Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Borgers Hans 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vroeger ging altijd voor iedere Audio spullen naar de Harense Smid en werd door jaren goed geholpen. Toen deze werd overgenomen had ik bedenkingen, maar ik zeggen dat ik zeer goed geholpen in BBC Dukenburg, elk probleem wordt op het hoogste nivo opgelost door Marcel Sander en Riko.
Met andere woorden een zeer te vreden klant die daar graag koop, omdat ik weet dat de klant centraal staat bij BBC Dukenburg
Wil dit graag mondeling toe lichten mochten er vragen daar over zijn.

Vr. Gr. Hans Borgers.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Borgers Hans,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Nijmegen Dukenburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Slechtere service dan ik op voorhand had verwacht 29-12-2020

Algemene score

1,0
Laptop gekocht á 800 euro die al na één jaar schade laat zien die niet door mijn toedoen komt (het kader om het beeldscherm laat los). BCC vraagt mij om de volledige kosten voor de reparatie te voldoen á 400 euro en beweegt niet echt mee om een andere oplossing te vinden. Ik koop nooit meer elektronica van waarde bij deze winkel. Wat een ontzettend slechte service. Jammer dat de slogan niet waar blijkt te zijn.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. Kun je ons een case nummer doorgeven? We willen hier graag meer over weten.

Groetjes,
Team BCC

DTolhuisen 30-12-2020

Hoi,

Het betreffende referentie-nummer van deze kwestie betreft 202011-9683287. Ik hoop er graag alsnog samen uit te kunnen komen met een passende oplossing.

Met vriendelijke groet,
Delano

Reageer

Hans van Slooten 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen een half uur kon ik de benodigde coax kabel bij
de bcc winkel in Middelburg afhalen waar ik bij 2 andere winkels 1 tot 2 dagen moest wachten, prima geregeld!!
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Hans Scholten,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mari 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede communicatie over moment dat we de bestelling konden afhalen. Ter plekke goed afgehandeld.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Mari,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Clau 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website van BCC vind ik overzichtelijk, duidelijk uitleg en foto’s. Ik was ook heel erg tevreden over de 2 bezorgers.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Clau,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

D. Geers 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe wasmachine kwam ik uit bij BCC. Op hun overzichtelijke website kon ik makkelijk zoeken en vond ik vrij snel (na wat vergelijken) de wasmachine die bij mijn behoefte past. Zodra ik deze in het 'mandje' deed kon ik hem snel en probleemloos betalen. Ik had een wasmachine met plaatsing aangeschaft. Op de dag van levering (erg snel gezien de kerststukje, 1 werkdag) namen zij iets voor aankomst netjes contact op. Het aansluiten ging echt heel snel en ik kreeg nog een duidelijke instructie. Echt precies de geweldige service zoals je verwacht van een grote speler als BCC. Alle afspraken punctueel nagekomen ik deze drukke tijd. Absoluut een aanrader.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste D. Geers,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en vriendelijke bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Noor Schotgerrits 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor de webshop van BCC gekozen omdat het een overzichtelijke site is met een duidelijke beschrijving van de aangeboden producten. Nu in deze Coronatijd de winkel gesloten is, krijg ik op de website van BCC voldoende informatie om toch mijn keuze te kunnen maken. Ondanks dat het rondom de feestdagen en door de Corona druk is bij de pakketbezorging, had ik mijn bestelling toch binnen enkele dagen in huis. Mijn oude aparaat werd netjes mee terug genomen door de zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers. Een prettige bestelervaring, en een mooi product met een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Bij de volgende aankoop zal ik weer voor BCC kiezen.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Noor Schotgerrits,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de service bij levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

don leo 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk zoeken een goede beschrijving . bestellen gaat simpel . goed overzicht van de diverse modellen
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste don leo,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lees beoordeling! 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte afwerking! Bestelling stond de ander dag al klaar in de winkel! ( Bergen op Zoom ) Bij ophalen vriendelijk ontvangen!
Pierre Vlamings.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

frans 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel ruime keus snelle afhandeling goede comunicatie.
Ik zocht en vond de perfecte wekker radio.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste frans,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C.Gelderblom. 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zaak met veel sortering scherpe prijzen En oog en oor voor de klant. en daarom goed voor kleine en grote aankopen
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste C.Gelderblom.,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P.S.M van Embden 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is makkelijk shoppen op de BCC site.
Mijn ervaring is , gisteren besteld en vandaag heb ik het al ontvangen .
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste P.S.M van Embden,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Moos 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een iPad besteld en deze kon ik gelukkig ophalen in het filiaal Leidschendam. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en kon ik mijn bestelling meenemen. Wat fijn dat het zo kan in deze tijd en wat een vriendelijk personeel!!
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Moos,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans Hanssen 29-12-2020

Algemene score

10,0
Een jaar of 3/4 geleden een scheerapparaat gekocht bij BCC in Sittard. Gaat nu net met kerstmis mijn scheerkop van het apparaat kapot. Ook nog de winkels dicht, dacht ik. Op tweede kerstdag een mailtje gestuurd naar BCC in Sittard. De volgende dag al meteen antwoord gekregen. Ze hadden de rekening nog van mijn oude apparaat en wisten precies welke kop ik moest hebben. Vandaag de nieuwe kop besteld en......ik kon hem al na een uur afhalen bij hun.(DHL-servicepunt!) Ik ben geweldig geholpen. Moet er niet aan denken om me tot het einde van de lockdown niet meer te kunnen scheren....
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Frans Hanssen,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Linda 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag mijn nieuwe stofzuiger opgehaald. Super fijn dat dit nog mogelijk is in deze tijd. BCC heeft een eigen uitgiftepunt gemaakt, zodat je jouw spullen alsnog kunt ophalen. De medewerker was zeer vriendelijk. Het bestelproces is heel makkelijk. Op de site je product kiezen. ( er staat een duidelijke onschrijving bij, en anders kan je heel makkelijk de klantenservice bellen) Je afleveradres of -punt kiezen en vervolgens betalen. Mijn product was op voorraad, dit betekent dat je de volgende dag gelijk je product kan ophalen. Echt heel fijn.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Linda,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marco 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke en fijne site. Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Bestellen gaat heel eenvoudig en je wordt keurig op de hoogte gehouden van het bestelproces.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Marco,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cindy Post-Koster 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is duidelijk van opzet en werkt snel. Het contact met de verkoper via de chat (die je kunt printen en/of digitaal kunt bewaren) verloopt prima! Aanschaf is zelfs verlopen via de chat!
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Cindy Post-Koster,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke webshop en de chatservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anja 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk on-line geshopt en de volgende dag opgehaald in filiaal dicht bij huis ( Middelburg, Mortiere boulevard) vriendelijke personeel.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Anja,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

DJanse 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke communicatie, alle stappen die vooraf worden aangegeven met bezorgen en ons op de hoogte houden worden goed nagekomen! Erg blij met de vriendelijke en degelijke service! Bedankt BCC! Pluim voor jullie
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Djanse,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gaas 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Winkel met lokale vestiging. Bezorging keurig volgens afspraak. Helaas oude apparaat niet meegenomen. Daar het de bezorger 'geen opdracht voor gekregen'. Stond op de website toch aangevinkt.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Gaas,

Bedankt voor jouw review. Wat vervelend dat het oude apparaat niet is meegenomen, excuses. Heb je een ordernummer voor ons?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

nina 29-12-2020

Algemene score

9,0
verreweg de meest duidelijke site en ook een leuke cashback actie bij deze winkel. supersnel geleverd in deze drukke tijden.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste nina,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ellie 29-12-2020

Algemene score

10,0
Ondanks de drukte rond de feestdagen heeft BCC ervoor gezorgd dat ik mijn bestelde Woox R5085-DIAMOND lampen op tijd heb ontvangen. De lampen waren heel goed verpakt, kwamen onbeschadigd aan en voldoen geheel aan de beschrijving op de website. Ik kreeg ook netjes mail over de verzending en met de factuur. Ik ben zeer tevreden en beveel Bcc zeker aan!
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Ellie,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Davina 29-12-2020

Algemene score

10,0
Vandaag voor het eerst bij bcc een televisie besteld.
Mijn televisie was vanmorgen kapot gegaan ik heel erg in de stress.

Wat nu een heel turbulent jaar achter de rug van moeder dat is overleden en dan dit er ook nog eens bij.

Maar ik belde bcc om dat ik een vraag en eigenlijk ook met spoed opzoek was naar een nieuwe tv en ik wilde ook heel graag een 4K tv om dat ik met de Ps5 als ik die straks binnen krijgt van de preorder als het zo ver is.
En ik kreeg al via het algemeen chat het nummer van bcc Spijkenisse en vroeg de desbetreffende man dat ik maar een bepaald budget had tussen de 450 en 480.
En ik dacht door de lockdown dat het allemaal niet zou gaan.

Maar de man vertelde me ik ga voor u kijken wat ik in het magazijn hebt staan dan bel ik u terug.

Nou nog geen paar minuten later belde de man al terug en ja hoor de man had twee televisies zowel een Samsung als een Phillips 4K televisie.

Maar ja welke zou ik dan moeten kiezen ik had geen flauw idee en ik vroeg aan de man wat zou u adviseren toen is de man samen met zijn andere collega gaan overleggen welke beter was en nee bcc doet niet het geld over je neus halen dat ze je juist de duurdere product laten kopen maar ze geven daarin tegen juist het fijne advies waarom een van de twee producten dan net iets beter is.

En dat is voor ieder verschillend natuurlijk maar bcc kijkt ook echt naar u portemonnee en doet niet hel vuil over u neus halen.

En zelfs kreeg ik ook nog te horen dat de service zo goed is dat er een collega van bcc bij mij in de buurt woond en dat de man dus de collega van bcc hem vanavond al komt brengen hele goede en fijne service onlangs de lockdown heel erg blij mee favorieten winkel geworden.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Davina,

Bedankt voor jouw uitgebreide review over onze service. Geniet van de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eveline 29-12-2020

Algemene score

1,0
Gister heb ik een product besteld via de website van BCC en heb ik aangegeven dat ik het product graag ophaal in Zoeterwoude. Binnen 1 uur zal het product klaarliggen en vervolgen heb ik geen e-mail gekregen. De volgende dag heb ik BCC proberen te bereiken om te vragen of het al klaar ligt of wat de status is van mijn bestellingen. De algemene klantenservice aan de telefoon gehad (locatie Zoeterwoude was niet te bereiken) en zij gaven aan dat de bestelling klaar lag. Vervolgens heb ik gevraagd waarom ik dan geen e-mail heb gekregen ( ook niet spam) dat konden ze mij niet vertellen. Maar ze gaf aan het ligt gewoon klaar in de vestiging. Ik daar naartoe gereden in circa 20 minuten en natuurlijk lag er niks klaar en hadden ze het product niet op voorraad.... BCC heeft mij gisteren twee keer gebeld maar anoniem. Ik kon dus niet terug bellen maar er was ook geen voicemail ingesproken. Ik kon dus niet weten dat het product niet op voorraad was. In de vestiging Zoeterwoude konden ze mij alleen een showmodel geven die beschadigd was of de bestelling annuleren. Uiteindelijk bestelling geannuleerd maar voor niks naar Zoeterwoude gereden. Vervolgens klantenservice weer opnieuw gebeld. Klantenservice kon niks doen. Uit het gesprek bleek dat BCC het product was als showmodel heeft staan ook als voorraad aanhoudt voor de webshop. Dit lijkt mij niet de juiste manier hoe je producten moet aanbieden. Net nog even op de site gekeken van BCC en ik kan gewoon weer hetzelfde product op dezelfde locatie ophalen alleen klopt dit natuurlijk niet..... Er gaat het een en ander fout bij het voorraadniveau van de winkels en de communicatie vanuit de klantenservice.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Eveline,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. We willen hier graag meer over te weten komen, kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.Bakker 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hebben via de site gekocht. Simpel en snel . Heel snel geleverd. prima , we zijn heel blij met
deze service. Goed om te onthouden voor een volgende keer
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste A.Bakker,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak via onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mike Berg 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In deze coronatijd heb ik een Senseo besteld, welke de zelfde avond nog werdt verstuurd. Helaas moest ik tot 2 keer toe zelf de afspraak rondom de levering aanpassen. Maar ook dat is gewoon mogelijk.

Bcc heeft gewoon goede en scherpe prijzen, die mij er voor zorgen dat we steeds vaker via bcc.nl als eerste kijken.

Daarbij ben ik blij met de mogelijkheid om met vvv bon te betalen.
Ook de klantenservice heeft me al eerder goed geholpen.

Bij deze zeer tevreden over alle facetten van deze webshop.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Mike Berg,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diane 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De communicatie betreffende de levering was goed, een SMS toen de DHL niet tijdig kon leveren dat het een andere dag werd. Nette prijzen en goede afhandeling van de bestelling
Volgende x zeker weer bcc !
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Diane,

Bedankt voor jouw review over onze communicatie m.b.t. de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joop Pardoel 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet BCC opgezocht om een nieuwe vaatwasser te kopen. Zelf doe ik de aankoop persoonlijk of telefonisch. Via het 06 nummer in de chatlijn kom ik in Veenendaal terecht. Geef aan dat ik in Leiden woon en mogelijk naar Zoeterwoude moet bellen. ... geeft meteen aan dat dit niet nodig is Vakkundig behandeld/koop gesloten en met als resultaat dat de vaarwasser de volgende dag geinstalleerd kon worden. Super. Monteurs op de afgesproken tijd aanwezig, zeer vriendelijk en deskundig. BCC top!! georganiseerd op Advies, Prijs, Levering en klant Communicatie
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Joop Pardoel,

Bedankt voor jouw review over onze vakkundige service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sunil Kumar 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
i wanted an urgent internat device during COVID lockdown period and i lot what i wanted at BCC.nl. the device was ordered online and picked up from the stores in under an hour. thanks for such fast service.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Dear Sunil Kumar,

Thank you for your review about our quick pick up service.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

WJM 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de Coronasluiting toch telefonisch bereikbaar en supersnel geanticipeerd op mijn wens om mijn plotseling stuk gegane wasdroger voor een nieuwe te vervangen!
Supersnelle en goede service!
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste WJM,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Loek 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede oplossing om online te kunnen bestellen en de bestelling bij het BCC DHL ophaalpunt op te kunnen halen.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Loek,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kelly 29-12-2020

Algemene score

9,0
Goede webshop. Lekker duidelijk. We konden onze combi magnetron nog geen half uur later ophalen. Wat heel fijn is met een baby in huis.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Kelly,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en de snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niks op aan te merken, geleverd op de dag zoals aangegeven op de site. BCC is zeker aan te raden, ook voor online bestellingen!
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jc van baal 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijk en snelle service overzichtelijk en met filteren zie je direct wat je wil hebben
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste jc van baal,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ralf 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service en klantvriendelijk. Communicatie voor bestelling en levering top.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Ralf,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dave Vogel 29-12-2020

Algemene score

1,0
Leveren een vaatwasser zonder snoer en als enige oplossing vervolgens of retour of 2 weken wachten op een stroomkabel. Onacceptabel.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Dave Vogel,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak. Kun je ons het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

davevogel0 30-12-2020

Natuurlijk. 451254029

Reageer

Peter 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles top op tijd bezorgd op zijn plek gezet en aangesloten dat ik mijn aeg droger bij BCC besteld heb is simpel was 50 euro goedkoper als ..... en omdat ik vroeger alle elektrische apparaten bij BCC kocht toen ze in utrecht zuid zaten was voor mij de service bekend .
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over de service bij de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Louise 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn om nog advies in een winkel te kunnen krijgen van mensen met verstand van hun waar. Goede prijs. Komen hun afspraken na.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Louise,

Bedankt voor jouw review oer onze deskundige service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ron van Kolck 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd , makkelijk mijn aankoop te vinden in de webshop, BCC.NL. Ondanks alle drukte m.b.t. leveringen, toch binnen 1 dag mijn wasmachine geleverd en aangesloten. De mannen van BCC werkten snel en accuraat. Heel erg blij met met mijn nieuwe aankoop.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Ron van Kolck,

Bedankt voor jouw review over de service van onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willy 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren besteld en vandaag afgehaald
Uitstekende service kosten geen enkele moeite met bestellen echt een aanrader in deze tijd
Prima service
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Willy,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin Schmidt 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Received my order very quick, well packed! Very satisfied! Website was very clear, with all the descriptions of the items (much better than other websites).
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Dear Karin Schmidt,

Thank you for your review about our website and the fast delivery.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

mattheus dijkman 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
heel goed geholpen buiten afhalen ivm corrona ,superbeeld mooi tablet en muis. snel en goed beeld zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste mattheus dijkman,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon heel goed. Doen wat ze beloven, snel en zonder poespas. Prima webshop.
Officiële reactie van BCC 30-12-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karolien Runia 29-12-2020

Algemene score

9,0
Mooie prijs voor een goede wasmachine, snelle levering en prettige service! Tijdvak gegeven voor bezorging, belletje 5 min van tevoren en keurig aangesloten.
Officiële reactie van BCC 29-12-2020

Beste Karolien Runia,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering door onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

TondlR 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de loop der jaren verschillende apparaten aangeschaft via de webshop. Keurig afgeleverd via eigen koeriersdienst. Vriendelijke bezorgers, bellen een kwartier van te voren dat ze er aan komen. Kortom een aanrader.
Officiële reactie van BCC 29-12-2020

Beste TondlR,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marco van den Bosch 28-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een fijne webshop omdat het overzichtelijk is en makkelijk je product kan vinden ik heb voor bcc gekozen omdat ik ook mijn vvv kaart kon inleveren en in andere webshop niet je word ook op de hoogte gehouden over je pakketje.
Officiële reactie van BCC 29-12-2020

Beste Marco van den Bosch,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Miranda 28-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer vertrouwd en ondanks deze rare coronatijd kon ik het zoals normaal lekker snel ophalen bij het filiaal waar ik voor gekozen had, Daar alles netjes volgens de regels. een Super goede nette services weer zoals ik gewent ben. Zondag besteld maandag netjes ophalen top top top
Officiële reactie van BCC 29-12-2020

Beste Miranda,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Katinka 28-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk zoeken, eenvoudig bestellen en snel geleverd (ondanks feestdagen) bij een afhaalpunt in de buurt met ruime openingstijden (zonder extra kosten).
Officiële reactie van BCC 29-12-2020

Beste Katinka,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

NN 28-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend : op tijd en probleemloos. Heb nu ruime ervaring met BCC en geen enkele klacht of negatief commentaar
Officiële reactie van BCC 29-12-2020

Beste NN,

Bedankt voor jouw review. Graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

afzuig kap 28-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na vele bestellingen is ook deze bestelling snel en goed verpakt aangekomen,alleen al door de goede bezorging zal ik het volgende product ook weer bij bcc bestellen.
Officiële reactie van BCC 29-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews