Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kelly 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service. Medewerkers. nemen heel veel tijd voor je en hebben kennis en kunde in huis. Ik ben super goed geholpen, vanaf nu elk electronisch product zal ik bij de bcc aanschaffen

Reageer

Boef 16-08-2019

Algemene score

9,0
Artikelen waren op gewoon voorraad in de winkel en ik kreeg de GoPro meteen mee voor de iets lagere prijs die concurrent Mediamarkt vroeg toen ik hen op het prijsverschil wees. Ik ga graag naar een echte winkel (ipv een internet webstore) als ik iets nodig heb, en BCC Delft voldoet ruim in die behoefte.

Reageer

Mariska 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goede service, betrouwbaar, komen de afspraken na. Ik koop bij de BCC, prijzen zijn hetzelfde maar hier is nog sprake van aandacht voor de client

Reageer

Laura R. 16-08-2019

Algemene score

9,0
BCC is een fijne winkel! Je kan zelf je leverdatum uitkiezen, wat heel goed is. Ook de bezorgers van BCC waren top! Kortom wij zijn heel erg tevreden!!😃

Reageer

Joke 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een zeer klantvriendelijke winkel met goede uitleg van het personeel. Mijn wasmachine werd gebracht, met vooraf een telefoontje, dat ze er zo aankwamen. Beleefd en zeer behulpzaam. Ik zou zeggen, zeker doen.

Reageer

Joke 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor lelystad gekozen omdat het dichtbij is.Eerst op internet gekeken,toen naar lely stad om persoonlijk geholpen te worden. En we zijn echt vriendelijk te woord gestaan ,met een duidelijke uitleg?

Reageer

petra 16-08-2019

Algemene score

8,0
Een fijne winkel en je word goed geholpen, ik heb een epson xp-455 gekocht, en ben erg tevreden. Ik vond het wel ingewikkeld te installeren, maar als je er even voor data zitten (1 uur) dan lukt het uiteindelijk wel.

Reageer

Hendrik 16-08-2019

Algemene score

8,0
Al jaren klant bij bcc. Altijd goed advies gehad en nooit last gehad bij terugbrengen van product. Vandaag nieuwe stofzuiger gehaald en omdat het showmodel was extra garantie.

Reageer

Frank 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel, simpel met een goed aanbod , een fijne prijs en goede levering.

Top

Reageer

R S 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De afgesproken tijd werd helaas een uurtje later door uitloop op de zaak maar binnen no time was de nieuwe wasmachine dan wel weer geïnstalleerd en de oude opgehaald. Verder alles netjes afgehandeld en aardige vakmannen die mij op de hoogte brachten van de meegeleverde spullen en de machine instelde.

Reageer

Mia 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
xxxxx heeft ons zeer goed geholpen
Dank er voor
Duidelijk uitleg en nam tijd voor ons

Reageer

S.kuiper 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel.
Niet opdringerig.
Goede informatie kunnen geven, over het product.
Snelle levering.
Gratis bezorging.
Goede service!

Reageer

Bernie 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service. Levering van een inbouwkoelkast, omdraaien deur en plaatsen, oude koelkast mee. Wat het zo geweldig maakt: de prima levering. Bijtijds geïnformeerd over het tijdslot, een uur van te voren gebeld worden met de definitieve tijd, plus 20 minuten voor aankomst nog een belletje zodat je niet te snel je oude koelkast uitruimt. De heren hadden wat vertraging vervolgens en ook dat werd keurig gemeld. Daarnaast zijn het ook nog eens aardige gasten!

Reageer

I. 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede hulp in de winkel, een uitgebreid advies gekregen. Deskundig en vriendelijk personeel. Wasmachine en droger werden voor mij besteld, wat makkelijk ging. Ruim van te voren krijg je bericht over de levertijd en een kwartier van te voren word je gebeld. De wasmachine en droger stonden binnen 10 minuten gemonteerd en al klaar voor gebruik. Vriendelijk personeel. Een hele goede service.
Misschien als verbeter puntje de optie geven voor een kleine mondelinge uitleg over hoe de wasmachine werkt. Je krijgt er natuurlijk wel een instructie boekje bij, dus het is niet perse nodig maar het zou wel fijn geweest zijn. Verder heb ik niets op de service aan te merken, ik ben zeer tevreden!

Reageer

Jan de Groot 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wordt prima geholpen bij BBC almere. Daardoor een totaal andere koelkast als waar we voor kwamen. Deze sluit veel beter aan bij onze gebruikerswensen

Reageer

F Ulrich 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd vriendelijk geholpen bij mijn zoektocht naar een nieuwe vaatwasser, ook kreeg ik deskundig advies van de verkoper, ik ben dan ook blij dat ik mij aan dat advies heb gehouden omdat ik anders zeer waarschijnlijk problemen had gekregen.
Ik ben zeer tevreden en heb met behulp van de verkoper een goed product gekocht.

Reageer

Sylvia Neve 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en duidelijke site. Laat niets aan duidelijkheid te wensen over. Keurig de andere dag rond de middag al levering.

Reageer

Ronald van Oostenbrugge 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goeie hulp prima service 👍🏼 En mocht mijn product gewoon terug brengen als het niet werkt

Reageer

J. Voermans 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Soms vraag je je wel eens af waarom je nog een winkel binnenloopt en niet gewoon via internet besteld. Niets zo frustrerend als ondeskundig personeel dat het kaartje voorleest als je een vraag stelt. Maar niet bij BCC in Arnhem. In een volle winkel spreken ze je even aan dat ze je gezien hebben en je zo snel mogelijk helpen. Dan nemen ze alle tijd voor goed en deskundig advies en laten ze ook alternatieven zien. Daarom ga je dus naar BCC.

Reageer

V. Berendsen 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Verkoper heeft goed naar mijn vragen en wensen geluisterd. En mij verkocht wat wenselijk is. Bezorging had enige vertraging maar het is wel netjes geleverd en aangesloten. Ook is de oude wasmachine door de bezorgers voorzichtig naar beneden gebracht en op de gewenste plek gezet. Zij hebben mij keurig geinformeerd over enkele zaken omtrent de machine en een tip gegeven ivm vervoer. (vanwege verhuizing op korte termijn.)
Ik zal de volgende keer weer bij BBC kopen.

Reageer

Ineke 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor de BCC gekozen omdat ik hier met VVV bonnen kon betalen. En omdat het product op voorraad was.
Dus super handig en snel!

Reageer

Ron 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie duidelijke site en de prijs was goed.
Levering was perfect, zeer netjes, de bezorgers stelde zich netjes voor en niets geraakt!

Reageer

Reerink 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vakkundig, vriendelijk en snel geholpen. Boden een goede oplossing voor de levering van een DAB+ radio met cd speler

Reageer

marije 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden een koffiezetter nodig, dus eerst gekeken wat de beste koop zou zijn. Bij BCC in de buurt langs gegaan, hadden deze gelukkig op voorraad, netjes uitleg verleend (eerst nog even voor ons weggezet omdat we nog weg moesten, dit was allemaal geen moeite) verder zijn ze altijd vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en het is een mooie winkel!

Reageer

Linda 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel met veel keuze aan televisies. Verkoper was aardig en deskundig en hielp ons de nieuwe TV in de auto te leggen.

Reageer

Johan 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en eerlijk advies. Snelle levertijd en in een mum van tijd stond nieuw apparaat op zolder. Zeer vriendelijk personeel en bezorgers

Reageer

Mariette Verheijen 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben naar de webshop gegaan omdat in fysieke winkels niet de juiste kleur smartphone op voorraad was en/of de prijs hoger lag.
De website is overzichtelijk en het bestellen ging snel en eenvoudig. De bevestiging per email had ik in no-time binnen en de bezorging verliep keurig binnen de vermeldde tijd. Ook de verpakking was ok.

Reageer

John 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede locatie. Makkelijk gratis parkeren (aan de deur). Prettige inrichting, Vriendelijke begroeting bij binnenkomst. Heldere uitleg bij aanschaf product.

Reageer

Marieke 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al was de koelkast niet meteen de juiste maat, ik ben zo goed en vriendelijk geholpen, hoefde er niet voor te betalen, er werd meegedacht en meegezocht naar een passende koelkast. Deze staat er nu dan ook, met dank aan de bezorgers en installateurs van de koelkast! Handig om eerst de meetdienst te nemen voor je een inbouwkoelkast laat bezorgen. Verder ook de afhandeling door BCC zelf echt prima en kreeg je vlak voor het bezorgen een telefoontje. Heel handig allemaal. De enige reden dat ik geen 10 geef is omdat het niet de juiste koelkast was waar ik niet echt iets aan kon doen omdat ik het met hulp van de winkel had uitgekozen. Maar dat blijkt ook heel lastig te zijn, vandaar het inmeetadvies.

Reageer

P J Kalle 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de ontvangst en de behanding een voorbeeld voor andere vriendelijk en niet opdringrig.

Reageer

Boki 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij BCC. De site werkte naar behoren en de bestelling ging heel makkelijk. Na 1 dag het product meteen in huis. Harstikke fijn!

Reageer

RJM van Gemert 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben een vaste klant van BCC Helmond. Ook recent weer uitstekend geholpen en service helemaal waar gemaakt. Top.

Reageer

Ralph 16-08-2019

Algemene score

9,0
Goede correspondentie en vlotten afhandeling bij het leveren. Eerlijk mail the dat ze iets later waren. Enige puntje is dat maandag bestellen via internet en vrijdag pas kunnen leveren vind ik wat laat, al was BCC we. De. Snelste.

Reageer

Manon Boerma 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dichtbij een parkeergarage, personeel vriendelijke en meedenkend, artikel online elders goedkoper waardoor verkoper prijs aanpaste.

Reageer

Eveline 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd en aangesloten. Oude wasmachine meegenomen en nieuwe in no time aangesloten. Alles netjes uitgelegd en lekker snel, zodat je niet de hele dag wortel hoeft te schieten omdat er een wasmachine wordt geleverd. Top service!

Reageer

Phil 16-08-2019

Algemene score

9,0
Een goede winkel, met ruime sortering en terzakekundig personeel. Prettige bediening en vlotte afhandeling.

Reageer

Willem 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne (web)winkel, met net iets andere producten dan op vergelijkbare websites. Nu een fijn en kwalitatief goed product in huis, na een zeer korte levertijd. De eigenlijke reden dat ik op BCC terecht kwam, is omdat ik mijn vvv/irischeque hier kon verzilveren.

Reageer

Danny 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was opzoek naar een koelkast en kwam bij BCC Alexandrium terecht. Ik had de koelkast gelijk nodig. De verkoper wist heel goed wat hij verkocht en kon ons perfect helpen. Hij heeft ervoor gezorgd dat we de koelkast gelijk mee konden nemen en heeft samen met zijn collega de koelkast netjes in onze aanhanger gezet. Echt een top service.

Reageer

Jan 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geen opdringerige verkoper, deskundigheid verkoper TOP, duidelijke uitleg over voor en nadelen, rustig, in ieder geval geen dozenschuiver

Reageer

Henk Brands 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke winkel en deskundig en vriendelijk geholpen.Makkelijk parkeren en de prijzen zijn in overeenstemming met de concurentie.

Reageer

Piet 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben in de winkel geweest en heb heel goede informatie gekregen mbt de aankoop van een nieuwe wasmachine. Alle voor en nadelen besproken en uiteindelijk tot een goede aankoop gekomen.

Reageer

Fanny 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel keurig geholpen en ook werd er de tijd genomen om uitleg te geven. Levering was volgens afspraak al das het contact met de een van de bezorgers rijp voor verbetering

Reageer

Ingeborg_e 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk ontvangen in de winkel. Ik kwam voor een laptop en ben na overleg met de medewerker met een andere naar huis gegaan waar ik meer aan heb. Geen opdringend gevoel om een duurdere aan te smeren.

Reageer

S.Veltman 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben in de winkel gaan kijken voor een combi magnetron. Ik kreeg goed advies en de verkoper was heel eerlijk. Hij had niet degene die ik wilde maar wel een duurdere. Hij zei dat hij die andere zou bestellen want de duurdere had functies die ik niet zou gebruiken.

Reageer

Herman 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Terneuzen: via de website van BCC mijn aankoop van Chromebook en 24" monitor voorbereid. Duidelijke en bondige omschrijving van de producten. Terplaatse in BCC winkel heel vriendelijk en bereidwillig personeel. Geven ook juiste info, onder andere dat de chromebook niet met dezelfde pgm's kan werken zoals op een Win10 pc. Monitor die de dag zelf niet in voorraad was, werd de volgende dag kosteloos aan huis geleverd. Hier kom ik nog !

Reageer

johan 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer tevreden over degene die mij heeft geholpen goede uitleg en zeer netjes behandeld dik tevreden

Reageer

Herman van Zanten 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel, heel vriendelijk en deskundig personeel dat met je meedenkt en goede adviezen geven.
De levering van de goederen die ik besteld heb was ook uitstekend en ik had het geluk dat door de monteurs mijn TV ook meteen aan de wand werd gehangen, terwijl het eigenlijk de bedoeling was dat dat pas 2 dagen later zou gebeuren, om dat de wandmontagebeugel 2 dagen na de eerste bestelling was geplaatst. Alles is dus meteen afgehandeld en ik hoef me niet meer over de montage zorgen te maken is reeds gebeurd. Mijn complimenten aan de monteurs die de levering hebben verzorgd.
Alles naar grote tevredenheid afgehandeld.
Deze winkel is beslist een aanrader

Reageer

Carina Hornyák 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De kennis in huis van enkele medewerkers verraste ons zeer.
We zijn ontzettend goed geholpen bij de aanschaf van een Ipad.
Wat een geduld had de medewerker met ons.
wat voor ons soms even te moeilijk was, werd geduldig uitgelegd.

Reageer

Hans 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede voorlichting in de winkel in Hilversum , personeel nam de tijd bij de koop van de wasmachine waarbij vakkundig advies werd gegeven.
Keuze was gevallen op een Bosch en er werd gelijk een afleverdag afgesproken.
Per mail een tijdslot gekregen maar op de afleverdag kreeg ik een telefoontje van de bezorger dat de zending niet af geleverd kon worden omdat zijn collega net gewond was geraakt bij een eerdere bezorging. Overmacht dus , ongelukkig voor ons maar we zouden teruggebeld worden door het service centrum van BCC, voor een nieuwe bezorgdag. Ca twee uur later werd ik teruggebeld door een andere bezorgploeg die alle zendingen van hun uitgevallen collega's alsnog wilden bezorgen, of dat nog wenselijk was. Dat was boven verwachting. Een half uur later stond de nieuwe wasmachine te draaien. Dikke pluim voor het BCC platina bezorgteam, die geen tijd had voor een drankje omdat ze nog een paar ritjes moesten doen.
Perfecte service.

Reageer

Gerry 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van het ene moment op de andere begaf mijn staafmixer het. Op naar BCC na op hun website mijn keus gemaakt te hebben. De uitgekozen staafmixer was in de winkel niet op voorraad maar de vriendelijke verkoper gaf aan deze te kunnen bestellen en ook nog, of in de winkel of thuis op de dag naar keuze te kunnen bezorgen. Geweldig maar....mijn man en ik zouden de dag erna terug gaan naar de camping ruim 45km verder...! Ook dat was geen probleem. Keurig verpakt bracht de DHL de staafmixer tot aan de caravan, super toch?

Reageer

Toon meer reviews