Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14826 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Treegje 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC werden we vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.
Het apparaat da we wilden hebben was in de directe omgeving alleen bij BCC te koop.
En natuurlijk online, maar het is prettiger als je een artikel ook even goed kunt beoordelen in een echte winkel.

Reageer

Frans Brandevoort 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn aankoop van de DVD/CD Speler SONY DVP-SR760H, natuurlijk bij BCC.
Is weer een geslaagde aankoop in de winkel van BCC in Helmond.
Goede informatie over de aankoop en vriendelijk personeel.
Verder is de kwaliteit van deze speler prima en via een HDMI naar de TV ook heeft deze speler en USB aansluiting.

Reageer

J v Gerwen 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies. Ze nemen echt de tijd voor jou als klant. Je weet dat je niet teveel betaald!

Reageer

Robert04 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een stekkerdoos van het merk monster voor minder dan 4 aansluitingen. Ze hadden alleen nog een voor 8 aansluitingen. Bij aankoop van b.v. een nieuwe televisie kreeg je 25% korting op een accessoire, wat voor ons eigenlijk niet van toepassing was. Toch kregen we 25% korting op de Monster stekkerdoos van 8 aansluitingen omdat ze de andere modellen niet voorradig hadden. Zeer netjes, maar ik had ook niets anders verwacht. BCC Beek we zien ons snel weer!

Reageer

Harrie Strijbos 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
in het grote aanbod snel een goede keuze kunnen maken
en de goede uitleg van de verkoper

Reageer

Rob 18-08-2019

Algemene score

1,0
Vandaag in Heerlen geweest en geholpen door ..... met mijn nieuwe printer. Ik ben zeer slecht en onbeshoft geholpen door deze man. Wij hebben al veel bij BCC in Heerlen gekocht maar dit was de laatste keer.
Officiële reactie van BCC 19-08-2019

Beste Rob,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar verwachting is geweest en je niet prettig behandeld bent in het filiaal. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Zou je via Reviews@bcc.nl een mail willen sturen met het ordernummer zodat wij in contact kunnen komen?
Voor ons is het momenteel onbekend over welke bestelling dit gaat.

Reageren op deze review met het ordernummer is ook mogelijk dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij willen je graag een gepaste oplossing aanbieden. We zien je reactie tegemoet.

Reageer

jo 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
behulpzaam personeel.komt afspraken na en geeft goede uitleg over het product.

Reageer

Marcel 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en kwaliteit, uitgebreide betaal mogelijkheden.
Vriendelijke en behulpzame bezorgers.

Reageer

jan 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke omschrijving van de wasmachine
vriendelijke bezorgers
wasmachine naar boven gedragen en geplaatst op een moeilijk bereikbare plaats
alle lof voor deze 2 bezorgers

Reageer

Miriam 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijke benadering.
Medewerker geeft goede uitleg en neemt de tijd voor je.
Ik kom hier graag omdat ik weet dat er altijd goede service is.

Reageer

Pieter 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerker was geduldig en deskundig. Hij nam ruim de tijd voor ons. Het assortiment is prima

Reageer

Sjorsie 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb op vrijdag bij BCC in Oss een e-reader Kobo Forma aangeschaft. Uiteraard direct aan de slag maar helaas, werkte niet zoals de verwachting en bedoeling was. Zaterdag nog een paar uurtjes proberen maar toch maar terug naar de winkel. Aan D. van BCC uitgelegd wat de reader wel en niet deed. Conclusie was dat de reader zonder problemen direct vervangen werd door een nieuw exemplaar. D. heeft zelfs nog geholpen bij het installeren en twee boeken gedownload om te controleren of alles nu wel functioneerde zoals de bedoeling was. Dit onder het genot van een beker koffie. Topservice !! Volgende aankoop zal hoogstwaarschijnlijk weer bij BCC plaatsvinden. Gelukkig zijn er nog zaken waar service hoog in het vaandel staat. Dank u wel.

Reageer

Carlijn 18-08-2019

Algemene score

1,0
Wat een slechte en lange levertijd heeft BCC. Dit is helemaal niet anno 2019.
5 werkdagen na iets te hebben besteld is het nog niet geleverd. Nieuwe bezorgdatum besproken. Krijg ik daarna een mailtje dat de bestelling geannuleerd is... zonder overleg!
Officiële reactie van BCC 19-08-2019

Beste Carlijn,

Wat vervelend om te horen dat we niet het gewenste artikel konden leveren en het zonder overleg is geannuleerd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, Sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wij willen dit graag goed maken en zien je reactie tegemoet.

Reageer

Matty 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom prima geholpen. Ik heb een SD kaartje gekocht voor mijn telefoon. Ondanks de drukte was er toch even tijd om met mij even te gaan zitten en rustig uit te leggen hoe ik bestanden uit mijn telefoon kan overzetten op dat kaartje. Fantastisch, daarom kom ik steeds weer terug bij BCC Breda.

Reageer

Jac van Loenhout 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer goede uitleg en vriendelijk en vooral geduldig geholpen door uw medewerker.heeft zeer zeker tot de aankoop meegeholpen

Reageer

Carla 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fouten kunnen gemaakt worden maar bij hen kunnen ze in het systeem zien wat er mis is gegaan, dat is fijn want dan kunnen vergissingen hersteld worden.

Reageer

Arjan Werink 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende klantenservice. Lag op de route en was goed aangemerkt. Ben hartstikke tevreden met het product

Reageer

Ton Bos 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
koop eigenlijk altijd bij BCC de grote en soms kleine apparatuur; altijd deskundig, vriendelijk en correct, prima!

Reageer

Bruijn 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en vakkundig te woord gestaan door het personeel, mooie verzorgde winkel.
BCC is een prima winkel met scherpe prijzen Tevreden

Reageer

Nico koevoets 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en goede voorlichting. Niet opdringerig. Geven verschil aan in een goedkoper en duurder apparaat en laat aan ons de keus.

Reageer

P.M. Bakker 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel in Alkmaar is een fijne winkel met deskundig personeel. Vooral de medewerkster Patricia !!!!! Zij heeft mij al meerdere keren geholpen en daar ben ik ZEER tevreden over.

Reageer

info 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een vrolijk team ' het platina' team. Alles uiterst keurig geplaats, gecontroleerd, aangesloten én schoongemaakt. Top

Reageer

FPL 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoper wist precies hoe het werkte en gaf een duidelijke uitleg. ook de gedane adviezen waren goed en onderbouwd

Reageer

Ton Schuitemaker 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg vriendelijk personeel met verstand van zaken. Iedere keer weer weten ze een goed advies te geven en hebben ze veel productkennis.

Reageer

Jack Asselbergs 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer goede, attente en deskundige voorlichting van de voorkomende verkoper. Veel keuzemogelijkheden maar dankzij zijn advies de juiste keuze kunnen maken.

Reageer

Samira 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben vandaag bij BBC geweest in de Oostpoort en werd hele vriendelijke, persoonlijke behulpzame mannier geholpen.

Ga zo door en tot snel! :)

Reageer

Robert 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We werden prima geholpen bij de keuze en aanschaf van een nieuwe gsm. Vriendelijk personeel.

Reageer

Iris 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zorgvuldige levering en aansluiting van de tweede hands vaatwasser. De oude/kapotte werd weer retour genomen. Vaatwasser was goed onderhouden, schoon en voorzien van oorspronkelijke gebruiksaanwijzingen. Bezorgers waren zeer vriendelijk, de oude vaatwasser lekte na de loskoppeling nog water. Ook dit ruimde ze vervolgens op.

Reageer

Scheetepeet 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn goed geholpen.
Kregen meer dan genoeg info over een nieuwe laptop.
En komen zeker hier terug voor een andere aankoop voor in huis.
Binnenkort een nieuwe tv nodig.....dus.
BCC Alkmaar zou ik aanprijzen bij andere mensen.

Reageer

GillesdeGeus 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bediening, beste prijs, mooie winkel in Bergen op Zoom. al met al een topaankoop in een topwinkel, veel beter dan de MM

Reageer

Linda 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben in de fysieke winkel geweest en ben daar erg vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Reageer

Hans 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede passende adviezen. Er wordt goed geluisterd en met je meegedacht. Vriendelijk en deskundig personeel.

Reageer

Diana 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Breed assortiment, vriendelijk personeel. En het personeel was erg behulpzaam en meedenkend in het zoeken naar een oplossing.

Reageer

H. de Bruijn 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd uitstekend gehoplen mijn vele vragen zijn bevredigend beantwoord en de verkoper nam de tijd voor mij

Reageer

Marijke 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn geholpen. Ik vind het prettig dat er de tijd genomen wordt voor je als klant en de service is goed. Ook blij met de aankoop. Het installeren van de printer was even een klusje maar hij print snel en helder. Tevreden met de aankoop.

Reageer

Ron 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supergoed geholpen door Diane in winkel te Arnhem. Zij is erg deskundig en we kregeneen goed en vrijblijvend advies. Zelf de keuze voor dit tv toestel gemaakt.
Laagste prijsgarantie direct zelf aangeboden door BCC.
Zeer nette informatie over tijdstip levering via sms, mail vooraf en telefoontje 20 minuten voor levering. Wij zijn erg tevreden over de geboden service.

Tv zelf geïnstalleerd. Dit bleek erg eenvoudig. Zeer mooie kleuren. Prachtige beeldkwaliteit.

Reageer

Maurice Kempe 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijk personeel , goede uitleg van het product wat we hebben gekocht eerlijk en betrouwbaar.

Reageer

Muriël Versluis 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De uitleg was zeer goed. Er werd geluisterd naar mijn wensen. De wasmachine is vandaag bezorgd, en ik heb al twee wasjes gedraaid. De wasmachine draait redelijk geruisloos, en in een snel tijdsbestek. En dat voor een prijs van rond de 500 euro. Ik ben zeer tevreden met mijn wasmachine.

Reageer

Nanaja 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gisteren heb ik een nieuwe Samsung telefoon gekocht. Omdat deze telefoons erg duur zijn, hielpen de medewerkers me meedenken. Het was de allerlaatste en hij stond in de vitrine, dus ik kreeg korting en via een overstap naar Essent kon ik nog eens 150 euro besparen.
Zo was het toch nog mogelijk en omdat het op dat moment rustig was i.v.m. de regen, is mijn telefoon ook nog even gebruiksklaar gemaakt. Dikke complimenten voor de medewerkers van de BCC.

Reageer

WIL 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel.
Goed geholpen door mevrouw die ons deskundig heeft geïnformeerd.

Reageer

Engels 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doen wat ze beloven, snelle heldere afhandeling van bestelling. Gemakkelijk bestelproces.

Reageer

Vanessa 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede uitleg over tv met alle mogelijkheden en eventuele bekabeling. Oude tv werd netjes ingenomen.

Reageer

Ad van Baal 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hulp in winkel zeer gped. Deskundig en behulpzaam. Personeel klantenservice hoofdkantoor zorgt voor frystratie em onbegrip. Zijn knoken in klantencontacten. Jammer, anders was het cijfer zeker een 10 geweest.

Reageer

Marco kieft 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben onze tv ook bij de BCC gekocht. Nu waren wij op zoek naar een geluid installatie. Dus gingen we ook hier kijken door dat we goede hulp kregen hebben wij hier onze set van bose gekocht.

Reageer

Sven 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De jongens belde netjes optijd (35min) van te voren en hebben het apparaat met een glimlach geïnstalleerd dit gaf mij een hele fijne zorgeloze ervaring

Reageer

Mike 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes beleefd en voldoende personeel. Het versturen van de bon digitaal naar de mail is nieuw voor mij en zeker een goede zaak :)

Reageer

Christine 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was de eerste keer dat ik deze webshop bekeek, maar duidelijke en een hele snelle en nette levering.

Reageer

Theo 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kocht een laptop in de vestiging in Lisse. De laptop bleek niet op voorraad te zijn maar de volgende dag op het afgesproken tijdstip werd deze thuis bezorgd. Na de aankoop toch even op Internet gekeken en een andere aanbieder bleek € 50 goedkoper te zijn. Het verschil werd mij contant terug betaald zonder moeilijk te doen. Top dus!

Reageer

Frans van der Veen 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke winkel in Leeuwarden, vriendelijk personeel, goed geadviseerd. Bij aanschaf tv voor op de slaapkamer, een winkel waar we zeker terug komen.

Reageer

Miranda 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enthousiast ontvangen. Overzichtelijk en netjes uitgestalde producten. Personeel weet wat waar te vinden is en is professioneel/ heeft productkennis. Weet fijn en vriendelijk te adviseren in keuze. Wenst je een fijne dag/ een goed weekend bij verlaten van de winkel.

Reageer

Toon meer reviews