Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14882 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mve van der Velden 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is heel duidelijk, je kunt de producten gemakkelijk vinden. Echt heel fijn.
Ik vind de mail waar in je de route van je pakketje kunt volgen top.
Ik ga het zeker bij vrienden en familie aanbevelen.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Mve van der Velden,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RK 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb BCC gekozen vanwege de prima service, scherpe prijzen en betrouwbaar karakter
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste RK,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cem 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super.heel erg bedankt.alles was goed geregeld.volgend keer weer bcc hoop ik.

Reageer

PS 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie Samsung tablet gevonden bij BCC voor mijn vader waar hij hopelijk weer enkele jaartjes plezier van heeft.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste PS,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

anita 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
na probleem dag door andere winkel toch weer bij BCC uitgekomen
hele goede service en super behulpzaam
uitleg was heel erg goed top
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste anita,

Bedankt voor jouw review over onze de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voorheen kwam ik vaak in de winkels van BCC, waar ik bewust heen ging om de service en gerichte advies. Nu ik meer online winkel is de website van BCC heerlijk duidelijk en overzichtelijk. Kunnen sommige andere shops nog van leren. Ga zo door!
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lea 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product was direct leverbaar en we konden hem na een uurtje ophalen in de winkel. Erg goede service. Ook fijn dat ze aan het milieu denken. De aankoop zat in een doos verpakt en de medewerker vroeg of we de doos mee wouden nemen. Omdat wij dat niet nodig vonden ging hij de doos hergebruiken. Zeer fijne ervaring en wat de aankoop betreft. Fijne prijs en zeer goede kwaliteit.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Lea,

Bedankt voor jouw review over de afhaalservice in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jen 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S'avonds een nieuwe Senseo besteld via de site, volgende dag ondanks de corona sluiting kregen we mail dat we het apparaat konden ophalen in de gekozen vestiging. Echter hadden zij de kleur niet meer op voorraad dus werd deze voor ons door een medewerker in een ander filiaal gehaald. Kortom Super service!! 👌
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Jen,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Franken 24-12-2020

Algemene score

10,0
Online besteld en een uur later ophalen in de winkel. Pick up point. Super service van BCC tijdens deze moeilijke tijden. Top
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Franken,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Smelt 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben onlangs een bestelling geplaatst bij BCC, Ze waren niet het goedkoopste. Maar we besloten voor betrouwbaarheid en topkwaliteit
service . Dus werd het BCC. Goede site en correcte afhandeling.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Smelt,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Furkane 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product was op vele anderen sites uitverkocht, gelukkig had Bcc het nog op voorraad. Gelijk besteld, 5 minuten later een email gehad met dat mijn product klaar is om af te halen. Eenmaal aangekomen vriendelijk, behulpzaam en snel geholpen.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Furkane,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

AC 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Samsung Tablet besteld via een BCC webshop, had eerst nog gebeld , werd vriendelijke en direct bevestigd dat ik de bolgende dag mijn tablet op kan halen.

Tablet opgehaald bij BCC winkel, was meteen afgehandeld door vriendelijke verkoopster
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste AC,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Etty 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service levering duurde iets langer dan normaal maar dat kan niet anders met de drukke dagen. Normaal ga ik naar de winkel.maar dit is me ook goed bevallen.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Etty,

Bedankt voor jouw review over jouw online bestelling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Chris Hanschen 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vriezer ging stuk en snel een nieuwe kunnen kopen, uit voorraad!
vriendelijk en snel geholpen.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Chris Hanschen,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harry Hofland 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt keurig en correct op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Snelle levering.
Automatisch meerdere berichten ontvangen ter begeleiding van de zending
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Harry Hofland,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rebecca 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een tablet bij BCC gekocht. Alles is zeker naar wens verlopen. Door de kerstdrukte 1 dag langer moeten wachten, maar dat mag de pret niet drukken! Goed verpakt, geen klachten.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Rebecca,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alexandre Majoie 24-12-2020

Algemene score

9,0
Helaas niet in de winkel kunnen kopen. Alles dicht ivm Lockdown. Ni via webshop besteld. Slechts 1 dag later geleverd an de bedoeling was.
Mee te leven in deze tijd van gekte.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Alexandre Majoie,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

wdingerd 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
online besteld en afgeleverd bij een DHL pakket pick-up punt bij direct bij mijn in de buurt
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste wdingerd,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans de Wit 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online een kabel besteld.
vanwege storing bij DHL en giga drukte een dag later geleverd als beloofd.
Ik ben door BCC prima op de hoogte gehouden.
dit functioneert goed.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Frans de Wit,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jelle 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik.heb precies ontvangen wat ik wilde,
De service was goed, allen de verzending duurte wat langer dan aangegeven
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Jelle,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert Snel 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gezien de huidige (carona) problemen een uitstekende service
De online bestelde goederen binnen een etmaal geleverd.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Bert Snel,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Heskes-Verhoek E.J. 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles is volgens afspraak gedaan, dat waardeer ik zeer. Zeker in deze moeilijke tijd vanwege de aflevering enz.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Heskes-Verhoek E.J.,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S.Sahin 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koelkast snel geleverd en netjes op tijd, Ik kreeg vijf minuten voor de levering een telefoontje van de bezorger, De bezorgers waren ook vriendelijk, ik ben helemaal tevreden.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste S.Sahin,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

DIDI 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat de winkels gesloten zijn, duidelijk en snel product kunnen kiezen. Door mail en sms berichten goed op de hoogte gehouden van de geplande levering. Zelfs de technische storing werd gemeld en daardoor maar 1 dag vertraging opgelopen.
Warmtedeken (in de vorm van een kruik) bevalt prima!
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste DIDI,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een geweldige service. Op de website had ik eergisteren eenvoudig mijn scherpgeprijsde artikel gevonden en ik wilde het graag nog voor de kerst geleverd hebben. De vriendelijke en behulpzame klantenservice heeft mij fantastisch geholpen en er voor gezorgd dat ik vandaag nog het artikel geleverd heb gekregen. Twee enthousiaste bezorgers hebben het artikel geplaatst en aangesloten en het oude apparaat meegenomen in nog geen 10 minuten. In een woord subliem!
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers bij de klantenservice en bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos 24-12-2020

Algemene score

9,0
Makkelijk, snel, heldere communicatie per mail, gunstige afhaallocatie. Prima, zelfs in deze drukke tijd.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Jos,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daan 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij bcc was de camera het goedkoopst. Ik heb de camera net 15 min en ik vind het nu al geweldig, alles is goed aan de camera. Zeker een aanrader en voor de prijs al helemaal:)
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Daan,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de camera!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Meulenbeld 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op het laatste moment nog een nieuwe koptelefoon besteld. Had nog drie VVV bonnen liggen en deel bijbetalen. Alles perfect geregeld via internet, aan de telefoon en dezelfde middag kon ik nog afhalen in Hengelo. Goed geregeld, dank jullie. Als extra verassing stond er ook nog een oliebollenkraam van de BCC voor de deur.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Jan Meulenbeld,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tim 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is makkelijk in gebruik en je kan heel makkelijk vinden wat je wilt. Wat ik echt een pluspunt vindt is dat je zelf de dag kan kiezen wanneer het product bezorgd wordt.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Tim,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jannie0604 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is zeer fijn om via de webshop van BCC iets aan te schaffen. Kost weinig moeite en een vlotte levering
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Jannie0604,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

UH 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product was perfect. Verpakking veel te groot. Kost veel CO2. Mogelijk door coronadrukte, maar toch. In pandemie ook duurzaamheid betrachten.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste UH,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

eva 24-12-2020

Algemene score

1,0
ik woon op de begane grond maar er zijn 6 treden. bezorgers hebben koelkast in de hal laten staan en niet geholpen. ook hebben ze de lege oude koelkast niet meegenomen omdat deze niet 24 uur uit stopcontact verwijderd was. Voor een goede service en hulp raad ik aan elders te bestellen, ronduit asociaal dit.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste eva,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak. We willen hier graag meer over weten. Kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.hartman 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede reactie op de bestelling. Vanwege corona kan de levering niet doorgaan. Telefoontje met advies, opgevolgd en Viola razend snel opgelost!!
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste M.hartman,

Bedankt voor jouw review over onze oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Udo 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In tijden van lockdown heb ik contact gehad met de winkel via Whatsapp en telefonisch. Beide keren ben ik goed geholpen en had het gevoel dat ze de tijd voor me namen.
Ik heb het product besteld en afgehaald. Daarbij had ik een veilig gevoel en was het niet te druk op de locatie.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Udo,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bas 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie prijs voor een ps4 game, verzending duurde dag langer door een technische storing bij BCC zelf. Wel netjes daarvan op de hoogte gebracht middels een sms.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Bas,

Bedankt voor jouw review. Veel game plezier!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Riny Eekels 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, word netjes van te voren gebeld, en wat je besteld wordt ook geleverd.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Riny Eekels,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Els 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gister avond laat mijn bestelling gedaan en kon het vanmorgen al ophalen! Super goede en snelle service! Zeker een aanrader om er iets te kopen!
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Els,

Bedankt voor jouw review over de snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik Nachtegaal 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zeer prettige ervaring vanaf het moment van plaatsen van de bestelling, het op de hoogte houden, en de uiteindelijke aflevering; complimenten voor het overall proces ook in deze soms lastige tijden. AEG Wasdroger staat op zijn broertje (AEG wasmachine) en mag straks zijn eerste dienst bewijzen. Geheel staat er mooi bij, dat komt door het identieke AEG design. We zijn er blij mee!
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Erik Nachtegaal,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Goede koop gedaan bij BCC 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door de Corona konden we helaas niet naar de winkel, dus via internet zoeken naar een nieuwe wasmachine.
Na vele site’s te hebben bezocht en na veel vergelijken was de keus gevallen op een aeg L6FBNR 1 wasmachine.
Omdat we nog met een paar vragen zaten hebben gebeld met de BCC winkel in Apeldoorn, waar wij zeer vriendelijk en goed antwoordt kregen op onze vragen.
Veel winkels vergeleken maar zag plots dat ze een kassa korting actie hadden, dus een mooie prijs voor deze machine en goedkoper dan elders.
Toen ook gelijk maar de wasmachine besteld op dinsdag, machine kon donderdag geleverd worden, dat is ook volgens afspraak gebeurd.
Netjes 10 min voor aankomst gebeld dat ze er aan kwamen, oude machine meegenomen en helaas door de tijdsdruk een summiere uitleg over de machine gekregen.
Aardige bezorgers maar wel heel veel klanten op een route dus weinig tijd.
Gaan de machine uit proberen en hopen dat we er net zolang mee doen als de oude aeg.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Apeldoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bianca 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals altijd, ook nu weer super service. Vriendelijk en vakkundige medewerkers, nemen alle tijd voor je. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Bianca,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en vakkundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

scheerapparaat 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige communicatie en tijdige aflevering en prima service
zeker een aanrader om indien nodig meer produkten te bestellen
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E. van der Graaf 24-12-2020

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke webshop. Kosten zijn inzichtelijk. De klantenservice is subliem en toegankelijk, zowel via whapp als de chat. Heldere communicatie in elke stap van het uitleveringsproces. Bezorging, het meenemen van de oude machine en installatie van de nieuwe wasmachine volgens het boekje. Het staat al lekker te spinnen in zijn washokje. Dit is fijn digitaal winkelen en aan te raden in deze tijd van beperkingen.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste E. van der Graaf,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke webshop en bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Adrie cameron 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nu beste BCC.
Ik/wij hebben een hele goede ervaring gehad met jullie, betreft het online shat met de/een verkoper en een goed gesprek gehad.
En wat betreft de hele vriendelijke bezorgers is niets dan lof. Zeker betreft het op goede en snelle manier bezorgen en op de juiste plek geplaatste product. ik raad jullie zeker aan bij andere mensen, als zij van plan zijn om een product aan te willen schaffen.
Groet.

Nog heel veel succes .
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Adrie cameron,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Melati 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg makkelijk en gebruiksvriendelijke site
Netjes met steeds update berichten op tijd afgeleverd tijdens de kerstdrukte
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Melati,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eric 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat de winkels gesloten zijn vanwege corona, ben ik zeer goed geholpen. In eerste instantie via de chat, later ook nog telefonisch.

Er is duidelijk met mij gekeken naar de verschillen die op andere websites worden aangeboden. Er is advies gegeven of kenbaar gemaakt waar ik op moet letten aangezien de aankoop voor mijn moeder van 80 is.

Kortom zeer tevreden!
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Eric,

Bedankt voor jouw review over onze service via chat en telefoon.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marit 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tijdens de lockdown is onze tv kapot gegaan. Het liefst hadden wij in de winkel zelf een nieuwe tv uitgekozen, maar dat kon helaas niet. Via de chat van BCC zijn wij vriendelijk en vakkundig geholpen door een medewerker van BCC Apeldoorn. Het heeft ons doen beslissen een nieuwe tv te kopen zonder hem in het echt gezien te hebben. De medewerker heeft alles keurig in orde gemaakt en de volgende dag werd de tv op tijd thuisbezorgd. We zijn erg blij met onze nieuwe tv en denken een goede aankoop gedaan te hebben.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Marit,

Bedankt voor jouw review over onze chat service. Veel plezier met de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sef 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC doet wat het zegt,de hele aankoop volgens afspraak verlopen.Ook kun je terugvallen met vragen.
En het voordeel van fysieke winkels vind ik ook een sterk punt.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Sef,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yolanda 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop was overzichtelijk en duidelijk , ook de communicatie en aflevering gingen perfekt! Ben erg tevreden over de geleverde service
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Yolanda,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stef 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lang gezocht naar een gourmetstel zoals deze. Super duidelijk te vinden bij bcc op de website. Waar ik dit gourmetstel eerder zag vond ik ze allemaal te prijzig maar bij bcc was de prijs vele malen lager. Naast het makkelijk te bestellen was is het met de ophaalservice nu heel snel in huis. 13 uur bestelling geplaatst en om 14 uur afgehaald bij bcc delft. Super vriendelijke mevrouw die gelijk het pakketje ging pakken en mij fijne feestdagen toe wenste. Super goed geholpen.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Stef,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeroen 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was makkelijk om via de site te kopen.
Goede prijs voor een goed product.
Snel bezorgd , en zelfs keuze gehad welke dag.
Chauffeur gaf netjes van te voren een belletje dat ze er bijna waren.
Nette afhandeling en nog wat advies over het eerste gebruik van de wasmachine.
Officiële reactie van BCC 28-12-2020

Beste Jeroen,

Bedankt voor jouw review over de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews