Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hok Tio 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel, in Heerlen en Beek, is overzichtelijk. De medewerkers zijn altijd beleefd en voorkomend en hebben veel kennis vd producten. Qua prijs zitten ze identiek met andere vergelijkbare (internet) winkels.

Reageer

Henk Ribberink 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC levert altijd goede waar en de service is top. Dat geeft vertrouwen bij een aankoop. Retourneren is geen probleem. En er is de lage-prijsgarantie. De keus voor BCC is makkelijk.

Reageer

Rienawannet 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige om gang met klantenben vandaag weer erg goed geholpen Door de medewerkers

Reageer

R. B. 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een stuk rustiger, vriendelijke mensen en echt persoonlijk aandacht. Tv elders 10 min ervoor gezien, beide niet in een aanbieding en toch lag BCC 59e lager.

Reageer

Pim 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als je iets koopt wil je advies. Uiteraard KUN je een hoop vinden op internet. Maar een praatje met een mens vertelt vaak veel meer dan een stuk tekst. Ik vind het ook fijn dat bcc minder aan het ‘verkopen’ is in de winkel. Kom er graag zeker ten aanzien van concurrenten in de buurt.

Reageer

Anita 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn zo super gehlopen. We kochten een nieuwe telefoon hij heeft Alles zonder alles overgezet

Reageer

Stefan 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kom hier al jaren in plaats van bij die andere.. hier krijg je persoonlijke aandacht, goed advies en zijn ze er niet op uit om de koop zo snel mogelijk te sluiten. Meerdere filialen bezocht maar tot nu toe overal TOP!

Reageer

Zeer tevreden klant 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is overzichtelijk. Ik kon direct het product vinden dat ik nodig had.
Duidelijke beschrijvingen bij de producten. Ik heb voor BCC gekozen omdat ik bij andere webshop niet de kleur kon vinden die ik mooi vind. Ik heb de Imperial Dabman i150 aangeschaft in een witte kleur met een zwart front.

Reageer

jb.zweers 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede uitleg van wat je wil kopen zonder opdringerig te zijn voor duurdere apparaten

Reageer

Harrie 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig geholpen
Aantrekkelijke prijs betaald
Goed product en lekkere koffie

Reageer

Daan 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige winkel met een groot assortiment en goede werknemers die je helpen de juiste keuze te maken.

Reageer

H. Boessen 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel en vriendelijk en behulpzaam personeel ( ondanks de vakantie periode)

Reageer

Robert 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een foutje met DHL de volgende dag toch mijn bestelling gekregen. Netjes opgelost!

Reageer

Maurice 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC had het gewenste artikel op voorraad, Vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag geleverd, en dan ook nog voor een van de laagste prijzen. Zeer tevreden

Reageer

Corry 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke uitleg bij aankoop OLED tv Goede service bij probleem. Keurig gebeld mbt aflevertijdstip.

Reageer

JM van Schagen 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne winkel. We komen telkens weer terug bij het filiaal in Arnhem. Casper heeft ons ook nu weer heel erg fijn geholpen. Met heel erg veel verstand en goede tips. BCC een heel fijn bedrijf. Om contact te leggen via telefoon of mail is ietsje lastig. Maar dat is ook het enige. Top volgende keer weer hierheen.

Reageer

W v heel 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed personeel dat u goed helpt en goede uitleg geeft over het product dat je wilt kopen

Reageer

Dennis 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als ik in deze winkel kom word ik altijd goed geholpen. Een hele duidelijke uitleg krijg je en je merkt dat het personeel ook gewoon eerlijk tegen je is. Kortom een topservice.

Reageer

Hans K 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat fijn dat er nog fysieke winkels zijn met aardig personeel en deskundig advies!

Reageer

Miele 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site gezocht naar een specifiek model warmtepompdroger. terecht gekomen op de site bcc outlet.
daar stond deze warmtepompdroger met een aardige korting. aangezien er twee jaar garantie zit op het product besloten deze te nemen.

dag van aflevering: om 7 uur smorgens kregen we de definitieve tijd door waarop het apparaat geleverd zou worden. dit zoe voor mij persoonlijk wat vroeger mogen omdat je indien je er vrij voor dient te nemen het wel fijn is als je weet of het smorgens of smiddags is.
Ben 15 min van te voren gebeld. de jongens droegen de droger netjes naar boven en zette deze op zijn plaats. na een korte uitleg vertrokken ze weer.
prima verlopen.

Reageer

Angelique 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik altijd zeer goed geholpen wordt bij BCC ga ik hier graag terug. Reperatie duurt meestal paar weken, masr word wel correct afgehandeld . Als garantie over is krijg je de koste eerst toegestuurd en kan je keuze maken .of dit de moeite waard is. Het personeel igeeft goede uitleg en zoekt ook mer wat er geschikt is. Ook als het artikel ergend anders goedkoper is , krijg je dit ook voor die prijs. Als het exact hetzelfde artikel is, natuurlijk. Ben zeer gelukkig met deze winkel in Helmond.

Reageer

Annerie 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij worden altijd vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Heb een goed advies gekregen bij de aankoop van een wasmachine. Wij komen graag bij BCC en kopen bijna alle apparatuur bij BCC

Reageer

Charity van der lee 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geholpen ! Aardig personeel en zijn eerlijk betreft kwaliteit van de producten ze nemen echt de tijd voor je!

Reageer

Bram 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn ervaring met bcc zijn altijd goed heb er al heel wat gekocht .kijk ook altijd ff bij de concurrent. Maar kom toch 9 van de 10 keer terug bij bcc .goed geholpen en de bestelling komt op tijd aan. 👌👍

Reageer

Jan S 03-08-2019

Algemene score

8,0
Je word keurig te woord gestaan en snel geholpen en het assortiment is uitgebreid.

Reageer

Ageeth 03-08-2019

Algemene score

10,0
Prima website overzichtelijk en snel om een keuze te maken.
De levering was zeer snel en DHL kwam prima op tijd.
De website zal ik zeker aanbevelen, echter de winkel in Lelystad is wat betreft personeel zeer slecht, het advies slaat totaal nergens op en de kennis van het product is ronduit slecht. Op de website is het advies stukken beter

Reageer

Yvette 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop
Met viendelijk personeel, waarbij men een goed advies geeft en de tijd voor je neemt. Kortom erg behulpzaam

Reageer

C.de.Wied 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en uitleg van de aanschaf van ingebouwde koelkast .We zijn zeer tevreden over BCC.

Reageer

janny 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
keurig afgeleverd en geïnstalleerd door vriendelijke medewerkers. Oude apparaat meegenomen.

Reageer

Jeannette 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We worden in deze winkel altijd heel fijn en snel geholpen.
Vandaag ook weer: persoon die ons geholpen heeft was erg vriendelijk en behulpzaam.
Zelfs nog korting gekregen bij de Essent kiosk omdat we klant zijn.
Daar werd ons goed op gewezen.
Overige collega's stonden ook gelijk klaar.
Zeer vriendelijke caissière..hielp ons tot het eind ook nog eens top.
TOP WINKEL

Reageer

Jeroen fidom 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele vriendelijke mensen en goede service. compleet tevreden. De mensen die onze vaatwasser kwamen brengen waren zeer vriendelijk en behulpzaam. en de mensen in de winkel waren ook heel vriendelijk en deskundig. Wij zij ZEER tevreden

Reageer

arno wijlaars 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden vriendelijk te woord gestaan en er werd geluisterd naar onze wensen.
Hier mee werden we geleid naar het juiste apparaat wat we wilde hebben.
Alle voor en tegen werden uitgelegd zodat we wisten wat de mogelijkheden waren.
De garantievoorwaarde etc. werden uitgelegd en kon kiezen voor extra garantie.

Reageer

Harry 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg, vriendelijk en niet opdringerig. Hielp ons snel en goed en deskundig.

Reageer

natasja 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
shop is prima, genoeg productinformatie en duidelijke foto's. bezorging ook prima! staat alleen op de website voor 22.00 besteld,de volgende dag binnen. Dit is alleen niet mogelijk wegens drukte volgens de klantenservice. Erg jammer. Ik moest 4 dagen wachten met een kapotte vriezer die vol zat.

Reageer

Harm 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie nette winkel met vriendelijk personeel.
Zijn zeer goed geholpen personeel weet waar hij het over heeft .

Reageer

Mark Rouweler 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na enig zoek werk op de site van BCC uitgekomen voor een huawei y6 voor onze pleegdochter. Door een storing kwam deze niet meteen de volgende dag maar een dag later. Torn hij uitgepakt werd bleek het een blauwe i.p.v. een zwarte. ( mijn fout ik had de verkeerde besteld ) Deze kon zonder enig probleem weer omgeruild worden zodat het opgelost is.

Reageer

Leen 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De service in de winkel was prima .
Werd als persoon/mens behandeld dwz individuele klasse van de verkoper.
Snelheid van behandelen was ook goed.
De levering is ook prima verlopen en mooi binnen de afgesproken tijd.
Kortom doorgaan zo!

Reageer

Mitch 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen, veel keuzes voorgelegd gekregen. Duidelijke uitleg over aankoop. Winkel makkelijk bereikbaar en goede parkeergelegenheid.

Reageer

E. Broos 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke service. Duidelijke en professionele uitleg over producten. Laagste prijs.

Reageer

Sabrina 03-08-2019

Algemene score

10,0
Prima, geholpen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede prijs / kwaliteit verhoudingen geadviseerd.

Reageer

Amal 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik werd goed geholpen door een medewerker. Hij zag er aardig en was beleefd. Bleef ook rustig, nam de tijd voor mijn vragen. Waardeerde het.

Reageer

klaas 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft een zeer duidelijke en overzichtelijke shop en gebruiksvriendelijk, de levering is precies op de afgesproken tijd en plaats
Bcc is een top shop

Reageer

Jolande 02-08-2019

Algemene score

9,0
Snelle levering. Netjes binnen de aangegeven tijd per mail en sms aangeleverd. Vriendelijk personeel.

Reageer

Alja 02-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim opgezette winkel. Vriendelijk personeel, goede service. Ik kom zeker weer eens terug.

Reageer

J. Bakker 02-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de aankoop van een nieuwe TV traden er wat problemen i.v.b. met de beeldkwaliteit. BCC bood alle mogelijkheden en het probleem is snel en correct en naar alle tevredenheid opgelost

Reageer

Sjo 02-08-2019

Algemene score

7,0
In het verkoopproces was de klantenservice van BCC heel goed. Er ontstond een probleem met betalen dat werd onmiddellijk opgelost. De mensen van de klanten service zijn oplossingsgericht en vriendelijk. De aflevering van mijn bovenlader wasmachine verliep niet zo fijn. Het was één van de hele hete dagen misschien lag het daaraan. BCC zou mijn wasmachine ook installeren. Het ging er chaotisch en hectisch aan toe. Ik had het gevoel dat mijn wasmachine niet in goede handen was.

Reageer

Anne 02-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super goed geholpen! Eerlijk en oprecht advies en met een goed gevoel en een heeele mooie tv de winkel verlaten. Ik raad deze winkel zeker aan wanneer ik hoor dat iemand op zoek iets naar wat de bcc verkoopt👍🏻

Reageer

Tessa Dungen 02-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, precies zoals beloofd. Duidelijke omschrijving, super apparaat en goede prijs. Ik ben tevreden en bestel hier zeker weer opnieuw!

Reageer

Beker 02-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte service, klantvriendelijk
Deskundig personeel zowel in de winkel als bij de bezorgers
Volgen keer weer BCC

Reageer

Rien 02-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goedkoop product. Retourzending zou eenvoudig geweest zijn door meegeleverde retourticket. Was gelukkig niet nodig. Heel tevreden.

Reageer

Toon meer reviews