Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14881 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jolanda 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Samen met mijn vader van 80 een nieuwe tv uitgezocht. Hierbij werd door de medewerker van BCC zorgvuldig geluisterd en kon hij zich goed verstaanbaar maken. Erg belangrijk bij een man die nog maar 40% gehoor heeft.

Reageer

ten Brink 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ons opviel was het perfecte optreden en uitvoering van het “installatie team”, perfect in optreden en vakkundigheid met de installatie van een lastige inbouw klus.

Reageer

Annemarije 22-08-2019

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een nieuwe laptop. Ik werd vriendelijk ontvangen door een medewerkster. De medewerkster vroeg goed door naar mijn voorkeuren en waar ik naar op zoek was. Vervolgens zocht ze de juiste laptop voor mijn voorkeuren en gaf ze nog een aantal tips. Top service van deze medewerkster, ik ben hartstikke blij met mijn nieuwe laptop!

Reageer

Nicky 22-08-2019

Algemene score

9,0
Wij waren opzoek naar een stofzuiger die een goede zuigkracht heeft ivm 5 huisdieren! Hier advies om gevraagd en kregen eerlijke antwoorden welke wel en welke niet fijn waren ook werd er heel netjes uitgelegd wat de stofzuiger allemaal kan! Echt top!

Bij thuiskomst meteen geprobeerd!! Nou koet zeggen mijn bankstel ziet er als nieuw uit!!!

Reageer

TvK 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg overzichtelijke site, makkelijk om dingen te bestellen. Werkt prima! Zeker aan te raden.

Reageer

Lindsey 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was een prettig bezoek!
Ik werd heel goed en vriendelijk geholpen ik ging heel tevreden en zonder vragen naar huis.
Top!!

Reageer

Jacky 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege een defecte soundbar, via Bol.com gekocht van BCC, ben ik naar de BCC-winkel in Muiden gegaan. Ik werd direct kundig geholpen door een van de medewerkers. De soundbar werd ter reparatie opgestuurd naar de fabrikant en amper een week later kreeg ik al bericht van BCC dat het defect niet te verhelpen was. Ik werd gevraagd terug te gaan naar de winkel om de opties te bespreken. Ik mocht een nieuwe soundbar uitzoeken of kreeg het bedrag in een waardebon van BCC retour. Uiteindelijk met een nieuwe speaker naar huis gegaan na uitgebreid advies. Erg blij met de snelle en goede service én de speaker!

Reageer

Chris Vos 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd weer een deskundig advies gekregen van een zeer behulpzame medewerker bij de aanschaf van een smartphone en mogelijk binnenkort een all-in-one printer. Het is ook fijn dat deze artikelen op voorraad zijn en je ze dus ook goed kunt bekijken.

Reageer

Ria Beijer 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd keurig en vakkundig geholpen, en ging de winkel uit met een voldaan gevoel wat betreft mijn aankoop.
Ik heb voor deze winkel gekozen i.v.m eerdere positieve ervaringen.

Reageer

Michelle Maria 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bezoek gebracht aan BCC Lisse want wilde wat informatie inwinnen over speakers. Even later 200,- lichter de deur uit. De service was namelijk super goed. Ik werd geholpen door Floris, die me van alles kon vertellen. Samen de verschillende artikelen vergeleken en waar ik het meeste baad bij zou hebben. Het was zelfs gezellig! De medewerkers ‘maken’ uiteindelijk de winkel en in dit geval maakte Floris mijn dag! Vlgnde dag de speaker (Harman/Kardon) opgehaald, suuuper blij mee !!! Stijlvol en prachtig geluid, plus Google Assist dus een leuk speeltje ;)

Reageer

theo 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke verkoper en vriendelijk
ze geven goede advies over je aankoop
en uitstekende dienstverlening

Reageer

H.van Wezel 21-08-2019

Algemene score

6,0
Product werd verkeerd geleverd en ik moest zelf naar BCC Tilburg om product om te gaan ruilen. Ik had gevraagd dat BCc dat product kwam omruilen. Dat ging niet. Ik vind dat geen goede service.

Reageer

Arie 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies gekregen en uitgebreid uitleg over voor- en nadelen van de diverse merken en types machines.

Reageer

Nancy 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting door een deskundige medewerker. Medewerker dacht echt goed mee

Reageer

Helene 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onderbouwde motivatie om het beste apparaat te kopen. Eerlijke antwoorden op mijn vragen. Vlotte afhandeling van aankoop. Verkoper toonde kennis van zaken.

Reageer

R. Malczewski 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De navigatie die ik heb gekocht is goedkoper bij BCC dan in de directe winkel van de fabrikant. Zeer snelle levering aan huis. Ik raad zeker de BCC-winkel aan.

Reageer

wilma 21-08-2019

Algemene score

9,0
kundig personeel en vriendelijk,helpen je prima en hebben veel kennis in huis

Reageer

Margriet Flierman 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer deskundig en klantvriendelijk advies. Edwin heeft goed ingespeeld op mijn wensen. Ik kom er graag als ik oets nodig heb. Edwin je bent een vakkundige topper

Reageer

Jan Gooren 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Men is hier klant vriendelijk en deskundig. men heeft altijd wel iemand die meer weet van een bepaald product, dus al je vragen kunnen worden beantwoord. Verder is de koffie goed.

Reageer

Jeroen 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke winkel en zeer adequaat advies. Werd keurig gewezen op de extra service-mogelijkheden maar werd verzekerd dat de installatie niet ingewikkeld zou zijn. Dat bleek in de praktijk ook zo te zijn.

Reageer

Vanderstad 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks de grote voorraad was het door ons gekozen model niet beschilbaar op deze lokatie. Er werd alle moeite gedaan om onze keuze toch beschikbaar te krijgen via andere locaties, hoofdkantoor en importeur.

Reageer

Ikzelf schermer 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gedegen vriendelijk vrolijk vakbekwaam en gei teresseerde medewerkers die als ze een antwoord neit weten, zorgen dat ze het antwoord wel kunnen geven. Voelde me welkom gezien gehoord en geholpen. Voor deze service ga ik naar een winkel!!

Reageer

Helena 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben van mening dat een fysieke BCC winkel broodnodig blijft. Online winkelen is niet aan mij besteed. Ik wil graag de produkten ZIEN, en met een verkoper de verschillen tussen 2 keuzes kunnen maken. Ik heb toch voor de Miele gekozen. De verkoper heeft verstand van zaken en heeft me geholpen met het maken van de juiste keuze.

Reageer

Jeroen 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette en duidelijke webshop welke hun bezorgafspraken netjes volgens afspraak nakomt. Voor levering word nogmaals telefonisch contact opgenomen wanneer de bezorger onderweg is. Vriendelijke bezorger die het product tot in de woonkamer heeft bezorgd.

Reageer

Quinta 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb online keukenapparatuur aangeschaft bij BCC, de levering was gratis, snel en duidelijk binnen welk tijdsbestek de bezorgers zouden komen. Ook werd ik vooraf nog gebeld, wat erg fijn is.

Nadat ik de apparatuur had uitgepakt en in de keuken had gezet bleek dit toch niet mooi te staan in de keuken. Ondanks dat ik de verpakking niet meer had kon ik de apparatuur toch nog retourneren. Dit is ook netjes opgehaald en vervangen voor een ander apparaat die ik had gekozen. Dikke plus dus!

Klantenservice via Whatsapp werkt ook erg fijn en snel.

Het enige jammere vond ik dat bij het elektrisch fornuis niet stond aangegeven dat het snoer en de stekker niet bij het apparaat zitten en dat je deze er los moet bij kopen. Dit kan duidelijker online worden aangegeven, dat is het enige verbeterpunt.

Ik zou BCC absoluut aanbevelen!

Reageer

Hans 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het prettig dat er altijd wel een zekere rust is in de winkel en je goed geholpen wordt. Onze laatste aankopen zijn prima.
Bij laatste aankoop werd prijs bijgesteld, omdat ik net bij concurrent lagere prijs had gezien.

Reageer

Duikeend 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel was het apparaat wat ik wilde hebben niet aanwezig. Verkoper keek in het systeem en er waren in het magazijn voldoende exemplaren. Zou de volgende dag al thuis bezorgd worden hetgeen ook gebeurd is. Prima service!

Reageer

Jolanda 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is een geweldige winkel die weet wat ze in de winkel hebben staan en ook precies kunnen vertellen wat de voordelen en nadelen zijn... ik ben in elk geval fantastisch geholpen.

Reageer

Henk 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime plezierige winkel met vriendelijk personeel.
Bezorgingsprobleem werd vervolgens snel en adequaat opgelost.

Reageer

Catherine 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en medewerkers die verstand van zaken hebben en goed kunnen helpen bij de juiste aankoop.

Reageer

Karel ramakers 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC super goed winkelen.
De winkel medewerkers zijn super en snel dus ga naar BCC Venray.

Reageer

Robert Delforterie 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed geholpen in de winkel

prima, prima de service bij de thuisbezorging; er is geleverd vanuit de winkel; de persoon die bezorgde heeft alles (tv, soundbar, playstation, koelkast) aangesloten en geinstalleerd; verder rustige duidelijke uitleg

Reageer

Daisy Janssen 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel goed geholpen door medewerker Tom. Ik had op jullie website een soundbar gezien die ik aan wilde schaffen maar had daar nog wat vragen over dus ben ik naar BCC Nijmegen gegaan. Daar ben ik dus netjes te woord gestaan door Tom. Hij beantwoordde al mijn vragen en liet toen ook de bewuste soundbar zien en horen. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en het product. Bedankt

Reageer

Els Oomen 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima producten in de webwinkel duidelijke omschrijving volgens goede afspraken aan huis geleverd en ik weet uit eerdere ervaringen dat er een goede service is bij BCC

Reageer

Ans 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voordelige aankoop (na uitgebreide digitale check). Prima bestelprocedure en goede aflevering op de dag zoals aangevraagd.

Reageer

Joop 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte en hulpvaardige informatie vooraf bij de aankoop.
Extra voordeel voor mij was dat er ook met VVV tegoed/cadeaubonnen kon worden afgerekend.
Dit laatste is een extra bonus voor winkelen bij BCC

Reageer

Joke 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfect, klantvriendelijk geholpen door medewerkster.
Aankoop Philips steelstofzuiger.
Eerste indrukken, prettig werkend
apparaat.
Prima roterend, niet al te zwaar.
Ietwat kleine opslag voor vuil.
Ook deksel wat zwaar werkend.
Zuigt perfect.

Reageer

Vroone 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijk personeel en goede uitleg en advies. Winkel overzichtelijk en zijn de artikelen redelijk geprijsd.

Reageer

Hannah 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snelle levering van add wash machine van samsumg. Op een donderdag bestelt en de volgende dag werd die al geleverd! Binnen 10 min aangesloten door de mannen van BCC

Reageer

Hallohallo 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele vriendelijk winkel. Het personeel staat gelijk voor je klaar als je de winkel instapt. Voor alles wat je zoekt hebben ze iets voor je. Ze doen hun uiterste best om je tevreden te hebben en met het juiste product voor u te vinden.
Top winkel!

Reageer

Edwin 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie rustige winkel met deskundig en vriendelijk personeel.
Laten je alle voor en tegens horen, en helpen je met de juiste beslissing, zelf als dit geen koop oplevert.
Met rustig bedoel ik geen herrie van allerlei apparatuur.
Echt een TOP winkel !

Reageer

Luuk 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
In de winkel zeer vriendelijk geholpen en ook de installateurs waren vriendelijk, snel en vakbekwaam.
Over de leveringscondities en klantenservice ben ik niet enthousiast. De klantenservice was na 20 min wachten nog steeds niet bereikbaar. Toen via FAcebook een bericht gestuurd; in plaats van binnen twee uur kreeg ik van 18 uur later een reactie.
Daarnaast is het niet van deze tijd dat je een HELE dag vri moet houden voor bezorging, totdat ke smorgens te horen krijgt tussen welke tijden ze komen. Onacceptabel.
Officiële reactie van BCC 23-08-2019

Beste Luuk,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar verwachting is geweest. En dat je lang op een antwoord heb moeten wachten dat is niet de bedoeling. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Zou je via Reviews@bcc.nl een mail willen sturen met het ordernummer zodat wij in contact kunnen komen?
Voor ons is het momenteel onbekend over welke bestelling dit gaat.

Reageren op deze review met het ordernummer is ook mogelijk dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij willen je graag een gepaste oplossing aanbieden. We zien je reactie tegemoet.

Reageer

Barbara 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top geregeld, aangegeven tijdstip voor de levering klopte precies, heel aardige medewerkers die snel en efficiënt het nieuwe fornuis plaatsten en het oude meenamen.

Reageer

Silvia 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben naar een BCC winkel gegaan om een vaatwasser te kopen. Ik werd heel vriendelijk geholpen. Ik wilde gaan voor een goed bekend staan merk. De medewerkster ging voor mij een aantal merken vergelijken. We kwamen uit op een goedkoper merk die meer plussen had. Het gaat bij BCC dus niet om een zo duurder mogelijk product te verkopen. Dat vind ik een goed streven. De vaatwasser is net geïnstalleerd door 2 vriendelijke medewerkers. Ik ben dik tevreden met de BCC. Het was voor mij ook niet voor het eerst dat ik iets kocht. Altijd dik tevreden en kan BCC aan iedereen aanraden.

Reageer

Adri Franke 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle hulp, het meeste is via de email gegaan. Maar de begeleiding en antwoorden en hulp, duidelijkheid was zeer goed.

Reageer

Rob 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koop al 10 jaar bij BCC, al mijn electrische aankopen komen van BCC. Goed en eerlijk advies, vriendelijke bediening. De bezorgers waren netjes en vriendelijk. Zal zeker mijn vrienden adviseren hun aankopen bij BCC te doen.

Reageer

Mustafa 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijk en goed advies , vriendelijk personeel ik ben goed geholpen in de winkel. En ik ben zeer tevreden met de aankoop. Je word beter geholpen in de winkel van BCC dan elders.

Reageer

Jozien Lazonder 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel goed en vakku dig geholpen het inbouwen werd ook goed en vakkunfig gedaan, afvoerpijpje brak af en dat werd door de medewerkers van bcc vakku dig vervangen echt super, zeer Kiantvriendelijk

Reageer

Luuk 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn naar BCC Oss gegaan voor een middenklasse televisie en naar huis gegaan met een topklasse voor dezelfde prijs. Superservice en goed advies.

Reageer

Olivier 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service: duidelijke e-mails, snelle bezorging, goed verpakt pakketje en geen overbodige post en e-mails!

Reageer

Toon meer reviews