Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martijn 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen bij de aanschaf van een MacBook in de uitverkoop, ondanks de drukte was er tijd genoeg voor ons!

Reageer

Ida Douma-Jongsma 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
In principe vind ik de BCCwinkel een goede winkel om iets te kopen, ze zijn niet al te duur en je kunt in de winkel duidelijke afspraken maken over de levering en betaling. We werden ook goed geholpen. Achteraf ging er iets mis, in de winkel kregen wij de informatie dat als wij ongeveer 19 euro aan servicekosten zouden betalen dan werd de nieuwe koel/vriescombinatie staand vervoerd en kon die onmiddellijk aangesloten worden zodat we niet al te lang onze spullen er buiten hoefden te houden. Anders werd ie soms liggend vervoerd en moesten we 4-6 uren wachten alvorens de koel/vriescombinatie aankon. Achteraf, ondanks het servicebedrag wat we betaald hebben moesten we toch 4-6 uren wachten voordat we de koel/vriescombinatie konden aansluiten en toen moest ie nog op temperatuur komen. Ik weet niet of het mis ging bij de informatie of bij de bezorgers. Voor de rest was het wel goed, de bezorgers waren aardig, gaven mij de tijd om tussendoor het hoekje even te zuigen. Wel belden ze niet een kwartier maar 5 minuten van tevoren. de sms kwam wel goed binnen s ochtends.

Reageer

Hans 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk,goed advies,uiteindelijk tot een keuze gekomen en de verkoper had gelijk.Een super stoomstrijkijzer wel de duurste van philips maar dan heb je ook wat.Erg goed is het interne ontkalksysteem,dus nooit meer ontkalken.En de afneembare watertank met een inhoud van 1,8 liter.Ook kiest het apparaat zelf de temperatuur,geen temperatuur meer kiezen gaat gewoon automatisch,het apparaat geeft middels een lampje aan wanneer je moet ontkalken,al met al zo simpel als maar kan.We zullen deze winkel aanbevelen.

Reageer

Jack-heijnen 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kochten de laatste tv van een serie. Werd netjes voor ons verpakt en in de auto gezet. Ze kwamen er bij toeval achter dat ze vergeten waren de schroefjes erbij te doen van de tv steunen. De persoon kwam ze persoonlijk nog afleveren aan ons adres. Dat noem ik klasse

Reageer

Martijn ten ham 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb zondag 4 augustus een combi magnetron gekocht van whirlpool. Ik heb geen idee wat alle mogelijkheden zijn maar ik werd geweldig geholpen door een mevrouw die mij alles vertelde wat ik moest weten. Hierdoor ikkob ik gemakkelijk kiezen en heb ik iets goed gekocht voor een hele mooie prijs. Als kers op de taart is de combi magnetron gratis ingebouwd op de dag die mij het beste uit kwam. De service bij de inbouw was geweldig en de mensen hebben de oude meegenomen. Al met al een goede ervaring bij BCC. De combi magnetron werkt geweldig.

Reageer

L. 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en ook super snel geregeld.
Perfecte snelle bezorging .
Administratieve gedeelte zoals factuurbon andere dag gelijk per mail ontvangen.

Reageer

Mukkie 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aardige medewerker die mee dacht voor de juiste aanschaf keuze en mijn klacht over ander filiaal serieus nam...

Reageer

Ida 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb mijn aankoop bij BCC gedaan omdat ik in de winkel mijn keus kan maken en dus kan vergelijken, m.b.v. deskundige begeleiding van de verkoper. De levering de volgende dag was prima. Ik ga er ook altijd van uit dat BCC de goedkoopste is.

Reageer

Carmen 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel snel en netjes geleverd. 23.00 s'avonds vesteld, 12.00 volgende dag in huis. Op zaterdag!! Superservice!!

Reageer

Gerard 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen in de winkel locatie hoorn, daarna netjes de vaatwasser vooraf gegaan van mail en een belletje op de afgesproken dag bezorgt. 👌

Reageer

Cees 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gezien mijn eerdere ervaringen met BCC blijf ik zeer positief over BCC.
Geweldige hulp in de winkel, vriendelijk en bekwaam personeel.
Tevens is de service, bijvoorbeeld garantiewerk, geweldig goed.

Reageer

H. Wi 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel was genoeg personeel met voldoende kennis om mij te helpen en aan de hand van voorbeelden uit te leggen hoe ik met bluetooth en dat soort koppelingen met geluid en beeld om moet gaan.

Reageer

Michael 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig geholpen bij onze zoektocht naar een goede maar simpele e-reader. Er werd goed uitleg gegeven over verschil tussen een e-reader en een laptop, met name verschil in schermafhandeling.

Reageer

Smidt 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer netjes geholpen duidijk en eerlijke uitleg gehad. Netjes koffie gekregen

Reageer

Netjes geholpen 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd goed en netjes geholpen. De meneer nam mijn vragen serieus en deed zijn best alles zo goed mogelijk te beantwoorden.

Reageer

Serge 10-08-2019

Algemene score

6,0
Als je je tegenwoordig wilt onderscheiden dan kan dat alleen maar door iets extra's te doen. Mijn koelkast werd door bbc in de verpakking in de keuken gezet en weg was men. Ik weet dat anderen netjes op de stoep het apparaat uitpakken, verpakking meenemen en het op de plaats zetten en aansluiten (sterker er in en controleren of het apparaat werkt, meer niet). Dat is net even wat meer en klantvriendelijker

Reageer

Freek v G 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super mooie en overzichtelijke winkel. Vriendelijk en deskundig personeel die niet opdringerig zijn.
Goede producten voor de juiste prijs.

Reageer

Ria 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel, met een grote diversiteit aan merken en artikelen, wij komen en kopen er graag.

Reageer

Ad 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is erg goed te volgen.
Bestelling plaatsen is gemakkelijk.
Zeer goede en snelle afhandeling.
Supergoede winkel

Reageer

N de J 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne website,goede service en vriendelijk personeel van de helpdesk en bezorgers. Installatie snel en netjes verlopen

Reageer

Sanders 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie ruime winkel met grote keuze
Vriendelijk meedenkend personeel en vlotte bediening

Reageer

Pieter 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed advies. Aardige medewerkster. Zo is het zinvol naar de winkel te gaan en niet alleen op internet te kijken

Reageer

Mim 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg vriendelijk geholpen in de winkel! Alles werd erg duidelijk uitgelegd en werd goed geregeld!

Reageer

Syl 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was een weer een prettige ERVARING, om iets te bestel bij de BCC. Zeer snelle bezorg service, altijd de laagste prijzen, wanneer er iets verkeerd is word je goed geholpen.

Reageer

Sophie 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne service! Mijn bestelling zou de volgende dag in huis komen maar op de dag van de levering kreeg ik geen email dat mijn bestelling onderweg was. Contact opgenomen met de klantenservice, snel en goed geholpen. Mijn bestelling was niet goed doorgekomen maar ze hebben er gelijk voor gezorgd dat mijn bestelling zo snel mogelijk werd geleverd.

Reageer

j.w.bartels 10-08-2019

Algemene score

8,0
In de winkel zijn wij ( werden wij ook eerder) prettig en correct geholpen. Een reden voor terugkomst. Anderzijds is het van belang te kopen in een plaatselijke winkel. Je ziet het product en wordt (zoals ervaren) goed en duidelijk.
Een ervaren minputje is, dat er weinig soepelheid is in wijze van werken, zoals in ons geval, voor het uitpakken van de doos en de inhoud plaatsen op de plek van de terug te nemen magnetron zou ca € 20 verschuldigd zijn, omdat dit "de regels" (instructie volgens de computer!!) zijn. De verkoper zei, dat dit niet anders kon, jammer.

Reageer

Hans 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik haal bijna alles bij BCC , mijn vaste verkoper , goed advies , wel eens een klein probleempje gehad , maar dat werd prima in orde gemaakt.

Reageer

J van Lieshout 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uitgebreide keuze , vriendelijke verkopers, weten wat ze verkopen helemaal top

Reageer

René 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen gedram, gewoon goed geholpen, zonder te pushen of gladde verkoop praatjes.

Reageer

Erwin 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De BCC in Hellevoetsluis is erg netjes en overzichtelijk. Personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Ik heb mijn hier mijn tv gekocht en onlangs een printer. Bij beide ben ik afgestapt van mijn voorkeuren en kocht ik samenwerking met de medewerker datgene wat ik zocht. Hulde daarvoor!

Reageer

Hans Mellenberg 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn aanschaf werd gedaan in Zutphen, een zaak waar wij al vele jaren klant zijn. Helaas gaat deze zaak sluiten, maar er is gelukkig een vestiging in Deventer en Apeldoorn.
Al onze vragen zijn altijd door BCC volledig beantwoord, het personeel weet waarover ze praten en ze nemen de tijd voor je!

Reageer

Bas 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na de vakantie wasmachine stuk, dus op zoek naar een nieuwe. Na een zeer slechte ervaring met MM online door naar BCC.nl. En daar meteen gevonden wat ik zocht. Direct ook een verwijzing naar een outlet artikel. Waar ik uiteindelijk voor koos. Levering ingepland en netjes zoals beloofd, kwam de levering op tijd en met vooraankondiging. Nog geen uur later draaide de eerste was. Super service.

Reageer

Zanten 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren wasmachine besteld en vanmorgen al vroeg geleverd. Netjes aangesloten door medewerker. Oude gelijk meegenomen. Top service.

Reageer

M.v.d. Helm 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dichtbij huisadres. Vriendelijk personeel. Snelle afhandeling en snelle bezorging

Reageer

Astrid 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel,vriendelijke mensen en goede service.als je wat vraagt wordt je gelijk netjes geholpen

Reageer

Suus 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat vriendelijkheid, deskundigheid en service hoog in het vaandel staan. Je voelt je welkom in deze winkel, en dus kom ik er graag als ik iets nodig heb.

Reageer

Michiel 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag zou de wasdroger bezorgd worden. Vanuit BCC keurig een email gekregen over de verwachte aankomsttijd. Binnen de tijd belde chauffeur keurig netjes op met zijn collega dat ze binnen enkele minuten kunnen arriveren. Bij aankomst waren beide medewerkers erg vriendelijk! Ze hebben in een mum van tijd de wasdroger geinstalleerd en getest. Ze hebben de vragen netjes beantwoord. Echt top service!

Reageer

Marcel 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met één paar woorden super vriendelijk en behulpzaam personeel, ongeacht de vraag ik ben blij dat ik bij jullie mijn spullen gekocht heb.

Reageer

G Gels 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed geholpen en een hele goede uitleg .
De volgende dag was het artikel in de aan bieding maar ik kreeg heel vriendelijk het verschil terug.

Reageer

Nes 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik word altijd uitgebreid en vriendelijk geholpen, vandaar dat ik voor al mijn witgoed telkens terugkom bij BCC in Alkmaar.

Reageer

Bakx 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte verkoper uitstekend geholpen nam alle tijd en legde alles goed uit

Reageer

Hein 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en nette bezorging! Het product wat ik gekocht heb had een prima prijs.

Reageer

AvR 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kocht een telefoon en werd goed geholpen met de juiste voorlichting. Ook toen ik een dag later een probleem had weer goed geholpen.

Reageer

Myriam 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe geluidsinstallatie en ging daarvoor naar BCC. Ik werd er zeer snel en vriendelijk geholpen waardoor de keuze snel gemaakt kon worden. Er werd ook moeite gedaan om mij te helpen de aankoop in mijn auto te plaatsen gezien dat voor mij wegens rolstoelafhankelijkheid omslachtig is.

Reageer

PJ Niebeek 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd kundig advies een goed personeel. Ze helpen je van goede spullen en de spullen die je krijgt zijn gewoon topkwaliteit, ik zou deze winkel ten alle tijden aanbevelen

Reageer

Hartwig 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en helder advies. Duidelijk antwoord op mijn vragen. Helaas moest ik nog eens terugkomen omdat de juiste sleutel om het product te ontgrendelen. Erg tevreden met het product.

Reageer

Marielle14 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel fijn dat er mensen werken die verstand hebben van wasmachine en drogers.
Ben ook in andere winkels geweest en daar ging men alle vragen die ik nog had op internet opzoeken (dat kan ik zelf ook!

Reageer

Sanne 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De mensen zijn Deskundig.
In hun houding Enthousiast en Gedreven.
Bij uitleg en toelichting Geduldig.
En er was sprake van Goede samenwerking.

Reageer

Pascal werdens 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn in de winkel goed geholpen ondanks dat we eerst hadden gebeld naar het algemene nummer waar we niet echt werden geholpen daarna op de site gekeken en zouden er nog 2 zijn.
In de winkel was het helaas niet aanwezig, maar het personeel was zo vriendelijk om het voor ons te bestellen en gratis thuis te sturen.
Het product is de volgende dag netjes en zonder problemen geleverd.

Reageer

Ad van den Brand 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kregen bij de aankoop van een droger een goed en eerlijk advies. Een vergelijkbaar type welke duurder was, daar werd eerlijk over gezegd dat de verschillen zo klein zijn dat wij net zo goed het goedkopere type konden aanschaffen!

Reageer

Toon meer reviews