Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14881 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daphne 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd de laagste prijs. Product was de dag erna al geleverd. Vriendelijk personeel.

Reageer

Bergman 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben altijd zeer tevreden over bcc in de bilderdijkstraat als ik iets nodig heb ga ik altijd daar naar toe altijd vriendelijk en behulpzaam als er een probleem met iets is niets is hun te veel .

Reageer

Astrid 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super hulp, duidelijke uitleg en vooral meedenkend wat de klant echt nodig heeft. Fijn.

Reageer

Adv 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service en super meedenkende medewerker! Alle Redenen om de ‘stenen winkel’ trouw blijven! Wij komen zeker terug !

Reageer

R. de Boer 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf het begin dat we in de winkel kwamen tot het einde zijn we behandeld op een klantvriendelijke manier. Je kon goed merken dat de medewerkers, bij de wasmachine verkoop als ook bij de telefoonverkoop verstand van zaken hebben. Ze verkopen naar ervaring en willen niet alleen het duurste verkopen maar gaan voor goede prijs/ kwaliteit verkoop. Dit gaf een vertrouwd gevoel. Er waren genoeg medewerkers die allemaal actief zijn en open staan om te helpen. De wasmachine verkoper had een duidelijk verhaal en een goede vergelijking met andere machines van hetzelfde merk. Wij konden op een snelle manier een goede beslissing nemen en vertrouwden zijn advies. We hebben hierdoor een goed gevoel bij de aankoop. We komen daarom ook zeker terug voor een eventuele volgende aankoop. Ook de service wat betreft de levering/ betaling en andere afhandelingen verlopen vlot en duidelijk.

Reageer

Inge 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel prima geholpen via live chat door BCC. De medewerker heeft zelfs voor mij de bestelling geplaatst en er voor gezorgd dat mijn bestelling nog met de route meekon zodat het de volgende dag bij mij in huis stond. Fijn dat er nog bedrijven zijn die zich aan hun slogan houden!

Reageer

Martijn 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg vriendelijk personeel. Wilt nog het extratje doen wat buiten werkgebied valt. Dat vind je niet vaak meer tegenwoordig. Wat ook fijn is dat ze weten waar het over gaat.

Reageer

Christiaan 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette behandeling, snelle service qua levering, maar vooral een zeer goede professionele inbouw van de vaatwasser. Nette heren, snel en goed werk geleverd. Klasse!!

Reageer

Marjon en Ruud Hinze 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel een bijzonder aardige verkoper die op deskundige wijze uitleg gaf over de soundbar. Op de vraag of oude apparaten na de installatie meegenomen konden worden werd direkt positief gereageerd.
Ook de monteur die de installatie realiseerde was vol mederwerking over de werking van de soundbar. Heeft alles keurig uitgelegd en er op gewezen dat we altijd indien nodig vragen kunnen stellen.

Reageer

Nicole 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een duidelijk webshop met prijsgarantie. Vaak leuke aanbiedingen. Het proces van bestellen verloopt soepel. Volgende dag al in huis. Handig je het bestel- en leverproces kan volgen. Waarom een 9 en geen 10? Tja, niemand is perfect, je moet altijd ruimte houden voor nog dat beetje extra..... Ik ben in ieder geval een tevreden klant

Reageer

Ph 29-08-2019

Algemene score

9,0
Fraai geluid met mooie bassen en goed volume. Prettig formaat, niet zwaar, dus makkelijk mee te nemen. Eenvoudige bediening.

Reageer

Loes 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC zit om de hoek en daarom heb ik voor deze "buurtwinkel" gekozen. Daar heb ik geen spijt van. In de winkel werd ik snel en efficiënt geholpen.
Ook de bezoeken aan huis (inmeten en plaatsen) verliepen goed.
Kortom: BCC is een goede keuze.

Reageer

Rene 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en goed service. De bezorgers waren vriendelijk. Site is zeer overzichtelijk en duidelijk. Gemakkelijk een bestelling te plaatsen.

Reageer

Pestman 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website waar de artikelen goed en snel te vinden zijn. Heldere voorwaarden die naar mijn ervaring ook prima nageleefd worden

De levering met een kleine wijziging in de levertijd wat overigens prima werd gecommuniceerd, was snel en zeer netjes door vriendelijk personeel gedaan.

Ga zeker vaker wat bij BCC bestellen.

Reageer

Rene Blokhuis 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ongeloofelijk service daarom kopen wij alleen bij BBC kunnen menig voorbeeld aan nemen

Reageer

Kelly W. 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk geholpen bij de BCC Barendrecht. De volgende dag snel geleverd thuis!

Reageer

Cora 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede winkel en ook site om vaatwasser uit te zoeken en te vergelijken. Installatieservice prima en fijn dat vroeg in de ochtend tijd van levering doorkomt.

Reageer

K.C.E. Brusse 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben goed geadviseerd en geholpen door de medewerker bij een aankoop van een televisie.

Reageer

Ad Diepstraten 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer bij de BCC in Middelburg geweest. Wat een keurige zaak met prettig personeel. We werden vlot en deskundig geholpen bij onze aankoop. Het volgende aan te schaffen artikel zal door ons zeker weer bij BCC worden gekocht.

Ad Diepstraten

Reageer

Noor Alphen 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel ben ik goed geholpen door de medewerker. Ik had snel een nieuwe wasmachine nodig. Deze werd snel en in overleg geleverd op de dag van mijn keuze.
Het product is gewoon goed! En wasmachines kunnen overal gekocht worden. Dat geschreeuwerij van kortingen en aanbiedingen geloof ik eigenlijk nooit zo. Waar ik wel in geloof dat medewerkers goed luisteren, eerlijk antwoord geven en je een goed advies geven. Maatwerk dus. En dat doen ze bij BCC ( in vergelijking met andere soortgelijke winkels waar ik ook mijn licht heb opgestoken) zeer goed!.
De wasmachine is geleverd, geïnstalleerd ( op zolder) en gecheckt of alles werkte. Een korte uitleg van de basis. Superservice!
Als een product in vele winkels gekocht kan worden, dan is de service onderscheidend. Dus ik ga weer naar BCC als ik iets nodig heb!

Reageer

Wim 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na 3 x mijn Nokia te hebben opgestuurd voor telkens het zelfde probleem,aangegeven geen vertrouwen meer te hebben in deze telefoon.
Heb ik een andere telefoon uitgezocht, kreeg voor mijn Nokia het volledige aankoopbedrag terug en met bijbetaling had ik een nieuwe telefoon.
Uitstekende service complimenten BCC.

Reageer

André 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Volgende dag al je bestelling in huis !!!
Makkelijk bestellen zonder eerst een account te moeten aanmaken !!!
Aanrader !!!

Reageer

D. Altman 29-08-2019

Algemene score

10,0
Door een goed advies, heb ik de juiste keuze kunnen maken bij aanschaf van mijn telefoon.

Reageer

Marcus 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Makkelijke combinatie met de website in verband met eventueel afhalen van aangekochte producten.

Reageer

Carolien 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze, duidelijke omschrijving. Wel jammer dat de wasmachine die ik oo vrijdag bestelde pas op woensdag geleverd werd. Dit was de eerste datum die mogelijk was, ik begrijp alleen niet goed waarom. Verder altijd tevreden over BCC, winkel en webwinkel

Reageer

Ernst Reichrath 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bereikbaarheid, assortiment en voorlichting. Het is geen 10 omdat de verkoper wel vriendelijk, behulpzaam is en deskundig ,maar veel zendt en weinig informeert en weinig open vragen stelt.

Reageer

Lourens van der Elst 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is heel veel keus in alle soorten apperaten goede voor lichting, in ons geval ging het om een
magnetrom en een laptop en heel fijn geholpen met beide.

Reageer

Janny jouwsma 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij bcc,wat je ook koopt daar maak je iedereen blij mee,de service is dik in orde van bestellen tot afleveren,net een wasmachine en koelkast geleverd gekregen,in 1 woord superrrr tevreden!!!!!

Reageer

Manolito 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd keurig te woord gestaan en kreeg een goed en eerlijk advies over mijn aankoop, tevens kreeg ik nog tips waar aan ik kon denken om nog meer te kunnen genieten van mijn aankoop. Ik zou voor mijn volgende aankoop zeker terug komen omdat ik echt als persoon / klant ben geholpen en niet het gevoel kreeg een nummer te zijn zoals je dat vaak wel krijgt bij de meeste bedrijven tegenwoordig. Een dikke pluim , ga zo door

Reageer

Randy 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantvriendelijkheid in de winkel is altijd super, ze weten waar ze over praten en kunnen dan ook goed helpen!

Reageer

Piet Hombergen 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige behandeling onderbouwd met deskundigheid. Het biedt vertrouwen en voert je door de complexheid die de techniek in zich herbergt. Het is steeds belangrijker in een persoonlijk gesprek tot de juiste keuzes te komen.

Reageer

Deniz 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk,snel,beste prijs en vertrouwd
Wat wil je nog meer ...!!!
Voor ons altijd BCC

Reageer

Nico van der Loo 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag bij BCC in Beek (Makado) een TomTom gekocht. Behalve dat de TomToms overzichtelijk stonden uitgestald en er goede informatie bij stond aangegeven, kregen we ook nog goed advies van de verkoper.

Reageer

Danielle 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel met lage prijzen! Regelmatig goede aanbiedingen waar je ook echt iets aan hebt! Bezorgservice was ook goed. Is in de keuken neergezet op de goede plaats en de bezorgers waren zeer vriendelijk!

Reageer

Fred 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantvriendelijkheid in het filiaal aan de Westzijde is prima. Je wordt er goed geholpen!

Reageer

Henk 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne zaak met genoeg keus en je wordt er altijd goed geholpen,er loopt genoeg deskundig personeel rond.

Reageer

michael van der Zee 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en deskundig geholpen. Ik vind de winkel ook overzichtelijker dan de grote concurrent.

Reageer

de Keijzer 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super winkel BCC voor het eerst online besteld! Volgende dag had ik mijn product al in huis & ook nog naar tevredenheid! Hier dus zeker vaker bestellen.

Reageer

N. Straub 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service in de BCC winkel aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam was altijd en is vandaag weer perfect!

Reageer

Martine Verhoeven 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor BCC, omdat we bij eerdere aankopen prima geholpen zijn. De verkopers in de winkel zijn vriendelijk en deskundig, zonder “pusherig” te worden.
De prijzen zijn ook vergelijkbaar met andere winkels, maar hier is de service goed.
Al onze vragen werden netjes beantwoord.
Ook de mannen die de aankopen thuis brachten en aansloten hebben prima werk verricht. Netjes en vriendelijk, geen poeha.

Reageer

Theo888 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een philips 65pus8503 tv gekocht bij BCC wat een geweldig beeld maar kon niet wennen aan de grote echt veelste groot, mocht het zonder problemen ruilen, ben toen gegaan voor de 55oled903 , wauw!
Wat een ongelooflijke goede service van BCC ook over de prijzen is het niet klagen!

Reageer

Famke 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze shop erg fijn, ik kreeg direct na mijn bestelling een mailtje met informatie, ook wanneer het zou aankomen. Ik zou zo iets opnieuw bestellen bij deze shop.

Reageer

Saskia 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn zeer tevreden over BCC. Prettige service, deskundig, klantvriendelijk. Top!! We hebben 2 laptops aangeschaft . De tijd die de verkoper nam om ons rustig te informeren/ adviseren stelden we zeer op prijs.

Reageer

celesta 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk, kwam wel vrij snel een verkoper aan wat ik zelf minder vind, maar dat is persoonlijk. Hij was vriendelijk en bood extra aankopen aan.

Reageer

Linda 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel hangt een ontspannen sfeer dat merk je gelijk als je binnen.
Ze hebben alle tijd voor je en helpen vriendelijk en deskundig.
Ook als je terug komt en het is niet duidelijk helpen ze je net zolang todat de klant tevreden is.
Ik kom zeker terug als ik in de toekomst iets nodig mocht hebben.

Reageer

Jack 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasdroger na 24 jaar kapot. Snel een nieuwe besteld op de site van BCC. Voor deze wasdroger volgens Google, het goedkoopste adres van NL. Binnen 3 dagen geleverd met keurige meldingen via mail en SMS omtrent het juiste tijdstip. Wasdroger moest 2 trappen omhoog. Geen probleem voor BCC want die leveren en installeren op de plaats waar het apparaat wordt gebruikt. Natuurlijk wordt de oude droger gratis mee retour genomen (en weer 2 trappen omlaag gesjouwd). BCC is ook een Wecycle premium pick-up partner wat betekent dat ze ook nog evt. andere apparatuur gratis mee retour nemen en afvoeren. Daarom gelijk maar een grote en zware plasma-tv mee retour gegeven. Geen probleem voor BCC !!

Reageer

M.g.c. baltus 28-08-2019

Algemene score

2,0
Telefonisch niet bereikbaar zeer teleurstellen al de hele middag geprobeerd een dikke 2 zeer onvoldoende
Officiële reactie van BCC 29-08-2019

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar verwachting is geweest. Onze welgemeende excuses hiervoor.
Bedankt voor de feedback we gaan er zeker wat mee doen.

Reageer

Lieve 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koos deze winkel want dichtst bij mij thuis.
De beschrijving op de website van de laptop die ik kocht is niet gelijk aan de laptop die ik ontving. Klein verschil. Verder tevreden.

Reageer

Maria 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel vriendelijk personeel snel geholpen
En de online webshop ook byzonder goed.
Makkelijk om iets te bestellen
En de andere dag al bezorgd
Ook de tijd wanneer je bestelling aan komt .
Super iedereen aan te bevelen .
Ben zeer tevreden .

Reageer

Rik 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website. Soms scherpe prijzen!

De bezorging was niet vlekkeloos. DHL had ons gemist. Was onzin, we waren de hele dag gewoon thuis. De dag later wel ontvangen.

Reageer

Toon meer reviews