaatsen Zelfs in Corona tijd!
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste C.Schure,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michiel 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service en vakkundige mensen die mijn inbouw vaatwasser hebben geplaatst! Prima tevreden!
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Michiel,

Bedankt voor jouw review over onze vakkundige installatie service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mevr. Stok 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goed product voor een aantrekkelijke prijs. Telefonisch goed advies gekregen . Order snel verwerkt en binnen anderhalf uur af te halen !
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Mevr. Stok,

Bedankt voor jouw review over onze telefonische en snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jermaine 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de site heb ik de producten goed kunnen vergelijken. De beschrijving is goed en uitgebreid. Goede service tijdens het brengen. Voordat de bezorgers aan de deur stonden werd ik gebeld dat ze er bijna waren. Zo kon ik ze opvangen.
Ik heb een verzekering erbij afgesloten, het was wat onduidelijk of ik de polis in de mail zou krijgen of niet. Nu het product is geleverd heb ik bewijs van de verzekering in mijn mail ontvangen. (Misschien heb ik er overheen gelezen tijdens aanschaf hoe dit in zijn werk ging)
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Jermaine,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website en onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Berry 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanwege slecht WiFi bereik op zolder via BCC een WiFi versterker besteld. Rond 11.00 uur online besteld en betaald en een kwartier later kon ik het al ophalen. Het pakje lag netjes klaar en na het laten zien van de bevestigingsmail met code had ik op zolder weer goed bereik. Snelle service en zeer vriendelijk en professioneel personeel.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Berry,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tino de Jong 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten zijn toch goedkoper, en ze zetten het voor je neer op elke gewenste verdieping.
Oké je betaalt er wel voor maar je hebt geen last van verpakkingsmateriaal, en je oude apparaat wordt meteen meegenomen
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Tino de Jong,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hamed Rouhani 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I am happy also this time with my shopping from BCC, good price with good quality and especially good friendly service
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Dear Hamed Rouhani,

Thank you for your review about our services.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Daan 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens de lockdown was ik op zoek naar de Sony soundbar HT X8500. Deze kon ik bij verschillende winkels/online shops kopen maar alleen BCC had deze op voorraad! In de ochtend werd ik uitstekend en heel erg snel geholpen via de chat van bcc met de vraag of zij deze op voorraad hadden. Ik kocht de Sony Soundbar via de online shop van BCC en een uur later kon ik deze bestelling ophalen in de gekozen vestiging! Ik zal voortaan vaker voor BCC kiezen!
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Daan,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Truus Reuvers 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen om online te kopen omdat het punt1 lockdown is en de winkels gesloten zijn maar heb al vaker online gekocht bij BCC en dat is prima bevallen
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Truus Reuvers,

Bedankt voor jouw review. Graag weer tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Volkan 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel erg tevreden met BCC want ik heb al meerdere keren artikelen bestelt en alles goed aangekomen en werkt uitstekend naar wens
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Volkan,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wilma 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles was zo geregeld. Top. Gebeld voor oplaadbare batterijen
Kon ze binnen paar uurtjes ophalen bij de winkel in de buurt. En dat in Corona tijd. Op 31 december 2020. Geweldig.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Wilma,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na online bestelling op oudjaarsdag ‘s middags binnen 1 uur af te halen bij de BCC winkel!
Top Service!
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste John,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeroen 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC heeft vrijwel altijd hetgeen waar ik naar op zoek ben tegen een goede prijs. Het liefst koop ik in de winkel maar omdat dat nu niet kan heb ik gebruik gemaakt van de webshop.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Jeroen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G.Heij 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen bij BCC, Ben over mijn laatste aankoop, net als mijn telefoon die ik enige tijd geleden kocht, heel tevreden en het pakket werd ook nog snel geleverd .
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste G. Heij,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ineke 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben heel erg blij met mijn nieuwe krultang, En wat een snelle levering. Dankjewel hiervoor.
Weet zeker dat ik vaker op deze website zal bestellen.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Ineke,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mike 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefoon bestelt ging heel makkelijk volgende dag al geleverd. Veel Beter dan mm.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Mike,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daisy 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bij bcc een moulinex combimagnetron met convectie oven gekocht
Dinsdag avond besteld en donderdag in huis
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Daisy,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC heeft een prima assortiment en een aantrekkelijke prijs. Mijn Nespresso apparaat is binnen twee dagen keurig bezorgd. Aanrader.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review. Geniet van de koffie ☕!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dian Gabriel 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service tijdens de strenge corona maatregelen.
Vandaag besteld en binnen 1 uur het artikel kunnen afhalen bij BCC Heerlen. Als ik de volgende keer weer iets nodig heb, ga ik zeker naar BCC. Ze krijgen van mij een 10 voor de snelle service!
BCC ga zo door ook in het nieuwe jaar! Hier is de klant nog koning!!
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Dian Gabriel,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

krups genio 31-12-2020

Algemene score

9,0
BCC heeft grote keuze en ik vind dit een fijne winkel met medewerkers die weten waarover ze praten. Eenvoudig bestellen en snelle levering.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

PVO 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed assortiment, daar waar anderen niet konden leveren BCG wel!. Snelle en goede levering, ondanks de drukte van de feestdagen.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste PVO,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W.R.Bouwman 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige service en snelle levering door deskundig en vriendelijk personeel.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste W.R.Bouwman,

Bedankt voor jouw review over de snelle service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim Jeurnink 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zelfs op oudjaarsdag stofzuigerzakken
Beschikbaar bij B CC
Even geen idee zoek dan bij BCC
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Wim Jeurnink,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.T.M.van Ee 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb telefonisch besteld dat vind ik
makkelijker dan met de PC .
Vriendelijk en kennis van zaken.
De volgende dag al in huis.
100% tevreden.
Officiële reactie van BCC 31-12-2020

Beste A.T.M. van Ee,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en kundige service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop. Snelle levertijd, ook in de kerstdrukte. Besteld op 30/12, geleverd op 31/12. Eigenlijk niks op aan te merken. Top.
Officiële reactie van BCC 31-12-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ayoub 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel geleverd. netjes strak in gepakt en goed service online en bij de dhl afhaal punt
Officiële reactie van BCC 31-12-2020

Beste ayoub,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

hengelo 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vanwege corona was de winkel in Bergen op Zoom gesloten en werd verwezen naar deze winkel.
Via een paar leuke chatberichten konden wij toch geholpen worden en onze keuze maken.
Ons artikel was in voorraad.woensdag 30-12- in de namiddag besteld, donderdag 31-12 - 11.15 af-
geleverd. super geregeld !!!
Officiële reactie van BCC 31-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze service en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Josien 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat ik vanwege coronasluiting geen persoonlijk advies in de winkel over een nieuwe wasmachine kon krijgen, is dit telefonisch uitstekend verlopen. Ze luisterde goed naar mijn wensen en was geduldig en gaf uitstekend advies. De jonge bezorgers waren minder vriendelijk (vanwege extreme drukte) maar zijn toch na mijn melding direct hierop aangesproken door BCC. Super klantvriendelijk te woord gestaan en ook keurig terugkoppeling gekregen mét excuses. Zo wil je als klant graag behandeld worden. Voor BCC gekozen vanwege betrouwbaarheid en goede, eerlijke adviezen. Voor mijn volgende aankoop ga ik graag weer naar BCC.
Officiële reactie van BCC 31-12-2020

Beste Josien,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Reinier 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren een nieuwe TV gekocht bij BCC. Waren erg blij met de mogelijkheid om de TV te kunnen afhalen in deze Corona periode.

TV via de website besteld, waar tijdens betaling aangegeven werd dat de TV binnen een uur afhaalbaar was op locatie Amersfoort. En inderdaad, we konden direct na bestellen al de tv afhalen. Dat verliep allemaal soepeltjes , en de verpakking en TV is niks mis mee.

Prijzen zijn niet altijd het goedkoopste, maar voor snelle levering en goede service ben ik bereid om een paar euro meer te betalen.
Officiële reactie van BCC 31-12-2020

Beste Reinier,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacques 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig goeie webshop van BCC. Duidelijk alles goed kunnen vinden.
Correct en snel geleverd.
Officiële reactie van BCC 31-12-2020

Beste Jacques,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hennie Huitema 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een zeer gemakkelijke manier om alles te bekijken en vergelijken op de webshop. Heb meteen een wasmachine en warmtepompdroger van AEG besteld en zelfs vandaag 31-12-2020 is het gebracht en aangesloten 👍🏼 Zeer zeer tevreden
Officiële reactie van BCC 31-12-2020

Beste Hennie Huitema,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W.J.K. 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze keer via internet bij de BCC besteld. Gemakkelijke site, laagste prijzen, snelle levering. In een woord geweldig
Officiële reactie van BCC 31-12-2020

Beste W.J.K.,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Matthew 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na verschillende webshops te hebben vergeleken bood BCC mij de goedkoopste prijs voor het product dat ik zocht. De productpagina bevatte een uitgebreide uitleg over het product en een lange lijst met productspecificaties die het voor mij makkelijker maakte om het juiste product te kiezen. Mijn aankoopervaring verliep zeer soepel en mijn bestelling werd keurig op de afgesproken dag geleverd.
Officiële reactie van BCC 31-12-2020

Beste Matthew,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sylvia 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Topservice! Bestelling ‘s avonds geplaatst. Ondanks de drukte werd de bestelling de volgende ochtend op Oudjaarsdag deze al bezorgd. Prima toetsenbord, draadloos, mooi klein en staat stevig. Blij mee!
Officiële reactie van BCC 31-12-2020

Beste Sylvia,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews